View Full Version : Odive, nevjeste, sojchice, djevojchice

Zor_djevojka
29-06-08, 22:28
jeste se pripremile za ljeto...
pokosiste li dlachice, opskrbiste li se kremicama, pomadicama, faktorima brojki ka' kila od +50 pa navishe, sheMshira da vi sunce ne udari u glavu (pamet kako kojoj)..izabraste li kupace ili vi ne trebaju no ste pobornik one narodne 'ka' nudista sam se rodila tako cu i na plazhu...'

kod mene je sve u crveno crnom tonu...od kupaceg (sve u znaku AC.Milan-a, ja mislim ako josh jednom udjem u vodu ima da se raspadne koliko ga nosim, a obozhavam ga a sestra sve prezhi i shishnja da ga nadje da bi ga bachila, mada imam josh 2 ali ovaj mi najmiliji), peshkira, torbe, jastuka za glavu, josh samo japanke da kupim (obozhavam da ih nosim)..i nezaobilazno maslinovo ulje da okadim sve oko sebe..ne znam za vas, ali mojoj kozhi najvishe prija..mada prvih dana obavezno najveci moguci zashtitni faktor za predio oko grudi i lice...a na more..tek u septembru (tad je najljepshe za kupanje i sunchanje) kad prodju guzhve, i kad se voda raaschisti...zbog epilacije ne smijem lice da izlazhem suncu, pa ne znam kako cu to iskombinovat'..

Angelina75
29-06-08, 23:25
niko ne odgovara....eve ga ja cu...

skoro da jesam...

dlacice cu da "pokosim " rosse tamo pred polazak...pa da mi prepone i noge i predeo pazuha bude glatko ka' bebina guza...
kremu za sunchanje sa faktorom najvecim mogucim jer sam bela kao sir....imam tako svetlu put da je to strasno sa faktorom najvecim uvek moram da se pazim na suncu...jer sva izgorim...
sesire ne nosim niti ih volim...tako da idem gologlava:thumb_up:....doduse imam kose...jos....ali zato bez suncanih naocara nema sanse...
kupaci imam ,2 sam kupila a 1 je od prosle godine: 2 su jednodelna, crni sa prugama belim a drugi saren( zbog mladeza kojih imam puno moram kad je najjace sunce te da nosim ) a 1 je dvodelni , saren na cvetice( taj kad zadje sunce ....posto volim da ostanem u vodi sve dok je dan)...
torbu za plazu sam takodje kupila ...zelenu...:D
e sad ..jedino nisam nista na sta cu da legnem na plazi...da li da kupujem oe asure sto se pomotaju ili cu ipak morati da placam lezaljku na Budvanskoj rivijeri???...zna li neko da mi kaze...da dzabe ne kupujem asure?!..dobro ..znam da treba da platim suncobran...ali ako platim lezaljku jel' onda dobijam suncobran za DZ??:D

i rade li tusevi na plazama??...mene so izjede po kozi kad izadjem ...ne mogu ni sekunde da trpim:toobad:..moram odmah po tus...sta cu kad mi je koza preosetljiva!:yuk:

mistique
29-06-08, 23:33
preferiram nocna kupanja ...tako da mi kremice za suncanje nisu potrebne..
imam 1 presladak kupaci sto sam kupila prosle godine... u krv sam ga platila ..
crni,dvodjelni ,ima kao neke bomboncice po sebi peace&love :D