View Full Version : Đe ste bili prije 5,10,15,20 godina

nestasni_cipiripi
29-06-08, 14:08
Ne znam jel ovo pravo mjesto za ovu temu.Znači đe ste bili prije svih ovih godina....

mistique
29-06-08, 14:10
nidje..taman kao i sad..

nestasni_cipiripi
29-06-08, 14:11
Prije 5 godina u ovo doba bijah u Grčku,a prije 10,15,20 isto đe i sad u HN kupah se i uživah u blagodetima mora

mistique
29-06-08, 14:17
Jedino sto pouzdano znam da sam prije 20 godina(mozda malo vishe:D) pro'odala i promrdzukala koju :) -nk

Prije 15 sam odlucila biti direktor i astronaut ( za sad ovo prvo ispunih :D) -tv/ko

Prije 10 ...nemam pojma..
Prije 5 -nema dje nisam stizala .. mogah svijet okrenuti ..

talkitna
29-06-08, 15:09
Pre 20-u obdanistu,pre 10 na letnjem raspustu,pre 5 u New Yorku,sad-ispred kompjutera..

Angelina75
29-06-08, 15:10
da krenem odnazad.....:w00t531:

pre 20 god.- imala sam jedno lepo i sretno detinjstvo i svaki dan ispunjen radoscu i bezbibrigom ziveci u jednom gradu u Bosni....davno to bese...1988...ehh...

pre 15 god. - napunila sam mojih 18 god., 1993. god. i postadoh punoletna u vreme najvece krize i to u izbeglistvu ,izgubljenih mnogih stvari , nikad necu zaboraviti kada mi je majka nemajuci od cega da napravi barem kolac za rodjendan , otisla da zamoli komsinicu ,tu gde smo se smestili, za 2 jajeta ,casu mleka i malo malina koje je imala u svom dvoristu kako bi mi napravila neki nazovi kolac tek toliko da obelezi se to moje cuveno punoletstvo....i verujte to je bio bas dobar kolac:thumb_yello:...uhh..tesko mi o ovome sad i da pricam kad vidim kako se u danasnje vreme razbacuju roditelji parama slaveci taj 18. rodjendan kao da je rodjendan KRALJA ili KRALJICE....ma totalno bezveze....

pre 10.god. - sam se prvi put razvela od svog bivseg muza... ,1998. god.

a pre 5 god. - sam uplatila i polozila vozacki ispit:cheezy:

eto....

paloma
29-06-08, 16:23
Pre 20 godina sam takodjer i ja imala jednu sasvim drugaciju viziju i sliku moje buducnosti i zivot bezbrizno provodila u rodnoj Hrvatskoj..u ovo doba..sam razmisljala i iscekivala godisnje odmore mame i tate i redovan odlazak na more u Dalmaciju.Igrala kosarku u dvoristu sa bratom i mnogobrojnim vrsnjacima iz komsiluka,lepila Madonine postere po zidu sobe i crtala stripove...

Pre 15 godina sam u ovo doba zavrsila srednju skolu u Beogradu i upisala visu skolu stanujuci sa bratom kao podstanar sa potpuno porusenim starim svetom i prislino novim nametnutim u sebi,prativsi svakodnevne strahote i razaranja na tv ekranu.

Pre 10 godina sam bila lutajuci covek sa nekim entuzijazmom da ce sve ipak kad tad biti bolje...zaposlila se u drzavnoj firmi u proizvodnji uz obecanja da to tako mora kako bi se upoznala sa firmom i tek onda dobila radno mesto u direkciji..i tako sam za strojem provela dve godine..no,iskustvo se isplatilo..naucila sam odlicno da sijem.

Pre 5 godina sam radila u agenciji za knjigovodstvo..jos uvek bila podstanar...
Tek u poslednje tri godine zivot mi se mnogo,mnogo izmenio na bolje...

Zor_djevojka
29-06-08, 21:18
Prije 5 godina sam pochela da se shirim ka Ozonska rupa..bila sam plava, solirala sam uglavnom

Prije 10 godina sam zavrshavala III Ekonomske, po 3 mjeseca bila u Baru ne razdvajajuci se od kume Ivane, merachila, uzhivala i radila kod ujaka u parfimeriji i zaradom opremila sestru, brata i mene za novu shkolsku godinu ( majka i ja smo radile)...Spojila lijepo sa korisnim ;).e, da te godine je pocheo Elmag radio sa radom - to je bila ludnica ;) :D

Prije 15 godina tj.1993. niko nije htio da se druzhi sa mnom, jer je majka ukinula Palmu sa Tv kanala, a ja sam slushala Bijelo dugme i stari dobri YU pop rock, dok su sve moje drugarice dzuskale uz turbo folk, sjecam se jurenja sa majkom po prodavnicama, dok su prodavachice kako se za koji prozivod dohvatimo ispred nosa cijene nivelisale...Majchine bolesti sa bubrezima i u sred avgusta temperature od 42 i nikad zaboravljenog doktorovog tati: 'Gospodine, uradili smo sve shto smo mogli.'' stavljajuci mu do znanja da za nju vishe nema spasa..shto se, da kucnem, nije pokazalo tachnim..zhilava mi mila majka (koju volim najvishe na svijet'!)..Tatinih ruchkova i vechera, dok je majka bila na VMA u Beogradu (zbog istih bubrega)..odlichno se snalazio sa nama troma, pomagala sam mu koliko sam umjela i mogla :)...E, da..kako sam se naushljala bila te godine, sve mi prosto...po komshiluka sam navashkala...

a prije 20 godina neshto se i ne sjecam nekih stvari..znam da sam vazda bila prashnjava od ovog Cemovskog polja, jer tada 10 kuca nije bilo na Starom aerodromu i pamtim majchinu zgrozhenost kad smo se ovdje doselili i kad je htjela da se razvede od tate, jer je ona kao kcerka potpukovnika (gospodsko dijete) iz ulice Ivana Vujoshevica od Preko Morache doshla u tundru staroaerodromsku sa prashinom i pijeskom do koljena ...Sad vec ne bi dala Stari aerodrom nizashta ;)

milenaaaa
29-06-08, 21:53
prije 20 u majkinom stomaku, tad je bila nedje u 4-5 mjesecu trudnoce..i mogu vam reci tad mi je najljepse bilo :D

prije 15 godina, zivjela sam i ja moja rosse nekad u sred grada :)
centar, ulica slobode ualz 26 ,igrala se u onaj pijesak iza zgrade,i pravila kao kolace od toga, a kad nadjemo pilotinu nije nas srecnijih bilo...bila sam mnogo razmazena, jedinica, tata pomorac, sve su mi udovoljavali, i naravno nisam isla u vrtic :p

prije 10 godina.ucila sam u osnovnu skolu musa burzan, vazda isla po tih takmicenja iz fizike i matematike, sta da vam kazem bila prava pcelica..moji su se razveli, pa sam postala jos nesnosljivija :D

prije 5.. ucila u gimnaziju, prvi put se zaljubila..taman nedje tad imala nekog nazovi momka..
i konacno prestala da budem razmazena :)

eto tako nekako....

OCTAVIAN
29-06-08, 23:35
tacno u ovo vrijeme prije 20 godina sam upisao prvi razred osnovne skole, sa 6 godina. Moji su me upisali u skolu ranije jer su mislili da sam pametniji od svojih vrsnjaka (sto se kasnije nije bas i pokazalo tacnim :D)

Prije 15 godina sam isao u peti razred osnovne skole, bio talentovani pjesnik zanesenjak.

Prije 10 godina sam skapirao da me je uveliko proslo ovo sto me uhvatilo prije 15 :) Popio sam tada prvo pivo, posle toga sam pio sve zivo :D Cini mi se da sam se te godine i prvi put potukao, onako ozbiljno. Te godine sam dobio prvog keca u zivotu, iz matematike.

prije 5 godina sam poceo da se bavim sitnim preduzetnistvom, saznao sta je sivo trziste, vratio se studijama u isto vrijeme i prvi put dao uslov za godinu vec u junu. Tada sam i prvi put posao na rafting, i kako tada tako ni danas ne mogu vise bez toga sporta :)

milenaaaa
30-06-08, 00:05
aaaa sta ti je pravi ekonomista, i ovdje prica o sivom trzistu :)
daj objasni to na Laferovoj krivoj :)

malo
30-06-08, 12:23
Prije 5 godina u ovo doba, sam saznala da sam trudna i ta sreca je ne ponovljiva...imala muza, dom,sve kao u bajci

10 godina prije imala sam 19 godina, radila posao koji volim, nista na svijetu mi nije bilo vazno sem da sebi ugodim, tek malo poslijeratno doba, a da zaboravia sam da sam tacno tad prvi put otisla sa drustvom na more, poslije rata,i bilo je nezaboravno...

15 god prije, eh to je bas 1993 najgore godine, nije se lijepo prisjecati...

a prije 20 godina zivjela sam na Grbavici, imala naj ljepse djetinjstvo, i uzivala u njemu, sa svojim drusvom pravila gluposti po kvartu,izbjegavala lavore pune vode sa balkona, vrh desavanja je bio odlazak na sladoled kod Kenana u slasticarnu,i moje divljanje zato sto mi se rodio brat, kojeg nisam htjela da imam(na mamu bila ljuta 2 mjeseca).Sve u svemu bila malo deriste