simm
29-06-08, 11:50
Koji vas detalji na zeni/muskarcu na prvi pogled najvise privlace ili uzbudjuju: oci, nos, usne, vrat, ruke, stomak, kukovi, koljena, listovi, stopala...?
|
View Full Version : Fatalna privlacnost simm 29-06-08, 11:50 Koji vas detalji na zeni/muskarcu na prvi pogled najvise privlace ili uzbudjuju: oci, nos, usne, vrat, ruke, stomak, kukovi, koljena, listovi, stopala...? Zor_djevojka 29-06-08, 11:55 ruke - to je prvo shto zapazim kod osoba suprotnog pola, glas i volim zelene ili plave ochi jednostavno me 'ceraju' da ga gledam pravo u ochi iako to ne volim i nemam obichaj radim... simm 29-06-08, 12:04 Plave, aaa? :D Oci i ruke su prvo sto gledam kod osoba oba pola koja mi je blizu. A ako se zenska osoba priblizava, paznju mi privuku i skladno izvajani clanci i stopala (bez prsta, oni mi uvijek pokvare utisak). Supernova 29-06-08, 12:18 Mene fatalno privlace muskarci u bijelim carapama i crnim cipelama.http://www.smilies.4-user.de/include/Schock/smilie_sh_042.gif (http://www.smilies.4-user.de) Šalim se, prvo primjećujem oči, usne, ruke i visinu...ne volim svalerske tipove to se odmah primijeti po pogledu...i tipove koji pogledom pasu sve sto nosi suknju....vec produhovljene i inteligentne, i to se odmah moze procijeniti... Daci 29-06-08, 12:23 Jedan od važnijih detalja je, osmijeh.....Higijena usta i zubi je vrlo bitna...http://www.messengerfreak.com/emoticons/smilies/BigGrin.gif ...ali me fatalno privlače muškarci koji imaju lijepe ruke, čiste cipele i određenu boju čarapa uz iste i koji me gledaju pravo u oči kada razgovaraju sa mnom... simm 29-06-08, 12:42 Higijena usta i zubi je vrlo bitna... Sjetih se jedne scene iz "Zakon u Los Angelesu" kad je onaj Sifuentes zavrsio u krevetu sa zubarkom, i u sred posla ona pali svijetlo, vadi konac za zube ispod jastuka i gura mu ruke u usta - osjetila je jezikom mrvicu od vecere kako mu se zakacila izmedju dva zuba! :D :D Prastajte na off :king6525: Slowpoke Rodriguez 29-06-08, 12:46 Sjetih se jedne scene iz "Zakon u Los Angelesu" kad je onaj Sifuentes zavrsio u krevetu sa zubarkom, i u sred posla ona pali svijetlo, vadi konac za zube ispod jastuka i gura mu ruke u usta - osjetila je jezikom mrvicu od vecere kako mu se zakacila izmedju dva zuba! :D :D poslije yebanja nema kajanja :D PS: Da li je odgovor na off - sam po sebi off ili je to vec dio diskusije? Miriam 29-06-08, 13:32 Kao i svim ženama ruke, ali i hod, oči, osmeh... guza..... da ne nabrajam!!! :) simm 29-06-08, 13:38 Da li je odgovor na off - sam po sebi off ili je to vec dio diskusije? Sofizmi su na drugom topiku! :D :D nestasni_cipiripi 29-06-08, 13:53 osmjeh,i zubovi ipak moramo cijeli život skupa krckat orahe i lješnike seka 29-06-08, 14:36 čovijek sreće u životu dosta ljudi a da ne ostave na njega neki trajniji trag.. a onda iznenada sretne jedno biće za koje od prvog trenutka zna da ga je tražio cijelog života.. po meni to nisu ni ruke, ni oči.. nego jednostavno duša zna i srce osjeti.. Angelina75 29-06-08, 14:49 ja sam o samom izgledu muskarca i kako on za mene treba da izgleda, govorila na jednoj drugoj podtemi teme "Ljubav i romantika "...tako da ne smem da spamujem....da opet govorim o istom.... ali u principu ...zubi su jako bitni...bitno je da nisu suplji niti crni...ne moraju da izgledaju kao po konac ali da su prvenstveno zdravi...ne mislim da mu vadim zubnim koncem mrvice hrane iz zuba:w00t531:...ali smatram da je osmeh jako bitan...jako mi je ruzno videti muskarca prelepih ociju , kose , fantasticne gradje i neznih ruku a da kad otvori usta ima pokvarene zube....ma dzaba mu sve ma i sve da je ne znam koliko pazljiv,osecajan tip i romantican ,...to je po meni stvar ne higijene ....dzaba mu sve!:thumb_down: medijum 29-06-08, 20:00 ajme pa sve zene su iste ovde:tooth::weight_lift:....da da da savrsene ruke i osmeh i pala sam:D(gledam i guzu,al da ne kvarim romantiku) Supernova 29-06-08, 20:06 ajme pa sve zene su iste ovde:tooth::weight_lift:....da da da savrsene ruke i osmeh i pala sam:D(gledam i guzu,al da ne kvarim romantiku) Hahaha, nijedna ne rece dobra dusa...sve se bacile na fiziku....a bogami i hemiju....:whistling2: talkitna 29-06-08, 20:10 čovijek sreće u životu dosta ljudi a da ne ostave na njega neki trajniji trag.. a onda iznenada sretne jedno biće za koje od prvog trenutka zna da ga je tražio cijelog života.. po meni to nisu ni ruke, ni oči.. nego jednostavno duša zna i srce osjeti.. prvo da se slozim sa gore citiranim..a onda i da dodam-visina,gradja tela uopste,sarm..ramena, oci i osmeh..:p Miriam 29-06-08, 20:10 Ovde je reč o fatalnoj privlačnosti, tu duša ne igra glavnu ulogu :) talkitna 29-06-08, 20:23 Ovde je reč o fatalnoj privlačnosti, tu duša ne igra glavnu ulogu :) da,da-u pravu si..pa,rekoh-visina,dobra(normalna)gradja,mada nece biti problem ni ako je neki sportista..:cheezy:tacnije,bice u blagoj prednosti-mislim,zbog zategnutosti..ramena.. Miriam 29-06-08, 20:25 da,da-u pravu si..pa,rekoh-visina,dobra(normalna)gradja,mada nece biti problem ni ako je neki sportista..:cheezy:tacnije,bice u blagoj prednosti-mislim,zbog zategnutosti..ramena.. I zategnut gluteus dolazi u obzir! ;) Supernova 29-06-08, 20:25 da,da-u pravu si..pa,rekoh-visina,dobra(normalna)gradja,mada nece biti problem ni ako je neki sportista..:cheezy:tacnije,bice u blagoj prednosti-mislim,zbog zategnutosti..ramena.. ...znaci nista stomak i ta dodatna oprema:biggrin: anon1 29-06-08, 20:48 Cemu sluzi ova tema? Sto me ove zenske sve redom opisuju? :o Miriam 29-06-08, 20:49 Da bi postao poznat široj javnosti, FATALNI!!!! :D Supernova 29-06-08, 20:50 Cemu sluzi ova tema? Sto me ove zenske sve redom opisuju? :o Predlazem da se ova tema preimenuje u 'anon1':lighten:. anon1 29-06-08, 20:52 Aooo, ja sam jos mali i nista mi nije jasno. Dovidjenja :) Miriam 29-06-08, 20:55 Ne, ne, ne, ne ne odlazi, ne odlazi mali, naučićeš ponešto! :) wawy 29-06-08, 21:00 Koji vas detalji na zeni/muskarcu na prvi pogled najvise privlace ili uzbudjuju: oci, nos, usne, vrat, ruke, stomak, kukovi, koljena, listovi, stopala...? sve zavisi od zene do zene, al uglavnom nisam tip koji se "pali" na prvi pogled, tako da ova tema vjerovatno nije za mene :D, tj. da mi fatalna privlacnost nikad se ne desava, vec je to uglavnom zajednicki spoj fizicke i duhovne privlacnosti, na duzi rok. mada nemam nista protiv ni sisatih plavusha na brzinu, ako vec navaljuju... :D okianer 29-06-08, 21:41 ...šarm,šmek i pogani pogled...uh,takvi me obaraju s nogu.. milenaaaa 29-06-08, 21:42 pune usne i bijel ten... mistique 29-06-08, 21:54 pivski 'tomachic :D ruke osmijeh :) obloguz ali to dzaba ako nemamo KOnekshn ...jelte:D milenaaaa 29-06-08, 22:00 e da i da je krupam, ne volim mrsave i zgoljave momke.... ono sto bi rekli ka" od stijene odvaljen... Zor_djevojka 29-06-08, 22:02 vala milena tachno mi krivo shto sam zhensko.. em sam ka' od brda odvaljena, pune usne, blijed ten..ja ne znam shto bi ti vishe :D seka 29-06-08, 22:17 hmm..očigledno pojam fatalnog ja shvaćam na jedan drugačiji način.. za mene fatalno i fizički privlačno uopšte nije isto.. može da vam se svide nečije ruke, nečije oči, pa čak i guza..:D ali to nije fatalna privlačnost po meni.. za fatalnu privlačnost nekad je dovoljna sekunda za susret pogledom..i kao da vrijeme stane..i to može u srcu da traje vječno..i to može da bude neko ko uopšte ne odgovara tipu osobe koja bi vas inače privukla.. to je nešto nerazumljivo,neopisivo.. sa neta: Najednom sam izgubio tlo pod nogama i osećao da sve oko mene lagano leluja u nekom predivnom ritmu prilaženja i bežanja, nalik talasima morskim. Nismo govorili- gledali smo se ćutke i tačno sam osećao u tom ukrštenom pogledu da sve moje misli pripadaju njoj i njene meni. U jednom trenutku se nasmejala; nasmejao sam se i ja...Onako, bez povoda- smeh radi smeha. Nisam osećao ni vreme, ni prolaznost života , ni svet oko sebe.. milenaaaa 29-06-08, 22:18 ahhahahahah.. e nista, bila bi mi savrsena polovina :p ovako, ostadoh da chamim.... :p OCTAVIAN 29-06-08, 23:40 pivski 'tomachic :D ruke osmijeh :) obloguz ali to dzaba ako nemamo KOnekshn ...jelte:D Rekoh li ti ja da javno ne pricas o meni toliko :D Salim se, nisam obloguz jedino. Ustvari jesam, ali je to neki cudan oblik :D mistique 29-06-08, 23:44 ma,samo da se nije bez g00zova.. za ostalo cemo lako :) OCTAVIAN 30-06-08, 00:01 mislim da su vecina pisanija na ovoj temi nevezani za naslov. Fatalna privlacnost veze nema sa tim koji nam se organ svidja kod nekoga ili sta nas pali, to je nesto sasvim drugo. Ako pricamo o tome, ja uvijek prvo pogledam lice i donji dio tijela - guzu i noge. simm 30-06-08, 00:09 Fatalna privlacnost veze nema sa tim koji nam se organ svidja kod nekoga ili sta nas pali, to je nesto sasvim drugo. To je po malo dio marketinga za topik. :D A sad nam reci sta je to sasvim drugo. :) OCTAVIAN 30-06-08, 00:10 preumoran sam nocas za pisanje dubokoumnih postova. Ujutru cu, obecavam ;) milenaaaa 03-07-08, 23:35 preumoran sam nocas za pisanje dubokoumnih postova. Ujutru cu, obecavam ;) ne znam te kao nekog ko ne drzi obecanja :) paloma 04-07-08, 08:18 hmm..očigledno pojam fatalnog ja shvaćam na jedan drugačiji način.. za mene fatalno i fizički privlačno uopšte nije isto.. može da vam se svide nečije ruke, nečije oči, pa čak i guza..:D ali to nije fatalna privlačnost po meni.. za fatalnu privlačnost nekad je dovoljna sekunda za susret pogledom..i kao da vrijeme stane..i to može u srcu da traje vječno..i to može da bude neko ko uopšte ne odgovara tipu osobe koja bi vas inače privukla.. to je nešto nerazumljivo,neopisivo.. sa neta: Slazem se..fatalna privlacnost je zaista fatalna po nase srce i imisli...ahhh... a da razum tu ne moze dati konkretno objasnjenje niti nam razloziti zasto je to tako...kako kaze Seka..osoba nas uopste mozda nebi privukla svojim izgledom da se nije desila neka neopisiva hemija... maja dg 05-07-08, 12:35 Pa naravno,osoba uopste ne mora imati ni fizicki izgled o kakvom mastamo ili sta vec...jednostavno je stvar trenutka,osjecaja koji ne mozemo da kontrolisemo kao ni da objasnimo...potpuno odusevljenje,privlacnost,hemija koja ne pita razum,tu postoji samo srce... malo 05-07-08, 23:56 hmm..očigledno pojam fatalnog ja shvaćam na jedan drugačiji način.. za mene fatalno i fizički privlačno uopšte nije isto.. može da vam se svide nečije ruke, nečije oči, pa čak i guza..:D ali to nije fatalna privlačnost po meni.. za fatalnu privlačnost nekad je dovoljna sekunda za susret pogledom..i kao da vrijeme stane..i to može u srcu da traje vječno..i to može da bude neko ko uopšte ne odgovara tipu osobe koja bi vas inače privukla.. to je nešto nerazumljivo,neopisivo.. sa neta: upravo na ovakava nacin sam dozivjela fatalnu privlacnost, i sad da me pitate pojma nemam kakva mu je guza, ruke i sl. Ali jako dobro se sjecam boje ociju i osmjeha... C a r t m a n 06-07-08, 16:49 upravo na ovakava nacin sam dozivjela fatalnu privlacnost, i sad da me pitate pojma nemam kakva mu je guza, ruke i sl. Ali jako dobro se sjecam boje ociju i osmjeha... ...a da nam ispricas taj trenutak,da mnogima ovdje bude jasnije sta znaci ta fatalna privlacnost...i ovdje pricas u proslom vremenu,dali to jos uvijek traje? :guitar: medijum 06-07-08, 18:41 ma sve su to glupashtine...izmislili je da se pravdaju sto im gace odmah padaju...al to je vec krsteno odavno,mnogo prostije sta ga sad tu fatalizujemo;) saska987 08-07-08, 02:27 fizicka privlacnost mi je vise trenutak... fatalno bih uporedila sa opsesijom, a za opsesiju, onu pravu, potrebno je vise od povrsnog poznanstva. bebica 10-07-08, 10:59 Originally Posted by seka hmm..očigledno pojam fatalnog ja shvaćam na jedan drugačiji način.. za mene fatalno i fizički privlačno uopšte nije isto.. može da vam se svide nečije ruke, nečije oči, pa čak i guza.. ali to nije fatalna privlačnost po meni.. za fatalnu privlačnost nekad je dovoljna sekunda za susret pogledom..i kao da vrijeme stane..i to može u srcu da traje vječno..i to može da bude neko ko uopšte ne odgovara tipu osobe koja bi vas inače privukla.. to je nešto nerazumljivo,neopisivo.. sa neta: slazem se sa gore navedenim...posebno boldovano lavica 16-07-08, 10:59 hm.....prvo sto primjetim kod osobe suprotnog spola i et nazovimo to fatalnom privlacnoscu jesu definitvno zubi, lijep osmijeh:D al pored toga da je sarmantan, da jednostavno ima nesto u sebi sto me privlaci:D da je simpatican...inace mi nije toliko bitan fizicki izgled i nemam neki odredjeni i poseban tip muskarca da sad kazem da volim i da se mogu zamisliti s momkom,koji je visok, zgodan, crn, crne oci....al opet moze se desiti da me pivuce neki momak koji nema veze sa prethodnim opsiom:D prema tome, nista konkretno sto se tice izgleda, al jednostavno da posjeduje nesto sto ce mene pricuci, kao sto je rekla @seka dovoljan je nekad samo jedan pogled, da to moze da u srcu traje vjecno:D i jos cekam,cekam...................cekaaam |