View Full Version : Bebica dejvison

bebica
26-06-08, 12:56
cini mi se da ja imam trigon izmedju NE JU i SO
http://s239.photobucket.com/albums/ff243/macebg/?action=view&current=tranzitiupoznavanjedejvison.gif

mada to nije veliki trigon:wallbash: :wacko:
mi smo se mirili oko nove godine i opet prekinuli a strast ne jenjava :photo:
mada nisam sigurna sta moze da inicira nase vidjanje opet :annoyed_h4h:
btw.ja natalno imam ve90pl a on ma90pl sto se ponavlja i ovde u dejvisonu a i u kompozitu
http://s239.photobucket.com/albums/ff243/macebg/?action=view&current=kompozit.gif
BOZE tek sad vidim da je u trenutku upoznavanja TRANZITNI mars bio na NE a natalni NE ima sektil sa mesecom i jupiterom 120 sa suncem 120
kazite mi ko zna, sta ovaj uran radi, posto smo prekidali, vidim 90 sa ve i sa marsom ali ima sekstile sa JU i SO, da li to radi ili su kvadrati jaci?
cmok za sve :love54236:

misic
26-06-08, 13:19
Bebice
zar ne mislis da je natal osnova i kako si ti vodolija ja mislim da ti je za coveka tvog zivota bitna 38 ili 39 godina

bebica
26-06-08, 13:51
misicu, kako to srce vidis, to su mi svi rekli?
a kako vide taj broj 38 39..
mislis zbog jupitera koji ce biti na suncu tada, pitam jer mi je ju bio na marsu vladaru mog 7 polja i upoznala sam muskarca koji je ispunjavao simboliku moje karte, obrazovan ju0ma,plave oci upadljive mars0ju0ne, tezak/politicar/udovac so90sa, ne zeli cvrsto vezivanje/strast bila na blic-odmah so120ur?

limunada
26-06-08, 14:45
misicu, kako to srce vidis, to su mi svi rekli?
a kako vide taj broj 38 39..

i mene isto zanima kako vidi misicu!?

bebica
30-06-08, 11:12
misic je videla tako sto je izmerila stupnjeve izmedju moje nat. venere i natalnog sunca ali nazalost izmedju je 36 a to je vec proslo :yumm2:

bebica
29-07-08, 11:02
misic je videla tako sto je izmerila stupnjeve izmedju moje nat. venere i natalnog sunca ali nazalost izmedju je 36 a to je vec proslo :yumm2:

ovo napisah skoro ali sam pogresila zestoko jer mi nije razlika izmedju natalne VE i natalnog sunca 36 nego 46 stepeni, sto mu dodje po progresijama da cu sa 46 upoznati ljubav :yawn431: :throb:
pri tom te iste godine po tranzitima tranz.SA mi na natalnoj Ve...tako da vidimo se za cirka 9 godina .. :lighten:

misic
29-07-08, 16:35
Muljala si nesto sa kartama bebice koje su bile prikazane
nazalost zaboravila sam detalje i da li se radi o progresivnom suncu na veneri
I nikad ne reci nikad ko zna sta se desilo 36 sto ce se ispostaviti odlucujucim za vezu.

bebica
31-07-08, 09:09
Muljala si nesto sa kartama bebice koje su bile prikazane
nazalost zaboravila sam detalje i da li se radi o progresivnom suncu na veneri
I nikad ne reci nikad ko zna sta se desilo 36 sto ce se ispostaviti odlucujucim za vezu.

nisam dusice muljala nista ...ja nikad ne muljam :nono2:
evo je karta http://s239.photobucket.com/albums/ff243/macebg/?action=view&current=vikinatalna.gif
desilo se sa 36 da sam upoznala tog za koga sam mislila da je pravi ali nije ...

"I nikad ne reci nikad ko zna sta se desilo 36 sto ce se ispostaviti odlucujucim za vezu" mozda ce ovaj put koji sam prosla voleci tog coveka ukazati na nekog drugog...a mozda cu vecno voleti tog koga sam upoznala sa 36 tj 18.11.2006 ...posle revije Irene Grahovac..nikad necu zaboraviti taj trenutak...i dan posle kad smo se poljubili...kada je rekao da se ne plasim i da me nikad nece povrediti ...kakav paradox ...a bas je to uradio :rain:
:) cmok za misica

Supernova
31-07-08, 09:54
Bebice, ti ćeš se tek u 46.-oj usrećiti u ljubavi, isto kao i ja....mašala.:helpsmilie:

bebica
31-07-08, 10:08
Bebice, ti ćeš se tek u 46.-oj usrećiti u ljubavi, isto kao i ja....mašala.:helpsmilie:

e draga nije valjda ...vidim ja nesto mi se poklapa tada em prog. venera dolazi na natalno sunce, em tranzitni saturn dolazi na natalnu veneru...nego sto mi to izgleda daleeeeeeeeeeekoooooooo...a meni treba ljubav fatalna luda da me trgne i udahne mi zivot..!!!!!!!!!!!!!!
ja ti nisam ziva BEZ LJUBAVI....osecam zivot kao tranzit ...kao moranje ...ne mogu da udahnem vazduh...ko nije bio u mojoj kozi ne razume...a ko je bio taj zna kako mi je...

Supernova
31-07-08, 10:29
e draga nije valjda ...vidim ja nesto mi se poklapa tada em prog. venera dolazi na natalno sunce, em tranzitni saturn dolazi na natalnu veneru...nego sto mi to izgleda daleeeeeeeeeeekoooooooo...a meni treba ljubav fatalna luda da me trgne i udahne mi zivot..!!!!!!!!!!!!!!
ja ti nisam ziva BEZ LJUBAVI....osecam zivot kao tranzit ...kao moranje ...ne mogu da udahnem vazduh...ko nije bio u mojoj kozi ne razume...a ko je bio taj zna kako mi je...

Pa da, vaga na asc...daje ovisnost o vezama i partnerima, općenito potrebu da u svom životu ima drugu osobu jer ne može vaga sama sa sobom postići harmoniju i ravnotežu...ali njen vladar venera u kvadratu sa plutonom iz XII podsvjesno daje potrebu za fatalnim vezama,a trenutno je pod uticajem tranzitnog plutona.

bebica
31-07-08, 11:38
Pa da, vaga na asc...daje ovisnost o vezama i partnerima, općenito potrebu da u svom životu ima drugu osobu jer ne može vaga sama sa sobom postići harmoniju i ravnotežu...ali njen vladar venera u kvadratu sa plutonom iz XII podsvjesno daje potrebu za fatalnim vezama,a trenutno je pod uticajem tranzitnog plutona.

aha :p
bas tako duso i taj pluton se vraca na veneru i strah me je da ce me ovaj put ubiti bol ...kazu, kada se vrati zadaje najjaci udarac koji ostaje da boli zauvek...a mene vec boli, ovim putem molim plutona da me ne muci vise, da me pusti ... :giveup:

Supernova
31-07-08, 11:46
aha :p
bas tako duso i taj pluton se vraca na veneru i strah me je da ce me ovaj put ubiti bol ...kazu, kada se vrati zadaje najjaci udarac koji ostaje da boli zauvek...a mene vec boli, ovim putem molim plutona da me ne muci vise, da me pusti ... :giveup:

Tebi tek kraj (oktobar ili novembar) 2009. donosi neku ozbiljnu vezu, kada saturn dolazi u kvadrat sa venerom, a pluton izlazi iz konjukcije sa istom, jer mijenja znak i ulazi u jarca, a tada već nema konjukcije, tako kaže froli, a i ja se slažem, jer konjukcija podrazumijeva isti znak. Jupiter će biti stacionaran u tvojoj V kući, venera na asc.

bebica
31-07-08, 12:42
Tebi tek kraj (oktobar ili novembar) 2009. donosi neku ozbiljnu vezu, kada saturn dolazi u kvadrat sa venerom, a pluton izlazi iz konjukcije sa istom, jer mijenja znak i ulazi u jarca, a tada već nema konjukcije, tako kaže froli, a i ja se slažem, jer konjukcija podrazumijeva isti znak. Jupiter će biti stacionaran u tvojoj V kući, venera na asc.

vala sto kazu iz tvojih usta u bozije usi
:loveletter:

samo da prodje ovo sve ...mada prolazi polako ...nego vise taj strah da ce me dokrajciti pl...ne smem misliti puj puj ...
e da znas duso ...svasta je tu bilo...
skoro smo ja i jedan decko koji se dosta razume u astrologiju,pricali o toj mojoj ve90pl i neces verovati da sam je ja tako izivela sa mojom zadnjom ljubavi da ti ne mogu opisati...
pocevsi od poznanstva, lokal u kom smo se upoznali je ukopan u zemlju, zar to nije pl...dalje...
tamo sam oblacila uglavnom crne haljine tj tamnu odecu..stavljala jace parfeme...dalje on je udovac...i pri tom u njegovom natalu ima ve u sco i mesec konjukcija pl ...sve je pl
ludilo od strasti..opet pl, prepoznavanje ali i velika tuga....takodje odlika pl.....doduse tuga nije bila obostrana, vec sa moje strane... :tears:
eh draga ...ali ...ipak srecna sam...dozivela sam nesto sto mnogi za zivota nisu...bilo je lepo i strasno..
ljub za moju milu supernovu
p.s.a kamo je tvoja karta

bebica
03-08-08, 10:21
evo sad sam nasla da je nekom sa kim sam ja bila t.SA bio u kvadartu sa n.VE, takodje mu je i tran.JU bio na njegovom n.So kad smo se upoznali i bili zajedno ali to niti je donelo srecu niti smo mogli da se sastavimo u vezi..tako da nisam bas sigurna da ce i meni to nesto doneti... :(
pri tom je njemu SA dobro postavljen tj u sedistu i ima sekstil sa venerom...a meni je SA lose postavljen ...ne znam ..plasim se da je kod mene bio vidljiv samo pluton tj njegovo dejstvo po pitanju emocija a SA ...tesko...
ostaje mi samo da se nadam da cu nekog upoznati i da ce biti ljubav :)

misic
07-08-08, 16:03
nisam dusice muljala nista ...ja nikad ne muljam :nono2:
evo je karta http://s239.photobucket.com/albums/ff243/macebg/?action=view&current=vikinatalna.gif
desilo se sa 36 da sam upoznala tog za koga sam mislila da je pravi ali nije ...

"I nikad ne reci nikad ko zna sta se desilo 36 sto ce se ispostaviti odlucujucim za vezu" mozda ce ovaj put koji sam prosla voleci tog coveka ukazati na nekog drugog...a mozda cu vecno voleti tog koga sam upoznala sa 36 tj 18.11.2006 ...posle revije Irene Grahovac..nikad necu zaboraviti taj trenutak...i dan posle kad smo se poljubili...kada je rekao da se ne plasim i da me nikad nece povrediti ...kakav paradox ...a bas je to uradio :rain:
:) cmok za misica
Znas li ti koliko ljudi prozivi zivot i nikad ne oseti ovo sto si ti opisala Razmisli -maloli je impresija koju si dozivela bez obzira na ishod i duzinu trajanja.
Za neke ljude leptirici u stomaku su smisao zivljenja.
Da nemas onu inkonjukciju meseca i venere koja zulja i opominje verujem da bi se slozila sa njima.