View Full Version : Mlakar u Budvu...

nestasni_cipiripi
25-06-08, 18:57
Nekadašnji voditelj poznatog kviza "Kviskoteka", najgledanijeg kviza bivše Jugoslavije, Oliver Mlakar (73) biće domaćin na muzičkom festivalu "Pjesma Mediterana", koji će biti održan 28, 29. i 30. juna u Budvi, objavio je beogradski Blic.

Osim Mlakara, ovaj prestižni festival, čiji je nagradni fond čak 30.000 eura, vodiće i Aleksandra Jeftanović i manekenka Jelena Šćepanović. Aleksandra je zaštitno lice Televizije "Pink" i trenutno vodi emisiju "Da pređemo na ti", dok će Jeleni Šćepanović, koja je "Elitovo" lice, ovo biti prvi put da se oproba u voditeljskim vodama.

U revijalnom dijelu festivala učestovaće svi pobjednici proteklih 14 godina, dok će posle prve polufinalne večeri kontroverzna hrvatska zvijezda Severina Vučković po prvi put uživo promovisati svoj novi album.

Druge polufinalne večeri publici će se predstaviti Hulio Iglesijas, a modna kuća "Baldinini" će održati reviju posle finala.

Na festivalu će se takmičiti mnoga poznata imena poput Kemala Montena, Kaliopi, Maje Odžaklijevske, Tijane Dapčević, Ekstra Nene... a biće i takmičara iz inostranstva, među kojima i ovogodišnji takmičari sa "Evrovizije" Boaz Mauda iz Izraela i "Miodio" iz San Marina.

Aj dabogda i Milorad Đurković prenosio HAJDUK-DINAMO

rebeka
25-06-08, 19:57
jos da pozovu stevu karapandzu da nesto malo "skuha" i doda "jos jedna zlica vegete"....:clapping:

nestasni_cipiripi
25-06-08, 21:50
A samo se uvlacimo...
taj mlakar ima blizu 80god,i treba sad da CG drhti oce li krepat na taj velelepni festival.sto kakvu odivu ne dovedu da nam oci ispadaju dok prica?pamelicu,il tako nesto?

pehar
26-06-08, 00:20
Covek je profi u svom poslu,i poligota.Definitivno dolaze mladje generacije,verujem da je su mogli da dovedu i neke mladje,jeste malo bezveze...

madagaskar
30-06-08, 12:28
Što se Mlakara tiče suvišno je reći da je profesionalac ali sam zgrožena što ako je poliglota ne koristi naše riječi već "glazba", "tisuću", "općenito"....Al me ne bi čudilo da su mu takav tekst napisali i dali da čita. Godinama su nam namećali ekavicu i srpske voditelje a od sad će, sva je prilika, hrvatizam. Nemam ništa protiv njih ali ako smo napokon dobili svoju državu i borimo se za svoj jezik, zašto? Ipak je to festival koji predstavlja Crnu Goru!

Blade
01-07-08, 04:11
Hrvat je, meni ne smeta što upotrebljava riječi kao što su 'tisuću', 'glazba' itd.

No mi smeta što nijesu doveli nekoga mlađega, a fino govore da na mladima svijet ostaje :D