Komentari vezani za draft, prelaske i sve ostalo vezano za period do početka nove sezone.
Koliko sam čuo, prva bitnija vijest bi mogla biti prelazak Jermaine O'Neal-a u Toronto Raptors.
Veliki rizik po meni, jer je JO konstantno povrijeđen, ali ako pogode, pogodili su baš. Bosh i O'Neal bi tada postali najubitačniji centarski par u NBA, i ofanzivno i defanzivno.
Veoma znimljivo tumačenje SI novinara o Kobiju protiv zone...
http://www.youtube.com/watch?v=4kYBeNQdSCc
''We saw what Kobe did one on one agaisnt Bruce Bowen in the western finals..he owned him and did whatever he wanted, but when an entire elite defensive team focus on u and your teammates disappear, there s nothing you can do.''
Aaaa šta se može... Vidim još si pod utiskom.., a ima vas još...
Šteta za Kobe-a.., nije imao s kim...
Nisam ''pod utiskom'' već volim košarku.
A kako sam rekao za Lakerse i ne navijam, moj tim su Spursi već godinama.
Nisam ''pod utiskom'' već volim košarku.
A kako sam rekao za Lakerse i ne navijam, moj tim su Spursi već godinama.
Znam ja koji su tvoji... Spursadžijo jedan... ;) :xmas143:
Govorio sam majstoru nad majstorima.., ne o LA... Aaa jbg.., gledao sam juče reprizu zadnje utakmice.., pa sam se opet nervirao... :wacko:
Majstor bi bio još bolji igrač da je igrao ranih 90' ili ne daj bože 80' kad je onaj ko je mogao dobro zakucati bio POJAM...
I zvanično - "Grom" u NBA ligi
http://www.sportskacentrala.com/nba/logo/thunder_logo_zastava.jpg
Novi logo NBA tima iz Oklahoma SitijaKao što smo i najavili u julu, NBA klub koji je do sada bio poznati kao Sijetl Supersoniksi je posle preseljenja u novi grad, Oklahoma Siti, dobio i novo ime - "Thunder" (grom, grmljavina).
Podsetimo, američki mediji su dva meseca pre zvaničnog objavljivanja novog naziva ove ekipe otkrili pomenuti "nadimak" tako što su saznali koje internet domene je registrovala nadležna NBA služba, koja i brine o administrativnim poslovima zvaničnih prezentacija klubova.
Internet adrese okcThunderbasketball.com i okcThunderbasketball.net dale su još letos jasnu naznaku kako će se zvati ekipa iz Oklahoma Sitija, dosadašnji Supersoniksi.
(SC)