View Full Version : Gala Videnović

simm
20-06-08, 09:06
Interesuje me zna li se što o ovoj glumici, odavno je nema, je li u životu lijeka?

Miriam
20-06-08, 09:13
Živi u Beogradu, snimila je jednu reklamu za MTS (http://www.youtube.com/watch?v=OoL5c0MWjN8). Udala se po drugi put i ima dva sina. :)

simm
20-06-08, 09:18
A koja je ona u ovoj reklami, ovo sve neka piletina! :)

Znaci povukla se sa platna? A imala je dobrih scena, zaludu ... :D

Miriam
20-06-08, 09:24
A koja je ona u ovoj reklami, ovo sve neka piletina! :)

Znaci povukla se sa platna? A imala je dobrih scena, zaludu ... :D

Ona voli Iznenađenja, sedi u nekom kafiću i otvara poklon. Sada gaji decu. :) nije joj više stalo do dobrih scena.

simm
20-06-08, 09:31
nije joj više stalo do dobrih scena.
Ali nama jeste!!!! :thumb_up:

Miriam
20-06-08, 09:46
Nije ona mnogo filmova snimila

1984 - Šta se zgodi kad se ljubav rodi kao Nataša

1985 - Bal na vodi

1985 - Držanje za vazduh

1985 - Jagode u grlu

1985 - Žikina dinastija

1988 - Vila Orhideja

evo jedne dobre scene iz filma "Bal na vodi".

http://i31.tinypic.com/33oipi1.jpg

simm
20-06-08, 10:09
Eeeee ... vidis kako je bila talentovana! :xmas143:

Miriam
20-06-08, 10:18
Gala je dobra, ali smo mi imali i starijih glumica koje su volele dobre scene Mira Furlan, Mirjana Karanović, Neda Arnerić i meni najmilija Savina Geršak u filmu "Čudo neviđeno". :)

simm
20-06-08, 10:32
Savina, Savina ... moja velika ljubav iz mladosti ... :D

Uz ove doajenke dobrih scena sto si nabrojala zaboravila si Gulinu cerku, malu Vladicu ... i ona je bila talentovana. :) Pa Danica Maksimovic, pa Sonja Savic , pa pokojna Ena Begovic, ... eh mladosti ... :D

Miriam
20-06-08, 10:43
Taćno a i Anica Dobra je bila talentovana. :)

Zor_djevojka
20-06-08, 11:25
sjecam je se kao Natashe iz 'shta se rodi kad se ljubav zgodi' i iz emisije 'Metla bez drshke', kad ju je onaj vuchjak Aleks vuka' po BG ulicama...pamtim je kao jako zgodnu, a i sad je mladolika. Znam da su je skoro kola udarila dok je ulicu prelazila, ali povrede nijesu bile opasne...

simm
20-06-08, 11:32
Zao mi je Gale, imala je dobru ulogu i u Vuku Karadzicu ... ;)

supercica04
20-06-08, 16:11
Zao mi je Gale, imala je dobru ulogu i u Vuku Karadzicu ... ;)

Nemoj da je sazaljevas, jer joj je sasvim ok:D
Gala je dugo zivela u Americi, a onda je resila da se skrasi u rodnom gradu i posveti materinstvu...Mogu da je pozdravim od tebe....Gala kao Gala, samo je mnogo mrsavija u odnosu na period kad si.......:D
Savina Gersak (kuma vaseg izuzetnog glumca Petra Bozovica)zivi na relaciji Bepgrad-Ljubljana, radi kao psihoterapeut, zgodnija i lepsa no ikad.......Anica zivi na Dorcolu,, ali cesto putuje u Berlin....Lepa kao i uvek....Blizancice su vecno mlade, a ona je kao vino....Kiss!;)

A ja bih volela da pevam kao Morcheeba:D:

zoxy
20-06-08, 18:49
Savinu Gersak sam slucajno vidio na TvNk prije mozda oko godinu ili tako nesto, nije bio u pitanju film, vec intervju i pricala je o dosta stvari. Odusevila me i pricom i izgledom, neodoljiva je i dalje, pa jos kad se nasmije...muz je srecnik! :)