View Full Version : Zenski rukomet

ONLY FCF
23-10-06, 12:53
Mislim da bi red bio da se otvori i ocaj topic.;)

ONLY FCF
23-10-06, 12:54
[QUOTE=ONLY FCF;7599]Mislim da bi red bio da se otvori i ovaj topic.;)

ONLY FCF
23-10-06, 12:57
Sinoc su rukometasice Buducnosti T-Mobila 11.put zaredom usle u Ligu Sampiona.Zrijeb za Ligu Samp. je u nedjelju,a pocinje u januaru

grunf
23-10-06, 14:46
Da li se u tom ženskom sportu menjaju dresovi na kraju tekme!!!

desert-eagle
21-12-06, 12:30
U Z rukometu takodje imamo veliki potencijal..
ZRRCG u svom timu ima mnogo mladih igracica,mislim da za koju god. mogu da pucaju na visoko!

KikyGemini
16-11-07, 22:43
ljudi, jeste bili danas na utakmicu BUDUĆNOST T-MOBILE - VIBORG???

Nabuko
17-11-07, 11:24
ja jesam. Dobar mec fino navijanje, odlicno prvo pol;uvrijeme, pad u drugom, malo sudije pomogle (domacinski). Sve u svemu svaka cast za borbenost, Tiselj pravi ekipu od proslogodisnjeg raspada korak po korak. Inace ona bedevija od Jurak je najbolja rukometasica koju sam u zivotu vidio (mada jos i fizicke predispozicije to daju).

KikyGemini
17-11-07, 15:26
kako je grit napadala u drugom poluvr.! viđeste li ono? al je zato jovanka radičević bila NAJBOLJA!!!
a bila sam na mnooogoooo mnooogoooo utakmica (i to po čitavom svijetu :D) i u pg, na svaku, a s.c. morača čini mi se nikad nije bio puniji. sve do zadnjeg mjesta puno. ili što bi mi rekli 'dupke puno' :p
jedva čekam utakmicu reprezentacije :D JUUUPPIIIIII

Blade
02-12-07, 15:42
vuiiiiiii :D
jedva čekam kad bude reprezentacija igrala u pg!!! to moram da gledam

Nabuko
26-01-08, 13:45
Kvalifikacije za Evropski sampionat MNE-CRO. Nijesmo imali srece ali ja mislim da ima nade da prodjemo i to ne male. Prvi mec 31.V ili 1.VI. kod nas.

@inzaghi mozes li da organizusje podforume Fudbal, Kosarka, Rukomet itd. Ovako se jako tesko nalaze teme.

Nabuko
23-03-08, 20:50
Zenska juniorska repka se kvalifikovala za WC i ja mislim da je to prva nasa ekipa u kolektivnom sportu kojoj je to poslo za rukom (i to bukvalno). Cista da ne ostane nezapazeno.

pehar
20-05-08, 19:31
Crnogorci nastavili da otimaju

Crnogorci su oteli Srbiji još jednu reprezentativnu rukometašicu.

Katarina Bulatović (23) nije se pojavila na okupljanlju najbolje srpske selekcije, kojoj predstoji baraž za EP protiv Holanđanki, jer je odlučila da u buduće nosi dres reprezentacije Crne Gore.

Desni bek podgoričke Budućnosti moraće da pauzira tri godine, jer prema pravilima IHF toliko mora da prođe između igara za različite reprezentacije.

Bulatovićeva je za crnogorske medije izjavila da se tako "vraća svojim korenima".

Selektor Srbije Časlav Dinčić nije krio ljutnju:

"Ona je za mene završena priča... Ne postoje pare za koje će joj Srbija izdati sertfikat. Moraće da pauzira tri godine, jer joj nećemo izaći u susret", grmeo je Dinčić.

Katarina Bulatović je tako krenula stopama Ane Radović, Bojane Petrović i Mire Milenković.

(MONDO)