View Full Version : Odgovori Na Pitanja o Zdravlju

Zel
17-06-08, 14:16
Ovde ćete postavljati pitanja koja se odnose na zdravstvene probleme... :throb:

VAŽNA NAPOMENA!!!
Ove je moguće napraviti izuzetak, jer pitanja o zdravlju u kriznim situacijema, zahtevaju više humanosti i izlaženja u susret...

Ali za pitanja koja nisu krizna, da bi se odgovor, prethodno je poterebno ispuniti uslov, a to je dati doprinos razvoju ovog podforuma. To se može učiniti prevodom nekog teksta iz Horarne astrologije (ako znate engleski jezik), ili da postavite neki tekst sa interneta ili nekog drugog forumana našem jeziku, uz obavezno navođenje izvora.

Tema za postavljanje tekstova:

http://www.madeinmontenegro.com/vbforum/showthread.php?t=4321

Lela 13
17-06-08, 18:01
Zanima me moje zdravlje?!Hvala unapred....

Last_Insight
17-06-08, 18:32
ja ću odgovoriti.

trebala si možda preciznije odrediti pitanje pa sam ja psotavio umjesto tebe pretpostavivši da si bolesna pa sam pitao "hoće li l ozdraviti" e sad ako si zdrava nemoj čitati ništa dolje što pišem.

ac je na 29 stupnju škorpiona što je po Liliju otežavajuća okolnost za davanej odgovara na pitanje jer to obično sugerira status quo.

ac strijelac jarac retro u jarcu, ovo samo znači da patiš od neke kronične bolesti koja te opet počela mučiti nakon perioda mirovanja. 4 polje je u ribama to je uran koji se sporedno gleda, ovdje se vidi izmučena psiha i veliki strha. venera kao vladar 6 odlazi od spaljivanja sa suncem ali je spaljena. dakle nešto gadno što je bilo unazad 3 tjedna ili 3 mjeseca.

ne razumijem se u astromedicinu pa ne mogu odrediti o čemu se radi zel će to preciznije, no rekao bih da je psiha isto napadnuta, možad se previše bojiš ili si previše zabrinuta,

vladar 8 u prvoj govori o velikoj nestabilnost.

e sada taj mjeseck oji govori i o tebi odlazi je u strijelcu dakle trenutni rast optimizma, i ide neometan prema trigonu sa marsom, u lavu. ovo govori da ćeš do izlejčenja doći za negdje 40 dana znatnije poboljšanje.

zvoncicaa
17-06-08, 18:54
I ja da dodam samo malcice nesto..pogledaj joj vladara 6 kuce, to je bolest..a pogledaj vladara 10 to je tretman odnosno lek , vladar Asc je sposobnost organizma da se izbori , a krajnji ishod cele price ...vladar 4 kuce ...dobro je ako vladar 1 ima vladarstvo nad vladarem 6 ili 8 , ili vladar 10 nad 6 ili 8...

Daci
17-06-08, 18:55
...evo da se i ja ubacim...ako može nešto o mom zdravlju? Hvala unaprijed. :thumb_yello:

Lela 13
17-06-08, 19:05
Vindex i zvoncice;mnogo vam hvala...
Posto ste se toliko potrudili,evo da malo objasnim:
Nema koji pregled nisam obavila i kazu da sam 100% zdrava.Bilo je mislim,preko 20 doktora.
Sto se tice straha i psihe,u pravu si.Mislim da tu lezi sav problem.Pre 1,5 godinu poceo je haos da bi mi u aprilu umro otac,onako iznenada i tu je bio kraj.Od tada do pocetka ove godine sam prozivela pakao...Borila sam se kao lav...Mozda smesno zvuci ali je tako.Mislila sam da sam zavrsila...Sad je hvala bogu dobro (malo mi zna pritisak skociti al ne strasno i odmah se stabilizuje i ponekad imam vrtoglavice),to je verovatno podsvesno,onako...Jos uvek nisam 100% dobro i to sam i htela da pitam:da li ce taj strah i te ruzne misli da produ?!Jer,u pravu si;i uplasena i zabrinuta sam...
Ali ako je tako kao sto kazes,da bi za 40-tak dana moglo biti bolje,onda mi je lakse...Hvala!!!
p.s.mozda ovo nekome zvuci i smesno ali verujete da je strasno...

zvoncicaa
17-06-08, 19:10
...evo da se i ja ubacim...ako može nešto o mom zdravlju? Hvala unaprijed. :thumb_yello:

Duso, navedi vreme akd ti je pitanje palo na pamet, a horarna se bavi konkretnim pitanjima..znaci..moze da da konkretan odgovor..ako postoji neki problem..samo lepo postavi pitanje..tipa..da li cu na operaciju...da li cu ozdraviti..da li je ovaj tretman dobar...bla bla..znaci tako nesto..sto konkretnije pitanje, to bolji odgovor...

Last_Insight
17-06-08, 19:25
Vindex i zvoncice;mnogo vam hvala...
Posto ste se toliko potrudili,evo da malo objasnim:
Nema koji pregled nisam obavila i kazu da sam 100% zdrava.Bilo je mislim,preko 20 doktora.
Sto se tice straha i psihe,u pravu si.Mislim da tu lezi sav problem.Pre 1,5 godinu poceo je haos da bi mi u aprilu umro otac,onako iznenada i tu je bio kraj.Od tada do pocetka ove godine sam prozivela pakao...Borila sam se kao lav...Mozda smesno zvuci ali je tako.Mislila sam da sam zavrsila...Sad je hvala bogu dobro (malo mi zna pritisak skociti al ne strasno i odmah se stabilizuje i ponekad imam vrtoglavice),to je verovatno podsvesno,onako...Jos uvek nisam 100% dobro i to sam i htela da pitam:da li ce taj strah i te ruzne misli da produ?!Jer,u pravu si;i uplasena i zabrinuta sam...
Ali ako je tako kao sto kazes,da bi za 40-tak dana moglo biti bolje,onda mi je lakse...Hvala!!!
p.s.mozda ovo nekome zvuci i smesno ali verujete da je strasno...

mars je otišao od južnog čvora, pazi ti si i mars mars u lavu = veliko lupanje srca, ali sada mjesec ide prema njemu i stiže ga bez ometanja.

ne razumijem se u astromdeicinu ali dao sam ti okviran odgovor da ne čekaš.

beskrajnost
17-06-08, 19:28
I mene zanima hocu li ja ikad smrsavit :(:weeping:
Zapravo imam migrenu cijeli zivot, pa me zanima kako da se to izlijeci.

Lela 13
17-06-08, 19:28
mars je otišao od južnog čvora, pazi ti si i mars mars u lavu = veliko lupanje srca, ali sada mjesec ide prema njemu i stiže ga bez ometanja.

ne razumijem se u astromdeicinu ali dao sam ti okviran odgovor da ne čekaš.

Jos jednom od srca hvala!!!
I mogu ti reci da si genije...
Nisam napomenula ali sam oko godinu dana,kroz svu tu frku imala lupanje srca(150-200 u minuti).Sad samo ponekad ali ne tako jako i sve rede...

Hvala i skidam ti kapu.........:D:clapping:

Last_Insight
17-06-08, 19:31
beskjranosti nema promjene jupiter u jarcu retro može govoriti da se počinjei zgladnjivati i postiti ali to nema smisla.

zasada promjene nema bar 3 mjeseca.

beskrajnost
17-06-08, 19:35
beskjranosti nema promjene jupiter u jarcu retro može govoriti da se počinjei zgladnjivati i postiti ali to nema smisla.

zasada promjene nema bar 3 mjeseca.

Ma znam:wacko: nadam se da ce barem popustit kad jup krene u vodenjaka mislis?
Ne postim ja nista.

Last_Insight
17-06-08, 19:36
horarno se ne može tako daleko gledati, samo mi reci jesi trenutno na nekoj dijeti, ako jesi nema koristi od toga, ali ovdje vidim da ćeš krenuti na neki sport ili trčanje tako nešto. to će poboljšati stvari.

za oko mjesec dana.

beskrajnost
17-06-08, 19:39
horarno se ne može tako daleko gledati, samo mi reci jesi trenutno na nekoj dijeti, ako jesi nema koristi od toga, ali ovdje vidim da ćeš krenuti na neki sport ili trčanje tako nešto. to će poboljšati stvari.

za oko mjesec dana.

Ne, nikakva djeta, to kod mene inace ne funkcijonira:giveup:
Mozda upisem plivanje, obicno naravno :D al ne jos ako mi bas iza 9 mjeseca novcano dobro bude onda budem isla na plivanje.

keti ket
06-11-08, 23:17
Da li neko može da mi odgovori na pitanje vezano za manju hiruršku intervenciju? Radi se o ginekološkoj intervenciji, a moji aspekti u natalnoj karti (kvadrat Neptuna i Sunca) govore o eventualnoj opasnosti kod totalne anestezije, pa bi mi značilo kada bi mi neko, ko zna više od mene, rekao koji je termin u periodu od 15 do 30 novembra dobar, a koji je loš. Rodjena sam 24.08.1972.godine u 03.15 sati u Bijelom Polju. Hvala.