Ovde ćete postavljati pitanja koja se odnose na posao i poduhvate sličnih sadržina... :weight_lift2: :hammer5425:
VAŽNA NAPOMENA!!!
Ali prethodno je potrebno ispuniti uslov, a to je dati doprinos razvoju ovog podforuma. To se može učiniti prevodom nekog teksta iz Horarne astrologije (ako znate engleski jezik), ili da postavite neki tekst sa interneta ili nekog drugog forumana našem jeziku, uz obavezno navođenje izvora.
Tema za postavljanje tekstova:
http://www.madeinmontenegro.com/vbforum/showthread.php?t=4321.[/FONT]
Zel,je li mogu ja taj uslov da steknem kasnije? Sto mislis o tome?
Velika mi je frka na poslu ovih dana.Poludjecu,ako nijesam vec.
beskrajnost
18-06-08, 17:05
Mene zanima o poslu, dal ce bolje bit.
Ne znam jesam li zadovoljila kriterije..ako nisam ,naknadno cu :)
zanima me :
http://www.astro.com/tmpd/c3pofiletWItik-u1213183115/astro_2gw_07_da_li_cu_zadrzhati_posao.56028.14581. gif?15238
frka mi je..
DressToImpress
25-08-08, 14:59
Stekoh li uslov da mi se odgovori na pitanje?
Da li cu dobiti posao za koji sam konkurisala i vec bila na dva intervjua?
Evo prilazem kratak Uvod u horarnu astrologiju sa www.astro-house.com
Uvod u horarnu astrologiju
--------------------------------------------------------------------------------
Horarna astrologija daje odgovor na određeno pitanje, a na osnovu horoskopa napravljenog za momenat u vremenu u kojem je nastalo pitanje. Uloga horarnog astrologa se razlikuje od uloge natalnog astrologa, jer je uloga horahnog astrologa prvenstveno ta da pruži informaciju, dok je uloga natalnog astrologa vezana za njegov razvoj i pomoć u usmeravanju.
Horarna astrologija, danas se polako budi iz zaborava, jer je dugo vremena bila zaboravljena. Moglo bi se čak reći, da horarna astrologija nije dovoljno priznata i cenjena, jer je njena priroda prediktivna. Mnogi današnji astrolozi, a posebno kada se govori o psihološkoj astrologiji, odbacuju horarnu astrologiju samo iz razloga što smatraju da ona ima sudbinski pristup čime se negira postojanje slobodne volje.
U trenutku kada se pitanje postavi, horarni astrolog jeste provodnik infomacije između pitača (klijenta) i kosmičke inteligencije koja na to pitanje odgovara kroz poziciju planeta u trenutku postavljanja pitanja. Od izuzetne je važnosti da astrolog dobro razume postavljeno pitanje, jer odgovor (tačnost) zavisi od razumevanja pitanja, kao i od znanja i umeća astrologa da odgovori na pitanje.
U horarnoj astrologiji se uzima mesto u kojem se nalazi astrolog i to za trenutak kada je astrolog čuo pitanje ili postao svestan tog pitanja. Ako postavljate horarno pitanje astrologu putem pošte ili e-maila, onda se kao trenutak postavljanja pitanja ne uzima vreme kada je pošta ili e-mail poslan, već trenutak kada astrolog pročita vaše pitanje.
Kada postavljate horano pitanje, treba prihvatiti osnovna pravila u horarnoj astrologiji i obratiti pažnju na sledeće:
- Vaše pitanje mora biti jasno formulisano,
- Pitač treba da postavi što je moguce direktnije i jasnije pitanje, jer on mora jasno da zna šta ga to interesuje,
- Pitač mora biti iskreno zainteresovan za ono šta pita i šta ga interesuje,
- Pitanje mora biti tako formulisano, da ga astrolog jasno i precizno može razumeti,
- Ako je potrebno astrolog će proveriti i utvrditi da li je dobro razumeo pitanje.
Astrolog je u horarnom horoskopu pretstavljen 7. kućom, a pitač je pretstavljen 1. kućom, kao i Mesecom, jer se Mesec uvek uzima kao suvladar pitanja. U Mesecu je sadržana atmosfera u horoskopu i on predstavlja UM i dušu datog trenutka. Mesec je i prirodni vladar 4. kuće koja govori o konacnom stanju, pa samim tim significira i sam odgovor.
Za davanje tačnosti pitanja, neophodno je odrediti koja to kuća predstavlja određeno pitanje. Znanje astrologa o značenju kuća izuzetno je važno i potrebno, jer ako se odredi pogrešna kuća koja simbolizuje dato pitanje, odgovor na isto to pitanje neće biti tačan. Evo, nekih pitanja iz života i lociranje istih tih pitanja:
- 1. kuća je povezana sa sadašnjošću i sa trenutkom postavljanja pitanja, odnosi se i na zdravlje i vitalnost osobe pitača (da li će moje dete završiti fakultet u roku, da li će moje dete otputovati ove godine u inostranstvo itd.)
- 2. kuća (gde se nalazi moj izgubljeni novčanik, gde se zagubila moja knjiga, da li ću ove nedelje kupiti nov televizor, koliki će mi prihodi biti sledeće godine itd.)
- 3. kuća (da li će mi danas komšija doći u posetu, da li ću u roku završiti pisanje knjige, da li ću sutra dobiti očekivanu poštu ili e-mail, da li da potpišem ugovor, dokument, da li da započnem vođenje ponuđenog kursa, da li da krenem na kurs kompjutera, da li će moja supruga uspeti da završi fakultet, da li je istinit ovaj trač itd.)
- 4. kuća (da li da kupim stan, da li da započnem u ovoj godini građenje kuce, da li da proširujem stan ili kuću, da li će moj suprug ili supruga ove godine napredovati u profesiji i karijeri, da li će supruga prihvatiti posao itd.)
- 5. kuća (gde se nalazi moj sin ili kćerka, da li ću ove godine ostati u drugom stanju, da li je moja trudnoća bezbedna, da li sam trudna, ko mi je juče poslao poklon, da li ću dobiti na lutriji, da li ću pobediti na sutrašnjem takmičenju, da li ću biti pozvana na zabavu, da li da krenem na aerobik, da li će se moj ljubavnik razvesti, da li ću uspeti da prodam kuću ili stan, da li ce me sin posetiti itd.)
- 6. kuća (da li je moj kućni ljubimac bolestan, da li je moja bolest ozbiljna, kako napreduje moja bolest, da li da moj brat kupi stan, kakvo će vreme biti u nedelju, da li sutra da započnem sa dijetom, da li je moj radni kolega iskren, da li ću dobiti posao, itd.)
- 7. kuća (da li ću ove godine ući u brak, da li ću se razvesti, da li da prihvatim bračnu ponudu, da li da uđem u partnerstvo sa Draganom, da li da uzmem Marka Vukovića da me brani na sudu, ko je ukrao moj novac, ko je ukrao moj automobil, da li da pokrenem sudsku parnicu, da li se Maja vraća itd.)
- 8. kuća (da li će mi banka odobriti kredit, gde je Sašin mobilni telefon, da li će kupac koji danas dolazi da kupi moj automobil imati i dovoljno novca da mi ga plati, da li će mi Tanja posuditi novac, da li će se suprugova plata povećati u ovoj godini, da li ću sledeći mesec dobiti novac od osiguranja, da li će baka ostaviti meni nasledstvo itd.)
- 9. kuća (gde je otišao moj unuk, da li ću sledeći mesec otputovati u Rim, da li ću uspeti da upišem fakultet, da li da upišem medicinu ili kriminalistiku, da li da otputujem u Moskvu, da li ću ovog leta otići na letovanje u inostranstvo, da li će san koji sam usnila imati za mene dobro značenje itd.)
- 10. kuća (da li da promenim karijeru, da li će sudija na sudu biti na mojoj strani, kako će šef reagovati ako tražim povišicu, da li će moj odnos sa šefom biti efikasan i pozitivan itd.)
- 11. kuća (kakav će biti prihod od biznisa u ovoj godini, da li će me posetiti sutra stari prijatelj, da li da se učlanim u Klub istraživaca, da li mogu da se oslonim na prijatelja, da li će se moj sin razvesti, da li će se moja kćerka udati u ovoj godini itd.)
- 12. kuća (da li će ovaj lek pomoći mojoj ženi, da li da prihvatim odlazak u bolnicu ili ne, da li je bolest mojeg supruga ozbiljna, da li će moj sin dobiti kredit od banke, da li ću položiti ispit itd.).
Nadam se da sam prethodnim postom zasluzila odgovor :))
Vec duze vreme sam bez posla.
Interesuje me da li cu pronaci adekvatan posao ili je bolje da se otisnem u preduzetnicke vode?
Ako treba prilazem i svoje podatke:
Novi Sad 08.06.1977. 10:55