nestasni_cipiripi
16-06-08, 13:15
Za ili protiv?Imamo vec prvog montenegrina u kosarci,ocekuju se i u fudbalu...
U evro reprezentacijama kako u kosarci,fudbalu ima podosta stranaca.Recimo Portugal-Pepe i Deco Brazilci
Italija - Kamoranezi
Francuska - ima senegalaca...
Svajcarska - hakan jakin...
Njemacka - klose,podolski poljaci
Turska-imaju 2 brazilca il 1
Hrvati - Eduardo
Senza_Guerra
16-06-08, 13:18
Protiv. Zao mi je sto ce Amerikanac da igra za nasu reprezentaciju, cini mi se da je zbog toga dobio i drzavljanstvo, a odje nije zivio ni 10 dana..
apsolutno protiv! Protiv sam i stranih trenera i igraca u bilo kom sportu. Mislim, kakva je to nacionalna reprezentacija kad je trener i nekoliko igraca stranci? To je onda vise multinacionalna reprezentacija. Timovi su ipak druga stvar, ali reprezentacija po meni treba da ostane u okvirima svoje zemlje. Drugo je kad neko zivi tu godinama, pa regularno dobije drzavljanstvo. Ali kupiti igraca kao sto smo uradili u kosarci je debilizam. Cus, covjek koji je 5 puta u zivotu bio u CG je reprezentativac!!! WTF?
totalno se slazem...a svajcarska po meni i nije nacija..tj oni su bas multinacija :D
tako da je sacinjavaju..gastarbajteri svih vrsta...imaju dva turcina...ilnera i yakina...i tako redom...
nestasni_cipiripi
16-06-08, 19:28
totalno se slazem...a svajcarska po meni i nije nacija..tj oni su bas multinacija :D
tako da je sacinjavaju..gastarbajteri svih vrsta...imaju dva turcina...ilnera i yakina...i tako redom...
i behramija kosovar!
za strance...:D
do 1 ili 2 u svaku repku :D
da popune rupe
pa evo i beciraj je dobio cg drzavljanstvo :)