View Full Version : kako stvari utichu na vas(i poz i neg)

Nocturne
15-06-08, 09:44
kako se osjecate kad vidite neku loshu ili dobru stvar i kako one reaguju na vas...da li ako vidite neshto fino, jednostavno se ozarite ili ako vidite neshto shto ne valja da vas crnjak uhvati...

ja npr posle ovoga spota - mrtav nasmijan....ustao sam se pushtio ga i pocheo da igram kroz kucu a nisam ni progledao...tako pozitivno djeluje da je to nenormalno :)

http://www.youtube.com/watch?v=Mat9ORRMwNQ

shto se ruznih stvari tiche razvio sam neku vrstu odbojnosti i kompletnog ignorisanja i samo bash bash za*ebane stvari mogu da me dovedu do "mrtvog" stanja.jednostavno sam nauchio da sve sagledam sa svijetle strane pa chak i kad je u nekoj situaciji skoro i nema.

Zor_djevojka
21-06-08, 12:38
Kako ovako zanimljivu temu niko nije 'ovjerio'...
Prirodno je da reagujem na bilo kakvu negativnu ili pozitivnu stvar, da me nishta ne dotiche zapitala bih se je li neshto nije u redu sa mnom...Druga je stvar koliko pokazujem i na koji nachin reagujem, poshto ne zhelim sa pojedinima da podijelim emocije u tom trenutku...Poshto sam strahsno impulsivna po prirodi, to mi se nekoliko puta obilo o glavu, pokushavam da se maksimalno iskonotrolishem i u napadimaa bijesa, smijeha, zadovoljstva, ali opet shvatam na kraju da je to moja izvjeshtachena reakcija i da to nijesam ja.
Konkretan primjer, kuma je prije 4 godine objavila da se vjerila i onako sva presrecna , pruzhila mi i pokazala mi prsten na ruci, ja sam ga samo uzela pogledala i rekla onim tihim glasom : 'aha, pa je l..e super' bez ikakvog osmijeha, uzbudjenja, podvriska..Svako bi pomislio da sam bezochna, mozhda ljubomorna, ali ona ne, jer me zna..Ja jednostavno ne umijem da se ponasham u tim, po meni stereotipnim situacijama, a samim tim i da izrazim ono shto osjecam - a glupo je reci da sam bila presrecna i stvarno mi je bilo mnogo drago zbog njene vjeridbe, ali eto moje ponashanje nije tako pokazalo, vec suprotno...
Jedino gdje ne mogu da sakrijem osjecanje u datom momentu, ono naprosto 'izleti' iz mene, je, ne daj bozhe, smrtni sluchaj, kao i nechije rodjenje :) i vijest da je neka zhenska osoba koju poznajem u drugom stanju...To su dva sluchaja gdje reagujem 'normalno'...
Shto se ostalih sluchajeva tiche, nepredvidljiva sam...totalno...

pehar
21-06-08, 22:03
Konacno da vidim jos neku curu da djuska kada je sama kuci.imam takve epizode i ja.Radujem se kada vidim neku dobru stvar.Kada je losa stvar jos uvek pronalazim put da je pogledam sa pozitivne strane.

pehar
04-09-08, 14:25
Zapravo dosta utice i u kakvom sam raspolozenju,narocito da li me umor savladao,definitivno tada ne mogu ni da funkcionisem

Alex_hn
06-09-08, 12:56
Pokusavam da ne reagujem 'burno'...ali ne uspijevam...nazalost...neke sitnice me dovode do ludila...ali isto tako radujem se svemu i svacemu,i najmanji razlog mi je dovoljan da totalno otkacim...