View Full Version : Shto bi tad majcin sine...

nestasni_cipiripi
14-06-08, 10:12
Odgledah skoro "citulju za eskobara",i ne vjerovah da je sve to radjeno po istinitom dogadjaju.
I odma mi na pamet pade,zamisli upoznas curu,zavolis je,sve je ok,volite se,kad saznash da je ona bila mushko...
Shto tad jado moj?

Lela 13
14-06-08, 10:14
nisam gledala film ali ti mogu 100% potvrditi da to ima i da ne mozes da znas tj. samo po jednoj stvari se moze primetiti ako je sve perfektno uradeno ali mi glupo da napisem....
P.S.:znam 2 takve cure...

nestasni_cipiripi
14-06-08, 10:16
nisam gledala film ali ti mogu 100% potvrditi da to ima i da ne mozes da znas tj. samo po jednoj stvari se moze primetiti ako je sve perfektno uradeno ali mi glupo da napisem....
P.S.:znam 2 takve cure...

ajde napishi...
P.S. Upoznaj me sa njima :-)

malo
14-06-08, 10:17
sto da i ti ne ograises, jel?
ccccc

melic
14-06-08, 10:17
ajde napishi...
P.S. Upoznaj me sa njima :-)

Sta je Cipi....dosta ti je ovih PRAVIH ZENA....:guitar:

nestasni_cipiripi
14-06-08, 10:19
Sta je Cipi....dosta ti je ovih PRAVIH ZENA....:guitar:

a predosta moja melic.ne mogu zivjet.no da vidju jel to sve na svoje mjesto :-)

melic
14-06-08, 10:21
a predosta moja melic.ne mogu zivjet.no da vidju jel to sve na svoje mjesto :-)

samo da ne bude vishka.....:helpsmilie:

nestasni_cipiripi
14-06-08, 10:23
samo da ne bude vishka.....:helpsmilie:

melic,vratimo se temi!haha

explosion
14-06-08, 10:25
haaaa cipiripko, znas li ti da bi u ovom tvom pitanju raznih tema za sexologe bilo ;)

Lela 13
14-06-08, 10:46
hihihi...

Pa malo mi je glupo ali posto si ti u pitanju ok...:notworthy:
Znas ovde to dosta rade i to je postala normalna stvar.
Rekla sam 1 ali ima 2 stvari:
nose 42-44 broj obuce
i... kazu da je dole sve perfekt uradeno(sike sam videla,dole ne) i da se nista ne vidi.Znas,one imaju silkonske grudi,usne,duge kose...Uradile su trajnu depilaciju,nekima se ne vidi a neke su sredivale jabucicu(na grlu).Piju tablete da im glas omeksa i sve je savrseno...Jedino kazu da im mokraca "mirise na musku" i to je sve....I ima jos nesto;sve je to perfekt ali posto ta "stvarcica" nije "original" (sad se drzi),ona je suva(nema prirodnih sokova tj.vlaznosti),redovno,znaci svaki dan,najmanje 1-2x moraju da imaju sex....:wacko:

Eto toliko od mene;nadam se da si zadovoljan na obrazlozenju?!:lock:

okianer
14-06-08, 11:00
...hm..ja sam stara generacija i ne pratim nove trendove,pa mi nije jasno,zasto moraju da imaju svakodnevno sex,cemu im to pomaze,ne kontam?

Lela 13
14-06-08, 11:02
...hm..ja sam stara generacija i ne pratim nove trendove,pa mi nije jasno,zasto moraju da imaju svakodnevno sex,cemu im to pomaze,ne kontam?

Pa da im se "rupica" ne zatvori.Kad bi bili bez sexa,to bi sve ponovo zaraslo....:mwah1::shocked542:

okianer
14-06-08, 11:05
nemoguce:wacko: stvarno :unsure:

nestasni_cipiripi
14-06-08, 11:09
To ka mindjusa,moras je nosit da rupica ne zaraste.
Lela a ima i normalnih cura sa 43 brojem cipele.Hvala na objasnjenju,to zbog ovih mladjih generacija.

Lela 13
14-06-08, 11:46
To ka mindjusa,moras je nosit da rupica ne zaraste.
Lela a ima i normalnih cura sa 43 brojem cipele.Hvala na objasnjenju,to zbog ovih mladjih generacija.

Ne kazem da nema ali eto,to su te 2 razlike...i nema na cemu...:xmas143:
A sto se objasnjenja tice,milslim da je i tebe interesovalo,hehehe...sala-mala......:slap425::throb:

nestasni_cipiripi
14-06-08, 11:48
A iskreno jes,jbg evo sezona,strankinje,ovo ono...

Zor_djevojka
14-06-08, 16:31
a nishta, bez da joj rechesh 'dje si brat moj' i podjete na pivo...

nestasni_cipiripi
14-06-08, 17:08
Sad bez zezanja,da je ka ceca fisnuo bi je!Hahaha!Pa neka je ribica suva!

Lela 13
14-06-08, 19:56
Sad bez zezanja,da je ka ceca fisnuo bi je!Hahaha!Pa neka je ribica suva!

Pazi se,vecina je takva ako ne i bolje.Da si video jednu brazilku....Ja zgodniju "ribu" u zivotu nisam videla.....:wacko:
A sto se tice strankinja...pazi se...Ja ti gatantujem 100% da je ne bi prepoznao...100X su zenstvenije od 80% zena....:slap425:

nestasni_cipiripi
14-06-08, 20:31
A vidjeh ja jednom neke tv u Milanu kad sam bio.Bogami zeznuo bi se coek kad je dovedes u stan a umjesto ribice KRILASH

Lela 13
14-06-08, 20:33
A vidjeh ja jednom neke tv u Milanu kad sam bio.Bogami zeznuo bi se coek kad je dovedes u stan a umjesto ribice KRILASH

Ma nije krilas nego ribica.....:yeahright:

OCTAVIAN
14-06-08, 20:38
Davno je jos narod takve "djevojke" nazvao jednim lijepim imenom - "cojek zena" :) Znas sta me interesuje: cuo sam neke price da su momci bili godinama sa takvim ribama, i tek saznali na ovaj ili onaj nacin za to. Je li moguce da joj i medjunozje srede da se ne moze razlika primijeti? To mi djeluje nemoguce. Ili one uvate nekog nevinog koji ne zna kako to inace izgleda, pa jadnicak posumnja tek kad je prvi put prevari :D

Lela 13
14-06-08, 20:41
ej,sve je 100% isto,nema sanse da primetis....

OCTAVIAN
14-06-08, 20:45
ej,sve je 100% isto,nema sanse da primetis....

Odakle to znas? Ajde priznaj, priznaj, necemo ti nista :twisted:

Au jbt, a ne mogu vjerovati da i "to" mogu tako dobro srediti. Da nema ko kakvu sliku da vidim :biggrin:

okianer
14-06-08, 21:49
mislim da su svi gledali stari film "madam buttrefly" ...ocigledno ima nacina...

OCTAVIAN
14-06-08, 22:16
mislim da su svi gledali stari film "madam buttrefly" ...ocigledno ima nacina...

Ma na filmu ima nacina i da se terminator vrati iz buducnosti i da stiti neduznog djecaka od sigurne smrti, no stvarno ne mogu povjerovat da to mogu napraviti da se ne primijeti razlika

Lela 13
14-06-08, 22:33
Odakle to znas? Ajde priznaj, priznaj, necemo ti nista :twisted:

Au jbt, a ne mogu vjerovati da i "to" mogu tako dobro srediti. Da nema ko kakvu sliku da vidim :biggrin:

Pa jedna devojka sto se druzi s tom jednom mi je pricala;pokazivala joj je i znam da ne laze.A meni glupo da "virim".................:wacko:
A ima decke i veze....A za mokracu i znam tako sto je jedan rekao kako je cudno(jbg.kad joj je lizao)da joj mokraca mirise kao muskarcu....Sta da ti kazem...A sliku nemam.........:slap425:

nestasni_cipiripi
14-06-08, 22:44
Pa kako taj zna kakav ukus ima muska mokraca?lele lela13 s kime se ti druzis!!shalim se!a drago mi je shto si se ukljucila na ovu temu

Lela 13
14-06-08, 22:51
pa eto..reko;da ti razjasnim neke stvari....:secret:
Sta ja znam odakle on zna,valjda oseca miris svoje,valjda je drugaciji miris..ili okus,hehe...a mozda su se i njih dve dragale,ko zna..nista nije iskljuceno...hihi..pojma nemam...
Nisu svi stidljivi kao ja,u ovoj zemlji vazi:zivela sloboda!!!Sve je dopusteno...:wacko:

nestasni_cipiripi
14-06-08, 23:46
A dje si ti?u koju zemlju?

mala_mu
14-06-08, 23:52
Eeee moj Zaro.... Dokle ovako moj brate...

Okugata
15-06-08, 00:31
Pa jedna devojka sto se druzi s tom jednom mi je pricala;pokazivala joj je i znam da ne laze.A meni glupo da "virim".................:wacko:
A ima decke i veze....A za mokracu i znam tako sto je jedan rekao kako je cudno(jbg.kad joj je lizao)da joj mokraca mirise kao muskarcu....Sta da ti kazem...A sliku nemam.........:slap425:

A jel taj nesrecnik zna da mu je devojka bila musko?

Lela 13
15-06-08, 11:10
A dje si ti?u koju zemlju?

u Hitlerovoj...Germanija...:wallbash:

Lela 13
15-06-08, 11:10
A jel taj nesrecnik zna da mu je devojka bila musko?

Nemam pojma.Ja poznajem povrsno drugaricu od te devojke a njega jok...:unsure:

Janjičar
15-06-08, 13:11
DNK-a analiza i sva ispitivanja i to fino aparate postaviti u svaki kafić u gradu pa da vidimo. Nema laži nema prevare.

OCTAVIAN
15-06-08, 13:35
ne nego postaviti ginekologa na ulaz, pa prvo na pregled pa onda na djuskanje :P

nestasni_cipiripi
15-06-08, 13:38
Ali shto uraditi da ste vec u vezi sa takvom osobom?

Miriam
15-06-08, 13:40
Ali shto uraditi da ste vec u vezi sa takvom osobom?

Kažeš "Brate, bilo mi je lepo družiti se s tobom, ajd sad svojim putem" i nikome ne pričajte svoju bruku. :D

OCTAVIAN
15-06-08, 13:50
E ako znam poludio! Ja inace nesto ne volim te misaone eksperimente tipa "Sta bi ti radio kad bi...". Mislim da niko ne zna kako bi reagovao dok mu se ne desi. Ne samo u ovoj situaciji, nego uopste

seka
15-06-08, 14:09
a što bi vam falilo!!! u isto vrijeme imate i druga i curu!! :D
to dodje k'o ona kafa "2 u 1"..:D:D

OCTAVIAN
15-06-08, 14:22
a i to sto velis. A posto je ona istovremeno i on, onda mozete da upraznjavate grupni sex, i to i vise varijanti :p

Lela 13
15-06-08, 17:01
Ej,ljudi...Da li je vama jasno da to dozivite,da ne biste ni primetili.....................

Legolas
15-06-08, 19:31
Odgledah skoro "citulju za eskobara",i ne vjerovah da je sve to radjeno po istinitom dogadjaju.
I odma mi na pamet pade,zamisli upoznas curu,zavolis je,sve je ok,volite se,kad saznash da je ona bila mushko...
Shto tad jado moj?

Ja prvo zveknem pa se se tek onda zaljubim. :smokeing:

nestasni_cipiripi
15-06-08, 19:39
Jes legolas ti zveknes,a ona musko,a?

OCTAVIAN
15-06-08, 19:39
kad ne bih primijetio ne bi mi ni smetalo :)

Legolas
15-06-08, 19:46
Jes legolas ti zveknes,a ona musko,a?

Da oci skacu!!!!