View Full Version : Koja ekipa je na EURU2008 do sada po vama najviše pokazala?

inzaghi9
12-06-08, 11:12
španija...definitivno

Batboy
12-06-08, 13:45
Španija.., a onda idu dva prazna mjesta pa Holandija...

_qwerta_
12-06-08, 16:05
slazem se:D

kliko
14-06-08, 20:00

mislis li i dalje isto?

Spanija vazda ulazi na velika vrata, ali bilo koja iole disciplinovana ekipa ih izbaca iz takta. I prvu utakmicu su im Rusi prvih 20 minuta pravili probleme, ali bacuske popadase poslije prvog gola.
Za mene je najubjedljivija Holandija koja je deklasirala i Italiju i Francusku. Najubojiti napad sa 7 golova za 2 utakmice.

nestasni_cipiripi
14-06-08, 20:05
panija.., a onda idu dva prazna mjesta pa Holandija...

holandija
portugal
hrvatska
spanija

Legolas
15-06-08, 19:34
Spanija definitvno...

DYLAN DOG
16-06-08, 09:34
Mislim da je što se tiče realnog kvaliteta igrača i mogućnosti rotacije najviše pokazala Hrvatska. Svaka čast, zaista. Mislim da imaju strašan stručni štab, odreda bivši igrači sa mnogo iskustva, a Bilić je intelektualac, i po mom mišljenju najbolji mladi trener...
Poslije njih, apsolutno Holandija... pa Portugal. POR ima periode jako zrele igre, čini se da ih je Skolari dobro pripremio ovaj put. Ne oslanjaju se samo na Ronalda...
Španija je stardome... Oni imaju kvalitet pojedinaca kakav nema trenutno ni jedna selekcija na prvenstvu, pa ih zato ne računam.

Janjičar
16-06-08, 14:18
Holandija,
Hrvatska.

_qwerta_
16-06-08, 14:28
holandija...prazna dva mjesta pa spanija :D

Batboy
16-06-08, 14:35
mislis li i dalje isto?

Spanija vazda ulazi na velika vrata, ali bilo koja iole disciplinovana ekipa ih izbaca iz takta. I prvu utakmicu su im Rusi prvih 20 minuta pravili probleme, ali bacuske popadase poslije prvog gola.
Za mene je najubjedljivija Holandija koja je deklasirala i Italiju i Francusku. Najubojiti napad sa 7 golova za 2 utakmice.

Malo.., ali samo malo drugačije... :wacko:

holandija
portugal
hrvatska
spanija

I ja volim portugal..., ali ipak hmmm... :xmas143:

Batboy
16-06-08, 14:56
Mislim da je što se tiče realnog kvaliteta igrača i mogućnosti rotacije najviše pokazala Hrvatska. Svaka čast, zaista. Mislim da imaju strašan stručni štab, odreda bivši igrači sa mnogo iskustva, a Bilić je intelektualac, i po mom mišljenju najbolji mladi trener...
Poslije njih, apsolutno Holandija... pa Portugal. POR ima periode jako zrele igre, čini se da ih je Skolari dobro pripremio ovaj put. Ne oslanjaju se samo na Ronalda...
Španija je stardome... Oni imaju kvalitet pojedinaca kakav nema trenutno ni jedna selekcija na prvenstvu, pa ih zato ne računam.

Hrvatska ima odličan stručni štab... Ja im skidam kapu.., ma dvije kape im skidam.., uhhh kakvu su snagu samo pokazali u teškim mečevima... Mislim da se svi igrači u svakom trenutku trude da pruže maksimum... To je ono što su pokazali na zadnjoj utakmici sa Njemačkom... Bez obzira kako je bezidejno Njemačka izgledala.., ona nije ni malo bezazlena... To je ekipa koja koja ne gura svoje greške pod tepih.., bolje im je da su to osjetili u ranijoj fazi takmičenja...

Kliko i Ripi.., reći ću još jednom.., igraš onoliko koliko ti dopusti protivnik... Italija je primila prvi gol iz ofsajda.., a znamo njihovu koncepciju.., dok Francuska nije pokazala gotovo ništa...

Jedno se može reći za Holandiju.., trenutno imaju najubojitiju kontru na prvenstvu... :xmas143:

kliko
16-06-08, 18:09
Kliko i Ripi.., reći ću još jednom.., igraš onoliko koliko ti dopusti protivnik... Italija je primila prvi gol iz ofsajda.., a znamo njihovu koncepciju.., dok Francuska nije pokazala gotovo ništa...

ne slazem se s tobom...prvo, pokazalo se protiv Italije da nije bio gol iz ofsajda.
Drugo, Francuska je definitivno igrala dobar fudbal protiv Holandije. Pobijedio je Van Basten i njegova taktika. Umjesto da ubaci odbrambene igrace i povuce se pod presingom francuza, on je ubacio Van Presija i Robena koji su ofanzivni igraci. Rijetko koji trener bi uradio kao on ,ali se te noci pokazalo da je bio u pravu. Ubojiti su Bate, ubojiti. Istovremeno Van der Sar ima najbolju formu od svih golmana na prvenstvu. Zasad mislim da je Holandija najvise pokazala.
A ko mislim da ce da osvoji prvenstvo? Portugal ili Hrvatska.

nestasni_cipiripi
16-06-08, 18:13
Tesko da ce to bit finale.Ja bi ipak tipovao na Portogao

_qwerta_
16-06-08, 18:58
samo pitanje..vise nema utakmica u 18,jel?sve u 20.45?

kliko
17-06-08, 00:38
samo pitanje..vise nema utakmica u 18,jel?sve u 20.45?

aha

OCTAVIAN
17-06-08, 00:40
po meni su 3 najjace reprezentacije Holandija, Portugal i Hrvatska

Batboy
17-06-08, 01:37
ne slazem se s tobom...prvo, pokazalo se protiv Italije da nije bio gol iz ofsajda.
Drugo, Francuska je definitivno igrala dobar fudbal protiv Holandije. Pobijedio je Van Basten i njegova taktika. Umjesto da ubaci odbrambene igrace i povuce se pod presingom francuza, on je ubacio Van Presija i Robena koji su ofanzivni igraci. Rijetko koji trener bi uradio kao on ,ali se te noci pokazalo da je bio u pravu. Ubojiti su Bate, ubojiti. Istovremeno Van der Sar ima najbolju formu od svih golmana na prvenstvu. Zasad mislim da je Holandija najvise pokazala.
A ko mislim da ce da osvoji prvenstvo? Portugal ili Hrvatska.

To što su rekli pojedini da skinuli ljagu sa sudijom.., je druga priča... Gol je bio iz ifsajda.., možemo i temu otvoriti... :gun_bandana:

Ubojiti jesu.., vidjećemo na kome će zube polomiti... :photo:

nestasni_cipiripi
17-06-08, 08:25
Oni kilavi Njemci ce zvek napravit!Hrvati gaze i sa prichuvama.

Batboy
27-06-08, 05:16

:clapping:

Gdje su ono Holanđani.., SLAVA IM... ;)

I ipak su moji favoriti u finalu... Jes da sam zaradio kintu..., ali žao mi je Rusa... :rei:

Batboy
29-06-08, 22:49

http://www.madeinmontenegro.com/vbforum/images/smilies/clapping.gif

Njemci.., Njemci.., SLAVA IM.. ;)

Espańol.., Espańol.., Espańol.. !!! http://www.madeinmontenegro.com/vbforum/images/smilies/cheezy.gif

Miriam
29-06-08, 22:50
BatBoy, BatBoy, BatBoy!!!!!!! :)