View Full Version : Wimbledon 2008 (m)

Pages : [1] 2

OCTAVIAN
12-06-08, 00:54
http://nonstriker.files.wordpress.com/2007/06/wimbledon.jpg

Jos 11 dana do pocetka najveceg turnira. Cini se da ce ove godine biti jaci i neizvjesniji nego ikad.

Roger Federer i Bjern Borg drze rekord po broju uzastopno osvojenih turnira - po 5, dok je Pit Sampras imao najvise titula - 7.

Proslogodisnji pobjednik i branioc titule je Roger Federer. Najveci konkurenti u borbi za titulu ce mu biti Rafael Nadal, finalista u prethodna dva finala, i Novak Djokovic koji je ove godine u najboljoj formi.

Vasa ocekivanja i prognoze prije pocetka turnira, a kad pocne, onda svi na forum da komentarisemo :)

http://graphics8.nytimes.com/images/2007/07/08/sports/08cnd-men2_600.jpg

Batboy
12-06-08, 00:59
Naravno.., očekujem Noleta na tronu... :)

Senza_Guerra
12-06-08, 13:55
Ako Dokovic ne osvoji, volio bih da to bude Federer.

inzaghi9
13-06-08, 11:51
ovo će federer da osvoji

_qwerta_
13-06-08, 23:34
vise sanse ima nadal da osvoji ovaj turnir nego rodzer garos. al bih volio da to bude nole za koga i glasah u anketi iznad :)

milenaaaa
17-06-08, 15:59
ada Federer

phenomenon
20-06-08, 14:59
Najvece sanse dajem Nadalu zbog nevjerovatne serije koju je odigrao u zadnje vrijeme. Federeru predvidjam da nece uci u finale... naravno navijacu za Djokovica.

_qwerta_
21-06-08, 20:33
Allez Nole!

Matador84
23-06-08, 09:39
Ajmo Nole spusti ih na mikrofon :D

OCTAVIAN
23-06-08, 17:29
Federer danas lagano, djeluje odlicno. Nole igra sad, Hjuit vodi protiv Haasa. Trava izgleda odlicno i brzo

nestasni_cipiripi
23-06-08, 20:52
Moguce iznenadjenje dana-Nalbadian-Dancevic 0:1 (2:5)...a kvota na Nalbadiana 1,05

OCTAVIAN
23-06-08, 21:09
Moguce iznenadjenje dana-Nalbadian-Dancevic 0:1 (2:5)...a kvota na Nalbadiana 1,05

Nije to nikakvo iznenadjenje. Nalbandijan je uz Safina najveci talenat tenisa zadnjih 20 godina, ali problemi u glavi cine da niti pobjede protiv najboljih niti porazi od najlosijih ne predstavljaju iznenadjenje za njega.

nestasni_cipiripi
24-06-08, 01:21
Vidjeh da su ispali i Ivo Karlovic i Karej.Dubl troicki tipsarevic dobio 3:0

phenomenon
24-06-08, 09:08
Malo odgledah Federera koji je pocistio svog prvog protivnika dok je Djokovic opet pokazao da igra vrhunski tenis samo prva tri gema... nevjerovatni padovi u igri

OCTAVIAN
24-06-08, 10:38
Malo odgledah Federera koji je pocistio svog prvog protivnika dok je Djokovic opet pokazao da igra vrhunski tenis samo prva tri gema... nevjerovatni padovi u igri

prva 3? Pa zamalo je izgubio prvi set, a drugi ga je Njemac pocistio lagano

phenomenon
24-06-08, 10:41
prva 3? Pa zamalo je izgubio prvi set, a drugi ga je Njemac pocistio lagano

da, zato ga djokovic pocistio ostale :smokeing:

OCTAVIAN
24-06-08, 10:46
ma jeste ga on pocistio zadnja 2 seta, ali mi nije jasno odakle izvuce zakljucak da je vrhnski odigrao prva 3 seta, kad je prva 2 igrao ocajno

phenomenon
24-06-08, 10:57
ne citas, brzoplet si.... napisao sam 3 gema a ne seta

OCTAVIAN
24-06-08, 18:22
ne citas, brzoplet si.... napisao sam 3 gema a ne seta

Moja greska, izvinjavam se, ucinilo mi se da si napisao set umjesto gem.

OCTAVIAN
24-06-08, 18:27
Upravo zavrsi Nadal svoj mec prvog kola. Ocekivao sam mnogo vise od njega, propisno se namucio protiv 122. igraca ATP liste. Svega 2 brejka mu je uzeo u cijelom mecu.
Generalno, najbolji utisak u prvom kolu je ostavio Federer, iako je imao najtezeg protivnika. Nadal i Djokovic su lose poceli i pored pobjeda, Noletu je potrebna mnogo bolja igra u nastavku turnira, jer ima tezak zrijeb. Vec sjutra igra sa Safinom koji ga moze lagano dobiti ako bude njegov dan (mada mu fali takvih dana u zadnje vrijeme).

mistique
24-06-08, 18:42
kako se kotira Tsonga ?:D
glasah omashkom za njega :D:D

OCTAVIAN
24-06-08, 19:07
Tsonga je otkazao ucesce na turniru zbog povrede. Kakva je steta sto je onaj covjek tako mekan i neotporan na povrede...

phenomenon
24-06-08, 19:48
Tsonga uopste nije igrac koji na mene ostavlja utisak. Bljesne kao i Nabaldian na par turnira na kraju godine kada je vecina top igraca u ne bas zavidnoj formi poslije iscrpnih velikih turnira na kojima ucestvuju.... Nadal je danas pokazao da ce lagano osvojiti i Wimbledon.

OCTAVIAN
24-06-08, 20:14
Tsonga uopste nije igrac koji na mene ostavlja utisak. Bljesne kao i Nabaldian na par turnira na kraju godine kada je vecina top igraca u ne bas zavidnoj formi poslije iscrpnih velikih turnira na kojima ucestvuju.... Nadal je danas pokazao da ce lagano osvojiti i Wimbledon.

Tsonga nema nikakve slicnosti sa Nalbandijanom. Tsonga ima problema sa povredama, a Nalbandijan ima problema u glavi. Tsonga uvijek igra dobro kad je potpuno zdrav.

Samo ne znam cime je to Nadal danas pokazao, mozga si gledao reprizu nekog meca sa proslog turnira. Danas je ocajan bio, sa ovakvom igrom ce ispasti prije polufinala. Ali ovo je zagrijavanje, popravice se on

phenomenon
24-06-08, 21:53
Pa citas izmedju redova pa ti ne mogu crtati... Tsonga je prosjecan igrac i nista vise..... A Nadal je toliko bio slab da je sa trecinom snage dobio 3-0... ocajno zaista..

OCTAVIAN
24-06-08, 22:04
pa ja nidje ne rekoh da je Tsonga neki vrhunski igrac. Samo kazem da je nogo talentovan, ali povrede su ga sprijecile da napravi nesto vise.

Sto se tice Nadala, bukvalno na svim sajtovima pisu kako se bas namucio danas, ali nekima je to izgledalo kao da je igrao sa trecinom snage. Dobro, ima logike, sta znaju novinari. Tih 3-0 su bili 6-4, 6-4, 7-6, sto je daleko od ubjedljivog rezultata, pogotovo protiv 122. igraca sa ATP liste

phenomenon
24-06-08, 23:30
Da, 122 igrac svijeta je decko sa ulice koji je dosao na jedan od najboljih turnira na svijetu da bi odigrao malo tenisa reda radi.... Covjece, svaki igrac koji zeli da se probije mora da ulozi svoj maksimum. Mene ne zanimaju ocjene sirom interneta jer je Nadal odigrao onoliko koliko je bilo dovoljno da u prvom mecu na Wimbledonu pobijedi sa ubjedljivih 3-0, dakle bez izgubljenog seta tako da su te ocjene o neubjedljivoj pobjedi u kojoj se Nadal mucio smijesne, bez uvrede......Rezultat je ono sto na kraju ostaje kao i statistika...

DYLAN DOG
24-06-08, 23:33

Nadal je danas igrao protiv prilično nekompletnog igrača i to po mom mišljnju ne znači baš ništa... U velikoj je formi i znatno je popravio servis, ali mislim da će i ove godine dobiti isporuku od Fed-ex(a)

Batboy
25-06-08, 00:39
Je l' zna iko rasporede za sutra... Danas ništa nisam uspio pogledati... :(

OCTAVIAN
25-06-08, 01:06
http://www.wimbledon.org/en_GB/scores/schedule/index.html

Batboy
25-06-08, 01:27
http://www.wimbledon.org/en_GB/scores/schedule/index.html

Thnx... :character38542:

_qwerta_
25-06-08, 01:34
o sveznalice ljudske...pustite me da gledam tenis :D
kad je nole protv safina?

OCTAVIAN
25-06-08, 01:44
imas gore link za raspored meceva

Matador84
25-06-08, 11:30
nole je danas u 2 protiv safina.

phenomenon
25-06-08, 11:50
Prvi ozbiljan duel za djokovica....

milenaaaa
25-06-08, 12:37
ocete li mi samo reci kako je moguce da su se Safin i Djokovic zastali vec u drugom kolu??????

OCTAVIAN
25-06-08, 14:13
Moguce tako sto je Safin trenutno tek 72. na ATP listi. Po Djokovica nece biti dobro ako se Safin vraca u formu, jer je onda pravi monstrum od igraca.

Kako volim ovaj Wimbledon, to je cudo. Nema dobacivanja izmedju poena, glupog zvizdanja i glupiranja, samo se loptica cuje...

OCTAVIAN
25-06-08, 14:23
Safin mnogo grijesi, samo cekam kad ce da se iznervira i da slomi reket :D

Edit: Safin uzima brejk rano u prvom setu. Djokovic mnogo nervozan i previse grijesi.

kolacic
25-06-08, 14:32
E sad ko više greši Nole ili Marat? :D

Marata zato i volim da gledam, tako je vatren i divalj :D

OCTAVIAN
25-06-08, 14:35
obojica podjednako puno grijese :) Nole vraca brejk, 3-3 u prvom setu

kolacic
25-06-08, 14:36
I bravo Nole - nesto bih dodala u nastavku ali ne ide :)

OCTAVIAN
25-06-08, 14:37
E sad ko više greši Nole ili Marat? :D

Marata zato i volim da gledam, tako je vatren i divalj :D

Gledas li ti mec? Ako ne gledas, da ja detaljnije izvjestavam ovdje :) Safin ima 3 brejk lopte ponovo, i koristi prvu. Novi brejk, ovo ne ide na dobro za Noleta

kolacic
25-06-08, 14:39
Gledas li ti mec? Ako ne gledas, da ja detaljnije izvjestavam ovdje :) Safin ima 3 brejk lopte ponovo, i koristi prvu. Novi brejk, ovo ne ide na dobro za Noleta

Ne, samo rezultat preko site-a Eurosporta. na žalost na poslu sam :annoyed_h4h:

OCTAVIAN
25-06-08, 14:40
Steta, Marat ti je prezgodan i divalj kao i inace :D

Boze, koji kreteni su komentatori na IN. Sofro veze sa tenisom nema, veli sad da ce Nadal biti br.1 na ATP listi ako dobije Federera u finalu. Mogao je makar nauciti kako se zbrjajaju bodovi ako nista vise

OCTAVIAN
25-06-08, 14:42
Safin vodi 5-3 u prvom. Odlicno servira, cak i drugi servis ide odlicno

kolacic
25-06-08, 14:44
Steta, Marat ti je prezgodan i divalj kao i inace :D

Boze, koji kreteni su komentatori na IN. Sofro veze sa tenisom nema, veli sad da ce Nadal biti br.1 na ATP listi ako dobije Federera u finalu. Mogao je makar nauciti kako se zbrjajaju bodovi ako nista vise

Eh, baš šteta, a Marat mi je inače ljubimče među teniserima. :yes513:

Vidi kaki mi je sladak

http://i29.tinypic.com/zim1yb.jpg

OCTAVIAN
25-06-08, 14:47
Uh, Safin kad je u formi igra fenomenalno, nema mi milijeg igraca za gledanje od njega. Kako je razbio Samprasa u finalu US opena, to mi je jedan od omiljenih meceva uopste, gledao sam ga jedno 7-8 puta do sada. Sampras je tada izjavio da je takvog Safina nemoguce dobiti i ako nastavi sa takvim igrama da ce biti broj 1. Ubrzo je to i postao, ali mu zene i provod dodjose glave :)

kolacic
25-06-08, 14:49
Uh, Safin kad je u formi igra fenomenalno, nema mi milijeg igraca za gledanje od njega. Kako je razbio Samprasa u finalu US opena, to mi je jedan od omiljenih meceva uopste, gledao sam ga jedno 7-8 puta do sada. Sampras je tada izjavio da je takvog Safina nemoguce dobiti i ako nastavi sa takvim igrama da ce biti broj 1. Ubrzo je to i postao, ali mu zene i provod dodjose glave :)

Bogami, pametne su žene, da se ogradim, u ovom slučaju :)
Nego, kako teče meč?

OCTAVIAN
25-06-08, 14:50
Ipak je Nole prvi poceo sa bacanjem reketa :)

Dobio Safin prvi set 6-4. Morace Nole mnogo bolje od ovoga, ne samo u ovom mecu, nego uopste. Sa ovakvom igrom ne bi Fedexu uzeo ni set

kolacic
25-06-08, 14:57
Ipak je Nole prvi poceo sa bacanjem reketa :)

Dobio Safin prvi set 6-4. Morace Nole mnogo bolje od ovoga, ne samo u ovom mecu, nego uopste. Sa ovakvom igrom ne bi Fedexu uzeo ni set

Ja mislim da se Nole tek zagreva, a da će u sledećem setu Marat da baca reket... ;)

OCTAVIAN
25-06-08, 15:04
evo vidjecemo, nikad se tu ne zna. Djokovic mora dobiti ovaj set ako misli da sto cini. A ponovo mnogo grijesi

Volio bih da dobije Safin. Ne zbog Safina, ni zbog Djokovica, nego zbog eventualnog meca sa Federerom. Kakvo bi to bilo uzivanje, trenutno ne postoje dva igraca koja mogu priustiti ljepsi tenis u medjusobnom duelu od njih dvojice :)

Safin udara lopticu sa nekim bolesnim efeom, nikad se ne zna dje ce da odskoci.

OCTAVIAN
25-06-08, 15:33
tajbrejk u drugom setu. Ovo je odlucujuci trenutak za Djokovica, ako ga izgubi bice mnogo tesko. Vodi Nole 1-0 u TB

OCTAVIAN
25-06-08, 15:35
mini brejk za Safina, 3-1

phenomenon
25-06-08, 15:37
toliko igra mizerno da ne znam sto da prokomentarisem

OCTAVIAN
25-06-08, 15:37
5-1 za Safina u tajbrejku

DYLAN DOG
25-06-08, 15:38
Kako je Nole pukao psihički u TB... Nevjerovatno kako je loš... 6:1 za Safina...

kolacic
25-06-08, 15:38
mini brejk za Safina, 3-1

Sve su šanse da će Nole ovaj meč završiti neslavno :toobad:

DYLAN DOG
25-06-08, 15:40
2:0 Safin
Nole stvarno LOŠ danas...

OCTAVIAN
25-06-08, 15:40
2-0 za Safina. Uff, ovo ce biti mnogo tesko za Noleta. Stvarno bi steta bila da ispadne, mnogo bi izgubio i na listi, a prije svega na samopouzdanju, jer tek je drugo kolo

Ovaj Safin mnogo podsjeca na Safina iz najboljih dana, prelijepo igra. Ne bih se slozio da Djokovic mizerno igra, jer Safinove lopte su toliko teske za vracanje da su i Federer, Sampras, Agasi i Hjuit iz najboljih dana bili cisceni redovno sa 3-0 od njega.

OCTAVIAN
25-06-08, 15:48
Safin vodi sa 2-0 u trecem setu, Nole polako gubi konce

DYLAN DOG
25-06-08, 15:54
3:0 treći set

OCTAVIAN
25-06-08, 15:58
4-1 za Safina u trecem setu

OCTAVIAN
25-06-08, 16:05
5-2 vodi Safin u trecem setu

DYLAN DOG
25-06-08, 16:09
Da je na terenu umjesto Noleta bio Rafa, možda bi i preokrenuo poslije 2:0, ovako je već sve bilo izvjesno ja mislim... Mada Safin igra mnogo dobro. Neka se niko ne začudi mnogo ako ovaj opičeni Safin uzme turnir ove godine... naiđe njemu s vremena na vrijeme :D

OCTAVIAN
25-06-08, 16:11
pa pa Nole, ipak se ne moze sa toliko nervoze. To je i Safina kostalo karijere, i Nalbandijana i mnogo vrhunskih talentovanih tenisera.

Djudja
25-06-08, 16:12
Izbači ga Murat!?!?!

OCTAVIAN
25-06-08, 16:12
Da je na terenu umjesto Noleta bio Rafa, možda bi i preokrenuo poslije 2:0, ovako je već sve bilo izvjesno ja mislim... Mada Safin igra mnogo dobro. Neka se niko ne začudi mnogo ako ovaj opičeni Safin uzme turnir ove godine... naiđe njemu s vremena na vrijeme :D

Safin kad je u formi i kad nasteluje mozak je jaci na terenu od svih, pa cak i od Federera na travi. Njegov problem je zadnjih godina sto ga to ne drzi, nikad ne odigra cijeli turnir da valja. Stvarno bih volio da vidim polufinale njih dvojice.

DYLAN DOG
25-06-08, 16:20
S tim da je Safin jedno tri puta bio talentovaniji od Noleta, kao i Nalbandijan...

OCTAVIAN
25-06-08, 16:24
Da pokusam da malo rezimiram mec: Djokovic je danas pokusao nesto sto nikome na Wimlbedon-u nije uspjelo niti ce - da pobijedi defanzivnom igrom protiv igraca koji igra ekstremno ofanzivno. To jednostavno ne moze. Umjesto da forsira igru sa kracim poenima, on kao da se trudio da produzi svaki poen sto je vise moguce. Imao sam utisak kao da je imao identican set-up kao i na RG. Ipak se na travi mora mnogo bolje, brze i jace nego na sljaci. Ogromna kolicina nervoze, primijetne od samog pocetka. To nimalo ne cudi, obzirom da je on uvijek kad gubi nervozan. Sve mi se cini da ce i on morati na tretmane kod psihijatra, bas kao sto je i Fedex nekad uradio. Za ocekivati je bilo da ce Safin da baca rekete, a desilo se upravo suprotno. Sad je Federeru otvoren put do finala, cak i da se sastane sa Safinom u polufinalu ipak je favorit.

Ljudi, ajde da potpisemo neku peticiju da promijene voditelje na IN. Ovaj Ivanovic kao da prenosi sahranu, a Sofro blage veze o tenisu nema, izlupa se danas kao niko.

OCTAVIAN
25-06-08, 16:29
S tim da je Safin jedno tri puta bio talentovaniji od Noleta, kao i Nalbandijan...

Necemo o tome, apsurdno je govoriti uopste. Safin je najveci talenat ikad vidjen (uz Nalbandijana i Tsongu, bar po meni), ali jbg. Nole nije previse talentovan, on je prije svega veliki radnik koji mnogo trenira i polaze na taktiku i rad sa trenerom.

DYLAN DOG
25-06-08, 16:29
Šofro starno nema pojma o tenisu, a Ivanovića nisam ni čuo što govori :D
A nisam baš siguran da je Fedex favorit protiv Safina... To ipak zavisi od Marata, kao što ti reče, kad sredi glavu niko ga ne može dobiti.

OCTAVIAN
25-06-08, 16:39
Nole je ovim porazom izgubio 415 poena na listi.
Dylan, veliki je znak pitanja moze li Safin ovako odigrati 5-6 meceva. Ako ovo nije slucajnost, vec je stvarno podigao formu, onda ce polufinale biti prava poslastica, bez favorita. Ali vjerujem da ce da ispadne prije polufinala

DYLAN DOG
25-06-08, 16:42
Znam da su šanse male, u pravu si, ali ostaje nam samo da vidimo.

OCTAVIAN
25-06-08, 16:44
ih, ne bi bilo srecnijeg od mene da se taj mec odigra :D Da je dje blize, kupio bih karte za polufinale sad, ali ovako ipak ostajem da slusam Sofra i ovog anemicnog Ivanovica

OCTAVIAN
25-06-08, 16:47
VIMBLDON: Noleta prvo ošišao frizer, pa Safin

Sveže ošišani Novak Djoković iskoračio je na Centralni teren Sveengleskog kluba, gde ga potom ošišao i Marat Safin. Nekad prvi, a sada 75. igrač planete nadigrao je Djokovića u tri seta 6:3, 7:6 (3), 6:2.

Safin ovog puta ne samo da je pobedio Novaka, već i sebe. Jedan od najvećih teniskih talenata poslednje dekade doživeo je sunovrat u poslednje tri godine, ali je protiv igrača kojem je bio idol u to vreme pokazao da i dalje zna kako se igra vrhunski tenis.

U petom gemu duplom servis greškom Djoković je Rusu poklonio prvi brejk na meču. Novak se već u narednoj igri revanširao, ali je onda ponovo ispustio svoj servis i gubitak prvog seta bio je neminovan

Drugi set bio je lišen brejkova, pa se igrao gem odluke, koji je suvereno osvojio Rus. Dva mini-brejka donela su Safinu vodjstvo od 4:1, a zatim je to vodjstvo rutinski pretočio u ogromna dva seta prednosti.

Iz ovog deficita povratka za Novaka nije bilo. Ručnu kočnicu više nije imao ko da povuče. Safin je osvojio uvodna dva svoja servis gema u trećem setu, a izmedju njih napravio brejk, kojim je definitivno prokrčio put u pobedu. Do kraja Rus je još jednom brejknuo Djokovića za konačnih 3:0 nakon dva sata igre.

Izvor: MTS-Mondo (http://www.mtsmondo.com/sport/vesti/text.php?vest=101308)

_qwerta_
25-06-08, 17:41
Da Bog da ispali i Nadal i Federer odma sjutra :D

_qwerta_
25-06-08, 17:42
p.s. kako jadno sad izgleda ova anketa :(

OCTAVIAN
25-06-08, 17:44
Da Bog da ispali i Nadal i Federer odma sjutra :D

Mozda, ako se on licno spusti da odigra meceve sa njima. Samo sto tesko to moze, preumoran bi bio za obojicu :D

Na koji post mislis?

A sad pocinje merak za oci - Federer protiv Soderlinga. Aaaaa kakva backhand paralela na samom pocetkuuuuuu

_qwerta_
25-06-08, 17:54
ja kad nas ubi srbija u vaterpolu nisam nikakave komentare ni davao niti imao snage da gledam..pogotovo ne na b92.net :D

Batboy
25-06-08, 18:11
Ispade Nole..., razbuca ga Safin...

Evo ga.., i Karanušić ispade... Jbg.., ispadoše dva najveća psovača na Wimbledon-a... S tim što mu Nole nije ni do koljena.., bar što se psovki tiče... ;)

Evo i Ana umalo ispade... Ljudi šta je ovo..., jedva se izvukla...

Matador84
26-06-08, 09:42
Los dan moze da se desi svima, pogotovo posle niza sjajnih rezultata, jer je stalno medju 4 najbolja na najjacim turnirima.
A nije sramota izgubiti od Safina.
Jedino me iznervirao njegov odnos prema igri. Ponekad imam osjecaj da misli da ce mu se svi rivali skloniti do meceva sa Nadalom ili Federerom.

OCTAVIAN
26-06-08, 11:10
Nije ono vidjelo loseg dana. Nole je cak u i prvom kolu izgubio set, a pogledaj Feda i Rafu kako igraju prva kola. Sto se Safina tice, dovoljno je reci da je poslednji turnir osvojio 2006 godine, i to samo jedan u toj godini, pa da sve bude jasno. Davno su prosla vremena kad je on bio broj 1 i kad je igrao vrhunski tenis. Naredna 2-3 kola ce pokazati ko je u pravu, jer ako Safin brzo ispadne, onda to nije bio Noletov los dan, nego nesto mnogo vise od toga. Umjesto da se spremao za Wimbledon, on je isao na turneje, pravio kampanje, davao bombasticne intervjue u kojima je vrlo oholo izjavljivao da je Fededer u krizi, te da osjeca pritisak zbog njega i Rafe, kako on osjeca da moze da osvoji turnir. Fino je Fed nakon toga rekao, neki su poceli previse da pricaju... Novak se ponasa kao da je citav svijet njegov. A o jucerasnjem mecu necu ni da pricam, njegova borbenost i srcanost su na nikakvom nivou, pogledajte iz kakvog ambisa se vratila Ana juce, to se zove borac, i to je istinski sampion, broj 1.

phenomenon
26-06-08, 11:51
Novak je na jednom od najvaznijih takmicenja toliko nisko pao da ne moze se reci da je imao los dan... ipak je izgubio ubjedljivo sa 3-0, igrao je ocajno, kukavicki, nesigurno, nervozno i mislim da je razocarao mnoge.

milenaaaa
26-06-08, 11:58
Stete velike sto ej izgubio, kad ne umije da se kontrolise.
odmaxc se unervozi, i nikad nije u stanju da preokrene rezultat..pf..
Safin me odusevio, navijam za njega :)
I dalje sam ubijedjena da Federer osvaja :)

OCTAVIAN
26-06-08, 13:07
Danasnji raspored vaznijih meceva

Mecevi na svim terenima pocinju u 13 h.

Centralni teren:

Venus Williams (USA)[7] vs Anne Keothavong (GBR)

Xavier Malisse (BEL) vs Andy Murray (GBR)[12]

Andy Roddick (USA)[6] vs Janko Tipsarevic (SRB)

Teren br. 1

Ernests Gulbis (LAT) vs Rafael Nadal (ESP)[2]

Alla Kudryavtseva (RUS) vs Maria Sharapova (RUS)[3]

Chris Eaton (GBR) vs Dmitry Tursunov (RUS)[25]

Teren br.2

Stefano Galvani (ITA) vs Mikhail Youzhny (RUS)[17]

Su-Wei Hsieh (TPE) vs Dinara Safina (RUS)[9]

Carla Suarez Navarro (ESP) vs Jelena Jankovic (SRB)[2]

Richard Gasquet (FRA)[8] vs Sebastien Grosjean (FRA)

Teren br.3

Nicolas Kiefer (GER)[27] vs Martin Vassallo Arguello (ARG)

Gisela Dulko (ARG) vs Lindsay Davenport (USA)[25]

Rainer Schuettler (GER) vs James Blake (USA)[9]

Alisa Kleybanova (RUS) vs Daniela Hantuchova (SVK)[10]

DYLAN DOG
26-06-08, 13:19
Ako Tipsarević bude servirao kao juče, očekuje nas dobar duel.

DYLAN DOG
26-06-08, 14:29
Lijepo je počeo ovaj mali Gulbis protiv Rafe... 3:2 u prvom setu...

OCTAVIAN
26-06-08, 14:44
Gulbis je veoma talentovan, trenirao je zajedno sa Djokovicem. Veoma je smiren za svoje godine, sto je veoma bitno. Evo vodi sa 5-4 u prvom, Rafa servira da ostane u setu

DYLAN DOG
26-06-08, 14:59
Nisam siguran, ali ovaj mali bi mogao biti jako dobar u budućnosti. Čini mi se da nema nekih generalno velikh nedostataka, ali mu logično fali iskustva...
Vodi 6:5 ... odlično igra, djeluje siguran s obzirom da igra protiv ovakvog igrača.

OCTAVIAN
26-06-08, 15:02
ima fantastican forhend. Evo sad ima i drugu set loptu. Nadal ni u prvom mecu nije igrao narocito dobro, a sad djeluje jos nesigurniji.

1-0 za Gulbisa. Svasta ce sad biti ovdje

milenaaaa
26-06-08, 15:02
set loptu ima ovaj Gulbis.
ako ima Boga da ovaj Nadal ispadne...

DYLAN DOG
26-06-08, 15:03
Bravo mali!!! :)
Možda nije realno da i Rafa ispadne rano, ali će ga ovaj dobro namučiti čini se... Da je Nole u pitanju, moglo bi se eći i vjerovatno dobiti, ali Nadal je to, jak je psihički kao stijena pa se ništa još ne može reći...

milenaaaa
26-06-08, 15:06
a nece ispasti ovaj Nadal, ne bojim se ja.
uvijek preokrene rezultat.pfff

ali bix voljela da se pozdravimo s njim ...

OCTAVIAN
26-06-08, 15:08
ma kakvi, Nadalu nista ne znaci jedan izgubljen set. Naravno, ako je u pitanju bolja igra Gulbisa, onda ni psiha ne pomaze. Ostetio ga je sudija za jedan cist odlucujuci poen, posle je igrao prilicno nervozno i izgubio sledeci servis. Stvarno mi je ono bilo cudno da sudija ne vidi. Ne bih volio da Nadal ispadne, prizeljkujem ponovno finale sa Federerom

milenaaaa
26-06-08, 15:41
pix...
ovaj nadal me nervira....
1:1

DYLAN DOG
26-06-08, 17:12
Uze Nadal. Malom svaka čast... ima vremena za njega.

OCTAVIAN
26-06-08, 19:39
Iako je Federer prije pocetka turnira zapao u tezu polovinu zrijeba, polako mu se otvaraju vrata ka finalu. U prva dva kola je ispalo dosta igraca iz njegove polovine zrijeba koji bi mogli ozbiljno da ga ugroze - Nalbandian, Djokovic, Gonzales i Ferrero su igraci sa kojima Fed uvijek igra teske meceve, nerijetko i gubi. Ostali su samo Ferer, Hewit i mozda Safin, ostali tesko da mu mogu ugroziti set, a kamoli mec. Sve mi se cini da opet idemo ka finalu Federer - Nadal. Proslogodisnje finale je proglaseno za najbolje finale ovog turnira ikada, a vjerujem da ce ove godine biti slicno ako se susretnu

milenaaaa
26-06-08, 19:44
Tipsarevic Rodik 1:1
Tipsarevic sjajno igra....

boris
26-06-08, 20:14
Dobar je Tipsar danas :)
Nadam se da ce Roddick poraniti kuci, cekaju ga tamo

majne
26-06-08, 21:24
Jejejeje, Janko je pobijedio Rodika 3:1 u drugom kolu! :)

Nazalost Novak je bio poceo od starta lose sa Safinom, nervozno, duplim servis greskama, i nije uspio da se sabere tokom meca, ali imamo jednog Srbina za dalje.. :)