View Full Version : Muke...
nestasni_cipiripi 31-05-08, 21:35 Cesto citam u ove omladinske casopise,a nekad i u listu CAO,da dosta muke imaju omladinke kad se samozadovoljavaju.Obicno im cep od flomastera ostane unutar...Mada ima raznih slucajeva.Pa bi pitao zenski dio populacije,nesto o tome,eto rjec dvije...nemo da sad copy/paste ka inzaghi...
Zor_djevojka 31-05-08, 21:42 chep od flomastera? ajde vala i ti sitnicharish...zamisli da je od dezodoransa..ja sam chujala i za mobilne telefone koji zaglavishe u rektalne sfere, dja'o izio vibraciju i ko je izmisli, zaigrashe se djeca pa ode sve u lagum...
a bogme jednu noc nijesam mogla oka sklopit', e se curica zabrinula je li ostala trudna poshto je vodila ljubav sa ivicom od stola...kako li je njoj tek bilo, kad je mene tako pogodilo...
a drugu je zaskochio bio doberman uz nogu..(bozhe me sabrani vala sam i ja svashta chitala...) pa je jedva chekala sljedecu mjesechnicu da vidi shto ce bit'...
nestasni_cipiripi 31-05-08, 21:45 chep od flomastera? ajde vala i ti sitnicharish...zamisli da je od dezodoransa..ja sam chujala i za mobilne telefone koji zaglavishe u rektalne sfere, dja'o izio vibraciju i ko je izmisli, zaigrashe se djeca pa ode sve u lagum...
a bogme jednu noc nijesam mogla oka sklopit', e se curica zabrinula je li ostala trudna poshto je vodila ljubav sa ivicom od stola...kako li je njoj tek bilo, kad je mene tako pogodilo...
a drugu je zaskochio bio doberman uz nogu..(bozhe me sabrani vala sam i ja svashta chitala...) pa je jedva chekala sljedecu mjesechnicu da vidi shto ce bit'...
a sto je ta cinjela na ivicu stola?podmazivala?
Zor_djevojka 31-05-08, 21:46 bice da se klackala...no mene ne zabrinjava to vodjenje ljubavi sa ivicom stola..no vele stari ljudi ko sjedi na ivicu stola nej se nikad udat'....
nestasni_cipiripi 31-05-08, 21:47 bice da se klackala...no mene ne zabrinjava to vodjenje ljubavi sa ivicom stola..no vele stari ljudi ko sjedi na ivicu stola nej se nikad udat'....
pa jel rodila pinokia?
hahahaaa, a ne lazi da si ovo citala...hahahaaaaaaaaaa
Zor_djevojka 31-05-08, 22:04 'My Love story'..mnnim e sam bila prvi srednje...znam da se prepala bila kunem ti se u sve zhivo...prvo za nju..a onda i zbog mene za ubuduce ..jer mi pade na pamet ' pa je l se to radi sa stolom, ili...'
poshto je vodila ljubav sa ivicom od stola
hahahahaha ... Ivica je za'eban:D
hahahahaha ... Ivica je za'eban:D
...narochito za Maricu :D
nestasni_cipiripi 31-05-08, 22:27 ...narochito za Maricu :D
ma i marica za Ivicu.no vratimo se temi
pf flomasteri pored banana i krastavaca. kad se ja sjetim kad bijah mlad, pubertet tek uhvatio, onda smo preko robe simulirali igrice, da bi ona poslije pitala drugaricu mozeli se zatrudnijeti preko robe.
http://content.sweetim.com/sim/cpie/emoticons/0002024B.gif
no vele stari ljudi ko sjedi na ivicu stola nej se nikad udat'....
Zato ja nikad na ivicu od stola...:thumb_up:
chep od flomastera? ajde vala i ti sitnicharish...zamisli da je od dezodoransa..ja sam chujala i za mobilne telefone koji zaglavishe u rektalne sfere, dja'o izio vibraciju i ko je izmisli, zaigrashe se djeca pa ode sve u lagum...
a nije to nishta :D
nedje sam cula da su jednoj sipali spansku musicu u pice..momak je poveo u sobu ,i otrchao do wc-a ( pazi sad),da bi,kad se vratio,naisao na tu djevojku nasadjenu na stubic od kreveta :wacko::wacko: ..
kako bi dramatika bila veca-umrla je na tom stubicu tj kuglici :D:D
Urbane legende. Isto ka za onu što se nasadila na mjenjač.
nestasni_cipiripi 18-06-08, 17:29 Ja cuh za onoga te je nasha meso u burek u Jastreb
Urbane legende. Isto ka za onu što se nasadila na mjenjač.
Ja gledah na internet kako se nasadjuju, a sad sta je bilo sa tom, neznam
Zor_djevojka 19-06-08, 11:20 vala i ti svashta gledash ..i nadjesh...meni je kulminacija bila kad je konj skochio na jednu odivu..tu sam se prepala..i ne volim konje...
|
|