View Full Version : Muke...

nestasni_cipiripi
31-05-08, 21:35
Cesto citam u ove omladinske casopise,a nekad i u listu CAO,da dosta muke imaju omladinke kad se samozadovoljavaju.Obicno im cep od flomastera ostane unutar...Mada ima raznih slucajeva.Pa bi pitao zenski dio populacije,nesto o tome,eto rjec dvije...nemo da sad copy/paste ka inzaghi...

Zor_djevojka
31-05-08, 21:42
chep od flomastera? ajde vala i ti sitnicharish...zamisli da je od dezodoransa..ja sam chujala i za mobilne telefone koji zaglavishe u rektalne sfere, dja'o izio vibraciju i ko je izmisli, zaigrashe se djeca pa ode sve u lagum...
a bogme jednu noc nijesam mogla oka sklopit', e se curica zabrinula je li ostala trudna poshto je vodila ljubav sa ivicom od stola...kako li je njoj tek bilo, kad je mene tako pogodilo...
a drugu je zaskochio bio doberman uz nogu..(bozhe me sabrani vala sam i ja svashta chitala...) pa je jedva chekala sljedecu mjesechnicu da vidi shto ce bit'...

nestasni_cipiripi
31-05-08, 21:45
chep od flomastera? ajde vala i ti sitnicharish...zamisli da je od dezodoransa..ja sam chujala i za mobilne telefone koji zaglavishe u rektalne sfere, dja'o izio vibraciju i ko je izmisli, zaigrashe se djeca pa ode sve u lagum...
a bogme jednu noc nijesam mogla oka sklopit', e se curica zabrinula je li ostala trudna poshto je vodila ljubav sa ivicom od stola...kako li je njoj tek bilo, kad je mene tako pogodilo...
a drugu je zaskochio bio doberman uz nogu..(bozhe me sabrani vala sam i ja svashta chitala...) pa je jedva chekala sljedecu mjesechnicu da vidi shto ce bit'...

a sto je ta cinjela na ivicu stola?podmazivala?

Zor_djevojka
31-05-08, 21:46
bice da se klackala...no mene ne zabrinjava to vodjenje ljubavi sa ivicom stola..no vele stari ljudi ko sjedi na ivicu stola nej se nikad udat'....

nestasni_cipiripi
31-05-08, 21:47
bice da se klackala...no mene ne zabrinjava to vodjenje ljubavi sa ivicom stola..no vele stari ljudi ko sjedi na ivicu stola nej se nikad udat'....

pa jel rodila pinokia?

wawy
31-05-08, 22:02

hahahaaa, a ne lazi da si ovo citala...hahahaaaaaaaaaa

Zor_djevojka
31-05-08, 22:04
'My Love story'..mnnim e sam bila prvi srednje...znam da se prepala bila kunem ti se u sve zhivo...prvo za nju..a onda i zbog mene za ubuduce ..jer mi pade na pamet ' pa je l se to radi sa stolom, ili...'

DYLAN DOG
31-05-08, 22:16
poshto je vodila ljubav sa ivicom od stola
hahahahaha ... Ivica je za'eban:D

melic
31-05-08, 22:24
hahahahaha ... Ivica je za'eban:D

...narochito za Maricu :D

nestasni_cipiripi
31-05-08, 22:27
...narochito za Maricu :D

ma i marica za Ivicu.no vratimo se temi

Predator
02-06-08, 18:52
pf flomasteri pored banana i krastavaca. kad se ja sjetim kad bijah mlad, pubertet tek uhvatio, onda smo preko robe simulirali igrice, da bi ona poslije pitala drugaricu mozeli se zatrudnijeti preko robe.
http://content.sweetim.com/sim/cpie/emoticons/0002024B.gif

mala_mu
18-06-08, 17:04
no vele stari ljudi ko sjedi na ivicu stola nej se nikad udat'....

Zato ja nikad na ivicu od stola...:thumb_up:

mistique
18-06-08, 17:20

a nije to nishta :D
nedje sam cula da su jednoj sipali spansku musicu u pice..momak je poveo u sobu ,i otrchao do wc-a ( pazi sad),da bi,kad se vratio,naisao na tu djevojku nasadjenu na stubic od kreveta :wacko::wacko: ..
kako bi dramatika bila veca-umrla je na tom stubicu tj kuglici :D:D

mala_mu
18-06-08, 17:22
Urbane legende. Isto ka za onu što se nasadila na mjenjač.

nestasni_cipiripi
18-06-08, 17:29
Ja cuh za onoga te je nasha meso u burek u Jastreb

Predator
18-06-08, 19:20
Urbane legende. Isto ka za onu što se nasadila na mjenjač.

Ja gledah na internet kako se nasadjuju, a sad sta je bilo sa tom, neznam

Zor_djevojka
19-06-08, 11:20
vala i ti svashta gledash ..i nadjesh...meni je kulminacija bila kad je konj skochio na jednu odivu..tu sam se prepala..i ne volim konje...