nb-campari
11-10-06, 21:23
pozdrav svim ribolovcima, anajvise pozdrava onim sto pecaju na mom rodnom limu. molim one koji znaju radi li sta na limu da se jave. hvala.
|
View Full Version : lim nb-campari 11-10-06, 21:23 pozdrav svim ribolovcima, anajvise pozdrava onim sto pecaju na mom rodnom limu. molim one koji znaju radi li sta na limu da se jave. hvala. Filip 12-10-06, 04:55 pozdrav svim ribolovcima, anajvise pozdrava onim sto pecaju na mom rodnom limu. molim one koji znaju radi li sta na limu da se jave. hvala. ja sam cuo da jos radi onaj harem pored lima, na magistrali. drzi ga ibro, irfanov tata nb-campari 12-10-06, 09:27 svaka cast ibru, irfanu , irfanovom tati i tebi, ali mene vise zanima lipljen, pastrmka i mladica. Homer 30-10-06, 20:39 svaka cast ibru, irfanu , irfanovom tati i tebi, ali mene vise zanima lipljen, pastrmka i mladica. Ako si ti normalan ja se pomamio!?:confused: nb-campari 10-11-06, 14:12 dali postoji ijedan ribolovac varalicar, ili musicar na sjeveru crne gore. ne mogu da vjerujem, da tamo nema majstora koji su spremni komentarisati ovu temu. zivio moj rodni lim. |