View Full Version : Nekako s' proljeca:)...
flowerchic 28-05-08, 14:38 ...Hocu da te vodim ja tragom sunca,
jugom maslina...
Moja dusa bas te voli najdraza...
Evo nam i proljeca...uveliko:)...
Pa me zanima da li sada sa lijepim danima dolaze i neki ljepsi osjecaji,da li vam se cesce javljaju leptirici u stomaku i tako to...:)
Jok ... :D
mene dere neVroza prvenstveno zbog pivskog stomaka .. :/
zvanichno i ove godine sam u 3-4 mjesecu ... nisam se ugojila :D
Zor_djevojka 28-05-08, 14:46 ja ih uvijek imam kad vidim nekog ko je mome srcu drag :)..i tada ne umijem da sakrijem osmijeh upucen njemu...a i ne zhelim ;)...
flowerchic 28-05-08, 14:50 ja ih uvijek imam kad vidim nekog ko je mome srcu drag :)..i tada ne umijem da sakrijem osmijeh upucen njemu...a i ne zhelim ;)...
Ha,to mi bas poznato djeluje;)...:)
može se osmjeh učvrstiti i spajalicama, tada ljudi misle da su ti dragi, a ti u stvari samo pokazuješ zdrave desni
kako mi se odg ne uklapa u topic ...
Moj period je ljeto ..
proljece me uspavljuje ..ali mi prija ...sve zeleni ,pa se u proljece i moja dusha obnavlja i spremna je za nove ljubaFne i druge pohode :)
flowerchic 28-05-08, 14:55 može se osmjeh učvrstiti i spajalicama, tada ljudi misle da su ti dragi, a ti u stvari samo pokazuješ zdrave desni
Fora je da su ti dragi,pa ti onda imas neki drag osjecaj u sebi,pa si sebi jos drazi:)...Razumijes?:);)
girl from venera 28-05-08, 15:08 Ne može ti on to razumjeti :D Ja obožavam proljeće, najdraže godišnje doba, ljeto također volim, ma samo da je sunca i čovjek je odmah veseliji!! Što se tiče leptirića kod mene su žešće aktivni...izmoriše me, treba ih nečim zaprašiti :)
Ne može ti on to razumjeti :D Ja obožavam proljeće, najdraže godišnje doba, ljeto također volim, ma samo da je sunca i čovjek je odmah veseliji!! Što se tiče leptirića kod mene su žešće aktivni...izmoriše me, treba ih nečim zaprašiti :)
staviš moj avatar iznad glave i sve barečine garantovano bježe :cold:
može se osmjeh učvrstiti i spajalicama, tada ljudi misle da su ti dragi, a ti u stvari samo pokazuješ zdrave desni
To sa spajalicama boli jadan, pa onda ni govora od nekih leptirića u stomaku
flowerchic 28-05-08, 15:15 E pa strasno ko o cemu vi o spajalicama...Ao,pustite ih dje im mjesto nije:)...
Istina je da na proleće sve buja pa i hormoni :), mnogo je lakše zaljubiti se. Mada naše raspoloženje i naša osećanja ne bi trebalo da zavise od godišnjeg doba. Sve su moje ljubavi i počele nekako s proleća :)
cudno mi je ovo prolece,nema leptirica,a i osmeha
Zor_djevojka 28-05-08, 22:46 Hmmm...Chudan, ali jako lijep osjecaj...shto ti je sudbina..dok sam studirala on je za mene bio najljepshi Podgorichanin - bez precerivanja...nedostizhan, prepotentan, gord, u nekom svom svijetu...a nocas, nakon 8 godina, popismo kafu ;)...i totalno opovrgnuo moje mishljenje...;)..Jest' da je dobio shlaufchice oko stomaka, ali i dalje je ....uh!...:)
nestasni_cipiripi 28-05-08, 22:52 Ah dobar dan!proljece a u meni nemir...lijepo doba.i sve cvjeta i buja,a tek ove omladinke.uh
QQ ljudi,ne skachem ja po stomaka....:D
Izgleda da ove godine ovo proljece nije ostavilo ama bash nikakvog efekta na mene. Ali bash ni na kakav interesantan mushki primjerak ne naidjoK,i pravo da vi reKnem neshto mi se i ne trazi... Jer i da ga nadjem,ja ne mogu skochit samoj sebi na stomak,a drugo i kad mi se neko svidi ti tzv. leptirici se pretvore u kamenje da se pjesnichki izrazim....:D I pojave se chudni boljovi,i chudno se ponasham,ma tada mi je sve chudno....
Eto takon....:D
oprosti, a što bi s onim rokerom da te ja pitam? :D zar je već odleprša?
Dobro me podsjeti,eeee on je jedini neshto valjao....:D Ali dzaba,ojde,zavrshilja se shkolja(maturant).....:D
cudno mi je ovo prolece,nema leptirica,a i osmeha
U mojim godinama sam zadovoljan i ako mi obadi zaigraju :redface:
Dobro me podsjeti,eeee on je jedini neshto valjao....:D Ali dzaba,ojde,zavrshilja se shkolja(maturant).....:D
e pi! konj! :D
I na mene je ovo proljeće ostavilo trag..:tongue: Možda je sve samo iluzija koja me drži u dobrom raspoloženju, a možda je i nešto više..ko će znati..
flowerchic 07-06-08, 14:41 I mene neki leptiri kolo vode:)....
|
|