View Full Version : ljubavne zvrchke
U potpuno nepristojnoj pozi za opis njegovog posla,paleci cigaretu koja mu je vishe smetala nego prijala,poceo je da razmishlja o sledecem pitanju koje ce postaviti.Uzareno sunce vrha njegove cigarete dimilo je zlocudno i uvijek put njegovih osjetljivih nozdrva...hhhhhhhhhhhhhhrrrrrrrrrrrrrrrkkkkkkk PU!!! ...procistivshi grlo od nesnosnih izlucevina iz njegovih pluca,dao je zeleno svijetlo
pitanju koje je nestrpljivo cekalo da izjuri iz mozga ka jagodicama njegovih uredno podshishanih i debelih prstiju.Udahnuo je duboko,zeleci da dobro nahrani pluca i pitao :
Koje su to sitnice koje je vas nerviraju kod vaseg partnera a za koje znate da su sasvim normalna pojava ali vas prosto tjeraju da se izujete i opalite vaseg partnera po glavudzi da mu to nikad vise ne padne na pamet.Da li kad razgovarate sa svojom dragom osobom o tim stvarima i da li pokusavate da na direktan ili indirektan nacin promijenite te zvrchkice koje vas ponekad znaju dovesti do ludila....
Zor_djevojka 28-05-08, 12:09 ne pada mi na pamet da pokushavam ikoga da mijenjam...ako on ne uspije neke ruzhne stvari, navike da iskorijeni za 30 i kusur godina, koliko li ce vec' imat moj izabranik, zasigurno nijesam (mu) ni ja poslata da obavim tu misiju..Niti bih voljela da on mene 'uzme pod svoje'..ali, njemu za ljubav, vjerovatno bih se trudila da tu neku manu suzbijem, eliminishem koliko je god moguce, a koliko bih uspjela, ne znam...
Iz takta mozhe da me izbaci nehigijena..neki ljudi ochigledno nijesu shvatili da samo trebaju redovno koristiti sapun i vodu i za njih, a i za okolinu nema problema...ovo se posebno odnosi na zhensku cheljad, jer opet je macho kad mushko smrdi na znoj - balkan boy...
mljackanje- ako zuba nema, mozhe mu se oprostiti, al' se nadam da necu bit' bash toliko 'nafachna' da naidjem na nekoga ko ima vishe ochiju no zuba u glavu...
kashnjenje - osobina kod vecine ljudi koja mi NIKAD nece biti jasna...mozhe da se desi do 5 minuta, ali sve preko toga i kad to postane hronichno, onda stvarno...
ovo i nije toliko ozbiljno...;)..a postoji par stavki, koje bi me definitivno odbile od njega...
Ono sto me izbači iz takta od strane svakoga, a ne samo partnera, je kad mi kaže da uradim nešto što sam već počeo, npr. krenem da kupim novine, a neko mi dobaci "oli kupit novine?".
A još više mi tlak skoči kad me neko pita "a jesi li nervozan?" ... UHHHH !!!!!
Racuna li se hrkanje? :D Eto, dodje mi da uzmem jastuk i prigusim voljenu osobu, da skratim muke sebi, komsijama... :D
Ono sto me izbači iz takta od strane svakoga, a ne samo partnera, je kad mi kaže da uradim nešto što sam već počeo, npr. krenem da kupim novine, a neko mi dobaci "oli kupit novine?".
A još više mi tlak skoči kad me neko pita "a jesi li nervozan?" ... UHHHH !!!!!
hahahahahahahahahahaah TO !!!
i to mi majka radi ..nego eto .. ljubav je u pitanju ,pa je post u skladu sa temom:D
Stvarno mi nemA nishta mrznije od toga!grrr
shto se hrkanja tiche,nemam prituzbi ,jer dragog od sopstvenog hrkanja ne chujem :D
bash mi nije jasno zashto je ujutru nervozan kad je krevet udoban :confused::biggrin:
Kad me non stop pita "Goji li ovo - goji li ono?" jer je naprasno riješio da smrša.. :)
Kad mi priča o akcijama i berzi :)
Kad me ubijeđuje da ću biti loš vozač :(
Sad nešto kad krenem ima puno toga.. :yeahright:
najveca greshka koja se moze napraviti je pokushavati promijeniti svog partnera...malo je teze jer,svako to radi indirektno....osobe koje se zaljube u nechije vrline ili mane posle odredjeng vremena kad im neshto od toga dosadi pokushavaju promijeniti to....niko u im trenucima ne razmislja da bash to shto mu se danas ne svidja kod partnera bilo od nekog znachaja za pochetak veze...meni npr smeta 5minutna frka kad ona hoce da uchi npr a ja bih da je mazim...pa mi kaze znachajno ZNASH LI TI SHTA JE 5minuta....
ponekad i naidjem na :wallbash:
draga okreni glavu :hammer5425:
ali uglavnom je :love54236: i :kiss1:
eto tako :p
hehehe i meni smeta kada me dragi gnjavi a ja dosla kod njega da ucim. Onda je bolje da me pozove na mazenje, nego sto kaze 'dodji da ucimo...sve cemo stici' aha
Ili kada pola noci provedemo u ...hmmm... mazenju i pazenju, a onda me drugu polovinu noci spopada kao da mu nije bilo dosta. E tada ustajem sa podocnjacima do kolena i spremna da ga zadavim...
Zor_djevojka 29-05-08, 11:52 tachno mi dodje da opet upishem fakultet - da 'uchim'..da ako i ja pochnem da se mazim s nekim konachno..
ahahahah Rosso probaj na mashinstvu, tamo su sve napaljeni gov...i ( kako sebe vole da nazivaju) ahahaha:D:D
ahahahah Rosso probaj na mashinstvu, tamo su sve napaljeni gov...i ( kako sebe vole da nazivaju) ahahaha:D:D
Ako tu ne zakučiš inžinjera, a ono ti vazda ostaje varijanta sa poluosovinom od Tojote :D
Ako tu ne zakučiš inžinjera, a ono ti vazda ostaje varijanta sa poluosovinom od Tojote
ovo je tacno sto posto. samo redovan servis - i radi ko sat. bitno je samo da je poluosovina od tojote dobro podmazana, to zna svako od inzinjera...
ovo je tacno sto posto. samo redovan servis - i radi ko sat. bitno je samo da je poluosovina od tojote dobro podmazana, to zna svako od inzinjera...
Rece napaljeni inzinjer :D:D;)
Rece napaljeni inzinjer :D:D;)
kako me provali okugata, ka da se znamo sto godina... :D
kako me provali okugata, ka da se znamo sto godina... :D
Jel jesi prevrno i 171 devojku? :D:D
|
|