View Full Version : ...Na sve je spreman, osim da joj kazhe....

Zor_djevojka
25-05-08, 21:35
Kad chovjek voli zhenu
shalje vojske da je trazhe
kad chovjek voli zenu
sam sebe vara, sam sebe lazhe

Kad chovjek voli zhenu
pishe joj pjesme i chuva strazhe
kad chovjek voli zhenu
na sve je spreman
osim da joj kazhe...

sinoc moj cijenjeni kolega boris :) postavi na 'omiljene stihove' i ovu pjesmu..iako ne volim Merlina (ka' da me ko pita, i ka' da je moje mishljenje vazhno, no ajd' sad), ova pjesma me zamisli poprilichno uvijek kad joj chujem refren, jer smatram da je manje vishe tachna...
'Ska probljem', pa je frka izgovoriti te dvije, tri rijechi?..rekla sam par puta da izgovorene rijechi( meni )nishta ne znache, ionako ih vjetar nosi..ali chinjenica je da je mushkarac spreman na ama bash sve, ali dok dodje do tog filmskog 'Volim te'..prodje voz...kao da izbjegavate takve situacije...
zashto vam ta najprostija rechenica nece preko usana? ajde, meni je ne mora upututit, ali najgore shto nece ni sebi da prizna...Chemu to?
Kako se ponasha mushkarac koji voli zhenu?
P.S.Nadam se da nijesam bila konfuzna :wacko:

Miriam
25-05-08, 21:44
Možda bi muškarac na ovo rekao " Nemoj me pitati da li te volim, oseti to. :) Dela uvek govore više od reči.
ali najgore shto nece ni sebi da prizna

Onda sigurno i ne oseća ljubav. :D

Zor_djevojka
25-05-08, 21:46
Mislish da ne osjeca? Bogme ja mislim da je tada lud za dotichnom, al' mu ponos ne da..Mozhda grijeshim, al'...

mistique
25-05-08, 21:51
Mozhda nije stvar ponosa,vec nekog straha... mozda straha da ,opet,iz pochetka,sa nekim prolazi kroz ljubavne bure..
Ljubav je nepredvidljiva ,a neki nisu hrabri da se sa njom bore..lakshe im je pokushati suzbiti je ...

Miriam
25-05-08, 21:52
Pa i ženama treba više vremena da se kristališu osećanja. Sebi čovek uvek može da prizna sve. Nije to ponos Rosse već strah....

Zor_djevojka
25-05-08, 21:53
da ponos, strah, neka losha prethodna iskustva...koja ja naravno ne 'opravdavam'...svaka nova je drugachija od prethodne..e, sad da l' je bolja ili gora...;)

Mozhe da prizna naravno, ali nekako uvijek 'kasno' ili kao shto to biva u flimovima ili romanima 'na kraju shvati da je voli.'..:)

mistique
25-05-08, 22:02
Rosska,je li ti se kad desilo da kad pochne neshto da te u zheludcu "probada"/golica kad pomislish na neku osobu, da osjetish neku bojazan..
Pa ne zhelish da razmishljash o tome,kazhesh " nije to nishta"..
pa,opet kad ti se to desi...malo,ipak,ustuknesh ..
posebno ako te neka,skorija iskustva ( raskid npr) josh uvijek pomalo bole..
Strah te da se u bilo shta upustish ,nesigurna si ,ne zhelish da te BOLI PONOVO ...

Tek ,kad ti neko pruzhi iluziju stabilnosti,kad emocije nadvladaju strah,koji josh uvijek postoji,pruzhish mu ruku i pustish da te vodi u charobni svijet ljubavi...
ali ,za to ..treba vremena.. treba u sebi prelomiti,raskuchiti shta je to shto te kopka,kakav se to nemir u tebi stvara .. :)

Vrijeeme chini svoje :)

Syb
25-05-08, 22:05
Jaoj ponos :P Ti stihovi su tachni makar u mom sluchaju :)

Shto se tiche dokaza ljubavi da li je voli ili ne voli, kada ti chesto neko ponavlaj volim te , divna si , krasna si........u mom sluchaju i nema neki pozitivan efekat. Najlakshe je sve to reci, ali ajde sad dokazhi... Ne trazhim ashikovanje pod prozore, ne trazhim skupocjene poklone koje cu da sabiram i da znam da me tachno "648723 E" momak voli, jedino shto je potrebno za pravi dokaz ljubavi je pazhnja, pogledi, gegovi....... to su djela koja po meni odaju pravu ljubav :)

Prilikom nesporazuma , trenutnog razilazhenja ... proradi onaj ponos koji ste pomenuli. Iskreno nikad nisam razumjela kako neko svojim ponosom mozhe da sebi zagorcha i jedan dan zhivota, a ne par mjeseci ako se ne chuje sa voljenom osobom. Shta nekom znachi pozvati, poprichati ako si stvarno ponosan ostani pri tome shto si odluchio ali ne porichi da samo zbog tvrdoglavosti i ponosa da ne volish osobu sa kojom si proveo lijepe trenutke zhivota.
Valjda je glavna odlika mushkaraca psihichka i fizichka jachina, pitam se zashto se vecina zhena osjeti u tim trenucima mnogo jachom i razumnijom pa i ispada vecji mushkarac od onog sa kojim je bila. Prvih puta je to simpatichno, ali ipak zhena dobije potrebu da se osjeti kao prava voljena zhena ........ Mozda se vecina mushkaraca mozhe nazvati kukavicama da otkriju ono najljepshe unutarnje shto osjecaju prema nekom ..... niko ne zna :)

pehar
25-05-08, 22:05
zena oseti da je voljena

Zor_djevojka
25-05-08, 22:08
Rosska,je li ti se kad desilo da kad pochne neshto da te u zheludcu "probada"/golica kad pomislish na neku osobu, da osjetish neku bojazan..
Pa ne zhelish da razmishljash o tome,kazhesh " nije to nishta"..
pa,opet kad ti se to desi...malo,ipak,ustuknesh ..
Malo? Ja pobjegnem glavom bez obzira..ali dzaba kad poslije uvidim da od onoga shto ti je 'sudjeno' ne mozhesh pobjeci i 'tresnuce' te kad tad...Bjezhimo od stvari i situacija na i za koje znamo da smo slabi i da ce nas 'savladati' prije ili kasnije ;)!

mistique
25-05-08, 22:15
Malo? Ja pobjegnem glavom bez obzira..ali dzaba kad poslije uvidim da od onoga shto ti je 'sudjeno' ne mozhesh pobjeci i 'tresnuce' te kad tad...Bjezhimo od stvari i situacija na i za koje znamo da smo slabi i da ce nas 'savladati' prije ili kasnije ;)!

Velja istina!

o,kad bi znali unaprijed shta ce nam se desiti ,lako bismo rukovodili sadashnjoshcu i lakshe bi nam pala ta slabost...
Ljubav je specifichna po tome shto je uvijek drugachija.Nikad se na isti nachin ne dozhivljava ( ili prezhivljava) ,shto je chini nepoznanicom za onoga ,koji je "upecan " .. a logichno je da se ljudi nepoznatog i plashe... :)

U ljubavi mozhe da vazhi ono :"shto je brzo ,to je i kuso" .. ljepota je i u slatkim mukama koje nosi .Zato je vrijeme izgradjuje i oblikuje.. Vremenom postajemo svjesni da li je to ONO zbog chega vrijedi SAVLADATI nashe strahove , ili je,pak ,varka onoga shto prizheljkujemo ...

Miriam
26-05-08, 19:53
Aako ti neko kaže da te voli, slobodno mu reci da laže, jer onaj ko te iskreno voli nikad neće da ti kaže!!!

mistique
26-05-08, 19:57
Aako ti neko kaže da te voli, slobodno mu reci da laže, jer onaj ko te iskreno voli nikad neće da ti kaže!!!

VOLIM TE mozhe da ti kazhe onaj koji te zaista voli ,a i onaj koji te ne voli.

Osoba koja voli,ne mozhe da cuti ..

Miriam
26-05-08, 20:04
Meni te reči VOLIM TE nisu mnogo bitne.
OVO je samo izreka, ali dela govore više od hiljadu reči. Ja sam sedam godina bila u vezi sa dečkom koji mi je često i izjavljivao i pokazivao ljubav, a ja to VOLIM TE nisam nikada rekla. :)

paloma
26-05-08, 20:09
Lepa tema za raspravu,kako ste samo svi pametni,uzivam vas citati.
Ja sam jedna od onih naivnih koje ne umeju da procene muskarce i njihovu filozofiju. Poneki muskarci mogu do te mere da idu da sve savrseno odglume i da tacno znaju kom tipu zenske osobe koja vrsta paznje odgovara i da to traje tokom citave veze...Ja se plasim da poverujem u ista sto je od njih danas.
Cast izuzecima,ima ih..Ali moracu najpre da kupim negde neku veliku lupu.

mistique
26-05-08, 20:11
Skontala sam da je izreka :)

Slazhem se sa tobom .. dijela su ta koja trebaju da progovaraju iz chovjeka..
ali,lichno,ne mogu izignorisati jedno VOLIM TE od osobe koja mi znaci ..
nazhalost,zbog onih koji su otrcali tu divnu izjavu ,koji je iz srca ne izgovaraju ,nama je ponekad odbojna.. i treba biti odbojna ,kad nije iskrena... ali da VOLIM TE nije bitno(meni) je lazh :D

mistique
26-05-08, 20:13
Slazem se..
I to u svakom odnosu, u vezi, u prijateljstvu...
Bivsi decko mi nikad nije rekao tu divnu rec jer je nije ni osecao...Kada nekog volis razbiju ti se u momentu sve blokade ako ih i imas,telo ti se ispuni carolijom i pozitivnim nabojem i to jednostavno ne moze, a da ne izadje iz tebe...
Mada,mnogo je nama zenama lakse to reci jer smo neznije i emotivnije nego muskarcima,a pogotovo balkancima.
Ali,opravdanja ima na pretek i netreba ih koristiti...:kiss1:

Samo zbog ovog ( podvucenog) ,ako ne zbog chega drugo,tvoj ex zasluzhuje poshtovanje..
Po meni,nema okrutnije stvari od igranja tudjim emocijama i davanja lazhne nade ..to je u pravom smislu rijechi GRIJEH...

Miriam
26-05-08, 20:21
Te reči su najlepše kad su izgovorene iskreno i obostrano, tek tad imaju pravi značaj. :)

paloma
26-05-08, 20:21
Samo zbog ovog ( podvucenog) ,ako ne zbog chega drugo,tvoj ex zasluzhuje poshtovanje..
Po meni,nema okrutnije stvari od igranja tudjim emocijama i davanja lazhne nade ..to je u pravom smislu rijechi GRIJEH...

Da,nema... u pravu si...
Ali,onda nemoj crpeti ni ono dobro od drugog,raskini ako ti ne odgovara,nemoj ubirati plodove koji ti odgovaraju jer znas da te taj neko voli iz petnih zila...

Zor_djevojka
26-05-08, 21:08

ti 'ladno opovrgnu sebe s' prve strane -prvi tvoj post..
pa mirjam, voli li ili ne voli?

shta si TI radila 7 godina s njim dok ti je on izjavljivao, a uz to i pokazivao ljubav?

Te reči su najlepše kad su izgovorene iskreno i obostrano, tek tad imaju pravi značaj.
zashto ih nije bilo s' tvoje strane? Nijesi ti bila iskrena u toj vezi, ili?...7 godina nije za frljeknut u nepovrat tek tako...

Slowpoke Rodriguez
26-05-08, 21:11
Sve zavisi kako kazes to Volim te ;)

Syb
26-05-08, 21:27

GLUPOST

Miriam
26-05-08, 22:00
zashto ih nije bilo s' tvoje strane? Nijesi ti bila iskrena u toj vezi, ili?...7 godina nije za frljeknut u nepovrat tek tako...

To mene rosse muči več godinu i po dana.

seka
26-05-08, 22:08

voljeti nekoga ili biti voljen, pa to je najplemenitije osjećanje koje postoji i ako se to iskreno osjeća onda to treba i reći..a ako si sa nekim u vezi valjda osjetiš da li te taj neko iskreno voli ili ne..
i oprosti , molim te, ali veću glupost nisam odavno čula..

Miriam
26-05-08, 22:13
Drago mi je što ste svi reagovali na to, to je neka izreka koju sam negde pročitala, da li je glupa ili ne ne znam možda treba čitati između redova.
Ja sam je razumela na sledeći način "Mnogi kažu volim tea ne misle tako, a onaj ko te iskreno voli to pokazuje, te reči volim te zamene se ponašanjem, pogledom, pažnjom itd...

majne
26-05-08, 22:41
Lijepa diskusija, slazem se sa Mistique i Syb, i dodala bi narodnu izreku da se "samo siromastvo i ljubav ne mogu sakriti". ;)

Sto je covjek zreliji, tim manje krije svoju ljubav prema nekome (ili necemu), jer strahovi koji prate bojazan od iskazivanja ljubavi su plod iskustvene/emotivne nezrelosti.

Sto je covjek ostvareniji, time se manje stidi da pokaze svoje osjecaje... :)

Syb
26-05-08, 22:43
Drago mi je što ste svi reagovali na to, to je neka izreka koju sam negde pročitala, da li je glupa ili ne ne znam možda treba čitati između redova.
Ja sam je razumela na sledeći način "Mnogi kažu volim tea ne misle tako, a onaj ko te iskreno voli to pokazuje, te reči volim te zamene se ponašanjem, pogledom, pažnjom itd...

U jednom od mojih prethodnih postova sam bash navela da je najlakshe reci Volim te, barem meni, shto bi bio problem nekome u oci rec da ga volim to je sigurno tako cim sam u vezi sa tim nekim ....al reci zaljubljena sam u tebe malo je vec .. :) Ako ti osoba kazhe Volim te moze ti reci na mnogo nacina, bash od toga zavisi da li je tom nekom za vjerovati.

Chak nekad imam potrebu partneru da se zahvalim kad mi to kazhe, jer mi je bash drago shto shto to chujem :P Ali opet sa druge strane , kao shto rekoh, prechesto otvaranje dushe mozhe da izazove kontra efekat

majne
26-05-08, 22:58
... mada, kao sto neko rece, lako je reci "volim te", no djela kazuju vise od rijeci.. :)

Zor_djevojka
26-05-08, 23:01
To mene rosse muči več godinu i po dana.

postavi samoj sebi nedje kad budesh imala vremena isto ono pitanje koje sam ti postavila na prethodnoj strani

Shta si TI radila tih 7 godina dok je on izjavljivao i pokazivao ljubav?...Kad vec nijesi izjavljivala...
i ne morash bash u sve da vjerujesh shto prochitash :)..uchi na svojim greshkama, koje se nekad itekako kose sa svim napisanim i izrechenim...

Okugata
26-05-08, 23:11
Ne znam zasto ali zaista ne ocekujem od decka da mi kaze to VOLIM TE, ali imam poprilicna ocekivanja da to dokaze u nezgodnim situacijama,tj kada ja posumnjam.
Ramisljam ustvari da sam suvishe cesto nailazila na to lazno volim te, uvek se nadala necemu vishe, ono sto treba dvoje da imaju, a sve je to nailazilo na ceste svadje i odbijanja....kao neko proshenje za ljubav.Cesto sam razmisljala koliko je dovoljno da ja dam da bih dobila ....e posle dugih niza razocarenja, konacno shvatim da hocu pozitivno da razmisljam! Ubedih sebe da ce naici pravi i nasisao je za dva dana! Ozbiljna sam, nista ne preuvelicavam...
E sad...moja poenta je da ne razmisljate previshe o tome sto ti nije rekao volim te, o tome sto izgleda nema bas osecanja a ne zna kako da ti to kaze, o neuspelim vezama i glupim i zatucanim muskarcima, kada znas da ce naici taj koji treba da dodje i da su svi predhodni samo iskustva u koje ti treba da naucish nesto ili da otkrijesh sebe :)
Dakle,samo pozitivno :)

seka
26-05-08, 23:27

nije teško reći "volim te" ako stvarno voliš..ja nikad ne bih mogla reći nekome te dvije riječi ako to ne osjećam..i nikad ne očekujem da za uzvrat čujem to isto..
uvijek kad kazem "volim te" dodje baš iz srca i spontano..
slažem se da ljubav treba pokazivati ponašenjem i djelom ali ipak svako od nas voli da čuje to ponekad..zar ti ne želiš čuti te riječi od voljene osobe? a zar to i tvoj voljeni ne želi čuti to od tebe?
ne znam..ali biti sa nekim 7 godina a nijednom to ne reći..malo je čudno..

Miriam
27-05-08, 08:18
Shta si TI radila tih 7 godina dok je on izjavljivao i pokazivao ljubav?...Kad vec nijesi izjavljivala...

Samo pokazivala. ;)

phenomenon
27-05-08, 11:04
Kakve sve necu gluposti procitati..ne zelim ni da ih citiram.

Kao prvo, nema svako sposobnost ispoljavanja ljubavi rijecima, neko jednostavno ne umije, ne zna, zatvoren je, ima tu iha-ha stvari. Ja licno jako volim pisanu formu, kada se nakon budjenja latim telefona i procitam neku njeznu dubokoumnu poruku ljubavi :D . Mada kao sto je neko napisao, sve je to "mrtvo slovo na papiru" bez djela. Ljubav se ili zivi ili se ne zivi, sve sto prestaje nije "prava ljubav" jer prava ljubav mora i treba imati svoj zivotni ciklus dok ima i duha u nama, treba da zivi, da se razvija, da njeguje i bude njegovana, hranjena, pazena, mazena, jer je ljubav najveca, najjaca i najcistija emocija u nama. Ali, svi uzroci problema nastaju iz zatvorenosti, nerazvijenosti svijesti o samoj ljubavi ili ljubavi koju nejasno osjecamo prema nekome kome ne dajemo zapravo svaki atom koji treba da se daje onome koga volimo. Ljubav jeste davanje, preplitanje, sjedinjavanje, potpuno iskren zreo spoj covjeka i covjecice koji i u pocetku zamisli bijahe ne dvoje nego jedno tijelo.

majne
27-05-08, 11:21
Ali, svi uzroci problema nastaju iz zatvorenosti, nerazvijenosti svijesti o samoj ljubavi ili ljubavi koju nejasno osjecamo prema nekome kome ne dajemo zapravo svaki atom koji treba da se daje onome koga volimo.

Tacno, upravo tako. Ljubav je davanje i primanje, dvostran odnos, koji jedino ako se ne blokira moze da se uziva i raste.

Ako se blokira (npr. ne iskazuje, ili se problemi koji se jave ne resavaju vec stidljivo potiskuju pod tepih pa stvaraju blokadu, itd), stvara patnju, jer ljubav cak i ako se potiskuje ne moze da umre ako je prava ljubav. :)
A ono sto postoji a postiskuje se, naravno da boli...

Zato i rekoh da sto je covjek zreliji, tim manje problema ima sa ispoljavanjem ljubavi. :)

phenomenon
27-05-08, 11:48
Postoji jos jedna vrlo vazna stavka ove price a to je i samoljubivost, sebicnost, kao kakva zarazna bolest koja odavna hara ovom planetom. Nesposobnost da se voli drugi kao sto se voli to ljubljeno "JA". Dakle raznorazne uobrazilje kojima je zenski rod malo vise podlegao u ovim vremenima. Mnogim ljudima jednostavno ljubav nije dovoljna niti o njoj imaju svijest, vaznije im je kako izgledaju, da su uvijek dopadljivi sirokim narodnim masama jer im to hrani ego, i ljubav ako bljesne u njima traje koliko ljetnja kisa jer uvijek traze iznova dokazivanje da su jos uvijek privlacne/privlacni drugima..... :D

Miriam
27-05-08, 11:57
Ovde nije ni bilo reči o ispoljavanju ljubavi, samoljublju, ili obožavanju nekog kao Boga, već samo o tome da neko ne ume da kaže VOLIM TE, ako je toliko bitno samo reči volim te, gde onda ide ovaj svet.
Da li se neko seća one čuvene rečenice:

"Volim i ja vas" gde je ta ljubav dovela Srbiju. :D

majne
27-05-08, 12:05
Postoji jos jedna vrlo vazna stavka ove price a to je i samoljubivost, sebicnost, kao kakva zarazna bolest koja odavna hara ovom planetom. Nesposobnost da se voli drugi kao sto se voli to ljubljeno "JA". Dakle raznorazne uobrazilje kojima je zenski rod malo vise podlegao u ovim vremenima. Mnogim ljudima jednostavno ljubav nije dovoljna niti o njoj imaju svijest, vaznije im je kako izgledaju, da su uvijek dopadljivi sirokim narodnim masama jer im to hrani ego, i ljubav ako bljesne u njima traje koliko ljetnja kisa jer uvijek traze iznova dokazivanje da su jos uvijek privlacne/privlacni drugima..... :D

Bojim se da ovo vazi i za muski rod. :) :(

To sto si rekao sve stoji, i naravno da je sebicnost jedna od najvecih prepreka ljubavi, ali mislim da je to ipak individualna osobina a ne karakteristika pola..

Baron
27-05-08, 12:09
, ali mislim da je to ipak individualna osobina a ne karakteristika pola..

ovo je citat Rada Šerbedžije iz Variole vere :thumb_up:

Angelina75
27-05-08, 12:26
nije teško reći "volim te" ako stvarno voliš..ja nikad ne bih mogla reći nekome te dvije riječi ako to ne osjećam..i nikad ne očekujem da za uzvrat čujem to isto..
uvijek kad kazem "volim te" dodje baš iz srca i spontano..
slažem se da ljubav treba pokazivati ponašenjem i djelom ali ipak svako od nas voli da čuje to ponekad..zar ti ne želiš čuti te riječi od voljene osobe? a zar to i tvoj voljeni ne želi čuti to od tebe?
ne znam..ali biti sa nekim 7 godina a nijednom to ne reći..malo je čudno..

draga seko...samo jedno da ti kazem...imam drugaricu koja je vec 10 godina u braku i njen muz nju jako voli....stvarno...on i cuva decu,i usisava i ne dozvoljava da je iko uznemirava dok se ona odmara posle posla,i kuva cak,i brani je u drustvu kad se polemise o necemu a da ne pricam koliko je hvali..na svakom koraku!...ali kad god imaju problem njegovog kockanja ( covek ne moze da se kontrolise...prosto obozava kocku ,te potrosi svoju celu platu i jos se zaduzi....) i ona mu zapreti da ce ga ostaviti ako ne prestane ....znas sta on njoj kaze ???..."pa ja tebe volim!"...a znas sta ona njemu kaze??..." pa j*b*s ti to tvoje volim te kad ti iz dana u dan ne prestaje sda se kockas!"

eto....sta ti je ljubav?!:D:D

Kakve sve necu gluposti procitati..ne zelim ni da ih citiram.

Kao prvo, nema svako sposobnost ispoljavanja ljubavi rijecima, neko jednostavno ne umije, ne zna, zatvoren je, ima tu iha-ha stvari. Ja licno jako volim pisanu formu, kada se nakon budjenja latim telefona i procitam neku njeznu dubokoumnu poruku ljubavi . Mada kao sto je neko napisao, sve je to "mrtvo slovo na papiru" bez djela. Ljubav se ili zivi ili se ne zivi, sve sto prestaje nije "prava ljubav" jer prava ljubav mora i treba imati svoj zivotni ciklus dok ima i duha u nama, treba da zivi, da se razvija, da njeguje i bude njegovana, hranjena, pazena, mazena, jer je ljubav najveca, najjaca i najcistija emocija u nama. Ali, svi uzroci problema nastaju iz zatvorenosti, nerazvijenosti svijesti o samoj ljubavi ili ljubavi koju nejasno osjecamo prema nekome kome ne dajemo zapravo svaki atom koji treba da se daje onome koga volimo. Ljubav jeste davanje, preplitanje, sjedinjavanje, potpuno iskren zreo spoj covjeka i covjecice koji i u pocetku zamisli bijahe ne dvoje nego jedno tijelo.

poptuno se slazem sa tobom...svaka cast!:thumb_yello:...i ja volim da ujutro kad se probudim latim se telefobna ne bi li procitala neku neznu kao sto ti rece dubokoumnu poruku ljubavi posvecenu sam meni.....ali nazalost...ne pamtim kad sam je dobila....ali kad se i zapitam zasto?....pa nemam od koga....:nonono:

Mnogim ljudima jednostavno ljubav nije dovoljna niti o njoj imaju svijest, vaznije im je kako izgledaju, da su uvijek dopadljivi sirokim narodnim masama jer im to hrani ego, i ljubav ako bljesne u njima traje koliko ljetnja kisa jer uvijek traze iznova dokazivanje da su jos uvijek privlacne/privlacni drugima..... :D

e ovde mislim da nisi u pravu...sto se mene licno tice ...ja volim da izgledam dobro i privlacno prvo zbog sebe...jer se ja tako osecam samouvereno,samopouzdano a pre svega prosto volim da drzim do sebe!....to meni naravno da hrani ego....jer se ja osecam mnogo bolje ako vodim racuna o svom telu...mislim da je to zdravo!...ali znam i da volim.....a kad volim onda se maximalno dajem ....ali stvarno ne mogu da idem protiv svojih zacrtanih principa....ne mogu da volim nekoga ko ne vodi racuna o sebi da dozvoli sebi da bude debeo...pa to stvarno ne mogu...pa i ja se trudim da odrzavam liniju jer je to prvenstveno iz zdravstvenih razloga a i zato sto se osecam dobro...pa kako da legnem u krevet sa takvim covekom ...ma nema sanse....ma bolje da ostanem bez sexa nego da ga imam sa takvim covekom ..pa stvarno!....ili da tip ima bradu i brkove ....pa strasno....pa kako da ga poljubim???...fuj...jedino ako je to neka umetnicka podsisana bradica i brkovi...to je onda OK....isto tako ne volim i da je tip celav....ja to ne volim...jer retko kome to stoji...nemaju bas svi lepo izvajanu glavu....
i naravno da nema ljubavi s takvim ljudima....bar kod mene....ali naravno da treba da bude i fin i obrazovan i kulturan ...pa da imam da se ponosim njime...ali i nezan i da ima kad zatreba cvrstu musku ruku....naravno da treba da me postuje i da je uvek sprman na kompromise...i da je malo ,samo malo ljubomoran jer je to dokaz da mu je stalo do mene...mislim da bez male,normalne ljubomore nema ljubavi....i naravno da me VOLI ali ne treba da to kaze nego da pokaze na sitnicama,pa i na krupnim stvarima,da zauzimam u njegovom zivotu jedno bitno mesto....nisam pohlepna nikad bila ...i nisam na prodaju tako da me ne moze kupiti svojim vilama kamionima niti avionima...samo normalnim, ljudskim i razumljivim ponasanjem....
eto ...to je za mene ljubav.....i ne mora da kaze VOLIM TE

phenomenon
27-05-08, 12:52
Hm mislim da se nismo bas razumjeli. Ja se licno osjecam samouvjerenim ali nikad o sebi ne govorim u superlativu jer ne volim tu osobinu ni kod drugih, jednostavno organski ne podnosim uobrazilje i visine. Moji kriterijumi simpatisanja pripadnica ljepseg pola nemaju stavki da mora da bude obrazovana, iz aristokratske porodice, da je imucna i generalno trazena i cijenjena na trzistu personalnosti, jer takvi obicno vise vode racuna o sebi nego o drugima jer zivot i sve ono sto vidimo oko nas lako pokazuje da je to istina.

Ljubav je za sve ljude angelina a ne samo za obrazovane, emancipovane, debele, mrsave, a kalupe kojima odabiras svog princa sama pravis... mene recimo samo plavuse privlace ali to ne znaci da ne bih mogao ljubav ostvariti i sa brinetom :D .

Voditi racuna o sebi je svakako "stvar" koja se podrazumijeva ali ja ne volim naglasavanje toga isto kao sto ne volim cure koje pretjerano misle o svom izgledu, oblacenju, itd itd sto ne mora da znaci da sam ne umijem voditi racuna o sebi ili se lijepo obuci, meni krpice jednostavno ne znace ama bas nista a dobar izgled ne mora i nikad nije ni bio bas stvar koja je na prvom mjestu, jeste vazna ali ne i da sam mastao o princezi snova niti me privlace ljepotice po kalupu kosmopolitana, pinka, in-a itd. itd.

flowerchic
27-05-08, 13:16
A tebe volem ,to je fakat:),
ti si mi ljubav jedina...

E kad dodje vakat svi to mogu prevaliti preko usta:)...
Dakle,kad zavolis istinski i dovoljno i kada si siguran/na u to lako je,a i vidi se:)...

Miriam
27-05-08, 13:19
a i vidi se:)...

Ovo mi se do sada najviše dopalo. :)

Angelina75
27-05-08, 13:51
QUOTE phenomenon:
Hm mislim da se nismo bas razumjeli. i nismo definitivno..Ja se licno osjecam samouvjerenim ali nikad o sebi ne govorim u superlativu jer ne volim tu osobinu ni kod drugih, jednostavno organski ne podnosim uobrazilje i visine...eto...vidis da me ne kontas..nisam sebe stavila u superlativ samo sam rekla da ja o sebi vodim racuna i o svom telu i izgledu...ja nisam uobrazena...niti jednom nisam rekla da sam extra macka ..to si ti sebi uvrteo u glavu...citaj dragi ponovo sto sam napisala Moji kriterijumi simpatisanja pripadnica ljepseg pola nemaju stavki da mora da bude obrazovana, iz aristokratske porodice,-ja to nisam rekla ..nemoj da okreces reci kao tebi odgovaraju..intelektualac ne mora pod obavezno da bude da je aristokrata!!!...svasta kakva je tvoja definicija intelektualnosti?? da je imucna i generalno trazena i cijenjena na trzistu personalnosti, ...opet nisi procitao sta sam napisala u prethodnom postu...:nono2:jer takvi obicno vise vode racuna o sebi nego o drugima jer zivot i sve ono sto vidimo oko nas lako pokazuje da je to istina...slazem se

Ljubav je za sve ljude angelina a ne samo za obrazovane, emancipovane, debele, mrsave, a kalupe kojima odabiras svog princa sama pravis... mene recimo samo plavuse privlace ali to ne znaci da ne bih mogao ljubav ostvariti i sa brinetom ...pa drago mi je sto i ti imas svoje principe...i to je normalno...ali ja NISAM rekla da ljubav nije i za "takve "(da ne ponavljam...znas vec o cemu govorim)ljude...ja sam samo rekla koji su moji kriterijumi da bih nekog volela....to se odnosilo licno na mene...opet nisi procitao sta sam napisala u prethodnom postu

Voditi racuna o sebi je svakako "stvar" koja se podrazumijeva ali ja ne volim naglasavanje toga isto kao sto ne volim cure koje pretjerano misle o svom izgledu, oblacenju, itd itd sto ne mora da znaci da sam ne umijem voditi racuna o sebi ili se lijepo obuci, meni krpice jednostavno ne znace ama bas nista a dobar izgled ne mora i nikad nije ni bio bas stvar koja je na prvom mjestu, jeste vazna ali ne i da sam mastao o princezi snova niti me privlace ljepotice po kalupu kosmopolitana, pinka, in-a itd. itd....e pa zao mi je...po meni...izgled puno govori

phenomenon
27-05-08, 14:07
QUOTE phenomenon:
Hm mislim da se nismo bas razumjeli. i nismo definitivno..Ja se licno osjecam samouvjerenim ali nikad o sebi ne govorim u superlativu jer ne volim tu osobinu ni kod drugih, jednostavno organski ne podnosim uobrazilje i visine...eto...vidis da me ne kontas..nisam sebe stavila u superlativ samo sam rekla da ja o sebi vodim racuna i o svom telu i izgledu...ja nisam uobrazena...niti jednom nisam rekla da sam extra macka ..to si ti sebi uvrteo u glavu...citaj dragi ponovo sto sam napisala Moji kriterijumi simpatisanja pripadnica ljepseg pola nemaju stavki da mora da bude obrazovana, iz aristokratske porodice,-ja to nisam rekla ..nemoj da okreces reci kao tebi odgovaraju..intelektualac ne mora pod obavezno da bude da je aristokrata!!!...svasta kakva je tvoja definicija intelektualnosti?? da je imucna i generalno trazena i cijenjena na trzistu personalnosti, ...opet nisi procitao sta sam napisala u prethodnom postu...:nono2:jer takvi obicno vise vode racuna o sebi nego o drugima jer zivot i sve ono sto vidimo oko nas lako pokazuje da je to istina...slazem se

Ljubav je za sve ljude angelina a ne samo za obrazovane, emancipovane, debele, mrsave, a kalupe kojima odabiras svog princa sama pravis... mene recimo samo plavuse privlace ali to ne znaci da ne bih mogao ljubav ostvariti i sa brinetom ...pa drago mi je sto i ti imas svoje principe...i to je normalno...ali ja NISAM rekla da ljubav nije i za "takve "(da ne ponavljam...znas vec o cemu govorim)ljude...ja sam samo rekla koji su moji kriterijumi da bih nekog volela....to se odnosilo licno na mene...opet nisi procitao sta sam napisala u prethodnom postu

Voditi racuna o sebi je svakako "stvar" koja se podrazumijeva ali ja ne volim naglasavanje toga isto kao sto ne volim cure koje pretjerano misle o svom izgledu, oblacenju, itd itd sto ne mora da znaci da sam ne umijem voditi racuna o sebi ili se lijepo obuci, meni krpice jednostavno ne znace ama bas nista a dobar izgled ne mora i nikad nije ni bio bas stvar koja je na prvom mjestu, jeste vazna ali ne i da sam mastao o princezi snova niti me privlace ljepotice po kalupu kosmopolitana, pinka, in-a itd. itd....e pa zao mi je...po meni...izgled puno govori

ali pazi angelina, ti ne volis ljude ti volis ono sto je cijenjeno na trzistu personalnosti, i ljubav je u danasnjem svijetu poprimila oblik potrosackog drustva.... ti volis njegov paket osobina i status u drustvu a to nije ljubav.... ti na osnovu vizuelnog dajes sud o nekome i necemu, sto znaci da si iskljuciva...meni su vazne druge stvari jer najsrecniji su u ljubavi zapravo oni kojima ljubav lebdi izvise svih stvari, obijesti materije, bogatstva, luksuza, statusa.... ja sam srecan covjek jer ne gledam ko je ko vec kakav je ko, volim ljude, saosjecam sa sirotinjom, cujem muke obicnih ljudi, prezirem sjaj luksuza i nadmenost autoriteta, manekenki i manekena, grand show-a itd itd.... I ja sam selektivan pri izboru ali ne bas i da sam iskljuciv jer mi zapravo trazimo ono sto je dostupno nasoj razvijenoj svijesti da mi to isto mogli razmjenjivati, to mi lici na trgovinu ili egoizam u dvoje...

Angelina75
27-05-08, 14:59
QUOTE phenomenon
ali pazi angelina, ti ne volis ljude ti volis ono sto je cijenjeno na trzistu personalnosti, i ljubav je u danasnjem svijetu poprimila oblik potrosackog drustva.... nije tacno....sto sam napisala u predhodnom postu su moji kriterijumi..nemoj da izvodis zakljucke koji tebi odgovaraju a ticu se mene...ti volis njegov paket osobina i status u drustvu a to nije ljubav.... nije tacno..ti na osnovu vizuelnog dajes sud o nekome i necemu, sto znaci da si iskljuciva..naravno...to su moji principi ..kad gledam muskarca prvo gledam fizicki kako izgleda pa tek onda trazim u njemu dozu ljudskosti i razumevanja ..ali to se odnosi samo ako posmtram muskarca kao pozeljni fizicki objekat i za sex i za ljubav ...ali kada se radi o prijateljstvu ...svoje principe pomeram daleko.. .meni su vazne druge stvari jer najsrecniji su u ljubavi zapravo oni kojima ljubav lebdi izvise svih stvari, obijesti materije, bogatstva, luksuza, statusa.... postoje razne ljubavi...ali ja iskljucivo govorim za ljubav izmedju muskarca i zene..ja sam srecan covjek jer ne gledam ko je ko vec kakav je ko, volim ljude, saosjecam sa sirotinjom, cujem muke obicnih ljudi, prezirem sjaj luksuza i nadmenost autoriteta, manekenki i manekena, grand show-a itd itd.... i ja sam osecajna...opet me nisi ukapirao sta sam govorila svo vreme...o ljubavi izmedju muskarca i zene...ali naravno da imam ljubavi za sve ostale ljude a takav mi je krug i prijateljstva sirok od najnize klase do najvise...i zasto da ne cenim i volim i te ljude koji imaju sjaj autoriteta i luksuza...pa i oni su ljudi...to je samo njihov uspeh sto su to dostigli... I ja sam selektivan pri izboru ali ne bas i da sam iskljuciv jer mi zapravo trazimo ono sto je dostupno nasoj razvijenoj svijesti da mi to isto mogli razmjenjivati, to mi lici na trgovinu ili egoizam u dvoje...pa samo izvoli biraj po svojoj svesti....niko ti ni ne brani...demokratija je na snazi :thumb_yello:

phenomenon
27-05-08, 15:33
QUOTE phenomenon
ali pazi angelina, ti ne volis ljude ti volis ono sto je cijenjeno na trzistu personalnosti, i ljubav je u danasnjem svijetu poprimila oblik potrosackog drustva.... nije tacno....sto sam napisala u predhodnom postu su moji kriterijumi..nemoj da izvodis zakljucke koji tebi odgovaraju a ticu se mene...ti volis njegov paket osobina i status u drustvu a to nije ljubav.... nije tacno..ti na osnovu vizuelnog dajes sud o nekome i necemu, sto znaci da si iskljuciva..naravno...to su moji principi ..kad gledam muskarca prvo gledam fizicki kako izgleda pa tek onda trazim u njemu dozu ljudskosti i razumevanja ..ali to se odnosi samo ako posmtram muskarca kao pozeljni fizicki objekat i za sex i za ljubav ...ali kada se radi o prijateljstvu ...svoje principe pomeram daleko.. .meni su vazne druge stvari jer najsrecniji su u ljubavi zapravo oni kojima ljubav lebdi izvise svih stvari, obijesti materije, bogatstva, luksuza, statusa.... postoje razne ljubavi...ali ja iskljucivo govorim za ljubav izmedju muskarca i zene..ja sam srecan covjek jer ne gledam ko je ko vec kakav je ko, volim ljude, saosjecam sa sirotinjom, cujem muke obicnih ljudi, prezirem sjaj luksuza i nadmenost autoriteta, manekenki i manekena, grand show-a itd itd.... i ja sam osecajna...opet me nisi ukapirao sta sam govorila svo vreme...o ljubavi izmedju muskarca i zene...ali naravno da imam ljubavi za sve ostale ljude a takav mi je krug i prijateljstva sirok od najnize klase do najvise...i zasto da ne cenim i volim i te ljude koji imaju sjaj autoriteta i luksuza...pa i oni su ljudi...to je samo njihov uspeh sto su to dostigli... I ja sam selektivan pri izboru ali ne bas i da sam iskljuciv jer mi zapravo trazimo ono sto je dostupno nasoj razvijenoj svijesti da mi to isto mogli razmjenjivati, to mi lici na trgovinu ili egoizam u dvoje...pa samo izvoli biraj po svojoj svesti....niko ti ni ne brani...demokratija je na snazi :thumb_yello:

Ok, da li mozes biti preciznija kada pises da nesto nije tacno onda obrazlozi zasto nije tacno. Ti sama potenciras vaznost statusa osobe koja ti se treba svidjeti, njegov izgled prije svega sto znaci da ti ljubav nije vazna jer je ljubav osjecanje i zivljenje a ne samo vizuelno zadovoljavanje i statusno uzivanje u drustvu kao polazna tacka za osjecaj iluzije ljubavi prema licnosti i statusu osobe koja se "voli". Sex i ljubav razdvajas sto mi je pomalo bljak iz razloga sto je sex samo segment zivljenja ljubavi, upraznjavanje sexa izvan ljubavi je cista obijest materije i robovanje culima ili prosto receno osakaceni sex, jer iskljucuje ljubav.

Btw zalutasmo od teme....

Angelina75
27-05-08, 16:30
QUOTE phenomenon :
Ok, da li mozes biti preciznija kada pises da nesto nije tacno onda obrazlozi zasto nije tacno....eeeee..svasta...pa jesam obrazlozila...ali ti ocigledno ne vidis..Ti sama potenciras vaznost statusa osobe koja ti se treba svidjeti, njegov izgled prije svega sto znaci da ti ljubav nije vazna jer je ljubav osjecanje i zivljenje a ne samo vizuelno zadovoljavanje i statusno uzivanje u drustvu kao polazna tacka za osjecaj iluzije ljubavi prema licnosti i statusu osobe koja se "voli". ....e opet svasta?!...pa jesi li ti malo dete pa tebi treba pet puta ponavljati?..e hajde se sad vrati na moje postove pa sve lepo ponovo procitajSex i ljubav razdvajas sto mi je pomalo bljak iz razloga sto je sex samo segment zivljenja ljubavi, upraznjavanje sexa izvan ljubavi je cista obijest materije i robovanje culima ili prosto receno osakaceni sex, jer iskljucuje ljubav. ....pa ti nemas pojma sta je sex ustvari a sta ljubav....:biggrin:a ti kao svaku devojku koju su kr**nuo ,si voleo dubokom ljubavlju??....:yeahright:...

Btw zalutasmo od teme....eh da... jesmo evo ja cu kao i uvek ici linijom manjeg otpora pa cu :zip:....

milenaaaa
27-05-08, 17:15
Mislish da ne osjeca? Bogme ja mislim da je tada lud za dotichnom, al' mu ponos ne da..Mozhda grijeshim, al'...

e ako znam, ja bih voljela da je to tako, ali se bojim da je to puko zanosenje..
a nece on sa mnom jer me previse voli, ponos ovo ono...
ne znam, s jedne strane vjerujem u to, a s druge.kako da ne.
Mada primijetila sam da se lakse spoje ljudi kojim aje u pocetku manje stalo jedno do drugih, nego oni koji se stvarno vole, ali ima hiljadu nekih nerazjasnjenih situacija izmedju njih, i raznih gluposti..

tasko pitanje si rosso postavila....

Zor_djevojka
27-05-08, 19:44
znam, zato i trazhim odgovor ;)

milenaaaa
27-05-08, 21:17
znam, zato i trazhim odgovor ;)

:)

ja bix voljela da momci budu malo vise aktivni na ovoj temi ..
stvarno tesko pitanje.. :)

paloma
27-05-08, 21:52
ne mogu da volim nekoga ko ne vodi racuna o sebi da dozvoli sebi da bude debeo...pa to stvarno ne mogu...pa i ja se trudim da odrzavam liniju jer je to prvenstveno iz zdravstvenih razloga a i zato sto se osecam dobro...pa kako da legnem u krevet sa takvim covekom ...ma nema sanse....ma bolje da ostanem bez sexa nego da ga imam sa takvim covekom ..pa stvarno!....ili da tip ima bradu i brkove ....pa strasno....pa kako da ga poljubim???...fuj...jedino ako je to neka umetnicka podsisana bradica i brkovi...to je onda OK....isto tako ne volim i da je tip celav....ja to ne volim...jer retko kome to stoji...nemaju bas svi lepo izvajanu glavu....
i naravno da nema ljubavi s takvim ljudima....bar kod mene....ali naravno da treba da bude i fin i obrazovan i kulturan ...pa da imam da se ponosim njime...ali i nezan i da ima kad zatreba cvrstu musku ruku....naravno da treba da me postuje i da je uvek sprman na kompromise...i da je malo ,samo malo ljubomoran jer je to dokaz da mu je stalo do mene...mislim da bez male,normalne ljubomore nema ljubavi....i naravno da me VOLI ali ne treba da to kaze nego da pokaze na sitnicama,pa i na krupnim stvarima,da zauzimam u njegovom zivotu jedno bitno mesto....nisam pohlepna nikad bila ...i nisam na prodaju tako da me ne moze kupiti svojim vilama kamionima niti avionima...samo normalnim, ljudskim i razumljivim ponasanjem....
eto ...to je za mene ljubav.....i ne mora da kaze VOLIM TE

Auuu, jel ima jos nesto? :)

Ima jedna lepa izreka...Covek ispravno vidi jedino srcem,ono sto je pravo i dobro,oku je nevidljivo.

Angelina75
27-05-08, 21:54
ja ne znam zasto ljudi ne vole kad je neko iskren???...

Zor_djevojka
27-05-08, 21:56
Ne skrecite mi s' dzade, e cu pochet' da se uzbudjavam...

paloma
27-05-08, 22:00

Ne,ok, uvek je bolje znati sta zelis..samo, mislim da je prava ljubav slepa..i da srcu ne mozemo gospodariti..niti da se mi tu nesto mnogo pitamo...mislim da ova sva nabrajanja mogu pasti u vodu kada se desi hemija...i kada Bog povuce svoje konce.

Angelina75
27-05-08, 22:05
Ne,ok, uvek je bolje znati sta zelis..samo, mislim da je prava ljubav slepa..i da srcu ne mozemo gospodariti..niti da se mi tu nesto mnogo pitamo...mislim da ova sva nabrajanja mogu pasti u vodu kada se desi hemija...i kada Bog povuce svoje konce.

draga paloma...ja jesam imala slepu ljubav ...prvi put kad sam se i zaljubila i uopste imala momka bio je to covek za koga sam se 2 dala i 2 razvela .....imao je 2 sanse...i ja sam se od tada opametila i znam sta hocu....a sta necu .....zato i postoje va silna nabrajanja....naravno ima tu i zivotne skole...:wink3:

Angelina75
27-05-08, 22:06

draga rosse...nemo' se uzbudjavati....moze da bude nezgodno po nas....khm..:boxing542:

paloma
27-05-08, 22:18

Ok,nemoj se uzbudjavas:mwah1:

Kako se ponasa muskarac koji voli...
Mislim da se u vecini slucajeva ponasa nesigurno,iskreno-to se oseti...
Retko je samopouzdan i egoistican..bar u pocetku..
Mislim da je spreman uraditi sve pa i one najludje stvari da bi nas nasmejao,animirao.
I da se udebljamo 20kg i da se poruznimo...za njega cemo uvek biti najlepsa...
Uvek je spreman da nas brani...
Uziva da nas predstavi svom drustvu...
Uvek je za dogovor i kompromis...
NISTA MU NIJE TESKO!!!!

Mozda sam pisala kao u obdanistu...ali eto mislim da su to neki od simptoma!

Pera Detlic
28-05-08, 00:44
Paloma ovo nabrajanje vrlo često je potpuno netačno.Mlađima izgleda da je tako, dobro si rekla. Ne treba baš tako generalizovati.

Možda bi muškarac na ovo rekao " Nemoj me pitati da li te volim, oseti to. :) Dela uvek govore više od reči.

Odlično, skoro sve ovo i ja kažem. Djela su jedno riječi su drugo, npr. samo pažljivo pratite Prof. Veselina Vukotića.

a ti kao svaku devojku koju su kr**nuo ,si voleo dubokom ljubavlju??....:yeahright:...[/COLOR]

:D

Covek ispravno vidi jedino srcem,ono sto je pravo i dobro,oku je nevidljivo.

O neko čita "Malog Princa"! :)
Ako vam momak pokloni ovu knjigu (još sa posvetom) ne da vas voli nego vas obožava. Nemojte brinuti da li vas voli bar sledecih 2 god.
Po meni značajnije nego da vas godinu dana gnjavi sa Volim te, Volim te....

Zato što istina boli. Ljudi vole da sebe a i druge obmanjuju i zavaravaju, a tako nas i uče kada smo mali "nemoj to da govoriš maloj seki" "nemoj da si tako grub prema tetki", i sl. haha.
Govoreći često "Volim te" devalviraju (ne znam kako drugačije da kažem :)) te riječi i njihovo značenje,kako si stariji i ideš iz veze u vezu to koristiš ređe i opreznije. Postoji i neka (mada to možda ljudi ne priznaju ni samima sebi) komparacija "volim te" kada si bio u vezi sa jednom osobom i "volim te" kada si sa drugom....ne dostižući taj željeni stepen komparacije te magične riječi se neće ni izgovoriti....
Muškarci se plaše vezivanja a to je upravo vezivanje, zato često to ne žele da kažu iako je tako. A tu je i taj ponos, još posebno ako je Nikšićanin u pitanju.

wawy
28-05-08, 00:52
Originally Posted by angliana75
ne mogu da volim nekoga ko ne vodi racuna o sebi da dozvoli sebi da bude debeo...pa to stvarno ne mogu...pa i ja se trudim da odrzavam liniju jer je to prvenstveno iz zdravstvenih razloga a i zato sto se osecam dobro...pa kako da legnem u krevet sa takvim covekom ...ma nema sanse....ma bolje da ostanem bez sexa nego da ga imam sa takvim covekom ..pa stvarno...

angliana, duboko si me razocarala s ovim stavom, ali duboko... :D
(a kolko je po tebi debeo cojkek?)

Angelina75
28-05-08, 00:52
QUOTE Detlic
Paloma ovo nabrajanje vrlo često je potpuno netačno.Mlađima izgleda da je tako, dobro si rekla. Ne treba baš tako generalizovati.

posto se to nabrajanje odnosi na mene...ja se tog nabrajanja drzim cvrsto!!i time se vodim kroz zivot!zao mi je sto ljudi i dalje ne shavtaju ako neko ima svoje principe!

Ako vam momak pokloni ovu knjigu (još sa posvetom) ne da vas voli nego vas obožava. Nemojte brinuti da li vas voli bar sledecih 2 god.
Po meni značajnije nego da vas godinu dana gnjavi sa Volim te, Volim te....
slazem se...

Zato što istina boli. Ljudi vole da sebe a i druge obmanjuju i zavaravaju, a tako nas i uče kada smo mali "nemoj to da govoriš maloj seki" "nemoj da si tako grub prema tetki", i sl. haha.
Govoreći često "Volim te" devalviraju (ne znam kako drugačije da kažem :)) te riječi i njihovo značenje,kako si stariji i ideš iz veze u vezu to koristiš ređe i opreznije. Postoji i neka (mada to možda ljudi ne priznaju ni samima sebi) komparacija "volim te" kada si bio u vezi sa jednom osobom i "volim te" kada si sa drugom....ne dostižući taj željeni stepen komparacije te magične riječi se neće ni izgovoriti....
Muškarci se plaše vezivanja a to je upravo vezivanje, zato često to ne žele da kažu iako je tako. A tu je i taj ponos, još posebno ako je Nikšićanin u pitanju.

e svaka ti cast Pero:thumb_yello:

wawy
28-05-08, 01:30
da ima kad zatreba cvrstu musku ruku...

hmm, sto ovo znaci, nije mi jasno...

Angelina75
28-05-08, 01:42

pa da me zastiti kad zatreba od nezeljenih napada...kao veceras napr.:D:D

wawy
28-05-08, 02:22
Quote:
Originally Posted by wawy

pa da me zastiti kad zatreba od nezeljenih napada...kao veceras napr.

Quote:
Originally Posted by Senza_Guerra
Kada legnu, da je dobro isklepece

a moze i to...moze ...moze

momci...da li vam je sve jasno ili imate jos neka pitanja??

da, imam ja: da li ovo znaci da imas potrebu da te neko brani? tj. da si ugrozena? dje ti je narodna policija :) da te zastiti?
i jos pitanje, kako moze da ti odgovara da te isklepece muskarac u krevetu? ne kontam to angy, nikako...

Angelina75
28-05-08, 02:30
da, imam ja: da li ovo znaci da imas potrebu da te neko brani? tj. da si ugrozena? dje ti je narodna policija da te zastiti?
i jos pitanje, kako moze da ti odgovara da te isklepece muskarac u krevetu? ne kontam to angy, nikako...

evo odgovaram....naravno da imam....a koja zena nema??....doduse mogu ja i sama da se branim...ali eto napr. u Ceskoj dok sam radila vracajuci se s posla u 17.30.h kretajuci se prema kuci u kojoj sam stanovala bila sam napadnuta od strane dvojice mladica....ali sreca imala sam suzavac;)...i naravno uspela sam da pobegnem...od tada smatram da moj muskarac treba da me zastiti od takvih stvari...;)

a klepetanje...khm...pa ima razno....ne bih sad da otkrivam....:D:D

ima li jos pitanja?:D

nestasni_cipiripi
28-05-08, 09:36
Kad chovjek voli zhenu
kad chovjek voli zenu

Kad chovjek voli zhenu
kad chovjek voli zhenu
na sve je spreman
osim da joj kazhe...

sinoc moj cijenjeni kolega boris :) postavi na 'omiljene stihove' i ovu pjesmu..iako ne volim Merlina (ka' da me ko pita, i ka' da je moje mishljenje vazhno, no ajd' sad), ova pjesma me zamisli poprilichno uvijek kad joj chujem refren, jer smatram da je manje vishe tachna...
'Ska probljem', pa je frka izgovoriti te dvije, tri rijechi?..rekla sam par puta da izgovorene rijechi( meni )nishta ne znache, ionako ih vjetar nosi..ali chinjenica je da je mushkarac spreman na ama bash sve, ali dok dodje do tog filmskog 'Volim te'..prodje voz...kao da izbjegavate takve situacije...
zashto vam ta najprostija rechenica nece preko usana? ajde, meni je ne mora upututit, ali najgore shto nece ni sebi da prizna...Chemu to?
Kako se ponasha mushkarac koji voli zhenu?
P.S.Nadam se da nijesam bila konfuzna :wacko:

i ja bogami kad cujem ovu pjesmu duboko se zamislim!ipak je taj album najgori do sada.no to nije tema.tema je valjda zasto je tesko reci VOLIM TE.pa meni te rjeci izadju jedino kad stvarno nesto osjetim prema nekoj,a ne ono sad bi ja tebe fisnuo pa cu ti laskat.4 zene su do sad to cule od mene,to da ih VOLIM.a sve moze bit,al pec od drva ne moze.

Posted via Mobile Device

ako znam
27-08-08, 03:31
[QUOTE=phenomenon;377468]Kakve sve necu gluposti procitati..ne zelim ni da ih citiram.

Kao prvo, nema svako sposobnost ispoljavanja ljubavi rijecima, neko jednostavno ne umije, ne zna, zatvoren je, ima tu iha-ha stvari. Ja licno jako volim pisanu formu, kada se nakon budjenja latim telefona i procitam neku njeznu dubokoumnu poruku ljubavi :D . Mada kao sto je neko napisao, sve je to "mrtvo slovo na papiru" bez djela. Ljubav se ili zivi ili se ne zivi, sve sto prestaje nije "prava ljubav" jer prava ljubav mora i treba imati svoj zivotni ciklus dok ima i duha u nama, treba da zivi, da se razvija, da njeguje i bude njegovana, hranjena, pazena, mazena, jer je ljubav najveca, najjaca i najcistija emocija u nama. Ali, svi uzroci problema nastaju iz zatvorenosti, nerazvijenosti svijesti o samoj ljubavi ili ljubavi koju nejasno osjecamo prema nekome kome ne dajemo zapravo svaki atom koji treba da se daje onome koga volimo. Ljubav jeste davanje, preplitanje, sjedinjavanje, potpuno iskren zreo spoj covjeka i covjecice koji i u pocetku zamisli bijahe ne dvoje nego jedno tijelo.

:clapping:
:mf_type: potpisujem!
p.s.miriam,kako ti se ne omace za 7 god.da kazes barem pjevajuci...znas onu od m.serifovic-volim ga?:guitar:

Ribica
27-08-08, 08:58
Kad chovjek voli zhenu
kad chovjek voli zenu

Kad chovjek voli zhenu
kad chovjek voli zhenu
na sve je spreman
osim da joj kazhe...

Dakle, muškarac stvarno voli ženu, spreman je na sve..piše pjesme, čuva straže,.. šalje vojske da je traže, .:biggrin:.. , jedino što joj ne izjavljuje ljubav svaki dan? Pa i ne mora, ako mene pitaš. :) Dovoljno radi. Za ženu koja zna da čita između redova i za ženu koja zna da cijeni ljubav..Nego čini mi se da ta iz pjesme tvrdi pazar:biggrin:

Vrlo je malo takve romantike u stabilnim vezama i brakovima, obično muškarac sam sebe vara i sam sebe laže kada mu je žena neuhvatljiva. Kada je sve još u fazi mačke i miša:biggrin:

zmzm
27-08-08, 09:26
Meni prija kad mi kaže VOLIM TE pa makar to bilo milioniti put. Nekako mi još nije dosadilo.
Je li to tema ili sam nešto fulala?

seka
27-08-08, 11:40
Meni prija kad mi kaže VOLIM TE pa makar to bilo milioniti put. Nekako mi još nije dosadilo.
Je li to tema ili sam nešto fulala?

dao Bog pa ti nikad i ne dosadilo..:hug432:
pa neka si ti nama malo fulala.. to je najmanje važno..:D:D

lado
28-08-08, 00:25
ne mora nista da kaze al mora da pokaze.....

OCTAVIAN
28-08-08, 03:05
ne mora nista da kaze al mora da pokaze.....

Pokazacu ja njoj sjutra :D

madagaskar
28-08-08, 10:23
Pokazacu ja njoj sjutra :D

....kako se čisti kuća :frown: