View Full Version : Како је најлакше откачити

inzaghi9
23-05-08, 12:46
Иако је тешко признати, није лако раскинути са девојком. Неке сте заволели, неке су вам занимљиве, или једноставно, не подносите да видите сузе, и надасве, прављење сцене. Пре него што дефинитивно прекинете вашу везу, осигурајте се по питању враћања ваших драгоцених ствари које су остале код ње а које ће вам бити потребне. До њих није лако доћи (поготово ако сте дуго у вези), тако да то треба радити лагано и постепено, неупадљиво. Не два дана пред раскид. Не причајте никоме шта радите и да планирате крај, јер никад се не зна. Врло често је један од "другова" тајно заљубљен у вашу девојку, и ма како вам то сада небитно било, њему би та ситуација донела повољан тренутак да наступи. Не треба вам губитак друга, већ само ње. Значи - тајност. Не одуговлачите са раскидом, урадите то што пре и немојте је позвати на сумњиво место (тога дана када планирате да јој кажете у лице шта мислите), негде где никада нисте били, јер ће знати да нешто није у реду. Ако се плашите да ће направити сцену, нађите се негде где је пуно људи, тако да ће одустати од те идеје.

Концентришите се и добро размислите о датумима који су битни (више њој него вама), да не би случајно испало да сте раскинули на дан када сте се упознали или дан пред њен рођендан. Исто тако избегавајте празнике, поготово дочек Нове године. Такви раскиди би били ниски ударци и могу проузроковати и дуготрајне трауме и горка сећања. Не будите толико окрутни. Са друге стране, немојте да околишете и да је избегавате, да се не јављате на телефон или да се једноставно више не појављујете код ње. Будите одлучни и искрени. Крај је крај и нема додатка "али"... Не обећавајте да ћете је звати, да ћете ићи на пиће, када знате да неће тако бити. Њој не требају лажне наде, она жели вас, ви не желите више да будете са њом, и ту је тачка.

Можда све ово вама звучи лако и није вам никакав проблем да оставите девојку. Не заборавите да се тако исто може десити вама, и још битније, вама се некада свиђала баш та девојка коју планирате да оставите, нема разлога да бес и кривицу пребацујете на њену страну. Не знате када ћете и у којој ситуацији можда њу срести поново и зашто бисте себи стварали непотребне нелагодности, прелазили на другу страну улице када је угледате. Нема потребе за тим, раскид испланирајте натенане и после неће бити разлога да када је поново видите не станете и поздравите се са њом.

(izvor) (http://zivot.krstarica.com/c/muskarci/kako-je-najlakse-otkaciti/)

phenomenon
23-05-08, 13:00
Pa, nisam bas dolazio u situacije da raskidam nakon puno mjeseci.... probirljiv sam, ne treba mi puno da procjenim curu, ako mi se ne dopada a vidim da je na zacetku zaljubljenost sa druge strane odma to u startu prekinem.... Ne volim da zavlacim, ne volim neiskrenost, ne volim da neke takve stvari rjesavam porukama ili telefonom, da sam imao neprijatnih scena od cura sa kojima nisam zelio nista e to jesam ali sve u svemu nikada nisam povrijedio nekoga sa kojim sam izlazio...... ja to malo diplomatski obavljam :) ....

Angelina75
23-05-08, 13:02
ako mi se ne dopada a vidim da je na zacetku zaljubljenost sa druge strane odma to u startu prekinem.... Ne volim da zavlacim, ne volim neiskrenost, ne volim da neke takve stvari rjesavam porukama ili telefonom, da sam imao neprijatnih scena od cura sa kojima nisam zelio nista e to jesam ali sve u svemu nikada nisam povrijedio nekoga sa kojim sam izlazio...... ja to malo diplomatski obavljam :) ....

onda smo slicni...:xmas143:....samo sto sam ja suprotnog pola od tebe ,pa se naravno sve sto si ti rekao za devojke odnosi u mom slucaju za muskarce...ali nam je taktika slicna:xmas143:

Zor_djevojka
23-05-08, 13:04
boli kako god i ko god uradio..bili otkacheni ili vama pripala ta nezahvalna duzhnost..zeznut osjecaj...

phenomenon
23-05-08, 13:20
onda smo slicni...:xmas143:....samo sto sam ja suprotnog pola od tebe ,pa se naravno sve sto si ti rekao za devojke odnosi u mom slucaju za muskarce...ali nam je taktika slicna:xmas143:

:hug432:

@komsinice rossonera osjecaj je zeznut ali je bolje taj osjecaj neciste savjesti sprijeciti na vrijeme, dakle ne zavlaciti nikoga prema kome osjecas, mislis, djelujes nejasno..... za ljubav je potrebna zrelost.

Angelina75
23-05-08, 13:22
:hug432:

za ljubav je potrebna zrelost.

:hug432:....vidi koliko smo slicni...:clapping::mwah1:

Zor_djevojka
23-05-08, 13:23
Komshija, slazhemo se mi apsolutno sa svim shto si naveo :), ali sam chin saopshtavanja...nije bash lijep...o tome pricham...:)

wawy
23-05-08, 13:29
kako otkačit đevojku? a lako, imam jednog brata ostrica koji mi čitav život eo služi u te svrhe, da obavijesti ženske da smo raskinuli...
nista prostije od otkačinjanja...

phenomenon
23-05-08, 13:29
Komshija, slazhemo se mi apsolutno sa svim shto si naveo :), ali sam chin saopshtavanja...nije bash lijep...o tome pricham...:)

Za nekoga je to normalno komsinice, nije bas mali broj ljudi amputiranih osjecanja pa mu je svejedno dal neko place pored njega ili se smije.

flowerchic
23-05-08, 13:34
Otkaciti?Najlakse?!
Pa mislim da nikom ne moze biti fino kad ga neko otkaci...Ako smo se vec umjeli zakaciti za nekog ili nekoga za sebe trebamo naci nacin i da ga fer i korektno otkacimo.
Jer sve se u zivotu vraca i placa:)...
Treba uvijek poci od sebe...

Miriam
23-05-08, 13:40
Ne znam da li je najbezbolnije, ali najbolje iskrenim razgovorom. :)

majne
23-05-08, 17:11
Ne znam da li je najbezbolnije, ali najbolje iskrenim razgovorom. :)

Slazem se i mislim da to i jeste sustinski i dugorocno najbezbolnije.

Mislim da svi ostali nacini (i grubi, i 'izokola diplomaticni') ostavljaju hard feelings jer je u njima prisutno sustinsko nepostovanje druge osobe. (cak i u tzv. 'diplomaticnim' ostavljanjima)

Samo, za to treba imati kicmu i biti covjek. :)
Od "biti covjek" je lakse biti grub, ili biti 'diplomata'... :)

mala_mu
24-05-08, 00:45
Meni samo neko treba da kaze NE VOLIM TE, i zavrsio je.