View Full Version : Sta ste zadnje placali?
Pages :
[ 1]
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
Verujem da stalno trgujete, ako nista drugo, to su bar prehrambene namirnice. Bas da zavirimo u vasu potrosacku korpu :biggrin:
Sta ste zadnje kupili danas?
Ja... marlboro light, sumece tablete vitamina c, limun...
Danas sam obisla neka snizenja, pa sam kupila dva kompleta, kaput i cipele... Winston 100's, cornflakes, mleko, voce....
+..graveyard..+ 11-10-06, 08:32 od jutros josh nista nisam kupila...ali imam namjeru obici neko snizenje...
Danas nista, ni ne planiram bas, a sinoc sam isla u veliku samoposlugu pa sam kupila sve i svasta, npr. keks Choko Petit, Jogurt Yogsi, neke poklone...
@Aurora, gde to ima snizenja, da i ja odem. U Bg su uglavnom snizenja letnje garderobe, ali sta ce mi :frown: Ja bih opet da nabacim neke cizmice :biggrin:
A jutros sam kupila neka peciva, da prezalogajim za dorucak :cool:
Miki_from_the_block 11-10-06, 16:04 Prije tacno dva sata sam kupio igricu Prince Of Persia: The two throns.
+..graveyard..+ 11-10-06, 23:37 pivo...i cigarete..=)
kupio lisce u bastu. stari veli - Neko ga mora kupit. a kad on to rece odma se zna ko je taj neko. srecom rumun mi je pomoga. fala mu.
hehe, bas si kralj :biggrin:
Sokic i cokoladicu.
+..graveyard..+ 12-10-06, 20:38 Dvoje farmerica...=)
3 majice...nista lagano..odmah na veliko
@Aurora, gde to ima snizenja, da i ja odem. U Bg su uglavnom snizenja letnje garderobe, ali sta ce mi :frown: Ja bih opet da nabacim neke cizmice :biggrin:
A jutros sam kupila neka peciva, da prezalogajim za dorucak :cool:
Nije javna rasprodaja tipa prodavnice.Savremeni način prodaje sve ti donose na noge extra.Mislim da je lik iz Odžaka koji radi strava stvari.Kupila sam kaput od čoje, crn,strukiran dug do članaka za samo 8000 a inače je takav kaput u prodavnici preko 15000, jedan komplet pantalone i sako duži strukiran za samo 4800 i još jedan letnji doduše samo 2800.Šaljem ti p.p.
6 stvari zimske robe, nike, 304e
;-) Aurora, cujemo se na pp.
Zadnje sam kupila krem Nugat za palacinke :D
Pica-burek i flasicu Olimpija vode od pola litra...A odmah posle toga kartu za autobus :)
Asurbanipal 14-10-06, 01:48 2 hljeba :P
Danas sam imala velike apetite za trosenje para, ali samo sam uplatila net :)
Hehe, i ja sam uplatila net. I mobilni racun sam platila. :D
Ja jos racune ne platih :rolleyes:
A maloprije sam kupila Anti-stres Nektar sok i choko biskvit :)
Veliki Milk Shake od jagode iz McDonald's-a :)
Miki_from_the_block 20-10-06, 20:26 Buket cijeca i jednu malu ogrlicu za moju dragu. Danas joj rodjendan, a veceras je njena zurka kod nje. Veceras cemo se super provesti!
pastu za zube, tekući sapun, tek.deterdžent za robu, dva kroasana s vanilijom
Svaka cast Miki...to s buketom cveca me odusevilo :tongue:
Flasu vode Aqua Viva.
Dve velike pohovane palacinke, sok multivitamin, Marlboro Light, cokoladu Kit Kat, Sweet, Grisine Pardon, Crnu kiflu...
BlackWoman 26-10-06, 14:38 Posljednje što sam kupila od garderobe je sportska jaknica (od gabardana??? ili tako nešto) koja je iznutra štepana. Na reveru je krzno koje se skida.
Prepala se ja zime, a sada sam je složila u orman. Neka čeka hladnoću, sada je 27 C.
Miki_from_the_block 26-10-06, 14:54 E, Mjau, bas si se danas nakupovala! :D
Danas sam sebi kupio jednu picu, palacinjak, kutiju Ronhila i jednu fantu sokatu.
PozZz ;)
Juce sam kupio 2,para cipela. Crne i braon.Moje omiljene kombinasij za gardarobu su: crno i belo - Bez i braon.
A za svoju radionicu sam kupio vaser vagu sa lezerom.
Suprugi sam kupio baklave, ona voli slatke stvari, zato je
mene izabrala.
Danas nema kupovine sve zatvoreno- u Austriji nacionalni
praznik.
Pakovanje o 25 komada CD-a
Derek_Trotter 27-10-06, 00:37 Dva para cipela
Dva para cipela
Bilo cipele ili cizme uvek kupujem crne i braon. Naravno
ne kupujem ih svake godine.
Sad se vrstih sa sajma knjiga sa 6 knjiga, jednom narukvicom i salom i kapom. Sa svakim tim ponaosob sam prezadovoljna :biggrin:
+..graveyard..+ 27-10-06, 19:21 jutros sam kupila sebi crni korzet...mmmmm
krevet i tepih za svoju sobu
Jos jedna nova knjiga sa sajma :)
+..graveyard..+ 30-10-06, 08:00 posljednje sam platila kafu sebi i prijateljici..naravno cigarete su neizbjezne
Maskaru i novu Escadu into the blue
+..graveyard..+ 31-10-06, 23:39 six pack (ili paketic piva)
Flasu bijelog vina, slag i cokoladni preliv...Pa vi sad mislite za sta ce mi ;)
Markicu za prevoz, vodu, cigare, orbit
BlackWoman 02-11-06, 10:27 Cigarete... na doručak sam zaboravila.
Hleb, kiselo mleko, lak za nokte :D
Neku crnu majicu na V izrez, volim te univerzalne majice koje mogu da kombinujem sa svim i svacim.
Kafu na aparatu, cigare, gacice :D
Neku crnu majicu na V izrez, volim te univerzalne majice koje mogu da kombinujem sa svim i svacim.
v za vendettu?
Filovanu pljeku u Duff-u :D
+..graveyard..+ 05-11-06, 11:01 Kartu za koncert TANKARDA za svog dragog.... tocenih piva unutra ihhiii....i njihov novi cd...
baj d vej...ja sam bila sve vrijeme s njima u bekstejdzu dok nisu poceli svirati...kraljevi debljine,ruznoce i piva..=)
Obozavam ovog Filipa...
Mlijeko i salamu, hljeb, neka peciva...
Miki_from_the_block 05-11-06, 21:43 Jednu tablu Milke cokolade i kutiju Malbora.
Stap i masinicu za ribanje, i ostalo sto ide uz to, varalice, udice, olovo...
Neka aloine preparate, da organizam dovedem u red
Knjigu za poklon rodjaku za rodjendan
Parche pizze :D Spopala me manija za pizzom:D
Miki_from_the_block 07-11-06, 14:58 Porciju cevapa i jednu kolu :D
+..graveyard..+ 07-11-06, 23:50 pivo i kikiriki
Crni hleb, jogurt, perfex, anticelulit caj, marlboro, aqua viva, mleko, nesscafe...
+..graveyard..+ 08-11-06, 10:04 zemicke za dorucak, the beauty and the beer album, kristale za kosu
+..graveyard..+ 08-11-06, 19:22 cija??:D
vocni caj..bolesljiva sam nesto ovih dana
Od nekog petla :D
crni plisani kacket :D
+..graveyard..+ 09-11-06, 10:03 hljeb i sir narendani...
Miki_from_the_block 09-11-06, 14:50 Jedan djacki sendvic sa sirom i jednu kolu...
+..graveyard..+ 09-11-06, 21:49 nivea baby TODDIES vlazne maramice
Crni hleb, jogurt, next multivitamin, cokoladicu, zahtev
Mobilni telefon Samsung,jer sam svoju Nokijicu izgubila prije 2 dana :(
Plus kratki duks u Terranovi i malu sijalicu :)
Uz zdravlje da se sluzis, i lepe vesti da slusas :D
A ja sam kupila 2 kifle, kitkat (nisam uspela da odolim :()
Miki_from_the_block 11-11-06, 14:18 Jedan burek i jedan snikers.
+..graveyard..+ 11-11-06, 22:30 parfem mexx waterlove(ili nesto slicno cek da pogledam)jest tako se zove:D
Mjau, gdje jedes pancerote i kakve su?
Ja znam jedno mjesto gdje su ekstra!!!
Dopunu od 200din :)
+..graveyard..+ 16-11-06, 16:30 knjigu grafita..:D
Uh, sta sve nisam.. Bila sam u hipermarketu, zadrzala se 2,5 sata :D
Makarone, banane, jabuke, hemikalije za ciscenje, pastu za zube, vatrostalnu ciniju, torbicu Samsonite, pletenu korpu, toalet papir (:D), vodu Jana (sa ukusom jagode), parfemisanu kremu, peskir... I ne mogu vise da se setim:D Uglavnom, jedva doneli do stana:rolleyes:
Miki_from_the_block 18-11-06, 20:10 Jedan euroblock i kutiju Ronhila.
Uplatila internet...(konacno)
bolje me pitaj sta sam zadnje ukrao
bolje me pitaj sta sam zadnje ukrao
sta? carobnu lampu?
kondome.
marka sramota da kupuje pa kad mu zafali vazda me moli da mu ja odem do trafike. a ova Vida sto radi na trafiku je jedna komsinica sto zivi 3 ulice od mene. vazda se fino ispricamo kad ja kupujem kondome. samo sto ona gleda da me se sto prije otarasi. posebno kad je pocnem pitat za njenu cerku draganu. evo nase danjasnje konverzacije.
filip (ovo sam ja): kako si Vido. Daj mi dvije kutije ovih dureksa.
Vida daje i naplacuje.
f: jesu li dobri ovi?
v: sto znam ja.
f: kako ne znas Vido. moras da poznajes svoje proizvode. a reci mi kako je dragana? kako joj ide fakultet?
v: dobro
f: a jel polozila onaj ispit sto joj je pravio probleme?
v: jes
f: reci joj da svrati kod mene kad bude isla na fakultet. treba nesto da je pitam.
vida (nakon sto me presjece pogledom): reci cu joj.
onda dodje neki drugi kupac pa je morah ostavit... al kad se malo udaljih viknut: Vido dadoh li ti ja pare za ove kondome? Vida iz daljine klima i rukom potvrduje dok usluzuje ovog kupca.
ja opet: Nemo zaboravit da reces dragani da svrati sjutra.
tako se mi vazda napricamo. samo mi malo zao draganu sto naredni mjesec dana mora pjesacit 2 km duze do fakulteta kako bi zaobisla moju ulicu.
Miki_from_the_block 26-11-06, 18:43 Kit kat, dva hljeba i jednu koktu
Mogu da te upoznam , Filipe:D
Kupila sam one suze u vidu pirsinga, ali se lepe naravno.
Uhhhh...Isla sam u snabdjevanje, pa sam kupila mlijeko, jogurt, omeksivac, truleks krpu, spuzvicu za sudje, integralne stapice, salamu i jos ponesto.
dzak krompira sa tuske pjace. znas kakav je... zecki, prvoklasnan.
Naletela na neki lep dzempercic, a jako povoljan, i neplanirano kupljen:D
Miki_from_the_block 28-11-06, 15:28 Jedan burek, jedan jogurt, neki slatkis i Auto Shop Magazin
Slatku palacinku, to jest 3 slatke palacinke, za mene i drugarice.
Voda Jana sa ukusom jagode, i brijac Satin Care
+..graveyard..+ 30-11-06, 14:43 nescaffe u kesicama..:d
Crvene sexy gacice, nesto kao bokserice, ali one sto se vidi pola guze :redface:
Miki_from_the_block 30-11-06, 22:05 Crvene sexy gacice, nesto kao bokserice, ali one sto se vidi pola guze :redface:
Sigurno mislis na Hot Pans? U pravu si, jako su sexy, a narocito Playboy Hot Pans! :D
Kupio jedan burek i kutiju Ronhila.
Joj, Mikac, nemoj o cigaretama samo:frown: Ja kasljam poprilicno, i onda ne smem da pushim:mad: Mada je bolje tako...
Inace, ja... hm, djus, tako tortice od 500 gr u pakovanju, caj, parfemisanu kremu.
Kafu s mlijekom na aparatu danas (u polomljenoj casi :l )
Caj, somun, cokoladno mleko, tvix
Zadnje, hm...tasnu smedju.
Specijalitete sa rostilja za mene i brata, sokic, zvake
|
|