Senza_Guerra
19-05-08, 14:53
Zna li ko sto o skorasnjem koncertu Van Gogh-a u Pg?!
Ovdje mozete postavljati price, biografije tj, sve sto je vezano za ovu grupu..
Ovdje mozete postavljati price, biografije tj, sve sto je vezano za ovu grupu..
|
View Full Version : Van Gogh Senza_Guerra 19-05-08, 14:53 Zna li ko sto o skorasnjem koncertu Van Gogh-a u Pg?! Ovdje mozete postavljati price, biografije tj, sve sto je vezano za ovu grupu.. flowerchic 19-05-08, 15:34 jao ne...Kad ce...Jedva cekam:) Senza_Guerra 19-05-08, 20:35 Ne znam, neki kazu da ce biti na stadionu malih sportova, nedje za dan Nezavisnosti 21-og.. Blade 19-05-08, 20:36 A rano si reka :D mistique 19-05-08, 20:40 Neka to,nego josh niko ne chu za koncerAt :rolleyes:... do tada su mi udarne na playlisti : Dishem Kiselina Klatno Shta ako Klupko flowerchic 20-05-08, 09:18 Pa,zna li se sto o koncertu?:) madagaskar 20-05-08, 10:19 Glavni grad obilježiće Dan nezavisnosti nizom manifestacija 21. i 22. maja. U Muzičkoj kapeli na Kruševcu u 11 časova u srijedu Gradsko pozorište održaće predstavu „Ah, šta sve mora jadno dijete“. Koncert Folklornog ansambla i narodnog orkestra KIC „Budo Tomović“ održeće se na Trgu Republike u 19 časova. U Muzičkoj kapeli na Kruševcu u 20 časova održaće se Poetsko muzički recital, u organizaciji JU Narodna biblioteka „Radosav Ljumović“. U 21 čas biće organizovan vatromet,a na Stadionu malih sportova u 21 čas koncert na kome će nastupiti „Rolly“, „Grim“, „Autogeni trening“ i „Van Gog“. Na Stadionu malih sportova pod Goricom 22. maja od 14 do 22 časa održaće se Dječiji fudbalski turnir na kome će učestvovati ekipe fudbalskih škola za najmlađe. izvor - Dnevne novine "Vijesti" - 19.05.2008. mistique 20-05-08, 17:54 ....Lagano ! :D:D Eto mene,DjulE ,chekaj me ! :D:D:D explosion 20-05-08, 18:19 E moj Djule... Nego, zar vam se svidjaju nove stvari Van Gogha?Koliko sam ih nekad voljela slusati, toliko sam sad razocarana! http://host.sezampro.yu/vangogh/VanGogh/ist_dis.htm explosion 20-05-08, 18:23 Da li zna Kao da sedim na krovu nekog umornog grada Dok tiho pricamo mesec i ja Nocas ovladaj besom kaze ovladaj sobom Nocas senke igraju svoju igru i okrecu tiho svaki nemir u pobedu A znam gde boli, boli kada si ti nista nekom ko je tebi sve Da li zna? Da nema vremena da nema razloga I ja sam nekad bio veliko sunce, pa me je strah ugasio Da li zna? Da nemam nikoga a vreme ne ceka Ako ne pobedim, ako ne pobedim bez i jednog metka ubice me Kao da sedim pod kapom neke umorne price Dok tiho mislimo mesec i ja Ona znala je da ode, on morala je Kaze prejaka zed je slomila sve zelim te sada ako nije mrznja Mrzim te sada ako nije ljubav Uvek ce senke igrati igru Uvek ce senke igrati za nas millica 20-05-08, 18:25 pevam bluz za nas... WN Skinhead 20-05-08, 18:31 Zadnji album po mene je jedan od gorih... A DrUnder najbolji... Kad može explosion... ;) NEKO TE IMA Hteo bih negde da te vidim Kao slucajno U kom džepu ovaj grad Te nocas sakrio, Sada ne mogu da zaspim Nešto se dogodilo Poludeo sam sasvim Od kad mislim na tebe, Sve se izmenilo, Kad sam s tobom kao da hodam po vrelom asfaltu I taman kad se noge naviknu ti više nisi tu Sada ne mogu da zaspim, nešto se dogodilo, Poludeo sam sasvim, od kad mislim na tebe, Sve se izmenilo, Neko te ima nocas, neko te voli, Neko te ima, to nisam ja, Kad sam s tobom, kao da padam, a nikad ne-padnem Gde te sakrio ovaj grad, ne mogu da te pronadem I ne mogu da zaspim, nešto se dogodilo, Poludeo sam sasvim, od kad mislim na tebe, Sve se izmenilo, Neko te ima.. explosion 20-05-08, 18:35 Tu pjesmu sam obozavala kad je izasla, a onda su poceli ispirati mozak narodu! Boze, nije bilo dana da je ne cujem negdje! Sad kad je cujem poludim! Grr!:) WN Skinhead 20-05-08, 18:43 Ja poludim kad čujem ove nove! Znači, dolazim tamo sjutraveče. explosion 20-05-08, 18:46 E ne znam sta ces odje jer ce da pjeva ovo smece, vidjeces! Dobro, makar znas da se SIGURNO otpjevati tvoju omiljenu! Prodao se I Djule. WN Skinhead 20-05-08, 18:53 A ona je nezaobilazna! :) Dobro, ipak uvijek ostaju Grim, Rolly i Autogeni Trening...:) explosion 20-05-08, 18:58 Auuu, e to tek necu komentarisati, necu uvijek samo ja da kudim! Ok, momci iz AT se stvarno trude, svaka cast. :) wawy 20-05-08, 19:03 Zadnji album po mene je jedan od gorih... A DrUnder najbolji... hmm, kako se ukusi razlikuju... po meni je DRunder najgori ikad snimljen van gogh album, znaci cista najcisitija komercijala, a najjaci i umjetnicki, i s energijom i emocijama je Happy new ear; do sad. mozda i zbog koncertne atmosfere na njemu. mada ni ovaj najnoviji nije los, dosta dobar... WN Skinhead 20-05-08, 19:05 hmm, kako se ukusi razlikuju... po meni je DRunder najgori ikad snimljen van gogh album, znaci cista najcisitija komercijala, a najjaci i umjetnicki, i s energijom i emocijama je Happy new ear; do sad. mozda i zbog koncertne atmosfere na njemu. mada ni ovaj najnoviji nije los, dosta dobar... Ja i ti ne smijemo u diskusiju uć! ;) flowerchic 20-05-08, 19:10 Kazu pustas brodove rijekom papirne... Eto mene na koncertu:)... explosion 20-05-08, 19:13 Delfin Mozda te sutra imati necu ali danas te imam za ceo zivot svoj vise se nikad necemo stici nismo jedno u kuci ljubavi Molim, za toplinu secanja vode sa dubokog dna od stida ti cuvaj je pod kozom znas da nema nikoga Ref. 2x Osim mene, aha i milion tona teskog sunca osim tebe i mene ova zemlja nema nikoga, aha Bojis se da udahnes vetar svaki uzlet je pad plasis se kako se nikad necemo stici nismo jedno u ljubavi Cuvaj toplinu secanja vode sa dubokog dna od stida ti cuvaj je pod kozom znas da nema nikoga wawy 20-05-08, 19:13 Ja i ti ne smijemo u diskusiju uć! ;) ? Klatno I mi sve smo probali i sve prodali za samo jedan dan I sva nasa nadanja su izbledela od cekanja Toliko puta sam zamisljao Kako me oblak nekud odneo Negde daleko u zaborav vise mi nista ne znacis While my guitar gently weeps Klati se klatno zlato je zlatno bleda je senka lepa i slepa spava li Vajna da li je tajna kako se klatno zlatilo zlatno. Sve, sve ove godine Ti si tu i cekas da nadjem te Znas da ljubav slepa je Kazi mi kako da cuvam te I ovo sve tako tezak je Jak pokusaj za samo jedan dan While my guitar gently weeps Klati se klatno zlato je zlatno bleda je senka lepa i slepa spava li Vajna da li je tajna kako se klatno zlatilo zlatno. explosion 20-05-08, 19:14 A zar ovo nije lupetanje: Ekstaza Ekstaza, hod po zici strah od leta, nokti na vratu ekstaza, omami ljubav probudi tajnu i sakri svest Podstanar rodjen, s tobom daleko ne, nisi sam, u tebi je neko stalno se smeje, duboko luta po glavi muti, krade i lupa Dok ti se krijes slomljenog srca opasno mlad kapljes u san i ako zelis sebe da imas ako hoces da uzivas, kazi sebi Ref. 2x Ja znam, ja to mogu ja smem, tebe da hocu Pozuda moja divlja je basta jake su vene koje razbija masta flowerchic 20-05-08, 19:18 Oni koji vole neka na koncert izvole:)... wawy 20-05-08, 19:26 Oni koji vole neka na koncert izvole:)... bas tako, flovere. eo jos jedne, the best of v.g.: Aleluja Aleluja sve mi se leluja Skamenjen mozda bices njen Hodom teskim lomim stenje Lovim strast ona lovi mene Pobuna srca ljubav boli Pobuna srca telo se bori Kakva radost zaboravljam da znam Jos postojim Ja se nje ne bojim Bla bla bla kaze bla bla bla Kaze bla bla bla i tako stalno me vrti u krug Slusaj sad Ti postojis nemoj da se bojis Hrabro linjaj pohotne misli Dan po dan oci u oci Noc za noc Samo ne sme reci Daj ljubav Ona ne sme reci meni Daj ljubav Ona ne sme reci samo Daj ljubav Aleluja sve ti se leluja Skamenjen mozda bices njen U dubini tela djavo ne da mira Samo hrabro glava bira Pobuna srca ljubav boli Pobuna srca Ona ne sme reci Daj ljubav Ona ne sme reci meni Daj ljubav Ona ne sme reci tebi Daj ljubav Ona ne sme reci samo Daj ljubav WN Skinhead 20-05-08, 19:26 ? Šala mala! :photo: Zaboravih da često slušam i album Hodi...ni malo loš... Van Gogh - Polje snova Samo sklopi oči tonemo Poljem snova topli daleko Da, da mogu znaš da bi od sebe pustio te Kao list da letiš usamljena Nebom hladnih tuđih uzdaha Da, da mogu znaš da bi od sebe pustio te Možda baš sad je u mislima nekim, samo glad Njeni su dani mastilo bez boje nadanja Divlje su oči želje, kao pustinjska žeđ ona zna Da krade poslednju kap sa usana Koje duvaju u jedra ljubavi Ona je moja pustinjska žeđ Ona sme, da krade poslednju kap sa usana Koje duvaju u jedra ljubavi Ti samo spavaj, spavaj, spavaj tako usamljena Poljem snova topla daleka Da, da mogu znaš da bih od sebe pustio te Divlje su oči želje, kao pustinjska žeđ ona zna Da krade poslednju kap sa usana koje Koje duvaju u jedra ljubavi Ona je moja pustinjska žeđ Ona sme da krade poslednju kap sa usana Koje duvaju u jedra ljubavi wawy 20-05-08, 19:49 jedna od najboljih domacih balada koje sam ikad slusao... van gogh`s riding again Opasan ples Ovaj tango za mene, tebe, nju i njega Je tako opasan ples, po nasu divlju glad Tako tesko se u nama, lomi daljina koja kida A umreti je lako, svaki put nebo zna, cuje glas, Ti si sam, i plasi te do smrti Znam zelis da sam tu da hodamo po tlu toplom od suza. Noc kad mene ne bude pomisli da san pada ti na lice. Gde saputace mrak, zastace ti dah, cekaces sama... Senza_Guerra 20-05-08, 22:39 Obozavam Van Gogh, koliko predjasnje albume toliko i ovaj zadnji, cak je malo reci da ga obozavam! DISEM Kad bez tebe budim se čovek sam sa pola sreće moja lađa traži mir a tvoje sidro mene neće Uzdah ljubavi to je sve što sam ti poklonio sad molim oblake da tvoja jedra opet okrenu ka obali gde čekam te Snovima zaneta nikad nisi shvatila u tebe sam se zakleo još uvek dišem samo da bih te udahnuo Snovima zaneta nikad nisi znala to u tebe sam se zakleo još uvek dišem samo da bih te udahnuo ...a moja nisi Izmedju svega što mi više nismo spava slatka nemoć čovek sam sa pola sreće a nijedno sidro mene neće Ljubavi to je sve što sam ti poklonio sad molim oblake da tvoja jedra opet okrenu ka obali gde čekam te Snovima zaneta nikad nisi shvatila u tebe sam se zakleo još uvek dišem samo da bih te udahnuo Snovima zaneta nikad nisi znala to u tebe sam se zakleo još uvek dišem samo da bih te udahnuo dišem samo da bih te udahnuo mistique 20-05-08, 23:22 E moj Djule... Nego, zar vam se svidjaju nove stvari Van Gogha?Koliko sam ih nekad voljela slusati, toliko sam sad razocarana! http://host.sezampro.yu/vangogh/VanGogh/ist_dis.htm Ada svidjaju,nego nisam u mogucnosti skinuti ih ! :D Novi album mu je extra (pecko extra :D:D)! flowerchic 22-05-08, 16:23 H,nista specijalno sinoc ne bi... explosion 23-05-08, 17:42 Ada svidjaju,nego nisam u mogucnosti skinuti ih ! :D Novi album mu je extra (pecko extra :D:D)! E kuku, ne pricam vise s tomom! :D Senza_Guerra 23-05-08, 17:44 Ada svidjaju,nego nisam u mogucnosti skinuti ih ! :D Novi album mu je extra (pecko extra :D:D)! Potpisujem!!!:clapping::clapping: mistique 23-05-08, 17:49 E kuku, ne pricam vise s tomom! :D Ko je toma?:D explosion 23-05-08, 18:06 hahahahahahahaha bas je dobro ispalo! S TOBOM! Ima li dje one slike? mistique 23-05-08, 18:12 :D:D a ima nedje,nego se moraju diskovi raskopavati .. qq :(:( naci cu je ! nekad ! :D |