View Full Version : crvenokose zene najvishe vole sex?

betibup
17-05-08, 00:52
nashla chlanak,pa pishe ovako:
crvenokose zene najvishe vole sex!
stoji li tvrdnja da se plavushe najbolje zabavljaju? ovisi o tome shto smatrate zabavnim, jer novo istrazivanje pokazalo je da crvenokose zene najcheshche stupaju u spolne odnose. istrazivanje dr.W.Habermehala, sexologa s Hamburshkog sveuchilishta, obuhvatilo je sexualne zivote stotina zena i usporedilo ih s bojom njihove kose. - crvenokose zene ochito su bile sexualno aktivnije nego sve ostale s drugim bojama kose jer su imale vishe partnera i cheshche odnose. rezultati su pokazali da su priche o vatrenim crvenokosim zenama zaista istinite- rekao je doktor H. dodaje kako zene koje mijenjaju boju kose u crvenu, signaliziraju da traze partnera, a ako su u vezi, to znachi da traze neshto bolje. ipak, psihologinja C.Baumanns smatra da crvena oznachava strast i kad mushkarac vidi crvenokosu zenu, on misli da ima posla sa zenom koja nevoli okolishati, tako da odmah prelazi na sex.

onda pishe josh:
MUSHKE FANTAZIJE O PLAVUSHAMA
prsata plavusha prva je asocijacija vechini mushkaraca kada ih upitate o idealnoj sexualnoj fantaziji. teshko je odgovoriti jesu li za to krive nebrojene zechice koje pale mushku mashtu odkad je Playboya ili je to jednostavno evolucijska istina, poput one da najsposobniji opstaju. psiholozi imaju svoje objashnjenje: model plavushe istodobno utjelovljuje gospodaricu mushkih snova i nevinu djevojchicu. bilo kako bilo, prirodne i umjetne plavushe imaju sposobnost zacharati skoro svakog mushkarca, ali vechina ih se boji ozbiljne veze sa savrshenom barbikom.

i josh:
NEUKROTIVA CRNKA je u pravilu temperamentna i svojeglava, a u nekim zemljama udomachila se izreka "zaljubi s u plavushu ali se ozeni crnkom". ako ju mozete ukrotiti, crnka je stvorena za vas.

NJEZNA PLAVUSHA je vech bila predmetom analize, no vazno je spomenuti da postoji mnogo tipova plavushe, poshto ih vechina nije prirodna. uglavnom su njezne, krhke i zahtjevaju macho mushkarca.

SLOZENA BRINETA je vjerojatno najslozenija od svih zena, zato shto u sebi spaja odlike svih drugih. istodobno ju morate i paziti i maziti, ali i biti dovoljno autoritativni da vas ne pregazi.

KRALJICA VATRE je crvenokosa zena, kao shto smo rekli, najvatrenija i kraljica putenosti. to je zena koja se ne stidi svog erosa i strasti. ako niste dovoljno hrabri i strastveni, bolje je odmah pobjechi

anon1
17-05-08, 01:05
Ehhhhhh, steta sto je procenat crvenih mali :D

Ima li dje koja da se nabavi ;)

Slowpoke Rodriguez
17-05-08, 08:02
Da li ovo vazi i za crvenokose muskarce?

betibup
17-05-08, 10:31
ako si crvenokos, valjda ti znash odgovor : )

Pera Detlic
17-05-08, 10:37
Da li ovo vazi i za crvenokose muskarce?

Taman sam ovo htio da pitam. :D

phenomenon
20-05-08, 13:00
ajoooj kakve su ovo cosmopolitan gluposti :) ....

DYLAN DOG
20-05-08, 17:40
ako si crvenokos, valjda ti znash odgovor : )

Prije će biti da je nesrećan nego da zna odgovor...:D

Batboy
20-05-08, 19:47
Prije će biti da je nesrećan nego da zna odgovor...:D

Aaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaajooooooooooooooj mene.... Kukuuuu leleeeee.... :D :D :D

Okugata
20-05-08, 22:39
KRALJICA VATRE je crvenokosa zena, kao shto smo rekli, najvatrenija i kraljica putenosti. to je zena koja se ne stidi svog erosa i strasti. ako niste dovoljno hrabri i strastveni, bolje je odmah pobjechi[/QUOTE]

Upravo tako...:D:D

6a2
20-05-08, 23:21
ljudi...ovo je peava istina...:thumb_up:

mistique
20-05-08, 23:28
uff..ja sam crvenokosa djevojka koja foruma iz samostana ;)

Pera Detlic
20-05-08, 23:31
Poslaćete mi brojeve tel. na private. :D

Okugata
21-05-08, 00:16
uff..ja sam crvenokosa djevojka koja foruma iz samostana ;)

I sva si naivna kao francuska sobarica hahahaha :D

Angelina75
21-05-08, 00:41
SLOZENA BRINETA je vjerojatno najslozenija od svih zena, zato shto u sebi spaja odlike svih drugih. istodobno ju morate i paziti i maziti, ali i biti dovoljno autoritativni da vas ne pregazi.

eehhh....:cheezy:..sta da vam kazem...bas sam tak'a :cheezy:

mistique
21-05-08, 16:04
I sva si naivna kao francuska sobarica hahahaha :D
ghahahaha tachno cu se samobichovat jer me navodish na nechasive misli :D

anon1
21-05-08, 16:47
neka neko otvori glasanje,koja je boja vase kose:) ali da se vidi ko je sto glasao;)

melic
21-05-08, 16:48
neka neko otvori glasanje,koja je boja vase kose:) ali da se vidi ko je sto glasao;)

ja cu da slazhem da sam crvenokosa :D

je li sme da se laze?

mistique
21-05-08, 16:50
Smijesh se ti i ofarbati ,da te ne unavidimo ;)

majne
23-05-08, 17:30
Ja znam jednog koji se cijeli zivot kleo u to da su crvenokose najvatrenije :D

mistique
23-05-08, 17:35
Nadam se,zbog njega,da je skonchao pod jednom crvenokosom :D

majne
23-05-08, 17:47
Nadam se,zbog njega,da je skonchao pod jednom crvenokosom :D

Sa crvenokosom kojom se najvise bio odusevljavao bas nije nista imao..

Miriam
23-05-08, 19:01
Ne verujem da od boje kose zavisi da li ste vatreni,;) mislim da vatra u očima mnogo više govori o tome. :)

Senza_Guerra
23-05-08, 19:03
Slazem se!!! Crvene oci na slikama dosta toga govore..!
lol
:D :D :D :D :D

mistique
23-05-08, 19:04
Ni konjuktivitis nije bez neke .. :D