View Full Version : Last Insight

Last_Insight
16-05-08, 17:29
Supernova a daj mi reci ako možeš hoću li se ja kao astrolog uspjeti ubaciti u javnost ;)

imam sada ponude za neke radijske emisije, pa ne znam što će biti od toga.

što ti misliš :)

Supernova
16-05-08, 17:36
Supernova a daj mi reci ako možeš hoću li se ja kao astrolog uspjeti ubaciti u javnost ;)

imam sada ponude za neke radijske emisije, pa ne znam što će biti od toga.

što ti misliš :)

Ja ću ovdje otvoriti novu temu namijenjenu tebi, i fino postaviti natalnu sa astro-coma, pa ćemo te komentarisati.:mf_argue:

Last_Insight
16-05-08, 18:45
ajde jedva čekam :D :D :D

Supernova
16-05-08, 19:04
Link za natalnu kartu Last Insighta, pa ubuduće ovdje možemo ostavljati komentare vezano za nju

http://img119.imageshack.us/img119/8730/vindex1kk8.gif

beskrajnost
16-05-08, 19:10
I mene, pa cu i ja komentirat ;)

Supernova
16-05-08, 20:05
Last Insight,

S obzirom da si u 21.-oj godini života, tebi je direktirano sunce egzaktno na MC, što nagovještava značajan period stvaralaštva i kreativnosti, ali i naglašava značaj polja karijere koje je tebi sa jarcem na asc veoma važna životna sfera. Sekstil sa natalnim neptunom takođe je idealan aspekt za stvaralački rad i stabilnost u duhovnoj sferi, a sekstil sa asc za javna priznanja.

Međutim, razvijanje ove energije ometa opozicija dir. sunca i natalnog mjeseca, koja predstavlja kritični period života i donosi velike promjene i nove okolnosti, poslije prolaska kroz različita razočarenja, patnje i nevolje, raskida emotivnih veza i prijateljstava...

S obzirom da sunce egzaltira tvoju III kuću, gdje je smješten i mjesec, vladar tvoje VII kuće, koji tvori trigon prema neptunu i asc, onda možemo zaključiti da će u početak tvoje karijere i javnog izraza biti uključena simbolika III kuće - sredstva za komunikaciju i pisana riječ, gdje je smještena i arhiva tvog prikupljenog duhovnog znanja u simbolici retrogradnog jupitera.

Dakle, ti bi do kraja godine trebao ući u neki projekat koji će te promovisati u javnosti, međutim ono što je bitno za tebe i što može bitno uticati na prihvatanje od širih masa je tvoj merkur u škorpiji koji zna biti vrlo direktan i neugodan u komunikaciji, pa bi ovaj pluton mogao predstavljati potrebu duboke transformacije i preobrazbe koju će nametnuti životne okolnosti, što će odgoditi kulminaciju tvog uspjeha do 28. godine života, kada će jupiter tranzitirati tvoje 7. polje i napraviti trigon prema MC.

Supernova
16-05-08, 20:14
Sad sam primijetila da je kod tebe srednja tačka sunca i mjeseca u konjukciji sa tačkom fortune u VII kući, a Zel bi mogao objasniti značenje tog aspekta.

Last_Insight
17-05-08, 15:25
ma gadno mi se piše, slijedi mi teška kriza, sad sam se vidjeo sa svojim tarot majstoricama, netko će me probati koknuti, ili ću imati teški udes....moram to samo preživjeti.

Last_Insight
17-05-08, 16:24
supernova a reci mi ovo.

znači li to da ću biti faca kao zel i da će me ljudi prepoznati na cesti.

Pluton u X obično daje veliku slavu, međutim meni je naglašeno 12 polej sve je to nekako ispod površine

što misliš o tome :D

rock grupo :D

paloma
17-05-08, 18:04
Sada sam pitala tarot kartice ko si ti.. i otvorila sam Hierophanta!!!! Ako ti je to za utehu.. Mislim da ti to govori o rangu i sta ce ti to doneti kao i na sta treba da obratis paznju... Puno srece...

Last_Insight
17-05-08, 18:23
to je karta IX Pustinjak ? :D

paloma
17-05-08, 21:27
Ne zezaj me, pustinjak je Hermit..ovo je karta br. V.

paloma
17-05-08, 21:57
Ali...da bi se potpuno ostvarila ta karta br V i da bi ubirao njene plodove mozda ces jedno vreme malo i morati biti karta br IX...;)

Last_Insight
17-05-08, 22:23
ma to je glupa karta. ja hoću kartu 0 :D

Supernova
18-05-08, 12:15
supernova a reci mi ovo.

znači li to da ću biti faca kao zel i da će me ljudi prepoznati na cesti.

Pluton u X obično daje veliku slavu, međutim meni je naglašeno 12 polej sve je to nekako ispod površine

što misliš o tome :D

rock grupo :D

Ovdje pluton predstavlja moć iza prijestola, kao prvo on je vladar MC i nalazi se u svom sjedištu, ali znak škorpije na ovakvoj poziciji daje urođenu sklonost ka istraživanju i pronicanju u tuđe motive, tajne i tabue, međutim bez obzira na jaku karizmatičnost tvoje pravo lice bi trebalo ostati skriveno i neprobojno za javnost, analogno znaku škorpije. Svako pretjerano eksponiranje i nastojanje da se izađe u javnost i izgradi imidž i reputacija prepoznatljivosti, može dobit negativan odjek, posebno zbog opozicije plutona i mjeseca.

Dakle, fokus treba biti prvenstveno na 3. kući koja obećava uspjeh ukoliko se djeluje u njenoj simbolici.

P.S. Upravo tvoj novi avatar govori u prilog tome.

Zel
18-05-08, 12:50
Hey, Vindex, da li mi se čini ili sam ti ponovio već 23 puta ovo što ti je napisala Supernova.
Plašim se ja da je taj škorpion kod tebe preterano fanatičan, a SA kao vladalac u XII, prikazan je karto IX pustinjak, mudrac. Ali to je već ono što treba postići.
Dok se opsesija ne pretvori u mudrost, neće ti biti lako sa tvojim egom i onim u drugim ljudima....
Videh malopre da ti nisi baš naklonjen karti pustinjaka. A i SO ti je na takvim zvezdama...... :)

Last_Insight
18-05-08, 15:05
ma da Zel ja neću to 12 polje :(

ja hoću da se mjesec vrati natrag do Jupitera :D

no nešto da istaknem , naravno ispravno je ovo što si navela Supernova, no meni se čini da je Mjesec intenzivno jak , u aspektu sa ac-om a vlada dc-om radi se o oštroj opoziciji tako da mislim da će trajati borba Mjeseca i Pluton sa neizvjesnim rezultatom.

može li se to tumačiti ovako, kad bi došao u javnost, da bi postao destruktivan i negativan te na taj način da bih kanalizirao tu opoziciju ?

što se same javnosti tiče ja sam to gledao ovako, lav uzima 20 stupnjeva 7 polja, a Sunce kao takvo upravo radi sextil sa saturnom vladarem 1. I još se nalazi u Vagi koja se odnosi na javnosti.

No problem jest upravo u tome što vladar aplicira prema 12 polju a to mrziiiiiiiiiiiiiiiiiim.

Supernova
18-05-08, 19:08
Kao što pluton na asc daje mladež, tako i na mc može dati svojevrsnu "mrlju" u javnosti, u tome i jeste odgovornost koju ti prihvataš ukoliko odlučiš da kreneš suprotno od saturna, a protivno mjesecu koji jeste jak ali ne i fleksibilan jer ovaj mjesec predstavlja tradicionalan duh, koji opet neće podržati bilo kakav ispad s tvoje strane.

Last_Insight
18-05-08, 19:13
reci mi svoje mišljenje, Zelovo znam, kako će se manifestirati ta opozicija jel je dramatično jaka, ispoljiti se mora :(

paloma
18-05-08, 22:29
Ego,ego,ego....samo rusenje ega...i smirivanje strasti.. pogledaj se kakav imas potencijal,kakva ti je logika,recitost,znanje..pa eto, i kakvi su ti aspekti...jeste da si ti svestan svih svojih kvaliteta i svoje posebnosti i da ti je tek 20 godina ali sta je znanje bez savesti i bez discipline...samo propast duse.

andjela pizelli
19-05-08, 13:12
Ego,ego,ego....samo rusenje ega...i smirivanje strasti.. pogledaj se kakav imas potencijal,kakva ti je logika,recitost,znanje..pa eto, i kakvi su ti aspekti...jeste da si ti svestan svih svojih kvaliteta i svoje posebnosti i da ti je tek 20 godina ali sta je znanje bez savesti i bez discipline...samo propast duse.

da,kad sam citala prve tvoje postove,mislila sam da imas izmedju 35-40 god,veliko znanje i iskustvo,poslusaj savjet prijatelja.....

sto ti je donio saturn kad je tranzitirao preko mjeseca?
(opozicija mjeseca i plutona,aktivira se normalno kroz tranzite...)

Last_Insight
19-05-08, 15:33
pa on sada radi trigon skupa sa plutonom i postaje vidovit, već mi se sve češće događa.

ali davno je bilo kad je to bila baš konjunkcija ne sjećam se.

sto mu gromova
20-05-08, 10:26
Last Insight ja ti predvidjam da ces umreti u svom egoizmu i narcisiodnosti!

Last_Insight
20-05-08, 10:53
nećeš još dugo morati to trpjeti, kako kažeš moj egoizam, ostavljam ja vas u ugodnom okruženju bez mog egoizma.

Supernova
20-05-08, 11:30
Moj savjet je da se čuvate vlastite sujete, ako je pustite da zavlada postaće vam najveći neprijatelj...Ponekad treba stvari posmatrati iz ugla obrnute psihologije, nije sve tako jednodimenzionalno i onako kao što se na prvi pogled čini...

Last_Insight
20-05-08, 13:07
ja znam da za moje mane nije rezerviran posljednji krug pakla.

ginger
13-06-08, 20:52
aha..stavio si svoju sliku..

jako se osjeti neptun:yumm2:

:D:D

Last_Insight
17-06-08, 18:33
pa ja to ne tajim :D

ginger
17-06-08, 20:24
Last Insight... da nisi ti možda malo naštimao taj svoj sat rođenja da bi se neptun našao EGZAKTNO!!!! na asc?

aaa?

:D

Last_Insight
18-06-08, 14:17
ne nisam. pa ni ovako nije egzaktno ima 35 minuta orbis.

orginalno vrijeme doduše jest 4 mintue poslije no tada se ac pomiče za oko 50 minuta, no on bi čak i tada bio u uskoj konjunkciji sa ac-om. no ja sam godinama radio raktifikaciju svoje karte zajednom sa poznatim astrolozima. naime da je ac 6 a ne 5 ja bi težio da služim nekome, bio bi pokoren, orijentiran na opći rad itd. Međutim, meni je jak ego, jako volim sebe i to odgovora samo broju 5 dakle analogija lava = ja.

također rodio sam se carskim rezom a mislili su da mi je srce zatajilo a nije, neptun na 5 stupnju = lav, srce, neptun = laž, zabluda. ima još puno dokaza.

ginger
18-06-08, 14:56
ne nisam. pa ni ovako nije egzaktno ima 35 minuta orbis.

orginalno vrijeme doduše jest 4 mintue poslije no tada se ac pomiče za oko 50 minuta, no on bi čak i tada bio u uskoj konjunkciji sa ac-om. no ja sam godinama radio raktifikaciju svoje karte zajednom sa poznatim astrolozima. naime da je ac 6 a ne 5 ja bi težio da služim nekome, bio bi pokoren, orijentiran na opći rad itd. Međutim, meni je jak ego, jako volim sebe i to odgovora samo broju 5 dakle analogija lava = ja.

također rodio sam se carskim rezom a mislili su da mi je srce zatajilo a nije, neptun na 5 stupnju = lav, srce, neptun = laž, zabluda. ima još puno dokaza.

:cheezy:

to sa tim stupnjem u asc je tako nesigurno..

neki tvrde da se može po stupnju osi 7.polja odredit datum rođenja partnera.točnije dan.

ja mislim da je to sve produkt nečije mašte kombiniram sa žarkom željom za, dokazivanjem na području astrologije, kao i doprinosu za nove izume.

tvoj ego je možda uvjetovan nečime drugi u karti a ne stupnjem asc.
npr, neka planeta je na tom stupnju-mislim na planetu koja se zadržala na tom stupnju cijel idan ili bar par sati..tako da možeš pouzdano tvrditi da je riječ o baš tom stpnju.
ili neki aspekt koji vuče na simboliku 5

:guitar:

Last_Insight
18-06-08, 16:08
ginger nagađaš.... :)

ginger
18-06-08, 16:46
ginger nagađaš.... :)

:annoyed_h4h:

ali svejedno tvrdim da su stupnjevi asc jako varljiva stvar!

:D

Last_Insight
18-06-08, 18:02
pa gigner nisam ja preko noći došao do toga stupnja, pa čak i sve da uzmem taj 6 koji ti toliko forsiraš snaga neptuna se tu ne mijenja dapače , još je jači jer prenosi energiju iz polja 12 u polja 1. ne vidim na osnovu čega mislim da neptun kod mene nije dominantan, pa ja valjda znam najbolje svoj život.

rektifikacija je rađena godinama, a i opet ponavljam - neptun ni ovako nije egzaktan da je 0,00 nego ima nekih 30 minuta razmaka, ali to opet dođe na isto.

koja je poanta ?

opet ne možeš reći da je rektifikacija plod mašte, to je ozbiljna stvar a nekada zaista i stupanj presuđuje.

notorna je činjenica da je cijela generacija ljudi sa neptunom u jarcu imala zapisano krivo vrijeme rođenja jer jarac je vrijeme neptun = greška. Dakel stvar je složenija.

moje vrijeme rođenja je moralo biti pogrešno čim je neptun u jarcu blizu ac-a.

milenaaaa
18-06-08, 18:24
meni ej enptun u jarcu u destoj kuci na 5om stepenu
asc na 8-om riba...
moj sat rodjenja je 100% tacan..

Last_Insight
20-06-08, 11:24
rekla mi je zvončica da ću biti na čelu MVP-a :D super :D

prokomentirati ću naknadno nešto što ste mi pisali ovdje ;)

BlueVelvet
20-06-08, 12:05
vidi i ja imam neptuna na 5 stupnju pa su mislili da imam srčanu manu
hvala vin,sorry mala digresija

Last_Insight
20-06-08, 12:09
ne dapače hvala ti, to je samo dokaz da je meni rektifikacija točna !