View Full Version : Zhelim znati
Zor_djevojka 13-05-08, 14:16 shta ste sve oprostili i shta biste oprostili partneru?
Neki kazhu da je grijeshiti ljudski, a osjecaj bozhanski...
isto tako postoji citat u Kuranu koji kazhe da je tolerancija najveci stepen moci, a zhelja za osvetom prvi znak slabosti..
Dakle, tema nije shta ne biste oprostili, vec shta biste oprostili, tj. shta ste oprostili :)
Vashe mishljenje, stav?
Iskreno, ja nijesam bila u prilici da (o)prashtam, a znajuci sebe oprostila bih sve prije ili kasnije, ali i stavila tachku na postojecu vezu...
Hriscanski je prastati...
-Oprostila bih mu seks za jednu noc...fizioloska potreba,ali kada bi se nekoliko puta ponovio da ima seks sa istom tom curom,otisla bih ,ne bih se borila za vezu.
-Oprostila bih mu kada bi zaboravio da mi cesttita 8.mart zato sto nisam konvencionalan tip.Ako me voli ume to da pokazuje onda mi nista ne znaci ta cestitka
-Oprostila bih mu kada bi komentarisao da sam losa kuvarica,zato sto i jesam
-Oprostila bih mu kada bi izasao sa prijateljem na fudbalskoj utakmici ili u gradu,a pre toga je imao dogovor da izadjemo sami on i ja,normalno da se mozda uzeleo muskih caskanja,ne vrti se svet samo oko mene
Hriscanski je prastati...
-Oprostila bih mu seks za jednu noc...fizioloska potreba,ali kada bi se nekoliko puta ponovio da ima seks sa istom tom curom,otisla bih ,ne bih se borila za vezu.
-Oprostila bih mu kada bi zaboravio da mi cesttita 8.mart zato sto nisam konvencionalan tip.Ako me voli ume to da pokazuje onda mi nista ne znaci ta cestitka
-Oprostila bih mu kada bi izasao sa prijateljem na fudbalskoj utakmici ili u gradu,a pre toga je imao dogovor da izadjemo sami on i ja,normalno da se mozda uzeleo muskih caskanja,ne vrti se svet samo oko mene
E, da nijesam oženjen :D
Samo još dodaj zaboravljeni rođendan, a 8. mart makni slobodno.
ucinej mi se da si napisao: eh da nijesam zensko :D
Evo ja bih oprostio i najveci grijeh kad bih bio siguran da se nece ponoviti. Ali i zbog najmanjeg ako znam da ce se ponoviti bi mogao doci kraj (veze). U svakom slucaju oprastam, samo je pitanje kakve su posljedice tog grijeha ;)
Oprostila bih sve ono za sta mi iskreno zatraze oprost...vazno je da se ne ponovi i da ne ostavlja krupne posledice koje ce nas pratiti kroz ceo zivot.
Oprostila sam toliko stvari, za koje sam mislila da ne bih nikada.
Dok se ne nadjemo u takvim ozbiljnim situacijama vecinom mislimo da ne bih oprostili nevjerstvo, izlaske, lazi. Ali kad dodju ti problemi stanemo pa izvagamo, sta se moze sve izgubiti, pogotovu kad je brak u pitanju, pa jos ako ima i djece, onda sami sebi kazemo hajd da pokusam sve oprostiti, ne donositi nagle odluke da se poslije izvjesnog vremena ne bi pokali. Ja sam za to da treba dati jos jednu sansu, ne radi ovog drugog vec radi sebe, jer ako ponovo napravi istu gresku, onda ciste savjesti otjerati ga do djavola i nastaviti dalje sa svojim zivotom.
Samo još dodaj zaboravljeni rođendan, a 8. mart makni slobodno.
Aaaaa ne,rodjendan ne bih oprostila.Njega bi trebao slaviti kao Novu godinu i reci:Boze ,hvala ti sto postoji ovaj dan,srecan ti rodjendan!:)
Oprostila sam toliko stvari, za koje sam mislila da ne bih nikada.
Dok se ne nadjemo u takvim ozbiljnim situacijama vecinom mislimo da ne bih oprostili nevjerstvo, izlaske, lazi. Ali kad dodju ti problemi stanemo pa izvagamo, sta se moze sve izgubiti, pogotovu kad je brak u pitanju, pa jos ako ima i djece, onda sami sebi kazemo hajd da pokusam sve oprostiti, ne donositi nagle odluke da se poslije izvjesnog vremena ne bi pokali. Ja sam za to da treba dati jos jednu sansu, ne radi ovog drugog vec radi sebe, jer ako ponovo napravi istu gresku, onda ciste savjesti otjerati ga do djavola i nastaviti dalje sa svojim zivotom.
:notworthy::notworthy:
Kao da sam ja pisala!:D
Lakse mi je drugima oprostiti,nego sebi :yeahright:
volim ga..znam kakav je..i evo baš nešto razmišljam , šta bi on to mogao da uradi a da mu ne oprostim ? oprostila bih gotovo sve..kažem gotovo sve jer nikad ne bih mogla da oprostim duhovnu prevaru.. ako se i desi prevara bilo fizička ili duhovna htjela bih da mi on kaže.. i tu ono razumijevanje i poverenje dolazi do izražaja..
ma može čovjek reći svašta i ovo i ono dok ne doživi neke stvari pa tek ona vidi kako je..
to se zove život..sve ostalo su prazne priče..
Senza_Guerra 13-05-08, 19:15 Ne prastam, ne tolerisem.. :)
flowerchic 14-05-08, 15:25 Oprostila bih toliko koliko bih ocekivala da meni bude oprosteno,ni vise,ni manje...Smatram da svako od nas treba da se trudi da sto manje grijesi,uzimajuci u obzir licnost svog partnera:)...Ne moze se grijesiti sa svakim isto,mislim...Neke greske znaju da povrijede,onda oprostanje gubi smisao.
Ja sam sklona oprastanju,ali to stavljam u grupu svojih mana:).
Pa vi žeMske ''niste sve svoje''... :secret:
Ili se meni samo čini...
Tako to krene, a naročito u braku.., ta ''sra*a'' koja vam prave čojekovi trpite i onda nakon 10 godina sa dvoje.., troje male djece.., bez posla i lošem braku.., povremeno sa monoklom na oku se zapitate ''gdje ste i ko ste''...
Eeee djevojke drage.., treba to sjeći u korijenu... Čim skupi nekoliko negativnih poena o'ma nogom u dupe.., pa nek se puši... :)
Angelina75 19-05-08, 02:48 Hriscanski je prastati...
slaem se potpuno....:thumb_yello:
ako se i desi prevara bilo fizička ili duhovna htjela bih da mi on kaže.. i tu ono razumijevanje i poverenje dolazi do izražaja..
samo bih dodala da mislim da je lakse podneti ako ti on to kaze nego da saznas od drugih.....
i ovo sve tvrdim sad i mislim da bih tako postupila jer ja jos nisam nista od ovog dozivela:cheezy:
A moze li sa vise razlicitih cura? :D
Sve se pamti, sve se vrati...
A moze li sa vise razlicitih cura? :D
ne moze!:thumb_down:
|
|