View Full Version : Karma - 11 polje, slobodni komad neba
Last_Insight 12-05-08, 15:53 Karma je nezaustavljiva kao i naša sudbina.
A jedini način i jedina mogućnost kada nam Bog daje opciju da joj se suprostavimo, i da slobodno odlučimo kamo ćemo je upravo 11 polje i simbolika urana.
U tom smislu gledajte današnje 10 polje odnosno 11 karmičko polje prošlog života. Vidjeti ćete koliki je bio vaš tadašnji opseg vaše slobodne volje, jer tu vrijedi sljedeći zakon: što više karme imate slabije je 11 polje.
osobe koje imaju jako 12 polje teško da će imati i jako 11 polje. to bi bila rijetka i specijalna situacija a kada se pojavi ukazuje na PRESUDNU inkarnaciju.
11 polje je vaše polje slobode, gdje ne ovisite o karmi, tamo gdje je otišao vladar 11 to polje života je potpuno pod vašim nadzorom.
Ako slučajno imate 11 polje u Jarcu, a Saturn trigon Sunce = tada vam je Bog dao mogućnost da BIRATE želite li ili ne želite sada ispuniti karmu.
To se obično događa kada osoba sabere previše iskustava iz prethodnih inkarnacija i mora se odmoriti i vidjeti kamo će dalje.
Ako vam se 11 polje nađe u Škorpionu a Pluton je u aspektu sa saturnom = upropastiti ćete sami sebe. Goniti ćete oni koji su vas nekada povrijedili i truditi ćete se da im se osvetite.
Saturn u polju i znaku će opisati koji su ti ljudi kako izgledaju i odakle dolaze.
Svaka planeta u 11 polju će pokazati čime ste ZASLUŽILI pravo na slobodnu volju u opsegu u kojem ste ju dobili.
- nastavljam navečer.
beskrajnost 13-05-08, 13:05 Meni prazno i 10 i 11 polje.
Last_Insight 13-05-08, 13:38 to će beskrajnosti snažiti samo da je opseg tvoje slobodne volje donekle sužen ;) no ništa strašno.
Moja XI je isto prazna. Vrh XI je u Vagi... U X mi je Jupiter (u Vagi), a njen vrh u Djevici :)
Last_Insight 13-05-08, 14:10 gledaj gdje je venera, ako ima ikakav aspekt sa uranom super. pogledaj pa mi javi.
Venera mi je u Biku, na kraju V (rekao si mi da se onda gleda kao da je u VI), ali nikakav aspekt sa Uranom nema :(
Last_Insight 13-05-08, 14:13 to znači samo jedno - slobodna volja ti je najveća u ljubavi jer ćeš imati velike mogućnosti biranja partnera međutim nećeš to puno iskoristiti jer je bik trom.
Pa zašto je ta Venera morala da bude baš u Biku...:1002:...:D:D
Last_Insight 13-05-08, 14:19 ma ne venera je super u biku to joj je sjedište i daje ti ljepotu i izražene usne, to uopće nije loše.
ali ti hoću reći da svoju slobodnu volju u ljubavi nećeš potpuno koristiti :)
Last_Insight 13-05-08, 14:22 pa zgodna si zato se i trudim oko tebe vidiš :D venera u biku :D mljac ;)
girl from venera 13-05-08, 14:24 Meni je 11-ta u jarcu a saturn otišao u 8-u i u konjukciji je sa plutonom ! Nema aspekta saturn-sunce!:unsure:
Last_Insight 13-05-08, 14:26 to je katasftrofa kasnije ću.
ukratko bi značilo da si u prethodnom životu svoju slobodnu volju koristila za uvjeravanje drugih u svoje istine i da ih povrijeđuješ .
zato ju sada nemaš i sudbina je jaka kod tebe.
meni je 11.kuca mars konj. sa jupiterom u djevici pravi op. sa venerom i mjesecom iz 5.kuce u ribama :confused:
vladar sunce u 4.kucu i u konj. sa merkurom i pravi trigon sa saturnom iz 12.kuce
girl from venera 13-05-08, 14:29 to je katasftrofa kasnije ću.
ukratko bi značilo da si u prethodnom životu svoju slobodnu volju koristila za uvjeravanje drugih u svoje istine i da ih povrijeđuješ .
zato ju sada nemaš i sudbina je jaka kod tebe.
Baksuz sam baš, baš :D
Last_Insight 13-05-08, 14:34 meni je 11.kuca mars konj. sa jupiterom u djevici pravi op. sa venerom i mjesecom iz 5.kuce u ribama :confused:
vladar sunce u 4.kucu i u konj. sa merkurom i pravi trigon sa saturnom iz 12.kuce
tebi je odlično.
morati ćete se nacijo strpiti malo jer ovih dana stavljam stranicu a sad idem učiti famoznu Opću teoriju.
11. kuća u Raku, Mo u 6. u Vodenjaku, u kvadratu sa Sa i trigonu sa Pl, opozicija sa Asc-om i kvadrat s MC-om. U 11. kući inače So i Me u konjukciji.
meni je 11.polje prazno,a u 10 polje Mars u Ovnu,Saturn u Biku
Last_Insight 18-05-08, 15:18 dakle beskrajno jaka slobodna volja, ali pod utjecajem ega.
nemam nidje nista u 11....
Last_Insight 18-05-08, 15:23 ništa ;)
11. kuća u vodenjaku, prazna. Uran u kraju 6., konjukcija s DC, kvadrat sunce i mjesec, polusekstili s neptunom i plutonom. 10. je u jarcu, saturn u djevici, 5. kuća, konjukcija s merkurom i trigon s hironom. I prema astro.com, saturn i uran su u kvintilu.
u 10.kuci pluton u vagi i saturn u skorpionu, u 11.uran u strijelcu
11. kuća u vodenjaku imam u 11. kući sunce u konjunkciji s jupiterom i merkur. uran u 6. kući u trigonu na sunce i jupiter.
Ah ella, po ovome napisanom, drago mi je da nebo nekoga tako podržava.
Ne možeš dobiti bolji kod za astrologa, ali važno je da tvoji darovi iz ćupa vodolije budu usmerene na jedinstven i pionirski pristup zdravlju ili organizaciji poslovnog okruženja. Sa ovim što si navela, toliko! Ostali elementi će obojiti dalje ili dati prepreke.
Ali priznajem izuzetan dar sa neba. Savet: Astrologiju ne ispuštaj iz ruku. Mnogo će ti pomoći!
ne znam da li se ovo uzima u obzir, ali meni je sunce (vladar 12.) u istom stepenu kao i vrh 11....i pravi trigon sa mesecom vladarom 11. (separacija), konjukciju sa saturnom (opet separacija) i T-kvadrat sa uranom i jupiterom... mesec u konjukciji sa SMC...
Hm... 11. na 9 riba, njeni vladari u konjunkciji na 2 strelca u 6.
U 11. su palas u sekstilu sa merkurom u 8 i saturnom u 12, i kiron sekstil fortuna u 12 i sunce u 9, opozicija uran u 5 i kvadrat merkur (ti losi aspekti su slabijeg orbisa).
U 10. je sjeverni cvor u vodoliji, sunce je u 9, na 5 stepeni od vrha 10te.
Sto bi znacilo sve ovo? Da nije neka uciteljska karma?
Čitam i čitam o karmičkoj astrologiji i konačno sa smješkom zaključim da eto imam nešto barem u jednoj od kuća koje se ovdje obrađuju. :)
Vrh XI polja u Strelcu. Od planeta se tu smestio Neptun u Strelcu. Moze li neko da mi kaze par reci o ovome, naravno sa karmickog stanovista?
uh takodje i meni ako moze ovaj sa lepim ocima da pogleda, imam teske aspekte, vladar 11 sunce se nalaxi u 5 kuci i u kvadratu je sa SA!
5 kuca ljubavi, dece..btw sve su mi ljubavi fatalne i pomalo destruktivno-strastvene, VE90PL ..
http://s239.photobucket.com/albums/ff243/macebg/?action=view¤t=astro_2gw_01_viki_56516_9986.gif
Uf... sad vise nista ne kapiram...koje polje sada da gledam... 10. ili 11.? Opseg sobodne volje... Ako gledam sadasnje 10.polje - ono je prepuno... Merkur, Sunce, Uran, Lilit, Venera - koja je i vladar 10.polja i sve je u znaku Vage, a 11. polje mi je prazno, vladar Pluton otisao u 9. kucu... Na putu sam da se uspesno pogubim! Help...
http://img386.imageshack.us/img386/4387/jaor5.gif
kod mene u 10 polju venera, saturn i kiron, u 11 merkur, mars, sunce, smc, u 12. jupiter
Uf... sad vise nista ne kapiram...koje polje sada da gledam... 10. ili 11.? Opseg sobodne volje... Ako gledam sadasnje 10.polje - ono je prepuno... Merkur, Sunce, Uran, Lilit, Venera - koja je i vladar 10.polja i sve je u znaku Vage, a 11. polje mi je prazno, vladar Pluton otisao u 9. kucu... Na putu sam da se uspesno pogubim! Help...
Ma tebe interesuje nivo slobodne volje u sad ovom zivotu...prosli je prosao..
gledaj svoj Pluton u 9, njegove aspekte. gde su trigoni i sekstili, lako ces kontrolisati situaciju sve dok ne postanes lenja da je kontrolises, gledaj postavku natalnog Urana, ima li neki aspekt sa vladarem asc i Suncem..pa i Marsom?U koju kucu pada Vodolija?
Sve to je vezano za ono u svom zivotu gde mozes da utices na neki nacin..mada..ja mislim da se ne sve moze uticati i da izbor uvek postoji..samo se nekad bas i ne vidi..za to je potrebno vreme samo nista vise..i malo hrabrosti i malo zelje da se promeni iznutra..tvoj Plutin u 9 kaze..promena na mikro planu izaziva masu promena na makro planu...glavu gore i samo hrabro napred!
Cmokic!
BlueVelvet 16-06-08, 00:34 11 u raku
mjesec u blizancima u 9 kući(bik)
visoko obrazovanje,ali sam prelijena,točno:-)
Moon Sextile Mercury
Moon Sextile Venus
Moon Square Jupiter
Moon Opposition Saturn
Moon Quincunx Neptune
:thumb_up:Ma tebe interesuje nivo slobodne volje u sad ovom zivotu...prosli je prosao..
gledaj svoj Pluton u 9, njegove aspekte. gde su trigoni i sekstili, lako ces kontrolisati situaciju sve dok ne postanes lenja da je kontrolises, gledaj postavku natalnog Urana, ima li neki aspekt sa vladarem asc i Suncem..pa i Marsom?U koju kucu pada Vodolija?
Sve to je vezano za ono u svom zivotu gde mozes da utices na neki nacin..mada..ja mislim da se ne sve moze uticati i da izbor uvek postoji..samo se nekad bas i ne vidi..za to je potrebno vreme samo nista vise..i malo hrabrosti i malo zelje da se promeni iznutra..tvoj Plutin u 9 kaze..promena na mikro planu izaziva masu promena na makro planu...glavu gore i samo hrabro napred!
Cmokic!
Zvonce draga... Pluton kazes... trigon sa Mesecom- 5.polje, pa sextil sa Jupiterom- 12.polje, trigon sa Saturnom- 6.polje, sextil sa Neptunom -12.polje... sve mi je to nekako ok, ali mi se ne svidja 135 sa Marsom- 2.polje:annoyed_h4h: Uf... hoce mene ponekad da uhvati lenjost... priznajem:wink3: A Uran sa vladarem Asc nista, ali zato ima egzaktnu konjukciju sa Suncem, trigon sa Marsom koji jeste u Vodoliji, 2. polje, ali ukljesteno...- valjda je se otkljucalo... obzirom na godinice...:D A da mi jedna mala promena dovede do niza promena - to je tacno! Hvala i :mwah1:
evo i ja stajem u red...bas me zanima sta se ima reci...Zvoncice kad stignes;)
Oki, oki...gledacemo...cmokic Inja..
Oki, oki...gledacemo...cmokic Inja..
Draga zvoncice... veliki pozdrav!:wub2:
Moram priznati da me stvarno zanima moja karma i prošli život/i. Voljela bih znati o čemu je riječ, mislim da i broj retro planeta u mojoj karti sam po sebi govori da me vjerojatno dosta toga opterećuje iz prošlog života. A ja ih imam više. Ipak, ne poznajem dovoljno to područje da sama dođem do nekih vjerodostojnih zaključaka pa ako bi netko imao malo vremena i volje da mi to malo protumači bila bih stvarno zahvalna. :)
Kod mene u 11.kući, rak, je stelijum Sunca, Meseca, Jupitera i Lilit... ali ma koliko moja 11.kuća bila po meni lepa moj Saturn na AC u konjukciji sa Venerom u lavu me opasno komplikuje i ograničava moju slobodu... kao da sve one neuspele veze su u stvari čekanje za nešto iz prošlog života... e sad upoznala sam jednog momka kome moja Ve0Sa pada na So, a njegov Sa na moje Mo, i njegova Ve0Me, padaju na moju fortunu i Ma u mojoj 1.kući.. da li tu ima nešto karmičko među nama... negde sam pročitala da smo čak bili muž i žena i da nas je nešto razdvojilo, osećam nešto dublje između nas, ali kao da mu neverujem i neka intuicija mi ne da mira da držim ostojanje...
|
|