Last_Insight
12-05-08, 15:29
Ekstremni teoretičari karmičke astrologije smatraju da se na osnovu natalne karte može predvidjeti i budući život. Ako prihvatimo to mišljenje moramo zaključati da je sve unaprijed određeno. Koliko su u pravu ili nisu ostaje nam samima da prosudimo.
po toj logici 2. polje natalne karte se smatra kao prvo polje budućega života.
Ako je vladar 2. polja u jakom aspektu sa vladarem 1. polaj tada to znači da svjesnim naporom rješavamo staru karmu i u tome smo uspješni kako bismo mogli napredovati prema budućem životu.
ako je pak vladar 2. polja u aspektu sa vladarem 12 to znači da ćemo tek u budućem životu moći likvidirati svu preostalu karmu jer se očito radi o složenijem procesu.
2. polje i njegov vladar govori u aspektima sa drugim planetima, koja će nam znanja i iskustva u ovom životu biti presudna za ostvarivanje cilja u budućem životu.
posebno je značajno ako je vladar 2 polja saturn ili ako se tu nalazi saturn, tada to znači da ćemo tek u budućem životu morati riješiti pravu karmu čije smo izvršenje odgodili u ovome životu.
Pogledajte jednu analogiju 4 polje od 2 je 5 polje = ljubav, a to je dakle naš dom i obitelj u budućem životu = još jedna dokaz da nas kroz živote uvijek prate oni koje smo nekada voljeli = sretno ili nesretno
Zar nije vladar 12 polja i Saturn pokazatelj karme?
Last_Insight
12-05-08, 15:42
jest beskrajnosti u pravu si, ali ako kažeš da si u prošlom životu imala sunce u ribama, nisam siguran jesam dobro shvatio a sada nemaš dobar odnos sa ribama = to znači samo jedno = da je neka muška osoba u prošlom životu u znaku riba te jako povrijedila jer sunce u horoskopu žene govori i o dominantnim muškarcima = dakle muž ili suprug.
ako hoćeš pogledati ću to navečer.
beskrajnost
12-05-08, 15:42
sve planete u 12 kuci, te retro planete i sj cvor su pokazatelji karme
Last_Insight
12-05-08, 15:45
tako je beskrajnosti.
ja bih to možda rekao ovako: oni su GLAVNI pokazatelji karme, međutim sve planete u našem horoskopu su rezultat KARME i također ih se mora uzeti u obzir.
beskrajnost
12-05-08, 15:53
tako je beskrajnosti.
ja bih to možda rekao ovako: oni su GLAVNI pokazatelji karme, međutim sve planete u našem horoskopu su rezultat KARME i također ih se mora uzeti u obzir.
Pa dobro sad drugo su te, al recimo kuce kao sto je 8 i 12 daje misticnost, jer ipak su to polja skorpiona i ribe- misticnost sa zrtvovanjem zar ne,,, znaci na to bas utjece vise, A kaze se isto tako da 4 polje vraca nas na proslost, znaci polje raka...
ja imam sve ta tri polja planeta, mjesec u 4 , venera u 8i saturn u 12 a to troje mi pravi veliki zracni trokut, al to nije fantasticno?
plus moje retro planete haha.
Pogledajte jednu analogiju 4 polje od 2 je 5 polje = ljubav, a to je dakle naš dom i obitelj u budućem životu = još jedna dokaz da nas kroz živote uvijek prate oni koje smo nekada voljeli = sretno ili nesretno
jel se moze i gledat iz 5.kuce suvladar saturn u 12.kucu i vladar uran u 2.kucu!? a iz 12. mi je vladar merkur u 4.kucu konj. sa sunce i pravi trigon uran u 2.kucu mi pravi sextil sa saturnom iz 12.kuce
Last_Insight
15-05-08, 12:01
evo limunado navečer ću pogledati samo da odem na kolokvij i da dam prazan papir :d moram samo formalno izaći.
Evo moja je natalna u potpisu...ako neko može da virne u nju...:unsure:
Meni je vladar 2 polja mars i pl jer mi je u skorpiji
Ako je vladar 2. polja u jakom aspektu sa vladarem 1. polaj tada to znači da svjesnim naporom rješavamo staru karmu i u tome smo uspješni kako bismo mogli napredovati prema budućem životu.
meni je PL u kvadratu sa VE koja je vladar 1 polja tj AV vaga..ali 90, ajme sta raditi?
ako je pak vladar 2. polja u aspektu sa vladarem 12 to znači da ćemo tek u budućem životu moći likvidirati svu preostalu karmu jer se očito radi o složenijem procesu.
E pa ja sam beznadezan slucaj onda jer mi je vladar 2 polja PL u aspektu sa vladarem 12 merurom doduse trigon ali nema sumnje da cu odlepiti od fatalnih ljubavi i da nista u ovom zivotu necu nauciti..
2. polje i njegov vladar govori u aspektima sa drugim planetima, koja će nam znanja i iskustva u ovom životu biti presudna za ostvarivanje cilja u budućem životu.
Kako da znam sta mi je ciniti?
Hm...hm... Meni 2.polje pocinje u Jarcu, vladar Saturn otisao u 6.polje i u opoziciji je sa vladarom 1.polja Jupiterom - koji je u 12.polju:wacko: i u sextilu sa vladarom 12.polja Plutonom koji je u 9-tom Ja izgleda prenela nesto, a i dalje cu...??? :puke425:
http://img386.imageshack.us/img386/4387/jaor5.gif
e pa ja neću da ponovno volim onog kog sad volim -nismo se smjeli ni u ovom životu sresti!!!
meni je drugo polje u raku ,znači vlada mjesec
bili tko malo pogledao :D