View Full Version : zenski i muski strahovi
Vec je poznato da muskarci imaju probleme sa svojim izgledom i Apoleonskom gradjom tela. Zene muci visak kilogramcica,celulit,strije, a muskarce zelja za atletskom gradjom, "plocicama na stomaku,bicepsi,tricepsi", visina,celavost ...
Da li i Vas muci neki od ovih problema ili ste imuni na svoj izgled i niste postali zrtve savremenog kulta savrsenog izgleda ?
uopšte nije tačno za ovaj Apoleonski kompleks. meni je uvjek bio idol Masni Đukanović. može da priča ko šta oće, čovjek je legenda, pitajte Šestovićku jeli zgodan :D
flowerchic 12-05-08, 11:31 Savrsenstvo bez mane ne postoji:)...
Mene sadeK ne muchi nishta od ovoga,samo me strah starosti... Shta ce i kako ce tada stanje biti.... Necu da ostarim,hocu da imam lijepu sliku na plakati....:D
Mene sadeK ne muchi nishta od ovoga,samo me strah starosti... Shta ce i kako ce tada stanje biti.... Necu da ostarim,hocu da imam lijepu sliku na plakati....:D
Živi brzo, umri mlad, budi lijep leš! -James D. :biggrin:
Nazdravlje nama svima, mala si još da crnjačiš! Kad mi je sestra pričala babi kako je ružan san usnila, ova je samo prokomentarisala- Nemaš kad pa sanjaš
:biggrin::biggrin:
Zalosno je sto je sav taj savrseni izgled nama nametnut, jer je sada in izgledati kao barbika i Apolon, pa kada se skinesh na plazi da imas sta pokazati. Ok ako nekom smeta salo, pa vezba da bi sebi izgledao bolje, ali preterivati ... Skoro sve moje drugarice broje kalorije, gladuju i opsedaju se do iznemoglosti oko izgleda
Zor_djevojka 12-05-08, 13:34 Iako sam slaba na dobar izgled milog mi mushkog pola (volim da vidim zgodno mushko cheljade, shto cu!), znam da isti ne garantuje chak ni zadovoljavajucu seksualnu privlachnost, a josh manje radjanje ljubavi ili prozhivljavanje iste, na veliku zhalost.
Kako bi zhivot bio mnogo jednostavniji kad bi nam proporcije i savrshen izgled obezbjedjivali srecan zhivot pun ljubavi, je l da?
a shto se tiche mog izgleda totalno sam nesavrshena (sa sve strijama, celulitom, vishkom kg) i apsolutno svjesna toga..Mozhda on (taj moj buduci) ne mozhe da se pofali ljepoticom pored sebe, ali nadomjestice se to nekim drugim mnogo vrijednijim stvarima koji ljepotu potiskuju u drugi plan, a znam da ih imam i posjedujem...Ne tjeshim sebe, uopshte, ali zaista smatram da fizichki izgled uopshte nije presudan..ja bash volim njegove sitne nedostatke :)..i zbog toga ce mi biti poseban...:yes513:.
Osmijehom , koji je od srca, i ochima koje se smiju, inteligencijom u kombinaciji sa neunishtivim sharmom, spontanoshcu, duhovitoshcu osvojicete svakog ko iole zna da cijeni prave vrijednosti..Al' takvih je danas sve manje i manje..u izumiranju su, poput dinosaurusa...
flowerchic 12-05-08, 14:40 Zensko i musko treba da je strah jedino da ne nadju nekog kastiga sto se im zivot zagorcavati:)i ne daj Boze uskratiti postovanje i razumijevanje.
Ako to zahvali e to je muka:)...
Ono sto je u nama to se racuna.
To trebamo da cuvamo od negativnih uticaja,jer od toga sve dolazi.
Kod muškarca mi to nije bitno, ni ne volim one koji previše vode računa. Svaki lik kojeg sam upoznala, a koji ne izlazi iz teretane, pokazalo se da je veliki narcis, sebičan i toliko preopterećen time da s njim ne možeš o ničemu drugome da pričaš.. Nerviraju me tipovi koji vole da se ogledaju do besvjesti. Do bola su dosadni. Rađe biram muževne, duhovite, zabavne,..
Meni je izgled bitan, ali to ne prelazi u komplekse, majke mi :)
qqq...... 22 .godine za 2 mjeseca!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
:cry::cry:
qqq...... 22 .godine za 2 mjeseca!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
:cry::cry:
nemoj tako, uplakane djevojčice je najlakše iskoristiti:twisted:
Pazi da se ne upecash na suze :)
Kod muškarca mi to nije bitno, ni ne volim one koji previše vode računa. Svaki lik kojeg sam upoznala, a koji ne izlazi iz teretane, pokazalo se da je veliki narcis, sebičan i toliko preopterećen time da s njim ne možeš o ničemu drugome da pričaš.. Nerviraju me tipovi koji vole da se ogledaju do besvjesti. Do bola su dosadni. Rađe biram muževne, duhovite, zabavne,..
Meni je izgled bitan, ali to ne prelazi u komplekse, majke mi :)
hehe i ja sam upoznavale te narcise, pa ih toliko zamrzela da sad kada vidim nekog takvog, krenem da ga tovarim zbog misica
Senza_Guerra 12-05-08, 16:21 Pazi da se ne upecash na suze :)
:notworthy::notworthy::D :D
Ja ne volim muskrace sa plocicama i onim cuvenim trokutom, tako da se momci nemaju sto sjekirati, zene su manje zahtjevne. Vecina. Prosto nam izgled nije vazan koliko muskracima, nismo vizuelni tipovi, kako novinari po casopisima vole da kazu.
A ja imam milion mana, ali sam ipak divna i volim sebe. :) A koliko zene postaju zrtve nametnutih kriterijuma ljepote najbolje pokazuje plasticna hirurgija. Sve vise posla imaju, cak i u ovoj nasoj "patrijahalnoj" sredini. Treba pitati tinejdzerke sta je lijepa zena. Opisace vam mladu Stoju. :)
Uopste se ne opterecujem svojim fizickim izgledom,smucili su mi se komplimenti,ajoj i nekome sam lepa,mozda nekome ruzna...
lagala bih samu sbe kada bih rekla da mi je nebitan fizicki izgled muskarca,dopadaju mi se lepi muskarci,ne dopadaju mi se oni napumpani misicima,ali najbitnije mi je njegov sarm i duhovitost
Nemam strahove u vezi toga.
Najvažnije je da osoba drži do sebe, u svakom pogledu. Prirodna ljepota jeste poželjna i priličan dar u životu, ali nemamo je svi i to je fakat, pa meni kao takva nije presudna.
A ja imam milion mana, ali sam ipak divna i volim sebe. :) A koliko zene postaju zrtve nametnutih kriterijuma ljepote najbolje pokazuje plasticna hirurgija. Sve vise posla imaju, cak i u ovoj nasoj "patrijahalnoj" sredini. Treba pitati tinejdzerke sta je lijepa zena. Opisace vam mladu Stoju. :)
Bravo! Kako je to lepo kada neko kaze za sebe: "a ja imam milion mana,ali sam ipak divna i volim sebe."
Tome bi trebali svi teziti.:notworthy:
Meni je sad glavni problem dje da idem na more, a sto se izgleda tice... Imam pametnija posla nego time da se bavim. PDV moram predat do 15oga, pa ono...
jedino imam strah od lazi...sto se izgleda tice uopste
mene strah da ne zabrkatim ..
danas sam vidjela coek-zhenu .. zgranuh se ...
ozbiljno ...godine idu,hormoni rade ...
zamisljam se za koju godinu kako se muzh i ja ujutru zajedno pred ogledalo brijemo ..http://www.pic4ever.com/images/gigglesmile.gif
hahahahahaha nece valjda do te mjere doci..hahahhahaha
hahha nasmejah se na ovo odozgo za brkove..zamislih scenu kako se oboje briju ..hahhah:clapping:
girl from venera 15-07-08, 13:16 I još muž bude ljubomoran na tebe jer imaš jaču bradu :D
Ja se bojim da necu imat svekrvu. Bas se plasim toga.
|
|