View Full Version : Homeseksualci-dobri prijatelji
Bila sam u dilemi da li uopste da postavim ovu temu?!Ipak sam odlucila
:hug432:Imam prijatelja jos iz osnovne skole koji je gay.Nase prijateljstvo traje godinama.On zivi u drugom gradu.Ne vidjamo se cesto.Redovno se cujemo preko telefona.Uvek me pazljivo saslusa,i posavetuje kada sam u dilemi.
Kakvo je Vase misljenje po ovom pitanju? Da li imate prijatelje homoseksualce?
Ne zovu se bez osnove- Topla braca ;)
Slowpoke Rodriguez 09-05-08, 20:13 Da li imate prijatelje homoseksualce?
Pa, ne bas. Nesto ne volim konkurenciju
Zor_djevojka 09-05-08, 22:01 Lijepo od kolege iznad shto ne krije svoje 'opredjeljenje'...eto, ja bih se sa njim rado druzhila...ali on sa mnom ne bi...
Slowpoke Rodriguez 10-05-08, 00:04 Lijepo od kolege iznad shto ne krije svoje 'opredjeljenje'...eto, ja bih se sa njim rado druzhila...ali on sa mnom ne bi...
A dobro - ako si zenski gej, onda nije problem
Ovo me podsjeti na izjavu jednog mog druga :" Ja nisam gej,ali moj dechko jeste" :D
Nemam, ali mi ne bi smetalo, samo bih mu savertovala da drži dalje ruke od mog dečka! :D
Nemam, ali mi ne bi smetalo, samo bih mu savertovala da drži dalje ruke od mog dečka! :D
Malo koji o$caj je gori od toga da te decko prevari sa drugom..
Koliko se taj junak razocharao u zhenski pol...
Stvarno udara na sujetu..
Ima i takvih sluchajeva..eto, Vil i Grejs :D:D:D:D
Slowpoke Rodriguez 10-05-08, 00:18 Malo koji o$caj je gori od toga da te decko prevari sa drugom..
desilo se jednoj mojoj drugarici... NI dan danas ne mogu da je u oci pogledam... :(
desilo se jednoj mojoj drugarici... NI dan danas ne mogu da je u oci pogledam... :(
Ne družite se više? :D
Slowpoke Rodriguez 10-05-08, 00:34 Nije brate, nego jednostavno nisam imao vise zivaca. Te grinjaj, te sve smeta, te boli glava, te joj se ne svidja boja, te joj hladno, te ovo, te ono... Aooo
A sad - mirno, svi ticu :D
Zor_djevojka 10-05-08, 00:35 kakva boja..chega?
Slowpoke Rodriguez 10-05-08, 00:39 kakva boja..chega?
svega! Te mi se ne slazu boje tangi i posteljine, te kosulje i carapa, te tepiha i garniture, te... AAAAA
Zor_djevojka 10-05-08, 00:40 Bitno je da pasuje pupak na pupak..pa cete za boje lako...
Kakvo je Vase misljenje po ovom pitanju? Da li imate prijatelje homoseksualce?
Nemam predrasuda.
Btw, homosexualci su također kao i svi obični ljudi... jedina je razlika u tome što su naklonjeni istom spolu. No, s tim se rađaš i umireš što je sasvim prirodno. Imam nekoliko frendova i frendica. :)
Nemam predrasuda.
Btw, homosexualci su također kao i svi obični ljudi... jedina je razlika u tome što su naklonjeni istom spolu. No, s tim se rađaš i umireš što je sasvim prirodno. Imam nekoliko frendova i frendica. :)
Obicni ljudi sa obicnim navikama,uglavnom bez predrasuda
Ja bih bas voljela da imam druga homoseksualca.:D Sto da ne. Da ga pitam kako to funkcionise. A imali bi zajednickoh tema jer i njega brinu muskarci. :) Jos ako je feminiziran. Pa me drug fenira, sminka i govori mi "moja ti" sa zabacenom rukom, ili malim prstom podignutim dok pije sok! Sjajno! :D
Edit: Sad vidjeh da se Slow prijavio.:D
Meni ne smeta da mi drug bude homosexualac,samo mu ne bih nikad dao da mi cuva ledja ;)
Salim se...stvarno nemam nista protiv njih
Slowpoke Rodriguez 11-05-08, 12:04 Ja bih bas voljela da imam druga homoseksualca.:D Sto da ne. Da ga pitam kako to funkcionise. A imali bi zajednickoh tema jer i njega brinu muskarci. :) Jos ako je feminiziran. Pa me drug fenira, sminka i govori mi "moja ti" sa zabacenom rukom, ili malim prstom podignutim dok pije sok! Sjajno! :D
Edit: Sad vidjeh da se Slow prijavio.:D
Ovakve predrasude nas ubijaju. Nisu svi homoseksualci seka perse. Neki od najpoznatijih zabjelskih razbijaca su momci iz pozadine.
Nepoznavanje sustinskih razlika unutar LGBT zajednice dovodi do uniformne percpecije, koja sve ljude sa atipicnim sexualnim preferencama smjesta u isti kos.
Shodno tome: zajednicke teme-da, feniranje- ne, sminkanje - pobogu, ne (nismo mi pederi), moja ti... - to je vec simpaticno
:D
Moj prijatelj jeste gay,ali ljudi to ne primecuju,nikad nije mazao nokte,niti je feminiziran.
Zor_djevojka 11-05-08, 13:28 ja mislim da se Slowpoke ne zayebava...samo ga okolina ne shvata...
uvijek sam smatrala da su muskarci bolji prijatelji od djevojaka....i mislim da su isto tako i homoseksulci skloni dobrom prijateljstvu.....tako da...jos kad znas da ne moze izmedju vas nista biti, jos bolje...je inace slabo kad uspiju musko zenska prijateljstva....vrlo tesko:D
uvijek sam smatrala da su muskarci bolji prijatelji od djevojaka....i mislim da su isto tako i homoseksulci skloni dobrom prijateljstvu.....tako da...jos kad znas da ne moze izmedju vas nista biti, jos bolje...je inace slabo kad uspiju musko zenska prijateljstva....vrlo tesko:D
Super su dok ti ne maznu momka :D:D
Ja imam jednog... :D Ne sumnjam da bi mi maznuo decka hahahaha
Ma jeste najbolja drugarica, lepo me obuce, da mi par saveta za muvanje, istracarimo se siti o modi i estradi :)
Imam ali u pitanju je žensko. Naravno da nemam ništa protiv, ne treba im otežavati ionako tešku situaciju.
Imam protiv onih tobožnjih homoseksualaca, koji se ljubakaju po klubovima i diskotekama radi fore..
ja aktivno podsticem sve muskarce oko sebe da vide da nisu gej, kako bi sto vise zenskih ostalo meni. i vazda apelujem na sve momke da ipak provjere da li im je cega latentnog homoseksualnog ipak zapalo nedje, jer nikad se nezna... :D
Homoseksualcima je mnogo teže nego heteroseksualcima da budu zadovoljni. Veze obično kratko traju jer se jedno uplaši osjećanja, pita se "šta dalje?",..nemaju slobodu niti će je ikada imati u ovoj sredini, tu je pritisak roditelja da se osnuje porodica, mnogo poprijekih pogleda,.. Obično se zatvore u svoj svijet i ćute.
Ne treba ih osuđivati, niti im se smijati iza leđa. U pitanju je genetika.
Meni je ovo postalo bas smijesno! Ljudi ako iza svake recenice stavim ovog gospodina :D, bice da se salim, zar ne! Naravno da ne mislim da su homoseksulci oni sto dizu prstic i feniraju drugarice....Cccc,ovo moram da objasnjavam
wawi, ja mislim da Slow jeste! :D
Ima i onih drugih.... :smokeing:
Homoseksualcima je mnogo teže nego heteroseksualcima da budu zadovoljni....nemaju slobodu niti će je ikada imati u ovoj sredini, tu je pritisak roditelja...
da, mnogo je lakse kad su i roditelji homoseksualci...
wawi, ja mislim da Slow jeste!
cisto sumnjam. svako ima prava na svoje opredjeljenje, a ako i jeste - njegova stvar, i ja ga licno podrzavam. to bukvalno ne moze promijenit moje misljenje o njemu ni za milimetar. cak sto vise, eto spreman sam da ako nema partnera, da mu preporucim nekoliko muskaraca, od kojih ce, siguran sam, znati da izabere pravog...
sve za ljubav,,,,sve za ljubav...
Kako bih ja voljela da me Slow feMira i lakira mi nokte dok mu pricham sve freshke zabjelske tracheve.... eh....
da, mnogo je lakse kad su i roditelji homoseksualci...
cisto sumnjam. svako ima prava na svoje opredjeljenje, a ako i jeste - njegova stvar, i ja ga licno podrzavam. to bukvalno ne moze promijenit moje misljenje o njemu ni za milimetar. cak sto vise, eto spreman sam da ako nema partnera, da mu preporucim nekoliko muskaraca, od kojih ce, siguran sam, znati da izabere pravog...
sve za ljubav,,,,sve za ljubav...
Okolini se ne može ugoditi. Ružno je kad neko krade, laže, kad je licemjer i lukav, a ne kad je homoseksualac. On (ili ona) ne osjeća privlačnost prema suprotnom polu, to je jače od njih i obično se protiv toga bore godinama..., i sad ti treba da se baviš njegovom seksualnošću, jeli? Time prema kome neka osoba osjeća privlačnost ne treba da se bavi komšiluk.
Dakle ne treba ti nikome da nalziš frajere jer to nije tvoj problem. To je intima.
Ribice, salimo se svi, neozbiljni smo krajnje.Uzas.
Svaka cast na razmisljanju, u pravu si u potpunosti, samo mislim da ljudi koji nemaju prijatelje homoseksualce ne razmisljaju toliko o njihovim problemima. Vidi se da imas prijatelja sa tim opredjeljenjem.
Slowpoke Rodriguez 13-05-08, 10:42 Okolini se ne može ugoditi. Ružno je kad neko krade, laže, kad je licemjer i lukav, a ne kad je homoseksualac. On (ili ona) ne osjeća privlačnost prema suprotnom polu, to je jače od njih i obično se protiv toga bore godinama..., i sad ti treba da se baviš njegovom seksualnošću, jeli? Time prema kome neka osoba osjeća privlačnost ne treba da se bavi komšiluk.
Dakle ne treba ti nikome da nalziš frajere jer to nije tvoj problem. To je intima.
Ja ipak se trudim u svacijoj prici pronaci pozitivnu stranu, tako da i Wawyije rijeci ne dozivljavam nesto negativno.
Ja sam uvijek govorio - ne zanima me intima drugih ljudi u istoj mjeri u kojoj ne dozvoljavam drugima da se plekaju u moju. I tacka. Ko nema svog zivota, pa ima potrebu da se pleka u tudji - posebna je prica.
Da li je homoseksualizam - genetika ili izbor ili sto li vec - ne znam. Ali potreba ocigledno jeste. I uzasan je zivot osobe koja ga vodi ignorisuci svoje potrebe zarad stavova vecine ili okoline...
Ja isto tako mislim da se pozicija onih koji ignorisu svoju sexualnost moze mjeriti jedino sa onima koji glasaju DPS :)
Slowpoke Rodriguez 13-05-08, 10:47 Kako bih ja voljela da me Slow feMira i lakira mi nokte dok mu pricham sve freshke zabjelske tracheve.... eh....
Da li hoces da kazes da su homoseksualci ustvari muskarci sa zenskim navikama?
;)
Svako ima pravo na svoj izbor, da radi ono što misli da je dobro za njega i što ga ispunjava.
Mora se jednom i o tome progovoriti, bravo Rodriguez! :D
U svemu tome ima jedan problem, primetila sam da su najlepši i najzgodniji momci naklonjeni svom polu, to nije dobro! :D
Slowpoke Rodriguez 13-05-08, 10:56 U svemu tome ima jedan problem, primetila sam da su najlepši i najzgodniji momci naklonjeni svom polu, to nije dobro! :D
Hvala :D
PS: jedan moj prijatelj iz New York-a mi je jednom rekao da je nakon nekolilko godina heteroseksualnog zivota jednostavno izgubio zivce sa zenama. kaze da je sad mnogo smireniji...
nemam prijatelja homoseksualca a što se tiče homoseksualizma moj stav je negdje izmedju..
lično nemam ništa protiv i ne volim kada se neko nekome ruga i upire prstom u njega..ali opet kad vidim dva muškarca ili dvije žene kako se ljube nekako se ja osjećam nelagodno..shvatam da neki ljudi imaju drugačije sexualne sklonosti i to poštujem.. takođe, znam da homoseksualizam nije produkt novijeg vremena i da je toga uvijek bilo i biće.. nikada ne bih osuđivala nekoga iz svoje okoline za koga bih saznala da je homoseksualac.. svako ima pravo na svoj izbor i na svoj život..
jedino što mi smeta su gej parade.. ne volim ih..jer zašto bosti oči okolini time što si i šta si.. tvoj izbor, uzivaj u njemu..to je stvar intime..
i još nešto, imajte u vidu da će i naša djeca sutra imati svoje izbore..
i što mi je ćerkica starija o nekim stvarima drugačije razmišljam..nekad mi je bilo “ma što ja imam s tim”..e pa imam..imam dijete koje raste..
nikad ne znamo šta nam donosi sutra..
nemam prijatelja homoseksualca a što se tiče homoseksualizma moj stav je negdje izmedju..
lično nemam ništa protiv i ne volim kada se neko nekome ruga i upire prstom u njega..ali opet kad vidim dva muškarca ili dvije žene kako se ljube nekako se ja osjećam nelagodno..shvatam da neki ljudi imaju drugačije sexualne sklonosti i to poštujem.. takođe, znam da homoseksualizam nije produkt novijeg vremena i da je toga uvijek bilo i biće.. nikada ne bih osuđivala nekoga iz svoje okoline za koga bih saznala da je homoseksualac.. svako ima pravo na svoj izbor i na svoj život..
jedino što mi smeta su gej parade.. ne volim ih..jer zašto bosti oči okolini time što si i šta si.. tvoj izbor, uzivaj u njemu..to je stvar intime..
i što mi je ćerkica starija o nekim stvarima drugačije razmišljam..nekad mi je bilo “ma što ja imam s tim”..e pa imam..imam dijete koje raste..
Uh, da znas da si u pravu. Nije da bi mi bilo svejedno hoce li mi dijete biti homoseksualac.
I za parade se slazem.
Nemam ja nista protiv njih, na neki nacin mi ih je zao, nije im lako, ali nemam bas toliko slobodna shvatanja da bih mogla reci da je sve to ok i normalno, sta cemo sad (sjutra kad bi mi, ne daj boze, dijete saopstilo takvu stvar).
Slowpoke Rodriguez 13-05-08, 11:52 ali opet kad vidim dva muškarca ili dvije žene kako se ljube nekako se ja osjećam nelagodno..shvatam da neki ljudi imaju drugačije sexualne sklonosti i to poštujem
ovo je mnogo iskreniji i posteniji stav od onih koji navodno sve tolerisu, a kad se nadju u grupama svojihi istomisljenika ili daleko od javnosti - drvlje i kamenje po pedercinama...
Poptuno je normalno ne razumjeti ili ne voljeti nesto ili nekoga - ali postovati njegov/njen izbor je potpuno druga stvar...
madagaskar 13-05-08, 12:34 nemam prijatelja homoseksualca a što se tiče homoseksualizma moj stav je negdje izmedju..
Seko, dijelim isto mišljenje sa tobom. Pogotovo što se djece tiče. Imam ćerku i sina i što bi narod rekao ne znam ništa što će me snaći, ali najiskrenije teško bih "progutala" i podržala njihove afinitete za istim polom.
Ja sam davno iznio svoj stav o ovom pitanju...
Eto..., ja prihvatam sve..., jeste nelagodno mi je pored osobe za koju znam da HOMO...
U stvari i tu sam selektivan.., kad vidim dvije djevojke da se maze i ljube.., dođe mi da im potrčim u zgrljaj... Tu ja ne vidim ništa homoseksualno.., možda ne želim da vidim... Ali zato npr. kad vidim dva muškarca u izlivima nježnosti odmah mi se da prostite stisnu guzovi (malo teatralno rečeno)...
I za parade se slazem.
I ja se slažem za parade.., kakve glupe parade... Ni ja nikom ne trljam nos što sam straight.... Veoma mi je neukusna takva vrsta borbe protiv homofobije...
Da li hoces da kazes da su homoseksualci ustvari muskarci sa zenskim navikama?
Ima ih izuzetno feminiziranih.., mada se ne može govoriti sa isključivošću o toj populaciji... Muškarci koji jesu feminizirani.., češće su ženstveniji od većine djevojka...
Ne treba zaboraviti da postoje muškarci koji jesu femi ali nisu homoseksualci... Tako da se ne zalećete na jadnog čovjeka na ulici u lice vičići mu; ''Teeetkice.., tetkice...!!!'' (malo se šalim glede ''tetkica'';))... Ruku na srce.., tu nikad ne možeš isključiti latentni oblik homoseksualizma...
Ok Bat, samo si citirao moj post, a prokomentarisao kao da sam ja rekla da podrzavam parade. Procitaj opet. :)
Ok Bat, samo si citirao moj post, a prokomentarisao kao da sam ja rekla da podrzavam parade. Procitaj opet. :)
Jes' neko ta trane iz mog posta bi mogao pomisliti da ti podržavaš parade... Naravno da ne podržavaš.., a nisi to ni izjavila :)
p.s. Odoh editovati
E tako. Batboy, nije bitno sta ce ko pomisliti, ali ako nesto pisemo ovdje, onda je to nas stav, zar ne? A ako vec taj stav iznosimo, zasto bi ga pogresno tumacili? JA pomislih da sam napisala pogresno, kad po obicaju, ljudi nece da citaju.:tongue343:
Ja ipak se trudim u svacijoj prici pronaci pozitivnu stranu, tako da i Wawyije rijeci ne dozivljavam nesto negativno.
Ja sam uvijek govorio - ne zanima me intima drugih ljudi u istoj mjeri u kojoj ne dozvoljavam drugima da se plekaju u moju. I tacka. Ko nema svog zivota, pa ima potrebu da se pleka u tudji - posebna je prica.
Da li je homoseksualizam - genetika ili izbor ili sto li vec - ne znam. Ali potreba ocigledno jeste. I uzasan je zivot osobe koja ga vodi ignorisuci svoje potrebe zarad stavova vecine ili okoline...
Ja isto tako mislim da se pozicija onih koji ignorisu svoju sexualnost moze mjeriti jedino sa onima koji glasaju DPS :)
Ma Wawy je ok meni , ali nije lijepo tvrditi da se s nečim slažeš, a onda nisko udarati. Imam osjećaj da svi koji to rade , rade jer im se može.. a meni to smeta.
Da mi je dijete gay lakše bih podnijela nego da je loš čovjek.
E tako. Batboy, nije bitno sta ce ko pomisliti, ali ako nesto pisemo ovdje, onda je to nas stav, zar ne? A ako vec taj stav iznosimo, zasto bi ga pogresno tumacili? JA pomislih da sam napisala pogresno, kad po obicaju, ljudi nece da citaju.:tongue343:
Pročitao sam ja.., samo sam se pogrešno odrazio... :icecream:
Da mi je dijete gay lakše bih podnijela nego da je loš čovjek.
Je si sigurna da te ne bi srčka uhvatila.., u oba slučaja...
Je si sigurna da te ne bi srčka uhvatila.., u oba slučaja...
Bilo bi mi krivo što bi cio život morao da se bori .. Ali preživjela bih:)
Slowpoke Rodriguez 13-05-08, 13:51 Da mi je dijete gay lakše bih podnijela nego da je loš čovjek.
svaka cast.
gay je licni izbor, koji se tice samo te osobe, a los covjek je izbor koji se tice i te osobe i ostalih osoba kojima nanosi zlo...
Bilo bi mi krivo što bi cio život morao da se bori .. Ali preživjela bih:)
Mogao bih se složiti s tobom.., da bi to trebalo biti tako...
Ali nikad ne možeš tvrditi kakav će tvoj stav biti u budućnosti u vezi nečega što nisi iskusila na svojoj koži...
Zato uzimam sa rezervom tvoja zadnja dva posta...
Možda bih se ja.., koji imam nešto tvrđi stav ponio bolje nego ti u takvoj situaciji.., to je teško predvidjeti... :o
Ja isto tako mislim da se pozicija onih koji ignorisu svoju sexualnost moze mjeriti jedino sa onima koji glasaju DPS
da li to aludiras da dps i njihovi suorganizmi imaju neke gay sklonosti? aj ako je tako, reci na koga mislis, slobodno. ja jesam primjetio da su biseksualno orjentisani, tj. eo 20 godina prche i musko i zensko, al ako znas konkretno reci.
meni recimo ranko krivokapic(slava mu i milost) vazda djeluje ka da mu je potrebna jaka muska ruka da ga pomazi, a interesantno da kilibarda, kolko god djelovao feminizirano, kazu da je imao vise ljubavnih partnera no beba dzakovic i bardhi zajedno...
Desavalo se da izadjemo zajedno i da pojedine moje poznanice,ne skapiraju da mi je prijatelj iz detinjstva gay.Tada se osecam kao tampon zona.Nikada nisam pred tim curama komentarisala njegovo seksualno opredeljenje,zato sto ako on sam o tome ne zeli da prica,ko sam ja da ponesem tu temu razgovora.Bilo je situacija da su se pojedine zagrejale za njega,ajoj,obicno tada prepustim njemu,da on to resava.
Pera Detlic 13-05-08, 20:50 ili malim prstom podignutim dok pije sok! Sjajno! :D
Homoseksualcima je mnogo teže nego heteroseksualcima da budu zadovoljni. Veze obično kratko traju jer se jedno uplaši osjećanja, pita se "šta dalje?",..nemaju slobodu niti će je ikada imati u ovoj sredini, tu je pritisak roditelja da se osnuje porodica, mnogo poprijekih pogleda,.. Obično se zatvore u svoj svijet i ćute.
A da im se pomogne? Popriča sa njima, da odu kod stručnjaka( psihologa, psihijatra...). Da se proba da se to izliječi,da tako kažem.
Šta bi rekli za kleptomaniju?to je bolest,ni to nisu loši ljudi.
Sve možete reći ali ne možete reći da je to "prirodno" kod životinja toga nema.
Slowpoke Rodriguez 13-05-08, 21:06 Sve možete reći ali ne možete reći da je to "prirodno" kod životinja toga nema.
Homoseksualizma nema kod zivotinja?
http://news.nationalgeographic.com/news/2004/07/0722_040722_gayanimal.html
Slowpoke.., mislim u pitanju je želja za partnerom.., njima je važno da negdje ''umoče''.., ili u najmanju ruku da se seksualno zadovolje... Kao što je poznato psi vole da naskaču na bilo šta je toplo...
Mislim da ne postoji čisto homoseksualna aktivnost kod životinja.., ponudi mu družicu i stvar će biti riješena... Takvih slučajeva ima i kod ljudi...
Pera Detlic 14-05-08, 08:58 Slično mislim kao Batko.Ovi navedeni slučajevi su izuzeci a ne pravilo, čega sve nećeš naći u ogromnom životinjskom svijetu. Kod 99,9% vrsta toga nema. Čak i kod ovih izuzetaka postoji svrha, evolutivna svrha koja je vrlo prirodna. Zbližavanje radi opstanka,radi odklanjanja potencijalno pogubnog konflikta,čisto višak seksualne energije, kod flamingosa su primijećeni slučajevi i da oni mijenjaju pol...sve u cilju opstanka i produženja vrste.
Svi oni nisu čisto homoseksualni, već samo u pojedinim periodima!
... kad vidim dvije djevojke da se maze i ljube.., dođe mi da im potrčim u zgrljaj...
Potajni san mnogih muskaraca - da postanu zene da bi bili lezbijke :pg_bubbles_h4h:
Ribice, svaka tebi cast. Ja znam da bi tako trebalo razmisljati, ali trebalo bi! Ipak, koliko ne zelim da bude los covjek, ne zelim ni da mi dijete bude tako orjentisano. Uzasna mi je i pomisao na to. Sad, sta je gore, koje je zlo manje... Ipak je zlo oboje. kako ljudi mogu tako tolerantni biti i stvarno razmisljati kao ti? Svaka ti cast!
Ribice, svaka tebi cast. Ja znam da bi tako trebalo razmisljati, ali trebalo bi! Ipak, koliko ne zelim da bude los covjek, ne zelim ni da mi dijete bude tako orjentisano. Uzasna mi je i pomisao na to. Sad, sta je gore, koje je zlo manje... Ipak je zlo oboje. kako ljudi mogu tako tolerantni biti i stvarno razmisljati kao ti? Svaka ti cast!
Ma nije to stvar tolerancije. Da ne ispadne pogrešno, nije da bi ja voljela da mi je dijete gay.. :biggrin:
Ne bih voljela, jer ono neće biti zadovoljno. Nastali bi i problemi u porodici. Ali ja ne bih osjećala izdaju niti bih krivila to dijete. Neko je pomenuo razgovore sa psihijatrom i to dolazi u obzir. Razgovor uopšte. Ali ne može se tretirati narkoman i kleptoman i homoseksualac jednako. Homoseksualac ne šteti nikome!
Totalno je nebitno da li ima homoseksualizma kod životinja, kod ljudi ga ima odvajkada i biće ga.
Potajni san mnogih muskaraca - da postanu zene da bi bili lezbijke :pg_bubbles_h4h:
Eto ti ga sad... :locked: :D
Sto bi rekao Radovan Karadzic iz dana kada se vise zanimao zenama negoli snajperskim pozicijama - lecio sam lezbijke, od zablude im divne
Hvala Slowpokemon.., ni ja ne bih bolje rekao... :photo:
Ovde niko nije spomenuo Biseksualce, njima je najboljem. :)
sve je to dekadentni zapad, koji ce da izumre kao i rimsko carstvo:1002:
Ih, da ti znas sto se cini po Moskvi ... :kiss1: :D
Ih, da ti znas sto se cini po Moskvi ... :kiss1: :D
Baš se pitam jesu li to informacije iz prve ruke... :hypocrite1:
Ovde niko nije spomenuo Biseksualce, njima je najboljem. :)
To ti je samo fora..., a u zadnje vrijeme je apsolutni IN na zapadu... :smokeing:
Meni si ti sad sumnjiv! :D :D
I meni!Batko rece: "Raspali po meni". Hm, ko pokrenu ovu temu? :D
Vi ste bezobrazni..., žaliću se... :D
Aaaa.., da jesam što bi krio... :tongue2:
Siguran sam da me evo npr. Ribica (spominjem je jer bila veomam ozbiljna) neće pogrešno shvatiti.., jer volim da se šalim...
Zaista.., čovjek bi za se nas trebao biti čovjek.., bio on homoseksualac.., biseksualac.., biseksualke (meni veoma simpatične).., transeksualac...
Zaista seksualno opredjeljenje nije mjerilo kvaliteta ličnosti... To treba uvijek imati u vidu...
Zaista.., čovjek bi za se nas trebao biti čovjek.., bio on homoseksualac.., biseksualac.., biseksualke (meni veoma simpatične).., transeksualac...
Zaista seksualno opredjeljenje nije mjerilo kvaliteta ličnosti... To treba uvijek imati u vidu...
Da, ali odijelo i dalje čini nepoznate ljude.
gay test (za oba pola) (http://www.queeria.com/gayometer/)
43% straight ... pravi evropski cojek ... :king6525: :D
Zor_djevojka 15-05-08, 14:32 40 % gay heteroseksualno prijedijeljena djevojka koja se nekad oblachi kao prava mushkarchina..
pa volim da nosim boxerice, shto cu...
Nije baš pouzdan test
Mirjam je 36% Gay! Vi ste heteroseksualno opredeljena devojka. koja se ponekad oblači kao prava muškarčina! :)
gay test (za oba pola) (http://www.queeria.com/gayometer/)
Baš i ne vjerujem u ove testove.., ali e'o... :rei:
13% Gay...
Vi ste sramežljiva veoma pametna iskrena i inteligentna osoba.., kojoj je sex non stop na pameti.., inače punokrvni heteroseksualac...
40 % gay heteroseksualno prijedijeljena djevojka koja se nekad oblachi kao prava mushkarchina..
pa volim da nosim boxerice, shto cu...
Gde si Roso, druže moj! :D
13% Gay...
Evo ga! 13%!
Dokazano, gotovo, zatvaraj topik, gasi, kraj, razilazi se ...:biggrin: :biggrin: :biggrin:
Zor_djevojka 15-05-08, 14:35 Gde si Roso, druže moj! :D
ali sam se (za)mislila kod onoga pitanja ko se bolje oblachi mama ili tata ...i imam li sexy vesh koji mi donosi srecu...:biggrin:
i obarala sam ruku s mushkarcem :biggrin:
rossonera je 40 % gay.
Mirjam je 36% gay.
Mogu li vam ja drzat svijecu koji put? Makar jednu malu ... :D
A i ja sam Ružice napisao da sam se kao vrlo mali oblačio u žeMsko (tačnije u Lepu Brenu)... :D
Zor_djevojka 15-05-08, 14:39 A i ja sam Ružice napisao da sam se kao vrlo mali oblačio u žeMsko (tačnije u Lepu Brenu)... :D
sad si mi josh miliji! :) :D
Zor_djevojka 15-05-08, 14:43 Mogu li vam ja drzat svijecu koji put? Makar jednu malu ... :D
a shto ce nam svijeca :D?
sad si mi josh miliji! :) :D
Aaaaa.., hoću li ti biti još miliji kada kažem da sam se penjao na malu drvenu klupicu i pjevao '' sitnije.., cile sitnije..'' :photo:
p.s. Joooj mene.., što se obruka... :unsure:
Zor_djevojka 15-05-08, 14:48 Aaaaa.., hoću li ti biti još miliji kada kažem da sam se penjao na malu drvenu klupicu i ''Pjevao sitnije.., cile sitnije..'' :photo:
p.s. Joooj mene.., što se obruka... :unsure:
ahahahahahaha a jojjjjjjjj, sa sve vrckanjem :)...sad bi' te izljubila da mogu ahahahaha kao kakvo slatko dijete :)..kako si me nasmijao, nemash pojma..samo mogu da te zamislim :)
Evo i mene...40% :hypocrite1:
Auuuuuh 50 % Meni je najbolje :D:D:D:D
Slowpoke Rodriguez 15-05-08, 15:56 26%
26%
Ti si još i dobar, vidi nas! :D
Људи да ли сте ви нормални? Па шта вам не смета??? Не смета зато што не видите човјека како се љуби са другим да не кажем нешто горе... Па је ли то модерно и нормално?!? Ви шетате са дететом и оно вас пита шта раде она двојица чикица... Па је*о би им милу мајку, значи, ја бих баш волио да упознам овога што каже да је пешко,и све сличне њему, после не би имали проблем са пушењем... А ви што вам не смета змамислите себе за једно 20-30 год: долазите кући са посла, уморни, нервозни, откључавате врата и чујете гасове из предсобља, мислите син привео неку екстра рибу и као поносан ћале мало гвирнете да видите јел ради све како треба... Кад оно њега један нагузио а другом пуши... Шта би урадили???
Ја лично бих изашао у новинама... писало би Отац убио сина и његове љубавнике па онда себе...
Људи ако подржавате педере, зашто онда на подржавате педофиле, некрофиле, оне што воле са животињама... Њима се савјетује лијечење а педери су нормални???
Ti si još i dobar, vidi nas! :D
Da, vidi nas....trichavih 40%:biggrin:
26%
Sa koje strane 26? ehehehehe
Mac, mac, mac ... :D
Senza_Guerra 15-05-08, 16:01 33% :D Jedna trecina mi vabi... Hahahahahah
Aaaaa.., hoću li ti biti još miliji kada kažem da sam se penjao na malu drvenu klupicu i pjevao '' sitnije.., cile sitnije..''
p.s. Joooj mene.., što se obruka... :
Dobro je sve dok nijesi poceo 'mace moje sti si bog ne znam sta bih ja bez tvog..' :D :D :D :D
Slowpoke Rodriguez 15-05-08, 16:03 Ti si još i dobar, vidi nas! :D
Simm je postavio dobro pitanje :)
Sa koje strane 26? ehehehehe
Mac, mac, mac ... :D
Koje pivo piješ, Prle? Ja obično pijem Laško. Smeta li ti što ja pijem Laško pivo?
Tiho, Prle, tihoooo .... :nono2:
Slowpoke Rodriguez 15-05-08, 16:04 Људи да ли сте ви нормални? Па шта вам не смета??? Не смета зато што не видите човјека како се љуби са другим да не кажем нешто горе... Па је ли то модерно и нормално?!? Ви шетате са дететом и оно вас пита шта раде она двојица чикица... Па је*о би им милу мајку, значи, ја бих баш волио да упознам овога што каже да је пешко,и све сличне њему, после не би имали проблем са пушењем... А ви што вам не смета змамислите себе за једно 20-30 год: долазите кући са посла, уморни, нервозни, откључавате врата и чујете гасове из предсобља, мислите син привео неку екстра рибу и као поносан ћале мало гвирнете да видите јел ради све како треба... Кад оно њега један нагузио а другом пуши... Шта би урадили???
Ја лично бих изашао у новинама... писало би Отац убио сина и његове љубавнике па онда себе...
Zasto ljudi stalno misle da su homoseksualci koje moze da prebije i malo krupnija tetka?
Iznenadio bi se decko kakvih sve nas ima :)
Senza_Guerra 15-05-08, 16:09 Sa koje strane 26? ehehehehe
Mac, mac, mac ... D
Ne mijsaj mi se!!!!:mf_argue::slap425:
Rodrigo :secret::mwah1::kiss1:
aahahahaahahaHAHAHAHAHAHAAHAHAHh
Senza_Guerra 15-05-08, 16:10 Људи да ли сте ви нормални? Па шта вам не смета??? Не смета зато што не видите човјека како се љуби са другим да не кажем нешто горе... Па је ли то модерно и нормално?!? Ви шетате са дететом и оно вас пита шта раде она двојица чикица... Па је*о би им милу мајку, значи, ја бих баш волио да упознам овога што каже да је пешко,и све сличне њему, после не би имали проблем са пушењем... А ви што вам не смета змамислите себе за једно 20-30 год: долазите кући са посла, уморни, нервозни, откључавате врата и чујете гасове из предсобља, мислите син привео неку екстра рибу и као поносан ћале мало гвирнете да видите јел ради све како треба... Кад оно њега један нагузио а другом пуши... Шта би урадили???
Људи ако подржавате педере, зашто онда на подржавате педофиле, некрофиле, оне што воле са животињама... Њима се савјетује лијечење а педери су нормални???
Ima jedan strasno dobar citat: 'Brate iskuliraj, popi pivo'!!!!
Senza_Guerra 15-05-08, 16:20 Ako oces da smrsas svrati koji put na ovi topik, malo da se ubrza proces ahahhaahahahahahahaahhahahahahahahha
A i psovka ide 'Turi toj u tur..' :D :D :D :D :D
Alo ljudi nema potrebe ze pretenciozne svadje,zaista svako ima pravo na svoje misljenje u vezi teme,ne bih nikada nicije misljenje pocenjivala.Verovala sam da sam temu otvorila samo da iznesete Vasa misljenja a ne da ide neka besmislena rasprava i da navlacite jedni drugima rogove
Slowpoke Rodriguez 15-05-08, 22:54 Alo ljudi nema potrebe ze pretenciozne svadje,zaista svako ima pravo na svoje misljenje u vezi teme,ne bih nikada nicije misljenje pocenjivala.Verovala sam da sam temu otvorila samo da iznesete Vasa misljenja a ne da ide neka besmislena rasprava i da navlacite jedni drugima rogove
Nisu ovo pretenciozne svadje Pehar. Ovo je sve divna mogucnost da budemo otvoreni i iskreni. Ne kazem, ono sto konacno pokulja, kad spadnu maske - nerijetko je prilicno neprijatno. Jbm li ga...
Mene su uvijek privlacili ljudi koji neslaganje sa svijetom oko sebe zele rjesavati nasilnim uniformisanjem razlicitosti. To rijetko kad uspijeva - i uglavnom se okonca jos vecim ogorcenjem s jedne i zrtvama s druge strane. Takve slike se periodicno ponavljaju. A mi nista ne ucimo... Zato sto pokusavamo da potisnemo svoje unutrasnje porive i potrebe.
Siguran sam da me evo npr. Ribica (spominjem je jer bila veomam ozbiljna) neće pogrešno shvatiti.., jer volim da se šalim...
Of course, darlin¨:biggrin::biggrin:
Moram priznati da me Prle baš razočarao svojim komentarima.
A i ja sam Ružice napisao da sam se kao vrlo mali oblačio u žeMsko (tačnije u Lepu Brenu)... :D
hahahahahaaaaaaaaaaaa odavno se ovako nisam presmijala, hvala ti 13% :notworthy:
Ja sam 46 posto :D
Meni se nikako ne svidja ton koji Prle forsira, mislim da je impulsivan suvise, ali ne mogu da ospem paljbu po njemu, niti zelim. Covjek smatra da su isto sto i nekrofili, zasto bih ja tvrdila da je njegovo misljenje pogresno, a moje ispravno?
Znam mnogo ljudi koji razmisljaju slicno, ne bas ovako.
|
|