Maryna
03-07-06, 19:44
Ne znam da li je tacno da se na gradilistu pored velike pijace (Podgorica) pravi trzni kompleks gdje ce pored ostalog biti i ekskluzivni bioskop?
|
View Full Version : Novi bioskop(i) Maryna 03-07-06, 19:44 Ne znam da li je tacno da se na gradilistu pored velike pijace (Podgorica) pravi trzni kompleks gdje ce pored ostalog biti i ekskluzivni bioskop? Filip 15-07-06, 17:05 Ne znam da li je tacno da se na gradilistu pored velike pijace (Podgorica) pravi trzni kompleks gdje ce pored ostalog biti i ekskluzivni bioskop? ja sam mislio da je to jav.. .... eh je*i ga. sad sam se razocara. Scuby Doo 16-07-06, 02:07 Ne znam da li je tacno da se na gradilistu pored velike pijace (Podgorica) pravi trzni kompleks gdje ce pored ostalog biti i ekskluzivni bioskop? ja sam mislio da je to jav.. .... eh je*i ga. sad sam se razocara. Hahahahaha. javna kuca ili javni wc? Maryna 16-07-06, 23:14 Ne znam da li je tacno da se na gradilistu pored velike pijace (Podgorica) pravi trzni kompleks gdje ce pored ostalog biti i ekskluzivni bioskop? ja sam mislio da je to jav.. .... eh je*i ga. sad sam se razocara. Ajde samo se zezajte ali to je velika stvar za nas grad :idea: Gogi 11-09-06, 19:40 e blago vama ljudi!ja sam iz nk ,nemam bioskop,a i dok sam ga imao unutra sam se smrzavao i žuljao dupe na neke užasne partijske stolice!Ajde pozajmite nam mugošu na par dana pa ćemo vam ga vratiti,neka nam ruši kuce kolliko god oće samo neka radi nešto u ovaj truli grad!! Filip 12-09-06, 03:01 e blago vama ljudi!ja sam iz nk ,nemam bioskop,a i dok sam ga imao unutra sam se smrzavao i žuljao dupe na neke užasne partijske stolice!Ajde pozajmite nam mugošu na par dana pa ćemo vam ga vratiti,neka nam ruši kuce kolliko god oće samo neka radi nešto u ovaj truli grad!! aj eto ti ga. kolko trazis para uz njega? explosion 09-05-08, 18:31 Kad ce vise biti gotovi? Nisam isla u bioskop vjecnost citavu, prljavo je, smrdljivo, neudobno... I da se ne naplacuju ulaznice, niko im ne bi dolazio. |