View Full Version : Nudizam
Zor_djevojka 08-05-08, 23:57 Shta mislite o istom http://forum.cafemontenegro.com/images/smilies/icon_question.gif Uprazhnjavate li ga http://forum.cafemontenegro.com/images/smilies/icon_question.gif ...Idete li na nudistichke plazhe?
ja neshto i ne simpatishem isti - stidljivost chini svoje, al' priznajem da je ideaalan osjecaj kupati se gola u moru ;)..
Probah jednom i taj 'sport'.
Jaz.Nocno kupanje.Dobar drug.Distanca 10m izmedju nas.Morao je da zhmuri :D
Sve ostalo je fenomenalno..
Oslobadjajuc,rasterecujuc osjecaj ... :D
ulcinj, jul, 2007. u 3 i po popodne, skinuo sam se tada jednom na 30 sekundi i nikad vise! kakav bre nudizam... stidljiv sam ja za to...:D
Nas su jednom jurili sa Ade zbog voajerisanja i shetnje u sortsevima :) Bili smo klinci .
Inace, sa ljepsom polovinom bih bez kompleksa otisao na nudisticku plazu.
Senza_Guerra 09-05-08, 00:33 Probah jednom i taj 'sport'.
Jaz.Nocno kupanje.Dobar drug.Distanca 10m izmedju nas.Morao je da zhmuri :
Sve ostalo je fenomenalno..
Oslobadjajuc,rasterecujuc osjecaj ... :
A sto me ne zva da ja zmurim :hammer5425::wallbash::annoyed_h4h: :D :D
Mistique..., to nije nudizam... :)
Ja sam kao dijete na nekoj nudističkoj plaži u blizini Pakoštana (HR).., zabasao (malo se izgubio) sam sa ocem... Sad mi je to kao kroz maglu.., imao sam 8 godina... Sjećam se da su mi se svi (gologuzani) nešto smješkali.., dok je moj tatica sav zbunjen pokušao da nas udalji što više od plaže...
Kad smo se vratili u kamp.., ja sam taj doživljaj stalno sam prepričavao.., a moji su me šutkali... Ubrzo smo se vratili kući (ostali smo na moru dan.., dva..)... Kažu da je bila moja krivica što smo se prerano vratili kući... Odmor je bio kratak ali prepun utisaka...
Imao sam problema i u školi.., jer sam to stalno prepričavao... Roditelji su s početka godine dolazili svakih 5.., 6.., dana u školu... Ne sjećam se kad sam prestao da tavrljam o tome... Izgleda da sam bio dosadio i Bogu i Đavolu... :locked:
I sad se pitam kako bih odreagovao na nudizam... Ne smeta mi.., ali bojim sa da bi morao nositi neke velike novine da pokrijem gospodina ''mini me''.., ne zbog stida..., već znate... Ma žeMskima je po tom pitanju mnogo lakše...
Kad bih redovno uživao u čarima naturizma možda bih se i oslobodio malo... :)
Ja - kao od majke rodjena trchim po plazhi za peshkirom ,isto takva se i brchkam= nudizam.
Senza ,bilo bi te strah po noci da zhmurish :D
Nije ako se kriješ da te niko ne vidi... U tvom slučaju si nudista i u kupatilu...
Ako bi se npr. preda mnom (kao neznancu) skinula na javnom mjestu.., a da ne trepneš okom.., mogli bi pričati o nudizmu... :)
Ili možda bolje.., nazovimo tvoje skidanje egzibicionizam... :)
Ma žemskima je po tom pitanju mnogo lakše...
Ma ne samo to, sve im je u zivotu lakse ... nije zaludu Haso rekao u porodilistu "dobro je da je curica da se ne muci ko ja" :D
Nijesam nikad silazio na nudisticku plazu, niti me neka velika zelja vuce. Ako bih htio da idem da gledam atraktivne obline mladih zenskih tijela, koje sam srece, potrefio bih dan kad dolaze kolektivno sa gerijatrije ...
p.s. Kad pomenu novine, sjetih se jedne reklame za saune: Dvije saune, jedna puna zena, jedna puna muskaraca, dijeli ih drveni zid. I jedan od muskaraca nadje u zidu rupu (iz daske ispao cvor) i viri u onu zensku saunu, a tamo merak :). Utoliko sa one strane jedno grdno krvavo oko - cuvarka zenske saune. Ovaj bjezi, cuvarka ulazi u musku saunu, postrojava sve muskarce, oni svi drze ruke ispred, pokrili sramotu, samo onaj sto je virio drzi ruke na ledjima, a preko sramote prebacio preskir. :D :D :D
Senza_Guerra 09-05-08, 00:43 @ misique
E ali mEsecina.. he-he-he-he
Nije ako se kriješ da te niko ne vidi... U tvom slučaju si nudista i u kupatilu...
Ako bi se npr. preda mnom (kao neznancu) skinula na javnom mjestu.., a da ne trepneš okom.., mogli bi pričati o nudizmu... :)
Ili možda bolje.., nazovimo tvoje skidanje egzibicionizam... :)
Ne cjepidlachi :wink3::)
Bio mi je prvi put,a prvi put je uvijek protkan sramezhljivoshcu i neckanjem :thumb_up:
Senza_Guerra 09-05-08, 00:50 Ma ne samo to, sve im je u zivotu lakse ... nije zaludu Haso rekao u porodilistu "dobro je da je curica da se ne muci ko ja" :D
Nijesam nikad silazio na nudisticku plazu, niti me neka velika zelja vuce. Ako bih htio da idem da gledam atraktivne obline mladih zenskih tijela, koje sam srece, potrefio bih dan kad dolaze kolektivno sa gerijatrije ...
p.s. Kad pomenu novine, sjetih se jedne reklame za saune: Dvije saune, jedna puna zena, jedna puna muskaraca, dijeli ih drveni zid. I jedan od muskaraca nadje u zidu rupu (iz daske ispao cvor) i viri u onu zensku saunu, a tamo merak :). Utoliko sa one strane jedno grdno krvavo oko - cuvarka zenske saune. Ovaj bjezi, cuvarka ulazi u musku saunu, postrojava sve muskarce, oni svi drze ruke ispred, pokrili sramotu, samo onaj sto je virio drzi ruke na ledjima, a preko sramote prebacio preskir.
AAHahahahahahahah jes jes, gleda' sam to Hahahahahahahahah :D :D :D
Mistique.., u svakom slučaju noćno kupanje mi nije strano.., pa i bez odjeće... Bio sam u prilici prije nekoliko godina u Dubrovniku ispod zidina da idem sa djevojkom na takvo kupanje.., a njena prijateljica nam je čuvala stvari...
Bilo je lijepo.., naročito njenoj prijateljici (divna jedna djevojčica) koja me je po malo zadirkivala... Mada kaže da nije virila dok sam se raspremao...
I tako.., bilo je toga.., mada mi to nikako ne vuče na nudizam...
U svakom slučaju tvoj mi je izlet u ''nepoznato'' za svaku pohvalu.., a i simpatičan mi je... :)
AAHahahahahahahah jes jes, gleda' sam to Hahahahahahahahah :D :D :D
Mislim da imam to na nekom DVD-u... Samo se ne sjećam šta su reklamirali... Koma je... :thumb_yello::smokeing:
haha ko zna ,mozda jednog dana budem nudAc u pravom smislu rijechi ..:)
Uploadujte taj video ili postavite link ,da se oRadujemo malo :D:D
nestasni_cipiripi 09-05-08, 18:58 Kad je leto,mi utorkom,srijedom,cetvrtkom,a isto tako petkom,subotom i nedeljom ne idemo na nudizam.Sto se za ponedeljak ne bi moglo rec.Znaci ponedeljkom u jutarnjim casovima ja i mali mi vjevercici nasa mala krznena tjela spustimo u jezero.Mada sad kad bolje razmislim ja ka vjeverko sam cijeli zivot nudista....
Ja sam glasala DA.nema nista strasno u tome, ako su svi goli oko tebe, sto ne bi i ti. Samo ja ne bih. :D
Slowpoke Rodriguez 09-05-08, 19:55 Generalno podrzavam nudizam, ali licno nemam m**a za javnu izlozbu
:D
ja sam uvjek za toples varijantu ,nikad za nudizam..
Nemam nista protiv nudista...samo ja ne bih mogla.:unsure:
Toples vec dolazi u obzir....:yes513:
Slowpoke Rodriguez 09-05-08, 20:41 I ja sam istog misljenja. Nudizam - ne, toples- svakako da
Ma kako su mi divni ovi muskarci. Da, vama je bas problem da budete u toplesu!:)
Oni su ZA zenski toples. :D
Slowpoke Rodriguez 10-05-08, 00:55 Bogami, nije to tako lako kao sto mislis
Slowpoke Rodriguez 10-05-08, 00:55 Oni su ZA zenski toples. :D
i muski, casti mi
A sta kod muskog toplesa konkretno nije lako? :D
Slowpoke Rodriguez 10-05-08, 01:01 A sta kod muskog toplesa konkretno nije lako? :D
ista stvar kao i kod zenskog.
sve je stvar nametnutog osjecaja normalnog
:boxing542:
Slowpoke Rodriguez 10-05-08, 10:31 da su zenske grudi nesto treba javno prikrivati, a muske su potpuno normalne za vidjet.
I koji je tu kriterijum? Velicina? Cudno - jer pojedini muskarci imaju vece grudi od pojedinih zena.
Ili samo zato sto su zenske, pa po inerciji moraju biti daleko od ociju javnosti? Ako je tako - to je jos jedan od mehanizama podredjivanja zene
:)
da su zenske grudi nesto treba javno prikrivati, a muske su potpuno normalne za vidjet.
I koji je tu kriterijum? Velicina? Cudno - jer pojedini muskarci imaju vece grudi od pojedinih zena.
Ili samo zato sto su zenske, pa po inerciji moraju biti daleko od ociju javnosti? Ako je tako - to je jos jedan od mehanizama podredjivanja zene
E to za velicinu grudi si u pravu...mogu da pozavidim mnogim muskarcima :D
Slowpoke Rodriguez 10-05-08, 10:57 I sad mi objasni kako necije manje zenske grudi (velicina stvarno nije bitna... mislim kad zene mogu bezocno da koriste ovu frazu, evo i ja da se konacno okoristim :D) mogu da mogu biti sexiplnije i iritantnije za moralne cistunce od razvijenih grudi jednog prosjecnog Zabjelcanina?
Pun je ovaj svijet dilema
I sad mi objasni kako necije manje zenske grudi (velicina stvarno nije bitna... mislim kad zene mogu bezocno da koriste ovu frazu, evo i ja da se konacno okoristim :D) mogu da mogu biti sexiplnije i iritantnije za moralne cistunce od razvijenih grudi jednog prosjecnog Zabjelcanina?
Pun je ovaj svijet dilema
Muske gole grudi (shto dlakavije po mogucnosti)- PONOS!:thumb_up:
Zenske gole grudi- SRAMOTA:wub2:
To dodje nesto kao sa maljavoshcu, kod mushkaraca ponos, kod zena BRUUUKAAA....:D
Slowpoke Rodriguez 10-05-08, 11:11 zanimljivi su primjeri kojima iskazujemo nase predrasude, iako ih zvanicno nemamo :)
zanimljivi su primjeri kojima iskazujemo nase predrasude, iako ih zvanicno nemamo :)
Da, bash razmisljam o tome..nekad bih se zaklela da nemam predrasude...a vidi sad.:yes513:
Mislim da muskarcima uopste ne bi smetalo da mi zene shetamo u toplesu na ulici:cheezy:
To govori da su ta pravila zene same sebi nametnule.
Ovo je shkakljiva tema za mene..
ne mozhe veza opstati pod takvim okolnostima.
Nazhalost,imala sam priliku da izlazim sa momkom
( naravno ne Zabjelchaninom) iz Bloka ,chije je poprsje biloraskoshnije od moga!
Malo mi je bila muka shto zavidim mnogim curama sa bujnim dekoltetom..ali ON ,on mi je bio nepreboL!
Ja -sa shljivicama ,on ,nabildovan,kol'ko shifonjer ,pucaju mu majce preko grudi .. nekompaKtibilni potpuno ..
Mislim da nas je to razorilo ...:(
Size does matter !
Slowpoke Rodriguez 10-05-08, 12:06 Mislim da muskarcima uopste ne bi smetalo da mi zene shetamo u toplesu na ulici:cheezy:
To govori da su ta pravila zene same sebi nametnule.
Zene su ta pravila prihvatile, nakon sto su prvo puritanci zenu smjestili u ulogu reproduktivnog objekta u tami spavace sobe, ciji se svaki izlazak iz te tame i njena personalizacija - smatrao lomljenjem kompletnog vrijednosnog okvira u kojem se odvijao zivot.
A onda je polako zena i pocela svoje okove da posmatra kao neodvojivu kariku tog okvira - pa je prihvatanje i dobilo neku vrstu normalnog.
Lomite okove - prije sexualne, nece nam dolaziti ni mentalna emancipacija :)
Slowpoke Rodriguez 10-05-08, 12:09 Size does matter !
Naravno, ne mozemo ignorisati naslijedjene navike i dozivljaje.
Onog momenta kada zaista krenemo u preispitivanje licnih stavova - mocicemo da trazimo osobe slicnih svjetonazora. Do tada - sve je to nausmicno poklapanje i drzanje sopstvenih poriva i potreba pod kontrolom.
A nijedna kontrola nije bila dovijeka (pa ni ova DPSovska :D). Ili se kontrola urusava ili se mi urusavamo :)
Bash mi je milo shto smo ovako temeljno pristupili razradjivanju tematike nudizma ,prozhimajuci esencijalne ideje i stavove u vezi sa opshtom kulturom i tradicionalnim nachinom razmishljanja u krajevima nashe lijepe,naravno,sa neizostavnim dodirom na aspekt politickog segmenta.
Stvarno divno!
Zivio govornik!:clapping::clapping::clapping:
Muske gole grudi (shto dlakavije po mogucnosti)- PONOS!:thumb_up:
Zenske gole grudi- SRAMOTA:wub2:
Zašto..., to je najnormalnije... Kad vidite u gradu da dijete sisa majku nije sramota... Kad to radi ozbiljan čovjek.., onda je u pitanju velika sramota... (šala mala) ;)
Elem (što bi rekli neki).., u centralnoj africi je najnormalnije hodati u toplesu...
To dodje nesto kao sa maljavoshcu, kod mushkaraca ponos, kod zena BRUUUKAAA....
Kod žena je maljavost prije 60-ak godina (kod nas) bila društveno prihvatljiva... Bio je to znak zrelosti.... :photo:
Ja lično volim glatko ispod ruke... :)
O ukusima ne vrijedi raspravljati...
Kod žena je maljavost prije 60-ak godina (kod nas) bila društveno prihvatljiva... Bio je to znak zrelosti.... :photo:
Ovo je zhiva istina.Najveci dozhivljaj momcima 60s godina je bio kad iz kupaceg kostima neke cure izviri koja stidljiva dlaKica ,pa ih mami .. a oni pjene li pjene :D:D
Zov prirode ;)
Ovo je zhiva istina.Najveci dozhivljaj momcima 60s godina je bio kad iz kupaceg kostima neke cure izviri koja stidljiva dlaKica ,pa ih mami .. a oni pjene li pjene :D:D
Zov prirode ;)
U Batka nema razloga sumnjati.., ni mrvicu..., osim kad se šali of course... http://www.kolobok.us/smiles/icq/cool.gif
Mnogi smatraju da je ovaj ''gizdavi'' lobi kriv zašto dlačice nisu u modi... :red_bandana:
U Batka nema razloga sumnjati.., ni mrvicu..., osim kad se šali of course... http://www.kolobok.us/smiles/icq/cool.gif
Mnogi smatraju da je ovaj ''gizdavi'' lobi kriv zašto dlačice nisu u modi... :red_bandana:
Moze to chaskom da se vrati u modu....:cheezy:
http://content.sweetim.com/sim/cpie/emoticons/0002011B.gif
E ja ga upraznjavam kad mogu a nemam dje :D
U pocetku sam se stidio, u vodu svlacio i oblacio, dok se nisam nacerao da budem go ka svi ostali, brzo sam se naviko i ogluvio na golotinju.
Brzo zaboravis na golotinju i pocnes da uzivas u kupanju.
Toliko mi se svidja taj osjecaj da bi se uvijek kupao go, ali ne mogu :D
Dajem podrsku i pravim drustvo zenskama koje zele da upoznaju nudizam http://content.sweetim.com/sim/cpie/emoticons/00020121.gif
Slowpoke Rodriguez 25-05-08, 00:01 Dajem podrsku i pravim drustvo zenskama koje zele da upoznaju nudizam http://content.sweetim.com/sim/cpie/emoticons/00020121.gif
Samo zenama?
PS: Vidio sam ti slike na forumu :rambo:
Slowpokemon.., ti si meni čini mi se dao vremena da razmislim.., a evo vidi sad... :D
Predator-e čuvaj se.., opasan je ovaj Pokemon... ;)
Senza_Guerra 25-05-08, 00:31 Evo ja mogu da potvrdim.. :D
Slowpoke Rodriguez 25-05-08, 00:40 E pa... Radoznalost pracena komplimentom - svi vide opasnost. A nije tako. Naprotiv
Daaaa..., to su te predrasude... A ima ih još.., neke su i veoma pozitivne...
Evo da ne spamujem više...
Batko is Off... :)
Pazim se ja http://content.sweetim.com/sim/cpie/emoticons/00020159.gif
Angelina75 25-05-08, 01:32 http://content.sweetim.com/sim/cpie/emoticons/0002011B.gif
E ja ga upraznjavam kad mogu a nemam dje
U pocetku sam se stidio, u vodu svlacio i oblacio, dok se nisam nacerao da budem go ka svi ostali, brzo sam se naviko i ogluvio na golotinju.
Brzo zaboravis na golotinju i pocnes da uzivas u kupanju.
Toliko mi se svidja taj osjecaj da bi se uvijek kupao go, ali ne mogu :D
Dajem podrsku i pravim drustvo zenskama koje zele da upoznaju
e ja se stidim:unsure::unsure:...blago tebi kad si tako samopouzdan:D
i ja se stidio no me proslo, navikne se
Angelina75 25-05-08, 01:49 ehhhh.......:shocked542:...ma lako se ja naviknem ....no sto ako se oduprem stidljivosti,onda cu da se skidam i dje treba i dje ne treba:cheezy::cheezy:
mogu mislit.... :rolleyes::biggrin:
Slowpoke Rodriguez 25-05-08, 13:14 Pazim se ja http://content.sweetim.com/sim/cpie/emoticons/00020159.gif
pazis se... cega?
:pg_bubbles_h4h:
Potpuno se slazem! Isti problem sam i ja imao, i to ne samo sa nudizmom. Ali kada se predje preko inicijalne mentalne barijere, uzivanje je sve vece i vece
pazis se... cega?
:pg_bubbles_h4h:
Svega sto mi ne odgovara.http://content.sweetim.com/sim/cpie/emoticons/000201BD.gif
Zenske ajmo na nudisticku, da uzivamo u carima mora :D :D :D
pa nista protiv...mene sad nervira razlika boje gdje je bio kupaci..:(a ovako bez brige..:)
nadamo se da ce se boja sto prije izjednacit... :D
a bas ti hvala na iskrenim zeljema i nadama,pa potrudicemo se:)
Slowpoke Rodriguez 08-07-08, 11:04 Rezervacije na pp :D
ja se prijavljujem :smokeing:
ccccc...e stvarno pokvareno...
nestasni_cipiripi 08-07-08, 12:07 Majo dodji ti u HN...
ja hocu,ali oko 15 avgusta na duze,mada mozda i prije:)
nestasni_cipiripi 08-07-08, 12:45 E dobrodosla mi
Ima li nudizma po brodovah? :xmas143:
ccccc...e stvarno pokvareno...
moze se on prijavljivat koliko hoce, samo zene dolaze u obzir :), sa muskima ne idem bas zbog homica, nisam i ne zelim niko da me smatra :nonono:
Ima li nudizma po brodovah? :xmas143:
nema, a i nema se vremena normalno okupat u more a ne jos nudizam :nonono:
zene su dobro dosle :) bas mi se kupa na nudisticku a ne ide mi se sam.
[QUOTE=Predator;412915]moze se on prijavljivat koliko hoce, samo zene dolaze u obzir :), sa muskima ne idem bas zbog homica, nisam i ne zelim niko da me smatra :nonono:
e pametno da znas,ali sad ih razocara...:biggrin:
Shta mislite o istom http://forum.cafemontenegro.com/images/smilies/icon_question.gif Uprazhnjavate li ga http://forum.cafemontenegro.com/images/smilies/icon_question.gif ...Idete li na nudistichke plazhe?
ja neshto i ne simpatishem isti - stidljivost chini svoje, al' priznajem da je ideaalan osjecaj kupati se gola u moru ;)..
Ja sam od pon na odmoru, nocno kupanje zakazano... Javljam utiske..:guitar:
danas sam bio na nudisticku, iz vode nisam izlazio a i izgoreo sam :D
danas sam bio na nudisticku, iz vode nisam izlazio a i izgoreo sam :D
Jel te to bilo stid? :D
Jel te to bilo stid? :D
nije, malo neobicno ali kad udjem u vodu na sve zaboravim :yumm2:
Bbroji li se to kad ne izlazis iz vode, da si bio uopste????
:) :)
toliko je bilo zanimljivo u vodi:))))
pa on je Predator vide ga samo kad on zeli:)
da,da...ono u fazonu,gledaj ali da tebe n vide:)pametno nema sto...a bice da je zbog toga;)
Bbroji li se to kad ne izlazis iz vode, da si bio uopste????
:) :)
ne skidam se u vodu no na plazu, a tada sam vidljiv
toliko je bilo zanimljivo u vodi:))))
u vodu se dobro dobija boja a nije vruce i ne znojim se a i super je osjecaj
pa on je Predator vide ga samo kad on zeli:)
Da Da :D
da,da...ono u fazonu,gledaj ali da tebe n vide:)pametno nema sto...a bice da je zbog toga;)
uzivam u carima mora
Angelina75 09-07-08, 20:09 Ao @Predator....vish' dje te zeMske saleću čim si reka' da si ka' puž golać bio u vodi:D
a nece ni jedna da pravi drustvo, vidjeli ti to
a nece ni jedna da pravi drustvo, vidjeli ti to
xeexe...pa kad ne zoves....:photo:
ja se vazda kupam go, bezveze mi je da sapun i sampon stavljam na robu. Sto se tice plaze nikad nisam posao bez sorca, mada to nije neki podatak obzirom da sam svega 3-4 puta bio na plazi ;)
Angelina75 09-07-08, 20:35 xeexe...pa kad ne zoves....:photo:
eto...samo se ti @ Predator josh jedno pozali na neshto:biggrin:....pa cu da te :boxing542:..vish' da cure pristizhu:biggrin:
Zenske ajmo na nudisticku, da uzivamo u carima mora :D
Rezervacije na pp :D
xeexe...pa kad ne zoves....:photo:
Zovem zovem, no se izgleda ne cuje :)
jopet danas, ali samo 2 sata
ti ces se tako navici na taj nudizam da posle neces moci gace nositi:guitar::wacko:
Baš se pitam.., a što su ljudi toliko stidljivi...? :rei:
ti ces se tako navici na taj nudizam da posle neces moci gace nositi:guitar::wacko:
Obrnuto :D
e ja htjela danas ali nikako da nagovorim sestru..a s obzirom da sam sa njom otisla nisam je mogla ostaviti..
Dubai (Beta-AP) - Vlasti u Dubaiju pokrenule su kampanju da suzbiju "nedolično ponašanje" na plažama, u koje su ubrojani toples sunčanje i golotinja, i do sada je privedeno 79 osoba. Policija je postavila osmatračke tornjeve i angažovala policijske patrole u uniformama i u civilu kako bi kontrolisala ponašanje na plažama.
Opštinske vlasti Dubaija takođe su otpočele kampanju obavještavanja kojom se podsjećaju zapadni turisti i mnogobrojni stranci koji žive u tom emiratu da je ovaj arapski grad-država koji ima zapadne poglede na biznis ipak muslimanska zemlja i da se nalazi u tradicionalno konzervativnom okruženju. Policija je privela 79 osoba u protekle dvije nedjelje "zbog uznemiravanja porodica koje uživaju na plaži" njihovim ponašanjem, rekao je juče portparol Odjeljenja za kriminalna istraživanja u Dubaiju Zuhair Harun, ali nije precizirao šta su oni radili.
Pojačane mjere su počele nekoliko dana pošto je policija našla bitanski par kako upražnjava seks na plaži. Njima prijete zatvorske kazne. Hiljade Evropljana i Azijata živi u Dubaiju, jednom od sedam polunezavisnih država koje čine Ujedinjene Arapske Emirate, koja je konzervativna muslimanska država. Dubai kao biznis centar tog regiona je sve popularnija destinacija za zapadne turiste. Policijska kampanja će takođe biti uperena protiv onih koji ometaju ljude na plaži ponašanjem koje se procijeni da je "uvredljivo, nemoralno" rekao je načelnik policije general Kamis Matar al Maseina u šta se uključuje i nepotrebno zadržavanje i voajerizam, dodao je on. Na javnim plažama tog popularnog emirata uskoro će biti istaknuti znaci u kojima se upozoravaju turisti na arapskom, engleskom i nekoliko drugih jezika da se ne sunčaju bez gornjeg dijela, presvlače ili da rade druge "nepristojne radnje".
Vlasti preduzimaju ove mjere poslije brojnih pritužbi od domačih kupača na gradskim plažama, rekao je jedan zvaničnik a žalbe se kreću od porodica kojima smeta golotinja do žena koje se osjećaju neprijatno kad se sunčaju zbog grupa muškaraca koje stoje i gledaju ih. Dugačka obala Dubaija koja privlači milione zapadnih turista svake godine biće osvijetljena noću da bi se lakše vidjelo nepristojno ponašanje. Prekršioci koji budu uhvaćeni prvi put će vjerovatno proći samo sa upozorenjem, rekao je drugi policijski zvaničnik.
e ja htjela danas ali nikako da nagovorim sestru..a s obzirom da sam sa njom otisla nisam je mogla ostaviti..
Ti kreni danas sama a ja cu te sacekati, neces biti sama :)
a jesi li izlazio iz vode ili kao i prosli put:)
Ronio sam :) na kraju sam malo odlezao da se odmorim :D
ja ne idem, ali nemam nista protiv onih sto idu
makar su ravnomjerno osuncani :)
|
|