Last_Insight
07-05-08, 15:14
već dugo ovdje pišem kao astrolog na astrologiji ali jako puno stvari još moram povezati i neke tehničke stvari mi nisu jasne.
gdje mogu vidjeti sve one koji su mi digli ili spustili karmu ?
i zanima me još koja je funkcija ove "friend" opcije ?
Kako misliš 'karmu'? Valjda reputaciju. To gledaš tako što pođeš u Korisničke opcije (u gornjem lijevom uglu). Kad ti se to otvori, pisaće 'Latest Reputation Received'
Ali,tamo ima samo poslednje dobijenih 5 bodova..
mozhe li se gdje vidjeti istorijat bodovanja ?:D
Ne može... To ti dođe kao mala mana :)
Last_Insight
07-05-08, 15:27
a ovo za friend ? koja je funkcija toga ?
Pa pretpostavljam da friend lista nema neku posebnu funkciju, osim da se vidi koji su vam forumaši dragi...
Pa pretpostavljam da friend lista nema neku posebnu funkciju, osim da se vidi koji su vam forumaši dragi...
...i kojima ste vi dragi ;)
No je ođe svako svakom drag :D
No je ođe svako svakom drag :DMa nemoj :D
...i kojima ste vi dragi ;)
No je ođe svako svakom drag :D
haha dobro je dok je tako.. ne poznajemo se josh :yumm2:<- Miroslav Ilic smajli :D
Last_Insight
02-06-08, 16:53
zanima me jel to do mene ili do vas.
da nemam na dnu stranice onaj pravokutnik preko kojega biram pdf na koji idem. toga mi više nema.
Tu opciju nijesam uopšte koristila, ali sad primijetih da toga ni meni više nema. Sigurno je to jedna od osobina nove verzije foruma ;)
neznam, meni masu fali ta opcija, jer sam s njom lakse 'surfovao' kroz forum jer vise volim da citam sve one postove, al neznam dal je mozda samo iskljucena, il maknuta... ma, moze se i ovako, al onako je bilo xtrra za citanje..
Last_Insight
13-06-08, 20:37
ljudi stavio sam novi avatar i piše promjene spremljene ali ostao stari avatar u čemu je stvar ?
pise ti Domagoj na glavi :D
Koji je url da se moze preko njega mobilnim na forum?
www.madeinmontenegro.com/vbforum