View Full Version : Да ли је могуће волети неког после 3 дана?

inzaghi9
06-05-08, 21:32
Она/он је нешто најлепше што се може замислити. На саму помисао о тим сјајним очима и мекој коси срце ти удара брже. Осећаш се узбуђено, срећно, помало несигурно, једном речју - заљубљено. Али да ли је тако нешто уопште могуће тек после пар дана познанства?

Апсолутно је могуће да се осећаш као да волиш неког после свега 3 дана. Али треба много више времена да сазнаш да ли је та особа вредна твоје љубави и да ли је то права љубав или само "тежи" (али пролазан) облик заљубљености. За сада, једноставно уживај у свим чарима које слатко осећање заљубљености доноси, опусти се.

Проводи што више времена са особом која ти се свиђа и пажљиво посматрај да ли вам је лепо када сте заједно, да ли се добро забављате, да ли имате пуно тога заједничког и да ли умете да насмејете једно друго. Било да је у питању "бесконачна љубав" или не, искористи то време и добро се забављај, ако ништа друго. А ако и испадне нешто, тим боље.

(izvor) (http://zivot.krstarica.com/c/tinejdzeri/da-li-je-moguce-voleti-nekog-posle-3-dana/)

mistique
07-05-08, 01:59
Jeste!
Deshavala su se i veca chuda od toga.

Kao shto se mozhe desiti da nekog ne zavolimo za pola godine,tako se mozhemo za 3 dana zaljubiti,pa i osjetiti LJUBAV.

Zhivot je fantastichan,jer ne postoje pravila :)

Zor_djevojka
07-05-08, 09:20
Mostovi okruga Medison...

milenaaaa
07-05-08, 22:58
ne.

limunada
08-05-08, 08:13
poslije 3 dana je nemoguce...onda znaci da laze kao fol kaze da je voli ma daj....

Homer
08-05-08, 08:27
U svoju prvu djevojku sam se zaljubio posle 3 sec a ne tri dana!
Ali mi je trebalo 3 mjeseca da skupim hrabrosti da joj priđem. :D
(Za te tri mjeseca sam sve ocjene pokvario.)

boris
08-05-08, 08:42
Ja sam jednu malu kuchku Monu zavolio za jedan dan, a kod mene je bila puna dva dana i poklonio sam je jednoj curi, pa je sada ona voli....a mene vise ne poznaje:tears: i ovom prilikom hocu da joj posaljem jedno:bye2:

Baron
08-05-08, 08:47
Ja sam jednu malu kuchku Monu zavolio za jedan dan, a kod mene je bila puna dva dana i poklonio sam je jednoj curi, pa je sada ona voli....a mene vise ne poznaje:tears: i ovom prilikom hocu da joj posaljem jedno:bye2:

ne tuguj borise, biće još kučaka:pg_bubbles_h4h:

Homer
08-05-08, 08:50
I ja volim jednu kučku i kad je god vidim mašem repom! :D

Homer
08-05-08, 08:51

Ko te ne poznaje, cura ili kučka!?

Ja nešto brkam ova dva pojma :giveup:

seka
08-05-08, 10:29
definitivno NE!
ne mozete zavoljeti nekog posle tako kratkog vremena jer tu osobu za to vreme ne možete ni upoznati dovoljno da bi ste je stvarno zavoljeli.. ljudi u početku obično stavljaju najbolje maske za prikrivanje loših osobina.. neki čak toliko dobro prikrivaju svoje osobine da se to vidi tek kasnije poslije godina zabavljanja, a neki, na žalost, otkriju pravu ličnost partnera tek u braku.. možete biti privučeni nečijom fizičkom gradjom, njegovim ili njenim ponašanjem, reakcijama,smislom za humor.. ali predstoji vam dug put dok tu osobu stvarno zavolite sa svim njegovim ili njenim vrlinama i manama..

limunada
08-05-08, 10:31
definitivno NE!
ne mozete zavoljeti nekog posle tako kratkog vremena jer tu osobu za to vreme ne možete ni upoznati dovoljno da bi ste je stvarno zavoljeli.. ljudi u početku obično stavljaju najbolje maske za prikrivanje loših osobina.. neki čak toliko dobro prikrivaju svoje osobine da se to vidi tek kasnije poslije godina zabavljanja, a neki, na žalost, otkriju pravu ličnost partnera tek u braku.. možete biti privučeni nečijom fizičkom gradjom, njegovim ili njenim ponašanjem, reakcijama,smislom za humor.. ali predstoji vam dug put dok tu osobu stvarno zavolite sa svim njegovim ili njenim vrlinama i manama..

slazem se sa njom ;)

Homer
08-05-08, 10:47
@seko:

Ljubav je slijepa, vele :)

melic
08-05-08, 10:52
Ljubav je slijepa i luda, ne zna za Boga ni suda, al' lijepo pjeva i lijepo dusu odjeva..'

seka
08-05-08, 11:02
@seko:

Ljubav je slijepa, vele :)

vele,vele..:thumb_up:
a vele i : Kad te tresne, znaćeš!

a bogami dobro tresne i kad progledaš!!!:D

boris
08-05-08, 11:09
Kad progledas, obicno je kasno!:(

Pera Detlic
08-05-08, 11:37
Uglavnom se slažem sa ovim što je rekla seka.
Ali...
"ljudi u početku obično stavljaju najbolje maske za prikrivanje loših osobina.. neki čak toliko dobro prikrivaju svoje osobine da se to vidi tek kasnije poslije godina zabavljanja, a neki, na žalost, otkriju pravu ličnost partnera tek u braku.."
Tačno postoje maske i svašta još nešto. Ali niko mi ne može reci da jedna prosječno inteligentna osoba ne može upoznati nekoga u periodu od god. dana ako se bar malo potrudi.
Mislim da je zabluda kada kažu "kakav je on (ona) ološ tek sam otkrila (o) posle 5 god". Možda ta osoba nije bila takva na početku veze ali je postala kasnije. Ljudi se mijenjaju.Ja sam se promijenio zadnjih 5 god. prilično, naravno neke stvari su ostale iste i uvijek će ostati. Dešava se da uđeš u vezu sa jednom osobom a izađeš sa drugom.
Šta onda da se radi? Pokušaš da anticipiraš i predvidiš kakva će ta osoba biti u budućnosti, i u skladu sa tim donosiš odluke. Ovo je dosta teško. I ne treba pretjerivati jer se vrlo lako može pogriješiti, čak se nešto i ne treba truditi da predvidiš jer i to "predviđanje" može uništiti vezu. Ne treba se truditi previše ali ni premalo. Prava riječ je optimalno. :)

betibup
19-05-08, 16:37
da!

Supernova
19-05-08, 17:26
Brza vatra, brz i pepeo....:yes513::yes513::yes513:

phenomenon
19-05-08, 19:57
Pa to je vise zaljubljenost nego sto je ljubav...

Batboy
19-05-08, 20:12
Uglavnom se slažem sa ovim što je rekla seka.
Ali...
"ljudi u početku obično stavljaju najbolje maske za prikrivanje loših osobina.. neki čak toliko dobro prikrivaju svoje osobine da se to vidi tek kasnije poslije godina zabavljanja, a neki, na žalost, otkriju pravu ličnost partnera tek u braku.."
Tačno postoje maske i svašta još nešto. Ali niko mi ne može reci da jedna prosječno inteligentna osoba ne može upoznati nekoga u periodu od god. dana ako se bar malo potrudi.
Mislim da je zabluda kada kažu "kakav je on (ona) ološ tek sam otkrila (o) posle 5 god". Možda ta osoba nije bila takva na početku veze ali je postala kasnije. Ljudi se mijenjaju.Ja sam se promijenio zadnjih 5 god. prilično, naravno neke stvari su ostale iste i uvijek će ostati. Dešava se da uđeš u vezu sa jednom osobom a izađeš sa drugom.
Šta onda da se radi? Pokušaš da anticipiraš i predvidiš kakva će ta osoba biti u budućnosti, i u skladu sa tim donosiš odluke. Ovo je dosta teško. I ne treba pretjerivati jer se vrlo lako može pogriješiti, čak se nešto i ne treba truditi da predvidiš jer i to "predviđanje" može uništiti vezu. Ne treba se truditi previše ali ni premalo. Prava riječ je optimalno. :)

Sve znaš kako to ide.., moš se ženiti... :cheezy:

paloma
19-05-08, 21:30
Brza vatra, brz i pepeo....:yes513::yes513::yes513:

Slažem se potpuno...Savršena ljubav je kada nekog voliš i zbog i uprkos..a to se ne postiže preko noći.."Ljubav prema drugome...To nije tako jednostavna namera kao što na prvi pogled izgleda.Prilikom ljubavnog izbora zavaravaju nas mnoga čuda.Privlačnost,koju osećamo prema nekoj osobi,zasniva se velikim delom,ne na njenom stvarnom JA nego na slici koju sebi stvaramo o njoj, na spoljašnjim "kvalitetama" kao što su lepota,uspeh,bogatstvo.Čim se ta čuda rasprše, i ljubav nestaje zajedno sa njima." Pako Raban "Putanja" A ima i jedna lepa izreka: Čovek ispravno vidi srcem,ono što je pravo i dobro,oku je nevidljivo!

phenomenon
19-05-08, 22:53
Zivjeti ljubav i "voljeti nekoga", pa malo brkamo loncice :) Mi mozemo voljeti i onoga/onu sa kojom ne zivimo ljubav a to opet nije ljubav jer se ljubav zivi....a malo je sretnika sto je zaista zive