View Full Version : Куне се да вас воли - па вас остави

inzaghi9
06-05-08, 17:49
Ситуација из наслова не деси се свакоме, али многи је пре или касније доживе. Буду с неким у вези, заљубљени су, та особа тврди да је јако заљубљена у њих - а онда их прилично нагло остави, не уз непријатељство, него зато што више није заљубљена.

Ако вам се тако нешто деси, није лако не запитати се с каквим сте то кретеном или кретенком излазили. Цвркућу вам као заљубљене птичице, а у року од неколико дана - извини, нисам више заљубљен/а у тебе. Можда се упитате ко је ту луд, а падне вам на памет и да вас је та особа лагала, или да ни сама појма нема. Наравно, уз све то вас и јако боли што вас је оставио неко ко вам се стварно свиђао и кога и даље, вероватно, волите, и желели бисте да макар разумете шта се то дешава. Да ли сте ви нешто погрешно рекли или учинили? Јесте ли нешто скривили па сте изгубили љубав те особе? Или - шта?

Мада није искључена могућност да сте рекли или учинили нешто због чега сте тој особи постали одбојни, или почели мање да јој се допадате, најчешће то није случај. Најчешће уопште нисте криви за то што се десило. Да ли то значи да је та особа крива? Не - то је једна од оних тужних ситуација које се десе а да за њих нико није стварно крив, нико није желео да тако испадне нити да ико буде повређен. Нико никога није обмањивао, нико није имао лоше намере.

Шта се, онда, десило? Десило се то да су у пубертету емоције веома интензивне, али некад једноставно не потрају. И тако је та особа извесно време гајила заиста снажна и интензивна осећања према вама, није вас лагала о томе, али то ју је прошло. Можда је схватила да нисте оно што је она замислила да јесте. Можда је, нагло и неочекивано, осетила нешто снажно према неком другом (дешава се и то). А можда ју је само прошло - баш као што би и вас, у неком тренутку, у вези с неким другим, могло једноставно да прође.

Шта у таквој ситуацији? Једна могућност је да наставите са својим животом и временом нађете неког другог (пожељно је да буде с малчице стабилнијим и дуготрајнијим емоцијама). А можете, ако баш желите, и покушати да особу с којом сте били наведете да се поново заљуби у вас. Мали трик: боље су вам шансе да у томе успете ако не размишљате о томе као о враћању старе љубави, него се понашате као да се ради о новом освајању, и пружите тој особи нове разлоге да се заљуби у вас.

За шта год да се определите, срећно!

(izvor) (http://zivot.krstarica.com/c/tinejdzeri/kune-se-da-vas-voli-pa-vas-ostavi/)

inzaghi9
06-05-08, 18:08
bogami ima i toga... nekoj/nekom se danas sviđaš, pa sjutra ne sviđaš...

i vi sve mislite da ste nešto pogrešno uradili, nešto pogrešno rekli...a to nema veze nikakve

ali dešava se da nezainteresovani partner postane zainteresovan

ali u svakom slučaju treba preispitati svoje ponašanje nakon ovakvog fijaska, i ovakve se graške neće ponavljati u ovoj ili nekoj drugoj vezi

Baron
07-05-08, 08:37
Mora da ne znaš basnu o mački i mišu koja za poentu ima:
-Kumi, laskaj, preklinji, laži, samo da uđeš u rupu! :D

pehar
28-05-08, 21:03
Ja bih imala pitanje u vezi ove teme:Sta ako je istina da Vas voli,ali ukaze se prilika za posao na drugo kraju sveta,a Vi niste u situaciji da krene te s njim,ili Vas jednostavno rat razdvoji?Sta tada?
Krenuti drugom stazom zivota...
ili stalno Vam kroz secanje prolaze zive slike divnih trenutaka koje ste proveli zajeno
ili reci sebi:zatvoricu korice ovog ljubavnog romana

Zor_djevojka
28-05-08, 22:52
ako mi se zakune u majku - sve mu vjerujem..pa neka proba ako smije...

nestasni_cipiripi
28-05-08, 22:55

bogami,kad citam ove teme na ljubaF,isto ka' u prakticnu zenu,il bazar

[i]Posted via Mobile De

Angelina75
29-05-08, 00:20
bogami,kad citam ove teme na ljubaF,isto ka' u prakticnu zenu,il bazar

[i]Posted via Mobile De

hahahahaha;):D:D....ima i ana i moja romansa i moja tajna...itd.:whistling2:

wawy
29-05-08, 00:39
Mora da ne znaš basnu o mački i mišu koja za poentu ima:
-Kumi, laskaj, preklinji, laži, samo da uđeš u rupu!

hahahaaa, kako ide ova basna? :D

Angelina75
29-05-08, 00:46
hahahaaa, kako ide ova basna? :D

mislim da pocinje sa "vabi macka misa":D:D:D

Baron
29-05-08, 09:28

vjeruješ li mu ako dovede i žiranta :D

Temis
31-05-08, 00:48
E pa zamisli da mi neko kaze:"Volim te,ljubavi,bez brata,(bez sestre,bez majke) osta'...." E paa...Ne znam sto bi se meni neko kleo,i treba li?...Mislim kune li se u ljubavi?....Valjda imam dovoljno "senzora" da sama osjetim i bez rijeci voli li me ili ne...Kao i da vidim razliku u tome voli li me kao osobu a ne kao zenu svog zivota s kojom nalazi razlog da ostane a ne da ode...Mislim,sta reci...

nestasni_cipiripi
31-05-08, 02:29
Eh moja temis.nesto mi u ova doba sve tvoje napisano djeluje ka moje.al nije to to.ja bi malu golijem rukama zadavio da mi kaze VOLIM TE BEZ SVIJA.

Temis
03-06-08, 00:16
Eh moja temis.nesto mi u ova doba sve tvoje napisano djeluje ka moje.al nije to to.ja bi malu golijem rukama zadavio da mi kaze VOLIM TE BEZ SVIJA.

Eee jes nije to to,ti bi nju zadavio,a ja bi samu sebe dje se se nadjoh u to doba i na to i to mjesto sa tim sto mi se kune...

inzaghi9
08-07-08, 13:11
volim te ... to znači u prevodu ...ne volim te

maja dg
08-07-08, 13:16
VOLIM TE-u danasnje vrijeme prazne price...mada me to i odbije i to puno od nekog,kada mi poslije nekog kratkog perioda da ne kazem dana kaze da me voli...ubila bih takve osobe:gun_bandana:

Miriam
08-07-08, 13:23

Vrlo mudro rečeno! :)

Blade
08-07-08, 13:25

Heheh da se nijesi malo zeznuo? :)
Ko kaže da to uvijek mora to da znači? :) Što ti onda kažeš kad stvarno nekog voliš? Ili ne kažeš ništa?

Zor_djevojka
08-07-08, 13:26
Greote..shto sve ovdje necu prochitat'...

Baron
08-07-08, 13:39
Greote..shto sve ovdje necu prochitat'...

kad nisi romantična kao mi, šta tražiš ovđe? :tongue2:

Zor_djevojka
08-07-08, 13:40
e ako znam, jadi me znali...taman i to shto kazhehs...

maja dg
08-07-08, 14:00
Heheh da se nijesi malo zeznuo? :)
Ko kaže da to uvijek mora to da znači? :) Što ti onda kažeš kad stvarno nekog voliš? Ili ne kažeš ništa?

Pa ne mora,ali za neki kratak period mora,jer nikog ne mozes toliko zavoljeti za 5 dana,sedmica...a i danasnjim momcima reci volim te dodje kao reci dobar dan..

Marija'90
08-07-08, 14:44
bogami sam ja jednu osobu zavoljela za par sedmica,tako da..mada svi smo razliciti,sto znam...
treba bit oprezan u svakom slucaju...