View Full Version : a sto kazete za...

andjela pizelli
06-05-08, 00:08
sto biste rekli za ovu kartu,da li tu prepoznajete genija? i u cemu?

http://img233.imageshack.us/img233/8816/bokitg2.gif (http://imageshack.us)
http://img233.imageshack.us/img233/8816/bokitg2.9746944d83.jpg (http://g.imageshack.us/g.php?h=233&i=bokitg2.gif)

Last_Insight
06-05-08, 10:19
da li je genije treba vidjeti al da je faca teška faca je.

andjela pizelli
06-05-08, 12:12
da li je genije treba vidjeti al da je faca teška faca je.

pa faca bas i nije,pravi ucenjak,je al je genije:photo:

Zor_djevojka
06-05-08, 12:20
hmm...ja bih rekla da je tamniji, mozhda malo grubljih crta lica, puniji, a sigurno genije sa Mo 120 PL, Me 60 PL, shestim poljem u inteligentnim Blizancima, Merkurom u Strijelcu i ovakvim desetim poljem...Ima i otmeno gospochasto drzhanje So 0 Ju..a mozhda je i jedinac So 0 Me...

Supernova
06-05-08, 13:52
Naglašena 10. kuća u škorpiji, vladar mars u konjukciji sa uranom govori o smjeloj originalnosti, možda kroz psihologiju, medicinu ili astrologiju, ali više kroz istraživački rad.
Merkur u egzaktnoj konjukciji sa neptunom, ovo je definitivno kameleonski um podložan mijenjanju maski, prilagođavanju, glumi....sekstil pluton daje analitičnost i sposobnost izuzetne koncentracije i uticaja na druge.

Last_Insight
06-05-08, 14:20
pa anđela ako je genije onda je faca hihi

Last_Insight
06-05-08, 14:51
Probati ću ja.

AC i vladar AC-a je u zemaljanom znaku - dakle materija. Mars i Uran u 9 polju govore da se radi o znanstveniku.

Moje je mišljenje da se radi o prirodnim znanostima. Moguće čak da je astronom, geolog, da proučava metale, led, čestice, svemir, astrozifika.

Moguće da istražuej zemljinu unutaršnjost, rude itd.

jesam li na dobrom tragu ?

dakle smatram da je genije na oblasti prirodnih a ne društvenih znanosti ?

Last_Insight
06-05-08, 14:52
i još mi je nešto palo na pamet, ako nije to onda je proučavanje strojeva ili nečega vezanog za ratovanje, rakete recimo.

dodao bi još nešto ovome.

Dakle on je Jarac bazira se na čvrste materijalne i egzaktne stvari, Saturn je u Biku, dakle to bi isključilo oblike umjetnosti. Čim je aktiviran Jarac na AC-u aktivirano je i 10 polje. A on tu ima sve moguće planete , barem one koje su otkrivene - dakle silno je vezan za karijeru i ono što radi. Škorpion to potvrđuje.

Uran u 9 je nebo, Mars bi mogao biti raketa, jeli ikada letio, radio rakete, ili radio motore za avione ?

To je još jedno od mogućih tumačenja koje sam naveo.

jedva čekam odgovor.

andjela pizelli
07-05-08, 12:58
Ovako radi se o mom rodjaku,radi njegove privatnosti,necu moci bas sve da vam napisem,a veliki dio njega i ne poznajem...

Deseta kuca,naglasena to svi vidimo jasno,pa mora biti jako uspjesan.
Meni nekako prvo upada u oci njegov Mars,kao energija,muski princip...plus vladar njegove III kuce,kuce njegovog brata.
Mars u Vagi,njegov brat umjetnik,konjukcija uran,takoodje genijalac u svojoj bransi.

Da zaboravila sam vam reci,osoba je dr elektrotehnike,sto ja vidim kroz konjuckiju marsa i urana,njegova energija ,on kao muskarac ,uranijanska...vezan za svijet kompjutera,telefonije...jedan vrhunski genijalac..
Moram prekinuti..nastavljam

Last_Insight
07-05-08, 13:51
Ah anđela daj sada molim te.

Ja sam napisao da čovjek radi za državu, da se bavi ratom, proučavanjem oružja, prodajom oružja itd, ispitivanjem raketa i projektila a u slobodno vrijeme sigurno proučava i astronomiju.

e sad ako me ne demantiraš smatrati ću ovo istinom :D

Zel
07-05-08, 14:28
Hajde i ja da dodam nešto, mada je sada već otkriveno šta čovek radi.
Svaka čast Vindex, zaista jako lepa logika...

MA0UR jeste aspekt inženjera. Postavljeni u IX tako često govorie studijama tehničkih fakulteta, ali najčešće elektrotehnike.
Puna X kuća osobu usmerava na karijeru, a SA u IV govori o dosta emotivno siromašnom detinstvu, pa je silna ambicija usmerena ka X i saboru benefika u znaku SCO, koji je znak egzaltacije UR - telekomunikacije i elektronika,.
Vladar X jeste MA 0 UR u IX što govori da će ono za šta se školovao sigurno biti i deo njegove karijete.
ASC CAP daje vrlo jake intelektualne sklonosti i u skadu sa vladarima mi možemo oceniti usmerenje.
1. vladar SA u TAU 0 MO 180 stelijom u X - kažem opet usmerio čovek svu svoju ambiciju na karijeru.
2. Suvladar UR u IX - obrazovanje i viši um - 0 MA - tehničke nauke. (zašto gledam UR objasniću jednom prilikom u posebnom tekstu na nekom drugom mestu)
3. Egzaltirani ruler MA - Opet u IX i MA0UR u znaku LIB što može dati, zajedno sa SO0NE, telekomunikacije i tv tehniku.
MO u SAG govori o intelektu koji želi da se izrazi kroz širinu i komunikaciju sa svetom, a 120 sa PL iz VIII daje dubinu i istraživanje u već navedenim oblastima, a slobodno mogu da pretpostavim i određene patente za koje je zaslužan ovakav čovek.
Kada neko dobije svoj ASC, odmah već znamo gde će njegova pažnja biti usmerena. CAP je znak koji je analogan X kući, te moramo posmatrati i X kuću da vidimo kakav je to on tip ascendentalnog jarca. U X vidimo SO0VE0JU i kako ne prognozitati uspeh, a čovek je doktor telekomunikacija. Znak škorpiona ima uvek neki tip opsesija, a ovde je to vezano za karijeru ili uopšte materijalni zadatak kome se u ovom životu čovek mora posvetiti.
Ali nekako mi uvek žao kada vidim ovakvu podeljenost između X i IV, te uprkos jakoj ambiciji, vladar SA ipak ostaje u IV u konjukciji sa MO. Znak bika i IV govori o želji za stabilnosti u domu, ali kada je SA tu to je tako često pritisak konzervatizma i određena težina u domu gde je odrastao.
Eto toliko za sada...
Bože, zaboravio sam da tumačim u nekoliko redova... :)
Ja bih tu sada uzeo još gomilu stvari.. Kao da se aktivira nekakva devica u meni...

Last_Insight
07-05-08, 14:41
Zel šta čovjek točno radi :D

Jer mene ovaj Mars i Uran u 9 polju obično asociraju na nebo, a telekomunikacije se upravo šire nebom, ali nekako me vukla ova osobina Škorpiona na oružje, ratovanje, a čovjeku je Saturn u polju 4, dakle njegov narod, država.

Mars 0 uran mora dati pronalazača kada je ovako u 9 polju.

što ti misliš ima li logike tvrdite da čovjek proučava neku vrstu oružja ?

Last_Insight
07-05-08, 15:42
dobro oružje smo isključili ostaje dakle konstrukcija nekih strojeva, predmeta, uređaja koji su na neki način bitni za državu pa su tajni.

možemo li se oko toga složiti ?

recimo jel moguće naprimjer da sudjeluje u izradi aviona, ili helikoptera...nekako mi to stalno dolazi u glavu zbog ovoga marsa i urana.

a kad nam anđela neće reći :(

Last_Insight
07-05-08, 15:44
ja jedino nisam detaljno upućen u te fiksne zvijezde pa je zato vjerojatno mali problem, ali mislim da sam na dobrom putu.

Zel
07-05-08, 15:45
Pa možda bih to pretpostavio da je ASC par stepeni ranije na maglini FACIES, A MC negde blizu 3* škorpije, ali ovako ne. Jer na ASC je benefičan zvezda ASCELA, a na MC jedna zvezda iz sazvežđa krune, tako da mi to nema neku agresivnu crtu...Naravno kada bih se upustio u dublje prulavanje možda bi se nešto i iznašlo...
Drugo PL jeste na 29VIR a tu je bilo sunce kada je NE otkriven, te i taj PL dobija Neptunske karakteristike kojima boji ME u SAG - opet telekomunikacije.
"""Primetio sam da je taj stepen često ima veze sa svecima ili njihovom zaštitom."""
Kako SA u TAU 0 MO sigurnoda je i materijalna crta prilično jaka. TAU je pre svega miroljubiv znak, ali i po spoju benefika u X mislim da se u izragu oružija nije zaputio.

Zel
07-05-08, 15:47
Pa i ja polako tek ulazim u njihovu simboliku. Ali nalazim da su krajnje interesantne....
Često daju pravu priču baš fiksne zvezde...

andjela pizelli
07-05-08, 21:31
Da zaboravila sam vam reci,osoba je dr elektrotehnike,sto ja vidim kroz konjukciju marsa i urana,njegova energija ,on kao muskarac ,uranijanska...vezan za svijet kompjutera,telefonije...jedan vrhunski genijalac..

Vindex ,toliki je genije da se bojim da ga ne ukradu….ovih dana je otputovao,jako daleko,kod vrhunskih svjetskih strucnjaka..nemogu stvarno da pisem detalje…

Pogledajte vladara XII,gdje je..u X, neminovan rad sa simbolikom XII kuce,al do sada,koliko ja bar znam sve se vrtjelo u sveri komunikacija(kompjuteri,telefoni,GPRS sistemi….)…sto ce biti u buduce neznam…prilicno je mlad…koliko je postigao…

Vladar Asc Saturn ,u konjukcji sa Mjesecom,prilicno je vezan za majku i ona za njega,a majka imala tezak zivot,majka inace ima mjesec u Raku,konjukcija Saturn.

E sad neznam kako bih protumacila konjukciju Merkura i Neptuna,da Merkur je u Strijelcu u padu,ali on tek u inostranstvu dobija svoju pozitivnu dimenziju i dobro je da je otisao i to jako daleko…
Sigurno mu Neptun daje vizije u projektima,a Pluton potpomaze svojom snagom sa 29 st,stepen intuicije.
Mislim da zbog ove konjukcije Saturn I Mjeseca ipak vuce neku tesku karmu…
Vise Vam stvarno nemogu pisati…da ne ulazim u njegovu privatnost.

Last_Insight
08-05-08, 13:29
Drugo PL jeste na 29VIR a tu je bilo sunce kada je NE otkriven, te i taj PL dobija Neptunske karakteristike kojima boji ME u SAG - opet telekomunikacije.
"""Primetio sam da je taj stepen često ima veze sa svecima ili njihovom zaštitom."""

Ovo je jako bitno i lijepo bi bilo da svi zapamtimo to ja recimo to nisam uopće uzimao u obzir. Tu imam Mars.

Sad mnoge stvari potaju jasnije zašto je to toliko moćan stupanj a ti si to super objasnio.

Recimo naš Mirko FIlipović ima tu Mars baš kao i ja , Cezar je također tu imao neku planetu, sad je samo pitanje da li to djeluje i konverzivno.

s_ana_dra
13-05-08, 11:10
ono sto je meni interesantno je da su venera i mars zamenili mesto, hehe. Venera u skorpiji, a mars u vagi. i jedna i druga planeta su u egzilu. Ali da kao sto andjela rece 12 kuca u strelcu, jupiter u 10 kuci, pa jos mars u 9, sve se vrti oko usreha u inostranstvu, a naravno to moze biti i jako daleko. hehe
ne bih ja abs mnogo filozafirala ipak ovde ima iskusnijih,
pozz