View Full Version : Ispad ili .. ?
Usudjujem se ovdje postaviti natalnu kartu svoje sestre .
Radi se o tome ,shto sam se potresla njenom prichom ,kad mi je rekla da joj je jedan od Astrologa predvidio u 21.godini neku nesrecu ,koju ,ukoliko prezhivi,bice nepokretna !!!:angry2:
Savjetovao joj je da se chuva automobila,tj. brze vozhnje...
Shok ! Pa sve i da je lupio ,uzhasno je tako neshto izjaviti !
Htjela sam da zovem tog chovjeka da mi potvrdi izrecheno,ali josh nisam uspjela stupiti u kontakt sa njim ..
Zapazila sam dosta struchnih ljudi na ovom pdf-u i stvarno mi je bilo uzhivanje chitati analize problematichnih natalnih karti.
Znachilo bi mi ,kad biste nashli vremena pogledati njenu natalnu kartu,tj. usredochiti se na taj kritichni segment.
[img=http://img80.imageshack.us/img80/2445/mashaya9.th.gif] (http://img80.imageshack.us/my.php?image=mashaya9.gif)
Unaprijed zahvalna !
vjeruj mi ja da znam odmax bix ti rekla..
Boze, te budale..sve i da je to tacno, kako tako nesto moze da kaze ....
Ja sam naucila da je sve relativno, i da sve moze da se ispolji na ovaj ili onaj nacin. Pretpostavljam da je on to rekao zbog Marsa, vladara 6 koji lupa kvadrat na ovaj stelijum u 3. Ali to moze da znaci jos milion stvari.
Last_Insight 01-05-08, 16:52 a gledaj malo pretjeruje njoj je venera vladar u svom sjedištu i radi nezgodan kvadrat prema mjesecu u polju tri.
kvadrat marsa i saturna je tu stvarno jak i zaista se mora jako čuvati prometa.
međutim venera je iznimno jaka u polju svoje egzaltacije, neće biti nesreće tako tragične, da ne govorim o nepokretnosti ili smrti.
Zor_djevojka 01-05-08, 16:52 treca joj je u Strijelcu, a to su autoputevi, duzha putovanja, pjeshachenje.
Tu su joj smjeshteni Uran (opet automobil, autoput, avion), Saturn, Neptun (malefici u ne bash povoljnim aspektima) i Mo u Jarcu.
Sve u svemu postoji opasnost u saobracaju (kao vozachu, suvozachu ili pjeshaku) i neka se dobro pripazi, ali se ne bih usudila reci ili ne daj bozhe potvrditi njegovo 'predskazanje'..jer po meni, ovdje od ozbiljnijih posljedica mogu biti 'polomljeni' dijelovi tijela (Jarac su kosti), a neku nepokretnost ovdje ne vidim (u najgorem sluchaju Jarac je djechija paraliza, tako da ovdje o tome nema ni govora)...
Last_Insight 01-05-08, 17:42 treća je u strijelcu no jupiter odlazi u 8 polje = opasnost no na sreću radi dobar aspekt sa marsom. ipak radi se o sextilu ali to je mars.
vladar 3 je oštećen i još je retro....
loše loše .
sva sreća da ne radi loše aspekte.
VELIKO HVALA! Od srca!
Laknulo mi je !!
Postoji veliki problem,jer je ona dosta mlada,nesmotrena..Voli brzu vozhnju i chesto se vozika sa drushtvom motorima i autima. Stalno se oko toga prepiremo.Ne shvata nishta ozbiljno ,pa nije ni onu prognozu astrologa.Vishe smo se majka i ja istraumirale.
Nadam se da cu uspjeti da je urazumim da vishe paznje povede ubuduce..
Josh jednom -hvala!
Last_Insight 01-05-08, 18:30 kažem ja mlađi muškarac ako ju vozi loše jer mars aspektira jupiter. mars je muškarac.
Pa da,neizhivljeni su josh ...
Budvani ;)
Zor_djevojka 01-05-08, 20:07 samo vishe razgovora sa njom ;)...Sa Ma u Ovnu i toliko planeta u Shkorpiji mora biti 'neobuzdana' i pravi mali 'djechak' :) ;)...
Ipak su ovdje chetiri planete u sjedishtu :)..Nije to mala stvar ;).
Njoj je saturn na 0 jarca u trecoj kuci kojom vlada, gdje sada tranzitira pluton, i pravi kvadrat sa marsom u 6. (i saturn i mars su u svojim sjedistima, dakle jaki).
Znaci, stvarno mora da se cuva u prometu.
Srecom, trenutno je cuva tranzitni saturn koji pravi trigon na stelijum u trecoj, ali stvarno mora da se pripazi, narocito od sledece godine nadalje.
Kako je 3. kuca i kuca sestara i brace, komsiluka, ucenja i komunikacija svake vrste, bolje je da energiju usjmeri na ta polja nego da okolo jurca. :)
U svakom slucaju, dugogodisnji tranzit plutona kroz trecu ce joj donijeti transormaciju po pitanju stvari te kuce, dakle promijenice odnos prema braci i sestrama, prema ponasanju u prometu itd.
Cuvati se u prometu sigurno mora, a sto se tice onoga da je covjek rekao da ce ostati nepokretna, ne znam kako je to zakljucio, posto su i sesta i osma i 12. kuca ok postavljene, imaju i dobra mjerila, pa ima odredjenu zastitu sto se zdravlja tice.. :)
Teška situacija moram priznati.
I kako sada osobu u tim godinama i sa takvom energijom bilo šta posavetovati.
Krizne godine su već aktivirane ulaskom PL u znak jarca, aktivirajući tako natalni kvadrat MA90SA. A novembra 2009 godine i saturn dolazi na 1* vage, sa PL koji će biti na 1 jarca.
Problem ovog horoskopa jeste što je venera vladar ASC i otišla je u XII, a nema svog dispozitora. XII je izolacija, a činjenica da nema dispozicije govori da ona simbolično iz "zatvora nikada ne izlazi". Upozorava i to što VE vladar i VIII, XII, tako da je malefična priča uključena. Pošto je u pitanju VE, opasnost se može desiti u njenim devojačim godinama i ili ulaskom u značajniju vezu ili brak.Kako VE po egzaltaciji vlda i V kućom, čiji drugi vldar JU odlazi u VIII, sklon sam pomisliti da će se krizna situacija dogoditi sa dečkom. Uglavnom, radiće nešto u čemu uživa. MO ide ka tom MA koji ima 90 SA i vladar je VII. Na nekoj duhovnosti je možda rano insistirati, ali taj MA90SA je čeka kao njena važna evolutivna lekcija.
Ne usuđujem se ići dalje, ali po opisanim situacijama i strastima koje ova osoba poseduje, ako ne bude dobrovoljne izolacije i posete bar nekoj od raznih simbolika XII kuće, ulaskom SA u vagu (aktiviranje SA90MA i ulazak SA u XII kuću) preti značajna opasnost da tvoja sestra dospe do bolnice (MA smešten u VI, a VE u XII).
Pitanje je sada koliko je vreme rođenja tačno, jer ako je Spika na ASC, to će u velikoj meri zaštititi osobu, ali ako je tu ARKTURUS, strasti i naglost se samo pojačavaju i vode u opasnost.
Činjenica da ima jake planete u sedištima, ne štiti od rizika, ali daje sposobnost i snagu osobi da se najoptimalnije izvuče iz kritične situacije. Slabost planeta sa ovakvim aspektima bi imala veliki inklinaciju da potpuno ošteti osobu.
Verovatno vam je svima poznat stih Vlade Georgijeva:
"NE BRŽE OD ŽIVOTA!"
|
|