View Full Version : RTV Crne Gore

filantrop
30-04-08, 21:35
Sto mislite o ovoj nasoj javnoj ustanovi?Moje licno misljenje je da tamo treba natrpati bar jos par hiljada sigurnih glasaca da bi veselje dostiglo vrhunac.

Obama
30-04-08, 21:43
uuuuuuuu,nemoj me vuc za jezik jer cu popit dozivotni ban za sve forume,ako napisem sto misli o RTCG !!!

sve sto mogu da kazem,DJE SI BIN LADENE,UZMI KOJI AVION PA UR U SRE TELEVIZIJE,A AKO TI OSTENE KOJI SLOBODAN I U ZGRADU POBJEDE NIJE TI DALEKO :-)))))

Zor_djevojka
30-04-08, 21:45
Pa mrtva trka izmedju njih i KBC-a...ako znate na shto mislim...

filantrop
30-04-08, 22:13
Treba otvoreno reci svoje misljenje o ovim parazitima koji su navikli godinama da sisaju zdravo tkivo.Zna li iko koliko spodoba pravi ono smece od programa?Kakve veze ima KBC sa ovima?

wawy
30-04-08, 22:15
rtcg je sprdnja. i informativna, i organizociona, i uredjivacka, i reporterska, itd, itd. obrazovni program nije los, ali se naravno ne moze mjerit sa novim kanalima koje smo dobili kablovskom. u sustini - ok.
novinari koji rade tamo vjerovatno ne bi nidje mogli da nadju posa, osim tamo, prvenstveno urednici i voditelji politickih rubrika. jedan od glavnih stubova ove nelegitimne vlasti. po obimu i nacinu manipulacija i propagande u korist vlasti mogu se mjerit sa gebelsovim metodama propagande i manipulacije, a to je prepostavljam veliki kompliment za njih, jer je gebels bio PR lazov prve klase.

nestasni_cipiripi
01-05-08, 13:48
Ja bi to u vazduh digo.A i Pobjedu.A KBC ne bi diro bombom,vec tenkovima.A kad je Vuk za RTS vika da je TV BASTILJA,za RTCG bi vika da je CK KINE.