View Full Version : shto to reche, zlato?

Zor_djevojka
28-04-08, 23:59
E, zamislite situaciju - moguce da je su je neki dozhivjeli, pa je ne moraju zamishljat', vi uzhivajuci u ljubavnom zanosu, josh malo pa transu :D umjesto vasheg lijepog imena, chujete nechije drugo ...

i...shto onda?
reakcije?
osjecaj?
no comment?

Ribica
29-04-08, 11:18
Ja to ne bih preživjela. Ili možda taj dečko :D

Ukoliko je u pitanju neka kraća veza, ne bi mi bilo bitno.

boris
29-04-08, 11:24
Ja sam moju ex-curu non stop zvao imenom njene rodjene sestre.
Ne znam zbog cega mi je bila na pamet u takvim situacijama, ali ovu moju je to dovodilo do pravog napada ludila. Inace, znala je da njenu sestru i ne poznajem :)

_PlAwuSha_(bojana)
29-04-08, 13:09
uzh....gadna situacija...znajuci sebe,ne siumnjam dabih burno reagovala:)

Zor_djevojka
29-04-08, 14:59
Mozhda bih tu taman postavila pitanje iz naslova topica...i iskulirala..bar dok sam sa njim...vjerovatno bi mi se i omaka' osmijeh..onako..od jada...

DYLAN DOG
29-04-08, 18:36
Ništa strašno... idemo dalje!!!:D
Zavisi o kakvoj je vezi riječ, naravno.

Slowpoke Rodriguez
29-04-08, 19:47
reakcije?
Zavisi od situacije. Ako je poznajem - onda i ja pocnem sa vristanjem necijeg tudjeg imena, da vidi nasto to lici.
U protivnom, zavisi od mog radnog ucinka. Ako sam sa istim bio zadovoljan, sacekam svrsetak, pa se, uz prvu cigaretu - uljudno predstavim. A ako nisam bio na nivou - onda se na njeno dozivanje - pravim lud i klimam glavom
:cheezy:

malo
29-04-08, 20:02
ajme, koji bi to crnajak bio, pa bolje bi bilo da uzme kakvu zeljeznu sipku i zatuce me na mjestu,nego da mi to ucini:toobad

Homer
29-04-08, 21:01
E mene se omaklo jedan put!

Neka što mi je oprostila (bio je početak veze) no se kasnije i udala za mene! ;)

Nije mi ta bivša značila ništa, samo je bila duga veza, pa mi ostala navika.

Zato ne paničite zbog toga! Bar ne prvi put! :D

U, je*o te Bog, nešto mi pade na pamet:

šta da mi se to desi danas, da ženu nazovem imenom..... neke druge!

Zato se naučite da njega/nju ne zovete imenom. Tepajte, slatko je, a ne može se ni "pobrkat" ;)

Supernova
29-04-08, 22:06
Mene od njih više ništa ne iznenadjuje, pa se ne bih mnogo ni izlagala emocijama, samo bih se 'ladno nasmiješila pa neka on razmišlja kako je ispao papak.:slap425:

explosion
30-04-08, 09:43
Uzas! Mislim da bih ga ubila, hladnokrvno!:D

Baron
30-04-08, 10:25
šta će, živ čojek pogriješi.
meni se događalo da mi rodbina to radi pred curom, da čojek u zemlju propane

Supernova
30-04-08, 10:40

Šta, prozivali nju po imenu bivše? To je odvratno, jer sam i ja to doživjela, kada sam bila mlada pa nisam znala da im otresem koju, joj šta bih tim istim ljudima sad uradila za to.:boxing542:

wawy
30-04-08, 11:16
E, zamislite situaciju - moguce da je su je neki dozhivjeli, pa je ne moraju zamishljat', vi uzhivajuci u ljubavnom zanosu, josh malo pa transu :D umjesto vasheg lijepog imena, chujete nechije drugo...

a sto onda? nista, rukujemo se ka ljudi, nastavimo, i na kraju trazim da mi vrne pare... :D

explosion
30-04-08, 11:27

To je vec potpuno druga stvar. Daleko od toga da je prijatno, dozivjela sam i ja to :), ali se uporediti ne moze sa ovim sto je tema. Ok, kad je slucaj kao Homerov, moze se progledati kroz prste, znaci: pocetak je veze, on je imao dugu vezu prije toga... Ali svi ostali slucajevi su za ubistvo s predumisljajem. :D

lavica
30-04-08, 13:19
hahhahha, pa ne zivim u svijetu sapunice da mi se to desi:D svasta:S

explosion
30-04-08, 13:57
hahhahha, pa ne zivim u svijetu sapunice da mi se to desi:D svasta:S

E moja lavice, nije to scena iz sapunice, nazalost.:)

Baron
30-04-08, 14:22
poznati psihijatar Jovan Marić je tvrdio da su životne sapunice posledice produženja ljuskog vijeka, kao i da su čak smisao života. Monogamija je bila uslovljena životnim vijekom od 30-ak godina (znači ja sam već ispunio jednu monogamiju;)) a kako je produžen na 80-ak godina, to se i broj ljubavi povećao.
Dalje kaže kako je ona ostavila njega, on prevario nju, ona njemu sodu u oči, on pati...u stvari smisao života i dokaz da si uopšte živ. Bajke se završavaju onoga momenta kad se vjenčaju princ i princeza!!!

Homer
30-04-08, 16:45
Bajke se završavaju onoga momenta kad se vjenčaju princ i princeza!!!

A horor počinje kad ti tašta prvi put dođe na kafu :D
Fredy je sitna riba ;)

nestasni_cipiripi
30-04-08, 17:39
Pa iskreno,desilo mi se 2-3 puta da me cura zovne imenom bivseg...Ali odma se pocela izvinjavati,i tako to...
A i meni se par puta desilo da curu zovnem imenom bivse.Pa sad obicno zovem MACO,MILA...

milenaaaa
27-05-08, 17:18
znaci, slomila bih ga.
nisam po prirodi ljubomorna osoba, ali to stvarno nije to..
preko nekih stvari se ne prelazi....

Zor_djevojka
27-05-08, 19:47
chemu zlato lomnjava i kuknjava?..to se prvo isprati iz sobe, stana, kola..chega li vec...i svog zhivota :)

Senza_Guerra
27-05-08, 20:18
Znas kako, 'zdrav duh u zdravom tijelu', a da bi se doslo do zdravog tijela mora se malo fizicki poradit' - slomiti nekoga... :D:D :D