View Full Version : shto to reche, zlato?
Zor_djevojka 28-04-08, 23:59 E, zamislite situaciju - moguce da je su je neki dozhivjeli, pa je ne moraju zamishljat', vi uzhivajuci u ljubavnom zanosu, josh malo pa transu :D umjesto vasheg lijepog imena, chujete nechije drugo ...
i...shto onda?
reakcije?
osjecaj?
no comment?
Ja to ne bih preživjela. Ili možda taj dečko :D
Ukoliko je u pitanju neka kraća veza, ne bi mi bilo bitno.
Ja sam moju ex-curu non stop zvao imenom njene rodjene sestre.
Ne znam zbog cega mi je bila na pamet u takvim situacijama, ali ovu moju je to dovodilo do pravog napada ludila. Inace, znala je da njenu sestru i ne poznajem :)
_PlAwuSha_(bojana) 29-04-08, 13:09 uzh....gadna situacija...znajuci sebe,ne siumnjam dabih burno reagovala:)
Zor_djevojka 29-04-08, 14:59 Mozhda bih tu taman postavila pitanje iz naslova topica...i iskulirala..bar dok sam sa njim...vjerovatno bi mi se i omaka' osmijeh..onako..od jada...
Ništa strašno... idemo dalje!!!:D
Zavisi o kakvoj je vezi riječ, naravno.
Slowpoke Rodriguez 29-04-08, 19:47 reakcije?
Zavisi od situacije. Ako je poznajem - onda i ja pocnem sa vristanjem necijeg tudjeg imena, da vidi nasto to lici.
U protivnom, zavisi od mog radnog ucinka. Ako sam sa istim bio zadovoljan, sacekam svrsetak, pa se, uz prvu cigaretu - uljudno predstavim. A ako nisam bio na nivou - onda se na njeno dozivanje - pravim lud i klimam glavom
:cheezy:
ajme, koji bi to crnajak bio, pa bolje bi bilo da uzme kakvu zeljeznu sipku i zatuce me na mjestu,nego da mi to ucini:toobad
E mene se omaklo jedan put!
Neka što mi je oprostila (bio je početak veze) no se kasnije i udala za mene! ;)
Nije mi ta bivša značila ništa, samo je bila duga veza, pa mi ostala navika.
Zato ne paničite zbog toga! Bar ne prvi put! :D
U, je*o te Bog, nešto mi pade na pamet:
šta da mi se to desi danas, da ženu nazovem imenom..... neke druge!
Zato se naučite da njega/nju ne zovete imenom. Tepajte, slatko je, a ne može se ni "pobrkat" ;)
Mene od njih više ništa ne iznenadjuje, pa se ne bih mnogo ni izlagala emocijama, samo bih se 'ladno nasmiješila pa neka on razmišlja kako je ispao papak.:slap425:
Uzas! Mislim da bih ga ubila, hladnokrvno!:D
šta će, živ čojek pogriješi.
meni se događalo da mi rodbina to radi pred curom, da čojek u zemlju propane
Šta, prozivali nju po imenu bivše? To je odvratno, jer sam i ja to doživjela, kada sam bila mlada pa nisam znala da im otresem koju, joj šta bih tim istim ljudima sad uradila za to.:boxing542:
E, zamislite situaciju - moguce da je su je neki dozhivjeli, pa je ne moraju zamishljat', vi uzhivajuci u ljubavnom zanosu, josh malo pa transu :D umjesto vasheg lijepog imena, chujete nechije drugo...
a sto onda? nista, rukujemo se ka ljudi, nastavimo, i na kraju trazim da mi vrne pare... :D
To je vec potpuno druga stvar. Daleko od toga da je prijatno, dozivjela sam i ja to :), ali se uporediti ne moze sa ovim sto je tema. Ok, kad je slucaj kao Homerov, moze se progledati kroz prste, znaci: pocetak je veze, on je imao dugu vezu prije toga... Ali svi ostali slucajevi su za ubistvo s predumisljajem. :D
hahhahha, pa ne zivim u svijetu sapunice da mi se to desi:D svasta:S
hahhahha, pa ne zivim u svijetu sapunice da mi se to desi:D svasta:S
E moja lavice, nije to scena iz sapunice, nazalost.:)
poznati psihijatar Jovan Marić je tvrdio da su životne sapunice posledice produženja ljuskog vijeka, kao i da su čak smisao života. Monogamija je bila uslovljena životnim vijekom od 30-ak godina (znači ja sam već ispunio jednu monogamiju;)) a kako je produžen na 80-ak godina, to se i broj ljubavi povećao.
Dalje kaže kako je ona ostavila njega, on prevario nju, ona njemu sodu u oči, on pati...u stvari smisao života i dokaz da si uopšte živ. Bajke se završavaju onoga momenta kad se vjenčaju princ i princeza!!!
Bajke se završavaju onoga momenta kad se vjenčaju princ i princeza!!!
A horor počinje kad ti tašta prvi put dođe na kafu :D
Fredy je sitna riba ;)
nestasni_cipiripi 30-04-08, 17:39 Pa iskreno,desilo mi se 2-3 puta da me cura zovne imenom bivseg...Ali odma se pocela izvinjavati,i tako to...
A i meni se par puta desilo da curu zovnem imenom bivse.Pa sad obicno zovem MACO,MILA...
znaci, slomila bih ga.
nisam po prirodi ljubomorna osoba, ali to stvarno nije to..
preko nekih stvari se ne prelazi....
Zor_djevojka 27-05-08, 19:47 chemu zlato lomnjava i kuknjava?..to se prvo isprati iz sobe, stana, kola..chega li vec...i svog zhivota :)
Senza_Guerra 27-05-08, 20:18 Znas kako, 'zdrav duh u zdravom tijelu', a da bi se doslo do zdravog tijela mora se malo fizicki poradit' - slomiti nekoga... :D:D :D
|
|