View Full Version : TV LICA koja vam se gade

wawy
28-04-08, 23:42
da li postoje glumci, voditelji, gosti u emisijama, pjevaci koji se pojavljuju na te-ve-u - bukvalno svi koji imaju veze sa tv-om, a da vam se gade, tj. da vam je muka kad ih vidite, i zasto?
meni recimo: paris hilton, jelena bacic alimpic, sabrija vulic, emilo labudovic, biljana stankovic, opra vinfri, i marija serifovic, za sada...

(neznam je li bila ova tema, ako jest - brisite :))

Slowpoke Rodriguez
28-04-08, 23:52
Da mi se gade? Hm... biljana stankovic def

Matador84
28-04-08, 23:57
Verica Ljesevic, kakva dileja i predstavnik nepismenih.

Zor_djevojka
29-04-08, 00:08
oni macani od Miomira Marosha i onoga Zlacanog Shebeka....
Dvije druge Verica i Azrita Redzova (smisli ona fina pitanja, ali govor i pljaskanje jezikom o zube me izaveta..).Onda ona plava spechene kose te vodi kviz na Mbc, te je usta prepumpala shto mlatara glavom dok pricha sa gledaocima, ka' da nervne napade ima..
Sanja Marinkovic koja non stop prekida sagovornike i svaka treca joj je 'ijuuu' i 'moj dechko'...
Kleopatra od Marije Razic...Od Biljane Stankovic se redovno prepadnem kad izbechi one ochi...
Sanja Shestovic i (Z)Olja..Tj.Kompletna postava Razlike koja NE prija..mimo Bozha Bulatovica...
U stvari..mogu li ja nabrojat' ko mi se dopada..Nece ih bit vishe od chetvoro, obecavam...

wawy
29-04-08, 00:22
ao, a potpuno zaboravih mariju razic... ono je...kako bi se izrazio...ono je vrhunac voditeljstva, autorskih domasaja u emisije, perfektnog citanja, i blagotvornih osmjeha koji krijepe dusu i tijelo. da nju ne vidim na tv vikendom bar sest puta dnevno, tv dokolica bi bila prazna.
ona njena prica - malo o krastavcima, malo o sklekovima, pa malo o mudrosti indijskih jogija, pa o tome koji dezodorans koristit dok radite aerobik (koji naravno treba svaki dan radit, inace ste nepotpuna osoba, i totalno aut), cine njene emisije izuzetno popularnim i prijemcivim za vecinu prosjecnih crnogoraca.
koje voce je zdravo, a koja krema prija vasoj kozi i zateze je ako je ka babina sisa, najprije cete saznat u emisije marije razic.
jos ako se sjetimo one divne emisije o tome kako je narod smeten, pa nezna sto znaci paraplegosiorasijusno(a to je ustvari obicna sargarepa, al na tajlandskom, hahha kako ste glupi a ja koja sam nasla u recnik pametna), vidimo i odredjenu edukativnu notu koja se provlaci kroz emisije...

Zor_djevojka
29-04-08, 00:29
a ne bi legla shto ne bi pomenula onoga manekena runjatog Dzaju Ninkovica sa Elmaga..Uh, srce moje slatko...Ja imam vishe testosterona no on...glavu dajem...

Slowpoke Rodriguez
29-04-08, 00:34
kako se zove ona sto na TV IN vodi nedjeljeno popodne - -Lana nesto. E ona

Zor_djevojka
29-04-08, 00:41
a gadna je i ona mljackava Sandra Rmush...
onda onaj pjevach Dado Djurovic..ka' da nije sav svoj...
Skochko teletabis me nervira...

wawy
29-04-08, 00:48
a da, takodje i sestra marije razic (nemam nista protiv te porodice, no se tako potrefilo) koja dok vodi dnevnik pogrijesi minimum 78 puta, ali svaku gresku sarmantno proprati osmjehom. jer ona tako simpaticno grijesi, i to samo neke rijeci, npr: prrrolgersivno, parlanamentarna, suke..suke...ne izvinte, sugestivno; pa onda: stinpedija...stinpedija...stipendija..haha,izvinit e, ... i tako dalje, i tako dalje...

Zor_djevojka
29-04-08, 00:50
ahahahahahahahaahahahahah...oli me pushtit' 'ocu da spavam..al' meni je slatka, dja'o je ponio :)...Ko bi reka' e su sestre.

a kakva mi je shecerlemica ona plava Tanja te je bila u paru sa Sabrijom Vulicem..Bozhe da postoji jedinica za glupost po njoj bi se zvala, garant!

wawy
29-04-08, 00:57
ahahahahahahahaahahahahah...oli me pushtit' 'ocu da spavam..al' meni je slatka, dja'o je ponio :)...Ko bi reka' e su sestre.

a kakva mi je shecerlemica ona plava Tanja te je bila u paru sa Sabrijom Vulicem..Bozhe da postoji jedinica za glupost po njoj bi se zvala, garant!

jest, zaista je slatka, slazem se.
a tanju ne bi trebalo komentarisat, zaista, jer je kolko sam cuo prestala da se bavi poslom voditelja i nema vise veze sa tv-om, i sad valjda radi ka stjuardesa u parkirane avione...ako me ado sto nije slaga, a ne vjerujem...

Zor_djevojka
29-04-08, 15:13
Zdravko Djuranovic..crnogorski George Michael..iz Zete....

Lela 13
29-04-08, 18:12
Lea kis...mlooooooooogo je piskava.....................:thumb_down::wacko:

mistique
29-04-08, 18:51
ahahahhahahahahahhahahahhahahahahahahhahaahahaha
Plach!

Nabrojaste gotovo sve ljude od kojih mi se svaka dlaka na TILU dizhe!

Ne mogu smisliti Nevenu aka Nancy,rahitichnu Atlasovku.
Nevjerovatno je koliko se napunim negativnog naboja ,samo li joj glas cujem!
Bozhe ...,,,ooo Bozheee!

Dopunicu kasnije chim se sjetim josh neke mrzne osobe :D

Blade
29-04-08, 19:16
Mistique, kao da sam ja pisala! :D

Nency...QQQQQQQQQQQQQQQQQQQQQQQQQQQQQQQQQQ
Marija Razić...QQQQQQQQQQQQQQQQQQQQQQQQQQQQQQQQQQ

malo
29-04-08, 20:36
e meni se brate gadi onaj nas Maca
tipu prvo treba dobra dezinfekcija, dezinsekcija, a ni deratizacija nije na odmet
a tek kad vrisne nijdeeeeeeeee vezeeeeeeeeeeeee
ja odskocim sa mjesta
a i fore su mu isfucane totalno

Zor_djevojka
29-04-08, 20:38
nemoj da mi ga dirashhhhhhh :)..njega obozhavam josh kad kazhe 'sheceru' al' u smislu 'curko'...a penicilin je za one silikonske prepumpache...
Meni je on na pochetku bio uzhasno iritantan, kasnije sam ga zgotivila ;)..Pametan je, izuzetno pronicljiv...e sad, je li prost, jeste..al' ima sharma..meni se svidja...

malo
29-04-08, 20:42
e sad, necu ti ga taknem boga mi...
jest pronicljiv i ove napucane trebe stavi na njihovo mjesto, ali kazem ti isfucane fore rosa, kloc, podkloc, odron i to...
al hajd necu ga taknem..

cakana
29-04-08, 21:21
Ja dobijem ospice kad Milka Canic na tv slagalici kaze DOBRO VECE!!!

Zor_djevojka
29-04-08, 21:26
je l' to ona shto i samu sebe zbuni svojim zastajkivanjem u obracanju igrachima i gledaocima..

cakana
29-04-08, 21:27
bas ta roso;)

Miriam
29-04-08, 22:07
Ja dobijem ospice kad Milka Canic na tv slagalici kaze DOBRO VECE!!!

Nemoj Milku da mi diraš :) ja zbog njenog Dobro veče gledam Slagalicu! :)

Slabo gledam te emisije ali kad naletim Lea Kiš zbog neartikulisan smeha i glasa i Sanja Marinković zbog mudrovanja, odgovaranja na svoja pitanja, dok gosti ne mogu da dođu do reči. I kao što reče Rosa kao da su mišljenja njene mame i njenog dečka najbitnija stvar na svetu. "Moj dečko, moja mama, moja sestra, moja ....."
Od voditelja političkih emisija Tanja Vidojević i Predrag Sarapa.

wawy
29-04-08, 22:44
isidora bjelica.
sto reci, a da ne bude uvredljivo? pocevsi od njenih prica o fantasticnoj naci zurci u sarajevo kad je bila mladjahna i avetna totalno, pa do njenog fenomenalnog libida koji je eto nasao puta da se ostvari kroz pajkicevu dirigentsku palicu.
o njenim sesirima ne bih previse, jer svako ima prava na svoj neki ukus u oblacenju, kolko god bi taj opsesivni hobi skupljanja i metanja naglavu svega i svacega svako opisao ka totalni idiotizam, u ovom se slucaju ipak ne radi o tome, jer je izuzetno poznata osoba, a pomalo i selebriti, a i vi-aj-pi pa je cisto malo ekscentricna.
zamolio bi nekoga ko se razumije u muziku i glasovne mogucnosti da mi objasni koje tonalitete isidora bjelica koristi dok prica i smije se, jer to meni zvuci na vrhunac zurke iguana, eventualno pterodaktilusa; al mozda nisam u pravu, moguce da ima ljudi koje njen glas ne iritira i zaljubljeno slusaju milozvucne harmonije koje je ljudski glasovni aparat u stanju da proizvede.
iako beskompromisno i bez komplekasa isidora prica o svojim, kako ona kaze, fizickim nedostacima, uveliko propagira svoj seksi imidz, kroz sale i dvosmislice, i eksponira se i na taj nacin, dajuci do znanja da njome moze dirigovati jos poneko osim pajkovica.
i pored jednog konstantnog desnicarskog stava koji konstantno propagira u emisije, pa makar se radilo i o muzickoj emisiji tipa "brawo ti ga show", ne pristaje na to da nije u isto vrijeme i totalno ljevicarskog sklopa sklonog buntu protiv svake nepravde i tiranije.
u pravu je politicar canak kad kaze da je duznost svakog pravog srbina da zadovolji gospodju isidoru bjelicu... u smislu obozavanja, naravno.

Zor_djevojka
29-04-08, 22:51
A Goga (yebo te, al' po pljevaljski sa shto promuklijim glasom ako ikako mozhe) Sekulic..
onda ono BRA VO Jelene Bachic Alimpic

imate jednu na Hrt 2 koja svakog dana predlazhe najbolje nogometne golove, a pricha ka' da nedovoljno kuvane lignje zhvace.

flowerchic
29-04-08, 22:53
A sto znam...
Gade mi se?
To mi je malo preostro...
Ali ne volim priglupe i smotane likove na tv,ima ih nekoliko...

mistique
30-04-08, 00:19
A Goga (yebo te, al' po pljevaljski sa shto promuklijim glasom ako ikako mozhe) Sekulic..
[[/COLOR]

Koja je to ,tako reci Muzara.:thumb_down:

p.s. Ugradite kablovsku ,ljudi. Gledajte filmove,mtv,zhivotinje i mnogo ce vam ljepshe teci dani ,bez antipatichnih faca i prikaza :walkman::boxing542:

TheTrooper
05-05-08, 14:24
Jelena Bacic Alimpic, Sabrija Vulic, Lea Kis i ona glupava manekenka sto vodi sa Bozom
(ne mogu joj se sjetiti imena).

mistique
05-05-08, 14:31
Nensi :D

Baron
05-05-08, 14:44
treba da imate poštovanja prema naaajdužim nogama:notworthy:

wawy
09-05-08, 18:05
arnold svarceneger.
uvijek sam se divio kako taj cojek samo sa misicima, a bez trunke talenta za glumu, cak sa ogromnim talentom za glumatanje, uspijeva da snimi najgledanije filmove. onakav lik stvarno mora da izazove sazaljenje kada promovise svoju biografiju kako je kao mali isao u skolu satima kroz snijeg, pa se tako naucio strpljenju, volji i mudrosti, pa onda cale nacista a on guverner vecinski hispano americke drzave... pa koje on ima kvalifikacije da postane guverner kalifornije osim misica, filmova iza njega, i klana kom pripada njegova zena? jos poslje sto godina provedenih u americi, desetine filmova, on i dalje ima onaj uzasan alpski naglasak engleskog...znaci - cista nula za arnolda kao tv-lica (i kao politicara i kao glumca)...

Senza_Guerra
09-05-08, 18:14
Kako se zove ona zena sto cita teme u emisiji Piramida ? Aooooo kako mi dodje da se zaplacem poslije nje. Jes da se tu ne pojavljuje, ali iritira masu :D :D :D

mistique
09-05-08, 18:15
Kad wawy pomenu Sharafcigera,ja cu Stalonea ,sa shlog-usnom...

wawy
09-05-08, 18:47
Kako se zove ona zena sto cita teme u emisiji Piramida ? Aooooo kako mi dodje da se zaplacem poslije nje. Jes da se tu ne pojavljuje, ali iritira masu
a brao, dje se sjeti nje... a ne vidi se i mislim da je to ustvari sabrija vulic, pa samo promijenio glas :D

Kad wawy pomenu Sharafcigera,ja cu Stalonea ,sa shlog-usnom
ma, kontao sam se dal jednog il drugog :), al stalone ima par dobrih sekvenci u asasinu, i jos par filmova, tako da sam ga maka... al za onaj robokap, il kakko li se vec zove dje glumi policajca u buducnosti, tu je ukocen komplet, gluma za cistu nulu...

explosion
09-05-08, 18:52
Mogu li ja ovog naseg Zu-zu-zuji da uvrstim ovdje?:) Kako me nervira boze, boze! Puna usta zuba! Sav je smusen. A mozda su krivi mediji jer pokusavaju od njega nekakvu zvijezdu da naprave pa ga ima svuda.

wawy
09-05-08, 19:04
ko je zuzuzuji?

mistique
09-05-08, 19:07
mladjahni FilipoviCH ?:D

explosion
09-05-08, 19:10
Da, Stefan! :)

wawy
09-05-08, 19:14
aha, onaj s evrovizije...
hmmm, nesto je i ne volim bas, al kad laka iz bosne ucestvuje - definitivno za njega navijam. znaci totalno normalan, prirodan i inteligentan momak, s onim fenomenalnim SA humorom, definitivno je lik,
a ovaj nash...a sto cu rec, nije on kriv jadan sto je iznika odjen, vjerovatno bi nedje drugo pjevao ono sto mu lezi...

mistique
09-05-08, 19:14
hahhahahha a greote,stvarno je bio lijepo ,fino dijete !
Svi smo ga ( mislim) voljeli tada...
Ali ,pubertet je ,stvarno,kritichan period ! :D

mistique
09-05-08, 19:16
aha, onaj s evrovizije...
hmmm, nesto je i ne volim bas, al kad laka iz bosne ucestvuje - definitivno za njega navijam. znaci totalno normalan, prirodan i inteligentan momak, s onim fenomenalnim SA humorom, definitivno je lik,
a ovaj nash...a sto cu rec, nije on kriv jadan sto je iznika odjen, vjerovatno bi nedje drugo pjevao ono sto mu lezi...

Je li to onaj shto pjeva :" Na mogu omiljenu foru,prevaricu faunu i floru... Hocu da te poljubim ,a ti se pravi luudaaaaa... " ?:D:D
Pjesmica je premedena! Ako je to taj ,za njega glasam i ja!:C

millica
09-05-08, 19:26
Ja ne mogu da svarim Sofranca,kad on komentarise utakmicu moram ton da smanjim jer zna da me iznervira :hammer5425:,pa onda onaj mu kolega Skocko i kad vidim (a tek cujem) Kneza ,muka me uhvati-ima li sta deblje i masnije sa piskutavijim glasom?:helpsmilie:

mistique
09-05-08, 19:28
Ima Maca ! :D:D

Ali ,sva trojica su mi gotivni ;)

wawy
09-05-08, 19:35
Je li to onaj shto pjeva :" Na mogu omiljenu foru,prevaricu faunu i floru... Hocu da te poljubim ,a ti se pravi luudaaaaa... " ?

e taj! :) znaci, lik je kralj, totalno opusteno, ka momak kog svaki dan gledas na trafiku naprimjer...kako se isprda sa sabrijom vulicem u nekoj emisiji, al shou mu je napravio...(a ima i dobru sestru :))

kad vidim (a tek cujem) Kneza ,muka me uhvati-ima li sta deblje i masnije sa piskutavijim glasom?
hahhahahahahaaaaaaaaaaaaaa, aoo, kako je ovo dobro receno... :D :D

explosion
09-05-08, 19:37
Je li to onaj shto pjeva :" Na mogu omiljenu foru,prevaricu faunu i floru... Hocu da te poljubim ,a ti se pravi luudaaaaa... " ?:D:D

MOLIM?????????????????????:shocked542:To je najodvratnija pjesma koju sam cula ikad, sa najgorom muzikom i tekstom ikad napravljenim. Vjerovatno bi bila dobra za neku priredbu u vrticu.

mistique
09-05-08, 19:38
Dobar je Laki spot sa kokoshkom !
Lik izgleda ka` da je iz Bloka :D haha

Da nemas tu njegovu pjesmu,da mi je posaljes na pp ,da ne offujem vishe ?:D

pehar
09-05-08, 20:25
Lea Kis,nemam nista protiv nje,ali me izludjuje njen piskav glas

mistique
09-05-08, 20:28
MOLIM?????????????????????:shocked542:To je najodvratnija pjesma koju sam cula ikad, sa najgorom muzikom i tekstom ikad napravljenim. Vjerovatno bi bila dobra za neku priredbu u vrticu.

haha pa ja sam jedno veLko dijete :yumm2::clapping::clapping::clapping:

wawy
09-05-08, 21:38
MOLIM?????????????????????To je najodvratnija pjesma koju sam cula ikad, sa najgorom muzikom i tekstom ikad napravljenim. Vjerovatno bi bila dobra za neku priredbu u vrticu.
hahhaha, kako si se zaprepastila odjen :D
a to je minimalizam, jade... :D
sto znam, to je bas stvar ukusa, mada mu je stil zaista neobican, i iako je pokupio 90% stvari u muzici i nacinu pjevanja od nekadasnjeg obojenog programa, laka je opet neko osvjezenje na ex-yu muzickoj sceni, uz letu stuke naravno...

Zor_djevojka
09-05-08, 21:55
a pogled Stevana Faddy-ja...i ispruzhena ruka u pravcu kamere...

mistique
09-05-08, 21:58
.. kao da ga je neko za m00da doFatio :D:D:D

Blade
09-05-08, 21:59
a pogled Stevana Faddy-ja...i ispruzhena ruka u pravcu kamere...

Istina...gleda ka' da mu cigla leti put glave! :D

Zor_djevojka
09-05-08, 22:20
a Slaven Knezovic, sa onom pizhdrastom vilicom i manijachkim pogledom..ah mene...Kakav stav, kakvo drzhanje..ni da je od Petrovica...

mistique
09-05-08, 22:30
a Slaven Knezovic, sa onom pizhdrastom vilicom i manijachkim pogledom..ah mene...Kakav stav, kakvo drzhanje..ni da je od Petrovica...
ahahahahahahah
ne mogu da vjerujem da si ovo rekla !!!!!

wawy
05-06-08, 19:53
hmm, neznam kako zaboravih na ovu temu - DARKO ŠUKOVIĆ, voditelj emisije ziva istina,,..
darko je klasicni dps novinar. kad su mu u gostima ljudi iz vlasti ili fingirane opozicije ili vladinog sindikata, onda je blagoglagoljiv. kada su mu (ponekad) gosti ljudi kritickog razmisljanja prema vlasti, onda ne bira ni najprizemnija sredstva novinarske manipulacije i provokacije kako bi ih diskreditovao, i u svakom smislu omalovazio.
a pri svemu tome se predstavlja kao opoziciono - naginjuci napredan intelektualac. i na taj nacin dobrano upravlja opoziciono nastrojenim ljudima, tj. sugerise im dps opciju, zaklanjajuci se citavo vrijeme iza drzave crne gore i patriotizma.
s obzirom na poziciju koju je zauzimao `90-ih, on bi moga bit lakmus-papir na kome bi se mogao pratit i sunovrat opoziciono nastrojenih novinara ili intelektualaca od `90-ih do sad...
darko definitivno ide u prvih 5 tv lica iz naslova ove teme...
sve u svemu, jedna gorka ljudska sudbina...

Homer
05-06-08, 19:59
hmm, neznam kako zaboravih na ovu temu - DARKO ŠUKOVIĆ, voditelj emisije ziva istina,,..
darko je klasicni dps novinar. kad su mu u gostima ljudi iz vlasti ili fingirane opozicije ili vladinog sindikata, onda je blagoglagoljiv. kada su mu (ponekad) gosti ljudi kritickog razmisljanja prema vlasti, onda ne bira ni najprizemnija sredstva novinarske manipulacije i provokacije kako bi ih diskreditovao, i u svakom smislu omalovazio.
a pri svemu tome se predstavlja kao opoziciono - naginjuci napredan intelektualac. i na taj nacin dobrano upravlja opoziciono nastrojenim ljudima, tj. sugerise im dps opciju, zaklanjajuci se citavo vrijeme iza drzave crne gore i patriotizma.
s obzirom na poziciju koju je zauzimao `90-ih, on bi moga bit lakmus-papir na kome bi se mogao pratit i sunovrat opoziciono nastrojenih novinara ili intelektualaca od `90-ih do sad...
darko definitivno ide u prvih 5 tv lica iz naslova ove teme...
sve u svemu, jedna gorka ljudska sudbina...

:clapping:

Blade
05-06-08, 20:00
ahahah tačno! kad god gledam IN, potrefi on! nevjerovatno! i vazda mi dođe da pljunem u ekran, no mi je ža, ne mogu čistit poslije...:D

ali one voditeljke sa Pink-a...qq ono su teži slučajevi...

nestasni_cipiripi
05-06-08, 20:01
1.shofro
2.skocko
3.skockica
4.ona kuvarica sa rtcg
5.razic chek in
6.sportska redakcija Rtcg

Blade
05-06-08, 20:02
Nency sa Atlas-a...:D ne znam pominjasmo li je. qq što je ono?

nestasni_cipiripi
05-06-08, 20:56
Nency sa Atlas-a...:D ne znam pominjasmo li je. qq to je ono?

a ono su noge do krajnika,i mozak ka u kolibrija

Blade
08-07-08, 22:01
Hvala SunčaniJEm Skalama, te me pod$etiše da rečem da mi se povraće kad vidim Ivančeta. Pi! A uživo je 10 puta gori! Oh meneeee :1002:
Onaj njegov humor odvratni... oće li ikad utuvit u glavu da nema smisla za humor? :yuk:

wawy
08-07-08, 22:07
ovo je vrhunac debilizma i voditeljstva i njihov humor nocas me zaista nasmijao, al kao samo kao pojava kojoj se cojek moze smijat...

mistique
08-07-08, 22:07
mislish smisao za duhovitost ?!!?!:D:D:D

vidjeh prije neki dan razicku ,tj umalo je zgazih ..
a drugarica koja se vozila sa mnom izbechila u zhenu i derinja se :"jaoooo kako je lijepa!!! SAn ,san !!" :izbuljeni smajli:

e,neshto sa mnom nije u redu kad tu ljepotu od sna ne primjetih !...

OCTAVIAN
10-07-08, 21:38
Niko ne pomenu Baneta Zugica, covjeka koji je operisan od smisla za humor, a istovremeno istripovan da obiluje istim :)

Sto se tice Sukovica, on je novinar koji vodi emisiju sasvim druge koncepcije od one na koju smo navikli, zato ga mnogi ne vole. On nije klasicni voditelj, vec ucesnik i sagovornik u emisiji u kojoj slobodno izrazava svoj stav. Covjek ima pravo da ima svoj politicki stav, tu nema nista sto bih mu zamjerio. Takvih voditelja ima na svakoj televiziji - pogledajte emisije na drzavnoj, na Elmagu... Samo sto je Darko za koplje ispred svih.

Nancy, Maros, Sanja Sestovic, Miodrag Bubresko, Andrea "Gusjenica", Vesna Top Volej, Djurkovic, Tamara Nikcevic, Maja Krstajic (srecom nije vise u tim vodama). Jesam li koga zaboravio?

Blade
10-07-08, 21:43
Ona Sanja Marinković. Ah lele

wawy
10-07-08, 21:55
Sto se tice Sukovica, on je novinar koji vodi emisiju sasvim druge koncepcije od one na koju smo navikli, zato ga mnogi ne vole. On nije klasicni voditelj, vec ucesnik i sagovornik u emisiji u kojoj slobodno izrazava svoj stav. Covjek ima pravo da ima svoj politicki stav, tu nema nista sto bih mu zamjerio. Takvih voditelja ima na svakoj televiziji - pogledajte emisije na drzavnoj, na Elmagu... Samo sto je Darko za koplje ispred svih.

ne slazem se glede sukovica nikako :D.
naime, ovo sto kazes da ima pravo na svoj stav - tacno je, nije problem ni u koncepciji emisije, nego sto kroz fingiranoopozicione stavove propagira stavove vlati. to je izmedju ostalih stvari sto radi.
a za manipulacije kojima vrvi njegova svaka emisija (osim sa latinkom perovic, ova ga ne pusta da ista rece :D), neznam sto reci...
dovoljno je bilo gledat emisiju dje je gost bio srdja darmanovic; kakvo je ono igranje uloga bilo, kako su se samo nadopunjavali, cak je darmanovic u jednom trenutku zaboravio tekst, pa mu sukovic potpomoga da se sjeti sto treba da rece?!!
a da ne pricam kakvo je to njegovo drzanje kad su u studio filip il milo - ono je zanevjerovat kolko je tu servilnosti prikrivene toboznjim opozicionim pitanjima, koja se provlace kroz novine, i za koja unaprijed zna kakav ce odgovor dobit.
znaci, od nezavisnog i istrazivackog novinarstva - ni trunke!
a da prekine mila il filipa, ni da bog.
uzmemo li kao uporedan primjer cuveni intervju koji je bojana lekic na bktv vodila sa djukanovicem (a btw, nisam fan njenih emisija i njenog voditeljskog i uredjivackog i novinarskog stila), moze se jasno vidjet sto znaci kada bez dlake na jeziku pitate sve i skakljiva pitanja, i kako premijer moze da se zacrveni kao rak, kad ga lekicka otvoreno nesto pita i ovaj nezna sto da odgovori, pa ga uhvati u lazi...
kad ce darko sukovic da pita filipa il mila, il darmanovica, il kovacevica: gospodine taj-i-taj, evo vam izjave od prije mjesec dana, evo vam izjave od juce. kad ste, gospodine taj-i-taj, lagali, tad ili sad?
kad ce darko sukovic bit onaj opoziciono i kriticki nastrojen cojek s pocetka devedesetih?
nikad vise, fino se ukalupio u sve planove vlasti...

Baron
11-07-08, 08:05
:notworthy::notworthy::notworthy:
svaka ti je Njegoševa

Zor_djevojka
11-07-08, 08:20
a kako ne pomenusmo chuvenu DOBRO JUTRO RUSHKA (JAKIC) LUTKO!!!
Meni tako glasi pozdravna poruka u mob kad ga upalim..Dobro jutro krkna lutko!

svetlost
11-07-08, 10:10
Ima ih jako puno ali ajde da izdvojim neke Sanja Marinkovic,Snezana Dakic,Jovana Jankovic,Jelena Bacic Alimpic

Obama
11-07-08, 16:40
NEBOJSA SOFRANAC
DARKO SUKOVIC

p.s.!!!

Blade
11-07-08, 16:41
Kako se zove onaj što je na IN komentarisa Wimbledon umjesto Šofranca? E taj mi se gadi!

maja dg
11-07-08, 19:52
uh,previse ih je...90% voditelja...katastrofa da biraju najgore ja mislim da ne bi mogli odluciti kako bi bio veliki izbor...posebno na atlas...jedino Bozo izvlaci prosjek,on je kralj sam po sebi..a ostali,previse gadni,posebno ona Olja...fuj...

OCTAVIAN
31-07-08, 02:21
aoooo, gledam ovu Milicu Markovic na Atlas, pravi neku reportazu sa neke zurke na moru, i ladno veli: "Evo gledaju me ovi crnci iza mene, sad cu da ih pitam nesto"... "Nisam znala da su crnci ovako stidljivi". Pih...

mistique
31-07-08, 02:24
hahahahahahahahahahha istina zhiva !:D
i ja sam to danas gledala ..lelek !!:D:D
oo qq :D
kako je bistra ...potochic zuboric :D

wawy
31-07-08, 02:25
mislim da milica zasluzuje posebnu temu, tolko ima materijala... :D

mistique
31-07-08, 02:28
Od kad gledam Atlas tv ,pochela sam da psujem televizor - ni krivnog ni duzhnog ..

ljubisa_nyc
31-07-08, 02:45
komplet postava voditelja atlas televiziju su poseban slucaj, istripovani samo tako, ni da su voditelji cnn-a, moram dodat i to da se ne zna `ko je ljepsi od koga` misle da su svijet izmislili. ima jedan voditelj ne znam mu tacno ime, vodio je a listu, i jos neke emisije slicnog karaktera, ima neke plave ili zelene oci, smedju kosu, znaci tolko mi je mio da cu jos malo poceti zlo da mu mislim :D :D (precerah sad :p )
bozo bulatovic samo nek je zdravo- a tesko da moze bit, kao i tiho vujovic sa njegovim fix idejama, da od CG napravi jedan grad itd, znaci kao slikara ga postujem, svaka mu cast, ali kao voditelj, to mu nista ne treba..
voditeljke elokventne samo tako :D

nestasni_cipiripi
31-07-08, 12:22
Ja cu malo ove nase tv prostudirat...

ATLAS TV- mimo Bozine lidera,ostali samo neka su zdravo.Manekeni i menekenke podgoricke,i nesto sto se rimuje sa podgoricke...
Ja taj kanal i nemam evo 6mjeseci jer me jedno vece jedna od njihovih voditeljki izludjela sa naglaskom i potenciranju IJEKAVICE.Turala je J i dje treba i dje ne treba...
Il kad vidim Sabriju Vulica,tacno mi dodje da odem u Rozaje da zivim i da se divim planinama.Rodjeni kotoranin!I smeker evropskog nivoa.
I onaj razdragani mladic koji vodi popodnevni program...uh...

MBC - bogami su voditeljke ka za BOSS ili VALENTINO.Mimo AZRE,ona mi je sa kakvu przionu kafe...

RTCG-e tu mi se gadi od 99% ljudi koji se pojave na ekran.Najdrazi su mi sportski komentatori,pa one emisije o modi,kulturi...Mada je moj favorit ona crna,specena te vodi 7tv dana...Imali su oni jednu finu voditeljku,no ode...A bila je jedino sto valja tamo...
Stankovicka i one te dnevnik vode su mi preslatke,ka stjuardese u JAT.

MONTENA - e ja ne znam ima li tu voditelja?Ja kad god taknem dugme dje su mi oni vazda su poruke i neki spotovi i vazda momci traze dame,a nikad dame momke...

ELMAG - divan program ima.Samo me cudi da se jutarnji program ne zove BOZE PRAVDE..Mali matija je ima neku finu emisiju no je nema vise,radi u vatrosprem...

IN - prva asocijacija je SOFRO.Sad se nece moc zivjet od njega kad Italija dodje u PG.To ce bit ludilo.Pun mi je informacija.Ali vrhunac je imao na EP - ITALIJA:FRANCUSKA "EVO 2-0 JE,JOS MALO I PROSLI SMO".
Razicka mi je simpaticna,onako,i ona mala Marijana...Ali onako
Osoba od koje bi podbacio plod da sam zensko je ona mala SKOCKICA.PIHHHH!
I oni te im dnevnik vode su mi sasvim ok.

OCTAVIAN
04-08-08, 18:57
hahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahaha kako se presmijah drugari moji, pa ovo je sprdnja :D:D:D

Miomir Maros licno je otvorio svoju fan club stranicu na Facebook-u (http://www.new.facebook.com/group.php?gid=14217914026). Ima cak 192 obozavaoca, a rasprava na grupi je toliko "uzbudljiva i intenzivna" da je sam Micko u jednom trenutku pokusao da ih motivise na pisanje rijecima "Pisite dragi drugari..."!!!

Hahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahaha hahahahahahahahahahahaha

mistique
04-08-08, 19:12
bogami 110 wall posts ,pa se ti sprdaj :D:D:D:D

OCTAVIAN
04-08-08, 19:31
ah, ja sad da otvorim svoj fan club svi moji frendovi bi se ukljucili i skrabnuli nesto, makar je na fb to lako. Al me zivo interesuje ima li neko ko je stvarno njegov fan? :D

Paramanand
08-08-08, 13:43
Prijatelju moj, koji će te čovjek nazvat negostoljubivim ako prođe kraj tvoje kuće, a ne pokuca ti na vrata?
I ko može da te smatra gluvim i bezumnim ako ti govori na jeziku stranom, od kojeg ne razumiješ ništa?
Nije li ono čemu nikada nijesi stremio, u čije srce nikada nijesi poželio da uđeš, to što smatraš ružnoćom?
Ako je ružnoća išta, onda je tek puki povez preko naših očiju i vosak što nam puni uši.
Ne nazivaj ništa ružnim, prijatelju moj, osim straha duše u prisustvu sopstvenih sjećanja“

wawy
20-08-08, 16:24
komentator i voditelj i sportski novinar, djurkovic.
kako mi je taj cojek kad se uporedi sa zapadnim sportskim novinarima jadan, to je zanevjerovat... plus sto je politicki podoban, pa ni 'a' ne smije da rece o desavanjima u i oko sporta, sto je uobicajen manir na recimo talijanskim televizijama, sto zna svako ko je ikad gleda emisije o kontraverzama u talijanskom sportu, povezanosti politike, sporta i mafije, i slicno.
znaci, recimo da se talijanski sportski novinari ne ustrucavaju da pricaju o tome, dok se ovaj uopste ne ustrucava da cuti o tome.

a sto se tiche komentarisanja sportskih deshavanja, shofranac je izmislio komentarisnje za njega...

nestasni_cipiripi
20-08-08, 19:48
Juce isti taj Djurkovic prenosi fudbal i kaze za selektora Argentine da je 2 puta bio prvak svijeta,na SP u MEXICU 86 i ITALIJI 90,a u italiji je njemacka bila prvak

Obama
20-08-08, 21:13
alo djurkovica ne dirajte, kad on ne prenosi utakmice su dosadne :-)))))

lado
20-08-08, 22:04
snezana dakic i lea kis

nestasni_cipiripi
23-08-08, 20:28
Kakva je ova na montenu te radi intervju sa shundic-tomovickom,isto ka oni iz Zvjezdanih staza!nekakvu je kapu na glavu stavila.lele.

nestasni_cipiripi
24-08-08, 10:17
Jutros upalih javni servis 1.kanal i neka emisija uglavnom neki ribar prica o nekakvom vjertru koji nosi krovove i tako to,a voditeljka ladno ga upita DA LI VI RIBARI TADA IDETE U RIBOLOV????
E,to me podsjeti na Azru Redzic i gostovanje Serbedzije u njenoj emisiji...Na kraju intervjua ona ga je zamolila da neke stihove izrecituje,i Rade jedno 5-6min objasnjava kako je tu pjesmu on napisao u godina rata i patnje...I coek stvarno izrecituje,da bi ova cavka na kraju njega upitala telecim pogledom DIVNO!SANTIC,ZAR NE?

the lizard of ozz
12-09-08, 14:43
Meni ide na ganglije onaj Emerik (zaboravio kako se preziva),modni analitičar na OBN-u.

lavica
13-09-08, 19:28
mislim da me svi nerviraju:S il glasom il svojim ponasanjem il cak svojom inteligencijom..tako da ako zelim da se nasmijem, samo ukljucim tv :D

Energizer
14-09-08, 11:26
Jutros upalih javni servis 1.kanal i neka emisija uglavnom neki ribar prica o nekakvom vjertru koji nosi krovove i tako to,a voditeljka ladno ga upita DA LI VI RIBARI TADA IDETE U RIBOLOV????
E,to me podsjeti na Azru Redzic i gostovanje Serbedzije u njenoj emisiji...Na kraju intervjua ona ga je zamolila da neke stihove izrecituje,i Rade jedno 5-6min objasnjava kako je tu pjesmu on napisao u godina rata i patnje...I coek stvarno izrecituje,da bi ova cavka na kraju njega upitala telecim pogledom DIVNO!SANTIC,ZAR NE?

sto se tice MBC tv ona Azra je pun pogodak ako covjek zeli da se nasmije necijim glupostima :D :D

Energizer
14-09-08, 11:28
komentator i voditelj i sportski novinar, djurkovic.
kako mi je taj cojek kad se uporedi sa zapadnim sportskim novinarima jadan, to je zanevjerovat... plus sto je politicki podoban, pa ni 'a' ne smije da rece o desavanjima u i oko sporta, sto je uobicajen manir na recimo talijanskim televizijama, sto zna svako ko je ikad gleda emisije o kontraverzama u talijanskom sportu, povezanosti politike, sporta i mafije, i slicno.
znaci, recimo da se talijanski sportski novinari ne ustrucavaju da pricaju o tome, dok se ovaj uopste ne ustrucava da cuti o tome.

a sto se tiche komentarisanja sportskih deshavanja, shofranac je izmislio komentarisnje za njega...

ehh wawy pa ne zivimo u italiji a i dje si ti vidio da iko ista ovdje kaze o nekome preko tv-a? pogotovo za vrijeme sportske utakmice :D :D :D

_qwerta_
25-09-08, 20:17
1.NEBOJSA SOFRANAC!
2.MITAR 'GLAVONJA' VUCKOVIC (onaj jedanaesterac e vodi vijesti na RTCG)
3.SABRIJA VULIC
4.AZRA 'KARMINA BURANA' REDZIC
5.BILJANA 'UBICA' STANKOVIC
6.MAROSH 'FESTADJUN'
7.IGOR 'TOTENAM' CULAFIC
8.BRANKO VUJISIC
9.MILUTIN 'POSRAH SE' GRGUR
10. IVONA 'ISTA MAJKA' BLAGOJEVIC
11. ONA GUBAVICA SA HRT2 STO VODI NAJSLABIJU KARIKU
Ima ih jos al se ne mogu sjetit...srecnici :D

wawy
25-09-08, 20:20
Ima ih jos al se ne mogu sjetit...
a zaboravio si nabitnijeg onaj sto vodi agrosaznanje sto mu se ruka ukoci kad drzi mikrofon. :D

Zor_djevojka
25-09-08, 23:19
9.MILUTIN 'POSRAH SE' GRGUR
10. IVONA 'ISTA MAJKA' BLAGOJEVIC

ahahahaahahahahahhahahahahahahahaha