View Full Version : Pismonosha

Leptiric
27-04-08, 13:57
Ovaj test sam nashla u jednoj zaista interesantnoj knjizi koju mi je poklonila drugarica....

Jednog subotnjeg popodneva, iz ljencharenja i sanjarenja u svom domu trgao vas je zvuk zvona na vratima. Kada otvorite vrata, cheka vas nevjerovatno iznenadjenje - dvojica glasnika iz zivotinjskog svijeta doshli su da vam donesu vijesti o vashoj buducnosti.
Ali nakon shto prochitate njihove poruke vidjecete da sadrze veoma razlichite prognoze o onome sto vas u buducnosti ochekuje . Jedna od zivotinja donijela je pismo koje vam proriche srecu i zadovoljstvo u zivotu, druga najavljuje samo nesrecu i ochajanje.
Koja je od dolje navedenih zivotinja donijela dobre vesti a koja zle slutnje? (Odaberite razlichitu zivotinju za svaku od ove dvije mogucnosti.)

1. Tigar
2. Pas
3. Ovca
4. Papagaj
5. Kornjaca

Meni je papagaj donio dobru vijest,a ovca loshu....

Prvo shta vam padne na pamet obichno je i najtachnije..... Prvo odluchite,pa pogledajte post ispod ovog....:)

Leptiric
27-04-08, 14:04
Zivotinje - glasnici u ovoj prichi upravo odgovaraju vashem shvatanju one vrste ljudi koji vam mogu donijeti radost i bol.

Tigar

Dobre vijesti: Smatrate da biste bili najsrecniji sa ambicioznim i snaznim partnerom, koji ima nepopustljivu zelju da vlada.

Zla sudbina: Uzasavate se buducnosti sa uobrazenim, tiranskim partnerom koji se shepuri okolo kao gospodar dzungle i rezi na svaki nagovjeshtaj podjele kucnih poslova.

Pas

Dobre vijesti: Bespogovorna odanost i apsolutna vjernost osobine su koje najvishe cijenite kod svog partnera.

Zla sudbina: Vi se nikako ne mozete uskladiti sa onima koji zele svakome da ugode i plashe se onoga shto bi drugi mogli da pomisle.

Ovca

Dobre vijesti: Srecnu buducnost vidite sa partnerom koji ce sa puno topline brinuti o vama.

Zla sudbina: Plashite se da biste mogli zavrshiti sa dosadnom osobom vezanom za kucu koja se zadovoljava time da svaki dan provede na istom starom pashnjaku.

Papagaj

Dobre vijesti: Najvishe bi vam odgovarala prichljiva, zabavna osoba koja zna kako da vas nasmije.

Zla sudbina: Nishta vas ne bi vishe nerviralo od brbljivog lenjivca koji je alergichan na svaku vrstu rada.

Kornjacha

Dobre vijesti: Vash idealni partner je ozbiljan, stabilan, i uvijek uz vas
kada vam je potreban.

Zla sudbina: Mogucnost da provedete zivot sa uzasavajuce sporim, tromim partnerom predstavlja vashu najstrashniju nocnu moru.

Blade
27-04-08, 14:05
Dobre vijesti mi donio pas, a loše papagaj...;)

melic
27-04-08, 14:34
Dobra vest-pas.
Losa vest-kornjaca.
Moze da se uzme kao tacno.

Zor_djevojka
27-04-08, 16:28
Pas mi je donio dobru vijest

Dobre vijesti: Bespogovorna odanost i apsolutna vjernost osobine su koje najvishe cijenite kod svog partnera.

A tigar loshu

Zla sudbina: Uzasavate se buducnosti sa uobrazenim, tiranskim partnerom koji se shepuri okolo kao gospodar dzungle i rezi na svaki nagovjeshtaj podjele kucnih poslova.

malo
27-04-08, 18:46
dobre vijesti ovca

lose kornjaca

DYLAN DOG
02-05-08, 01:18
Pas dobre a kornjača loše... I to je apsolutno tačno...

mistique
02-05-08, 01:31
Dobra vijest- tigar
Losha - papagaj...
A i poklopila su mi se tumachenja :)

nelisima
04-05-08, 15:59
dobra vijest- tigar
losavijest- ovca
ima istine

milenaaaa
05-08-08, 17:38
Papagaj

Dobre vijesti: Najvishe bi vam odgovarala prichljiva, zabavna osoba koja zna kako da vas nasmije.

Kornjaca

Zla sudbina: Mogucnost da provedete zivot sa uzasavajuce sporim, tromim partnerom predstavlja vashu najstrashniju nocnu moru.

istina sveeeeeeeee

Alex_hn
06-09-08, 12:28
pas i kornjaca...pa tacno je :)