nestasni_cipiripi
24-04-08, 17:12
Kad ste zadnji put napisali ljubavno pismo?Ali pismo,ne mail!I kako vam ide pisanje takvih pisama
|
View Full Version : Pisma nestasni_cipiripi 24-04-08, 17:12 Kad ste zadnji put napisali ljubavno pismo?Ali pismo,ne mail!I kako vam ide pisanje takvih pisama Zor_djevojka 24-04-08, 21:15 u drugom razredu Osnovne shkole prvo i posljednje!...i od njega dobila..batine zamalo...no me uchiteljica spasi...Al' se ne mogu sjetit shto sam tu napisala bila...a neshto pametno 100%, chim je on htio da me patosira... Ceduljice tipa 'oli da podjemo' ne brojim..a dobila sam jednu takvu... Miriam 24-04-08, 21:17 Ja nikada nisam ni pisala pisma, ali sam jedno dobila davno i još ga čuvam. :) nestasni_cipiripi 24-04-08, 21:36 Eeee... Imam kuci 2 kutije od patika pune pisama.Ima i ljubavnih,i drugarskih...I bogami ponekad volim da ih procitam.A volim i da ih pishem... Miriam 24-04-08, 21:41 Eeee... Imam kuci 2 kutije od patika pune pisama.Ima i ljubavnih,i drugarskih...I bogami ponekad volim da ih procitam.A volim i da ih pishem... Ti si prava romantična duša! :) Malo je danas takvih! :D nestasni_cipiripi 26-04-08, 00:32 A eto.Sto znam ja?!Takav sam. DYLAN DOG 26-04-08, 01:17 Ma pisma su zakon! Vjerovatno zvuči izlizano, nepraktično, zastarjelo, ali - kao da imaju dušu. Ja da sam đevojka i da mi ja (ovaj sadašnji ja od 100kg) pošaljem pismo, ja (đevojka, naravno) nema šanse da bih reka NE, pa što god da sam (ovaj ja) pitao mene (đevojka) :D Eto, toliko volim pisma. ;) Syb 25-05-08, 21:15 Kad ste zadnji put napisali ljubavno pismo?Ali pismo,ne mail!I kako vam ide pisanje takvih pisama Ako se rachuna ono kao shto smo ostavljali roditeljima kad smo bili mali na papiru na uske i shiroke linije , zapaljenih krajeva pisano bojicama nesigurnim rukopisom ( danas jednostavno upotrijebljena lijeva ruka) onda prije jedno 7,8 mjeseci :) Temis 31-05-08, 01:35 Jos pamtim...2 velika lista sa kockicama a u svakom redu moja slova pisana brizljivo,ceznjivo,tuzno do zla Boga,s obaveznim na kraju-"Nedostajes mi puno....Tvoja....."I otisak mojih usana,crvenim karminom ljubljen papir i kroz sklopljene oci pomisao na njegove oci,na njegovo lice,na njegove usne koje sanjam da opet vidim i ljubim svim srcem,svom svojom dusom... Bilo je to naljepse ljubavno pismo,4-to po redu,na koje nikad nije odgovoreno... Proslo je od tad 4 godine....I mnogo je toga jos za sve 4 godine bilo i proslo a onda na kraju i otislo zauvjek sa njim...Ali pamtim ipak... mala_mu 31-05-08, 01:53 Kad ste zadnji put napisali ljubavno pismo?Ali pismo,ne mail!I kako vam ide pisanje takvih pisama Ima dosta od tad... A ide mi sup;per, evo pitajte Temis... Njoj sam najvise pisala.:throb: Angelina75 31-05-08, 02:02 [b]I otisak mojih usana,crvenim karminom ljubljen papir podseti me ova recenica na jednu drugaricu kada je pisala prvom momku pismo , a on u vojsci(to su bila vremena kad se i pisalo...)...te mu je ona redovno kapala suze na kraju napisanog pisma da bi on video kako je ona plakala....i jos mu i napise: "evo vidis kako sad placem sto nisi tu pored mene!"...a potom ubaci pismo u sanduce uvek uvece kad krenemo u provod sva sretna i zadovoljna sto je onaj tamo zatocen pa ne moze da vidi sta ona radi kuci...:biggrin::biggrin::biggrin: sto se mene tice...nikad nisam imala momka da mu napisem pismo...kad sam pocela da se zabavljam, za tog sam se i udala a kad sam se razvela, eletronska tehnologija je vec uveliko uznapredovala...;) Okugata 31-05-08, 02:18 Bas sam pre dve nedelje dobila romanticnu cestitku od decka....raspilavila sam se od srece.... Iskreno,pisma sam pisala jedino ujaku u Nemackoj, sa podugom listom porudzbine :D:D Bilo je samo jedno ljubavno pismo upuceno bivshem u bgdu,...mada nikako nije bilo romanticno niti je licilo na ljubavno pismo.....ali boze moj ...vazno je da sam ga napisala :D:D nestasni_cipiripi 31-05-08, 02:21 E da mi je za svako ljubavno pismo koje poslah po 10keka danas bi sa vESKO BARovicem espreso jutrom pio!e dje meni pamet bi Okugata 31-05-08, 02:24 E da mi je za svako ljubavno pismo koje poslah po 10keka danas bi sa vESKO BARovicem espreso jutrom pio!e dje meni pamet bi Pa jel su pisma imala neki efekat na devojke? Jel si ugrabio koju da sam njom jutarnji espreso pijesh? :) nestasni_cipiripi 31-05-08, 02:26 Pio sam ja njima koja im drago pica.i imalo je efekta,a tek kad rukopis vide...eh...te ja buca buca Temis 31-05-08, 19:28 podseti me ova recenica na jednu drugaricu kada je pisala prvom momku pismo , a on u vojsci(to su bila vremena kad se i pisalo...)...te mu je ona redovno kapala suze na kraju napisanog pisma da bi on video kako je ona plakala....i jos mu i napise: "evo vidis kako sad placem sto nisi tu pored mene!"...a potom ubaci pismo u sanduce uvek uvece kad krenemo u provod sva sretna i zadovoljna sto je onaj tamo zatocen pa ne moze da vidi sta ona radi kuci...:biggrin::biggrin::biggrin: sto se mene tice...nikad nisam imala momka da mu napisem pismo...kad sam pocela da se zabavljam, za tog sam se i udala a kad sam se razvela, eletronska tehnologija je vec uveliko uznapredovala...;) Kad si me vec na guote,i ova su pisma bila za vojnika,i ako su postojali mobilni tel i racunari a i skoro da je niko vise nije sluzio...Vjerovatno da ih vise nikad ne bih pisala,no ipak smatram kao sto sam i tada smatrala da ni jedno elektronsko pismo niti SMS ne moze da se poredi sa licnim rukopisom...S druge strane mozda je tebi bilo smijesno nesto da se sjecas no meni nije,i mislim da se to moglo osjetiti kroz moj post tako da to tvoje podsjecanje koje je kontra od onoga sto sam ja pominjala nekako ne zvuci najbolje...;) nestasni_cipiripi 31-05-08, 20:14 Temis ol da se dopisujemo? Temis 02-06-08, 01:06 Aj daj adresu hahahaha :D Angelina75 02-06-08, 01:19 Kad si me vec na guote,i ova su pisma bila za vojnika,i ako su postojali mobilni tel i racunari a i skoro da je niko vise nije sluzio...Vjerovatno da ih vise nikad ne bih pisala,no ipak smatram kao sto sam i tada smatrala da ni jedno elektronsko pismo niti SMS ne moze da se poredi sa licnim rukopisom...S druge strane mozda je tebi bilo smijesno nesto da se sjecas no meni nije,i mislim da se to moglo osjetiti kroz moj post tako da to tvoje podsjecanje koje je kontra od onoga sto sam ja pominjala nekako ne zvuci najbolje...;) ja sam samo navela primer jedne drugarice koja je pisala pisma kao i ti...i jos je kao i ti crvenim karminom ljubila papir....pa me to podsetilo na nju...i zato sam navela primer i plakanja na papir....meni je to smesno bilo...ali ti se uvredi bez razloga...ja konkretno nisam imala takve " situacije" kao ti i ta moja drugarica...mene to nije snaslo...ali ne mislim da je lose...naptotiv!!! odakle ti to da si nasla moj post takvim kakvim ga ti smatras??? Temis 02-06-08, 03:20 ja sam samo navela primer jedne drugarice koja je pisala pisma kao i ti...i jos je kao i ti crvenim karminom ljubila papir....pa me to podsetilo na nju...i zato sam navela primer i plakanja na papir....meni je to smesno bilo...ali ti se uvredi bez razloga...ja konkretno nisam imala takve " situacije" kao ti i ta moja drugarica...mene to nije snaslo...ali ne mislim da je lose...naptotiv!!! odakle ti to da si nasla moj post takvim kakvim ga ti smatras??? Nisam se osjetila uvrijedjeno ali ne bas i prijatno ako si navela primjer izvlaceci moje recenice iz posta koji meni licno nije bas smijesan...U redu bi bilo da sam to pisala is sale a da si isto toliko nesto saljivo nadovezala pa da se onda ja na to nasmijem,ovako...Samo ti zelim reci da obratis paznju sa kakvim sjecanjima drugi nesto pisu i sve je OK...;) pehar 09-06-08, 22:18 Nikada nisam pisala ljubavno pismo,mislim da to ne bih ni umela,i za to treba talenat |