View Full Version : Vas miljenik?

Derek_Trotter
06-10-06, 01:53
Mozete dati svoj komentar koji vam se ukucanin najvise svidja.
Moj favorit je Dragana. Nekako mi je najnormanlija od svih i ne folira se

Predator
06-10-06, 04:35
Ja ga ne pratim jer mi je jadan a kad cujem onaj debilicni glas u kabini sto im daje zadatke mrak mi na oci padne :](*,)

+..graveyard..+
06-10-06, 07:49
al ne znam ko je ko..tako da cu glasati ..nekad kad saznam=)

Milena
06-10-06, 09:54
I ja sam za Draganu, devojka mi je bas extra simpaticna...

Miki_from_the_block
06-10-06, 18:46
Pa naravno da cu za mog imenjaka Mikia glasati. Tip je legenda, bas steta sto je napustio VB. :cry:

Zor_djevojka
08-10-06, 00:24
DjanKarlo LEGENDA :!: 8)

Mjau
10-10-06, 14:27
Definitvno Miki, ma kako se zavrsilo, on jeste jedini pobednik :-)

Kvak
10-10-06, 17:06
Miki je bio najgotivniji dok je bio u kuci, a sada mi je najbolja Maja. Jeste da je ruzna, govori kotrljajuce r i ima ocajne zube ali mi se cini da je prestala da se pretvara, za razliku od ostalih koji nesto pokusavaju da budu fini sa svima.

Mjau
10-10-06, 23:48
Kod Maje me odusevljava sto voli zivotinje. Mada je skoro nespojivo da onoliko vristi i place, a ima mesaru???

+..graveyard..+
11-10-06, 09:05
hahha..maja mi je najjaca..kad pocne rukom lupat od nogu...i ono njeno rr..sto ne zna izgovoriti..hahh..legenda

Mjau
11-10-06, 15:23
Al` ona ce da prsne ako nastavi sa tom nervozom!

Kvak
11-10-06, 16:35
I ja mislim da ako nastavi da se nervira da ce sama da napusti kucu. Meni se isto svidja to sto bas voli zivotinje, iako mi ne ide u glavu kako onda ima mesaru, mada moze da se desi da ona u stvari ima samo prodavnicu u kojoj se samo prodaje meso a ne i kolju zivotnje. Tj da tipa stize vec istranzirano.
Jel neko gledao mozda onda kad je u kuci bila neka kokoska, ja sam videla samo insert i ne kontam sto se Maja toliko potresla, jel Daca ubila tu kokosku ili sta...?

Mjau
13-10-06, 11:50
Nije, nego je valjda Veselina htela da je uhvati za glavu, tu kokosku :D
Videla sam da sad imaju nekog zekana, inace, jedva da pratim po 2min. svako prikazivanje. Smorilo me. Nista se ne desava.

Kvak
14-10-06, 13:53
Ja sam se odusevila kad sam videla zeku kako im skakuce po kuci. :) Oni kao nesto ozbiljno razgovaraju u dnevnoj sobi, a samo vidis pored fotelje promace zeka :))

Mjau
16-10-06, 14:19
Ja sam cuvala zeku i to u stanu nekoliko meseci. Toliko sam bila vezana, da sam plakala kad je trebao da ode. Mada se i sam puno pripitomio, cak je i dolazio kod mene u krevet. I ovaj deluje kao neki neustrasivi :D

Kvak
17-10-06, 21:17
Izgleda da su se otarasili zeke :(
A sto me nervira ona nova zena sto je usla u kucu...aaaaaa zadavila bih je. Citala sam danas u novinama da ima muza u nemackoj, u onoj debilnoj emisiji menjam zenu je osvojila 150 000 din. i sad oce jos, i Miki ju je pitao sta ce vam pare kad vec imate dovoljno, a ona ladno -onaj ko vec ima treba da ima i vise-. Koja idiotkinja, jel to znaci da onaj ko ima manje treba da ima jos manje....a sto je najgore ona bira ko ce biti nominovani ove nedelje, tako da ce 100% da nominuje maju, a ako nju budu izbacili svega mi prestacu kompletno da gledam taj debilni reality show.

brzi_pas
21-10-06, 05:12
Ma odje se za nikoga ne moze glasat, svi su kreteni, i emisija je kretenska...

A vidio sam debilnu zenu kako je neshto onaj Nikola "maltretira" i banja mi je bila, samo sto bi je ja zadavio odma!!

Kreteni...............

SORRY
28-10-06, 13:19
Ja sam navijao za Jecu,dok nije ispala,a sad mi je svejedno...

liv_tyler
02-11-06, 23:33
Za Draganu sam...Bosanka moja :D
Mada ne pratim to...Pogledala sam nekoliko puta to, ali je monotono...

Aurora
12-11-06, 16:22
gledam obicno preglede, retko kada pratim u direktne prenose.Subotom kada neko ispada pogledam ako sam u mogucnosti.

roaldinho
23-11-06, 15:29
EDIN IS KING!!

Najpametniji lik definitivno izbjegava svadje za razliku od ostalih, sta god da se desi on je pobijednikkk!!!!

moze imati koju hoce curu u kuci!!!!ali definitvno ga nezanimaju, jedino ako nemogne izdrzati vise!!!!!ipak 70-tak dana ja puno!!!

Bon Jovi
16-12-06, 21:56
Daliborka...
i
Dragana,nju jednostavno obozavam

Bon Jovi
03-01-07, 15:01
kako se zavrsio prvi serijal velikog brata,zakljucava se i ova tema

http://www.raisingkids.co.uk/images/news/news_060106_01_large.jpg