Derek_Trotter
06-10-06, 01:53
Mozete dati svoj komentar koji vam se ukucanin najvise svidja.
Moj favorit je Dragana. Nekako mi je najnormanlija od svih i ne folira se
Moj favorit je Dragana. Nekako mi je najnormanlija od svih i ne folira se
|
View Full Version : Vas miljenik? Derek_Trotter 06-10-06, 01:53 Mozete dati svoj komentar koji vam se ukucanin najvise svidja. Moj favorit je Dragana. Nekako mi je najnormanlija od svih i ne folira se Predator 06-10-06, 04:35 Ja ga ne pratim jer mi je jadan a kad cujem onaj debilicni glas u kabini sto im daje zadatke mrak mi na oci padne :](*,) +..graveyard..+ 06-10-06, 07:49 al ne znam ko je ko..tako da cu glasati ..nekad kad saznam=) Milena 06-10-06, 09:54 I ja sam za Draganu, devojka mi je bas extra simpaticna... Miki_from_the_block 06-10-06, 18:46 Pa naravno da cu za mog imenjaka Mikia glasati. Tip je legenda, bas steta sto je napustio VB. :cry: Zor_djevojka 08-10-06, 00:24 DjanKarlo LEGENDA :!: 8) Mjau 10-10-06, 14:27 Definitvno Miki, ma kako se zavrsilo, on jeste jedini pobednik :-) Kvak 10-10-06, 17:06 Miki je bio najgotivniji dok je bio u kuci, a sada mi je najbolja Maja. Jeste da je ruzna, govori kotrljajuce r i ima ocajne zube ali mi se cini da je prestala da se pretvara, za razliku od ostalih koji nesto pokusavaju da budu fini sa svima. Mjau 10-10-06, 23:48 Kod Maje me odusevljava sto voli zivotinje. Mada je skoro nespojivo da onoliko vristi i place, a ima mesaru??? +..graveyard..+ 11-10-06, 09:05 hahha..maja mi je najjaca..kad pocne rukom lupat od nogu...i ono njeno rr..sto ne zna izgovoriti..hahh..legenda Mjau 11-10-06, 15:23 Al` ona ce da prsne ako nastavi sa tom nervozom! Kvak 11-10-06, 16:35 I ja mislim da ako nastavi da se nervira da ce sama da napusti kucu. Meni se isto svidja to sto bas voli zivotinje, iako mi ne ide u glavu kako onda ima mesaru, mada moze da se desi da ona u stvari ima samo prodavnicu u kojoj se samo prodaje meso a ne i kolju zivotnje. Tj da tipa stize vec istranzirano. Jel neko gledao mozda onda kad je u kuci bila neka kokoska, ja sam videla samo insert i ne kontam sto se Maja toliko potresla, jel Daca ubila tu kokosku ili sta...? Mjau 13-10-06, 11:50 Nije, nego je valjda Veselina htela da je uhvati za glavu, tu kokosku :D Videla sam da sad imaju nekog zekana, inace, jedva da pratim po 2min. svako prikazivanje. Smorilo me. Nista se ne desava. Kvak 14-10-06, 13:53 Ja sam se odusevila kad sam videla zeku kako im skakuce po kuci. :) Oni kao nesto ozbiljno razgovaraju u dnevnoj sobi, a samo vidis pored fotelje promace zeka :)) Mjau 16-10-06, 14:19 Ja sam cuvala zeku i to u stanu nekoliko meseci. Toliko sam bila vezana, da sam plakala kad je trebao da ode. Mada se i sam puno pripitomio, cak je i dolazio kod mene u krevet. I ovaj deluje kao neki neustrasivi :D Kvak 17-10-06, 21:17 Izgleda da su se otarasili zeke :( A sto me nervira ona nova zena sto je usla u kucu...aaaaaa zadavila bih je. Citala sam danas u novinama da ima muza u nemackoj, u onoj debilnoj emisiji menjam zenu je osvojila 150 000 din. i sad oce jos, i Miki ju je pitao sta ce vam pare kad vec imate dovoljno, a ona ladno -onaj ko vec ima treba da ima i vise-. Koja idiotkinja, jel to znaci da onaj ko ima manje treba da ima jos manje....a sto je najgore ona bira ko ce biti nominovani ove nedelje, tako da ce 100% da nominuje maju, a ako nju budu izbacili svega mi prestacu kompletno da gledam taj debilni reality show. brzi_pas 21-10-06, 05:12 Ma odje se za nikoga ne moze glasat, svi su kreteni, i emisija je kretenska... A vidio sam debilnu zenu kako je neshto onaj Nikola "maltretira" i banja mi je bila, samo sto bi je ja zadavio odma!! Kreteni............... SORRY 28-10-06, 13:19 Ja sam navijao za Jecu,dok nije ispala,a sad mi je svejedno... liv_tyler 02-11-06, 23:33 Za Draganu sam...Bosanka moja :D Mada ne pratim to...Pogledala sam nekoliko puta to, ali je monotono... Aurora 12-11-06, 16:22 ***** gledam obicno preglede, retko kada pratim u direktne prenose.Subotom kada neko ispada pogledam ako sam u mogucnosti. roaldinho 23-11-06, 15:29 EDIN IS KING!! Najpametniji lik definitivno izbjegava svadje za razliku od ostalih, sta god da se desi on je pobijednikkk!!!! moze imati koju hoce curu u kuci!!!!ali definitvno ga nezanimaju, jedino ako nemogne izdrzati vise!!!!!ipak 70-tak dana ja puno!!! Bon Jovi 16-12-06, 21:56 Daliborka... i Dragana,nju jednostavno obozavam Bon Jovi 03-01-07, 15:01 kako se zavrsio prvi serijal velikog brata,zakljucava se i ova tema http://www.raisingkids.co.uk/images/news/news_060106_01_large.jpg |