View Full Version : problemi
imam problem sa pretrazivacem, pa ako mi ko moze objasnit kako da podesim. na modzilu mi ima pozadine na sajtove, a na internet iksplorer nema. sto da cinim, i kako da namjestim da mi i na internet ixplorer se pojavi pozadina sajtova?
PROBLEM RIJESEN
sa taskbara, pored sata u donjem desnom uglu mi je nestala ikonica zvucnika, odjednom, tako da ne mogu sad da podesavam zvuk...zna li ko kako da je vrnem nazad, i dje je mogla nestat?
Derek_Trotter 21-04-08, 23:52 Moguce da ti se poremetio drajver od zvucne kartice.
Uradi desni klik na My Computer pa odaberi Properties -> Device Manager
Tu vidi da li ti je instaliran drajver za zvucnu kao na slici:
http://img155.imageshack.us/img155/7336/12322378tw2.th.gif (http://img155.imageshack.us/my.php?image=12322378tw2.gif)
ma, evo sad pogledah nije drajver od zvucne, jer vjerovatno ne bi ima zvuka uopste(a i to mi se bilo desavalo :)), no izgleda da sam maka tu komponentu windowsa kad sam nesto cacka odjen, sad vidjeh, no cu se privremeno snac sa ovim sound and audio devices iz control panela, nema veze, istu mi funkciju obavlja.
u svakom slucaju, hvala na pomoci.
nestasni_cipiripi 22-04-08, 13:38 Ja imam problem sto nekad kad startujem igricu komp mi se restartuje
Ja sam imala isti taj problem sa jednom igricom. Izbrisala sam je sa diska i od tada se kompjuter više ne restartuje :cheezy:
BlackWoman 22-04-08, 14:33 ma, evo sad pogledah nije drajver od zvucne, jer vjerovatno ne bi ima zvuka uopste(a i to mi se bilo desavalo :)), no izgleda da sam maka tu komponentu windowsa kad sam nesto cacka odjen, sad vidjeh, no cu se privremeno snac sa ovim sound and audio devices iz control panela, nema veze, istu mi funkciju obavlja.
u svakom slucaju, hvala na pomoci.
Čačka si, nego šta.
Klikni desni klik na taskbar - Properties - otvori se prozor i naravno gledaš listić Taskbar, pogledaj donji dio (Notification area) i otvori Customize i pogledaj status (Behavior) da li je "uvijek sakriven" ili "uvijek prikazan" (always hidden ili allways show).
Čačka si, nego šta.
Klikni desni klik na taskbar - Properties - otvori se prozor i naravno gledaš listić Taskbar, pogledaj donji dio (Notification area) i otvori Customize i pogledaj status (Behavior) da li je "uvijek sakriven" ili "uvijek prikazan" (always hidden ili allways show).
eo ucinio sam kako mi rece, i niti je jedan ni drugi status, nego nema ga uopste, te ikonice sa zvucnicima. ovo prvi put vidim...
ma, mene bi treba jedan majstor po citav dan da sjedi odjen da mi popravi sto cackam :D
Ja imam problem sto nekad kad startujem igricu komp mi se restartuje
e stvarno, tolki cojek a igra igrice... :D salim se naravno, i ja ih obozavam igrat. desavalo se i meni, sa recimo larom kroft, pa je maknem i ponovo stavim, i radi ka pravi. mada za neke igrice nema pomoci, jednostavno moras nabavit novu kopiju...
|
|