View Full Version : Свиђа вам се млађи дечко

inzaghi9
16-04-08, 13:33
У тинејџерским годинама, кад се о љубавним везама ради, уобичајено је да веза буде између вршњака или да дечко буде мало старији. Уобичајено је, али није и правило којег се морате слепо придржавати иначе ћете доживети нешто грозно и ужасавајуће.

Чест је случај да дечко који вам се допада буде ваш вршњак јер са својом генерацијом имате највише контакта, највећи број момака које ћете упознати биће ваше годиште, а онда је сасвим логично да вам се неко од њих допадне. Када се упознајете с онима који су вам блиски по годинама, али нису баш исто годиште као и ви, углавном буде да су момци који су млађи од вас превише незрели (није реткост ни да вам ваши вршњаци делују незрело, јер девојке углавном - не увек, али углавном - сазревају брже од момака), док вам они мало старији буду "баш како треба". Буде ту и онога да се и ви осећате старије и поласкано пажњом старијег момка. Е, сад, уз све то, и даље није искључена могућност да вам се допадне неки дечко који је малчице млађи од вас - и то је сасвим у реду.

Како да вам се допадне млађи кад су тако незрели? Може се десити да момак буде зрелији од својих вршњака, и да се ту негде по зрелости нађете. А може и да буде малчице незрео на неки начин који вам не смета, симпатичан вам је, не нервира вас.

Некада вас ваше другарице подржавају ако вам се допадне такав млађи дечко - ако је стварно симпатичан и није сувише незрео, сматрају да је баш сладак и подстичу вас на везу с њим. Некада, другарице буду у "ма, шта ћеш с клинцем?" фазону. Лепше је кад вас другарице подрже, али, у суштини, одлука је ваша - и ако ваше пријатељице не одобравају, ипак је ваша веза ваша ствар.

Дакле, шта ако вам се допадне дечко који је млађи од вас и ви се свиђате њему? Заборавите на "правила" о томе колико ко треба да има година, важно је да се ви желите да будете заједно. И веза са старијим и веза с млађим и веза с вршњаком могу да буду супер - срце не пита за године.

Једну ствар би било добро имати на уму: срце не пита за године, али закон пита, па ако сте ви пунолетни, а момак који вам се допада малолетан; или сте ви малолетни, али имате 14 или више година, а он мање од 14, вас двоје не смете имати сексуалне односе једно с другим.

Наравно, закон вам не забрањује да волите тог момка - против љубави никаквог закона нема.

(izvor) (http://zivot.krstarica.com/c/tinejdzeri/svidja-vam-se-mladji-decko/)

Zor_djevojka
16-04-08, 14:46
ja radija da radjam i pravim djecu, no da se fackam s' njima...
Treba mi neko od koga cu da uchim, a ne ja da ga uchim...Ionako sazrijevate poslije nas u svakom smislu :D...

'Једну ствар би било добро имати на уму: срце не пита за године, али закон пита, па ако сте ви пунолетни, а момак који вам се допада малолетан; или сте ви малолетни, али имате 14 или више година, а он мање од 14, вас двоје не смете имати сексуалне односе једно с другим.

Наравно, закон вам не забрањује да волите тог момка - против љубави никаквог закона нема.

Ah mene...svashta li i ja chitam...

nestasni_cipiripi
16-04-08, 20:55
A kakva tema!!Jel ovo copy/paste iz Kekeca?Cush zakon brani da djeca imaju sex?!a sto da nece mup pratit djecu?

malo
28-06-08, 19:53
a dje me nadje...:cheezy:

okianer
28-06-08, 20:17
‚ja sam uvjek voljela mladje i sta mi mozete ;-) i muz je mladji od mene..

malo sam mozda nepravedna prema ljudima u godinama,ali uvjek sam se gadila starijih muskaraca...a sad sam im vrsnjak...ha ha ha

Daci
28-06-08, 21:19
‚ja sam uvjek voljela mladje i sta mi mozete ;-) i muz je mladji od mene..

malo sam mozda nepravedna prema ljudima u godinama,ali uvjek sam se gadila starijih muskaraca...a sad sam im vrsnjak...ha ha ha

I ja sam uvijek imala averziju prema starijim muškarcima...nisu mi se gadili, ali sam se pribojavala, zato što sam mislila da su iskusniji...uvijek sam tražila nekako svoje vršnjake...a i mlađi su dolazili u obzir...pa do dvije do tri godine mlađi i to je okej...moj brat je mlađi od svoje supruge 6 godina, i dobro im ide...:hypocrite1::tongue:

Slowpoke Rodriguez
28-06-08, 21:26
Ovo je istina svih istina :)

mistique
29-06-08, 01:14
ja sam blesila za starijim momcima,ali se sapletoh o jednog mladjeg:)

pilici mawi njami njami mmmmmmmmmm :yumm2:

mala_mu
29-06-08, 01:21
I meni se dopadao 1 mladji, al kratko srecom... Bilo je 1000 zasto, 1000 zato... Steta.. Samo da se makar malo vise potrudio da razumije neke stvari... Skoro nedje mi je 1 prijateljica rekla, kako joj je 1 mladji decko rekao Opusti se... I meni se ta slika stalno vrti pred ocima... Ne znam zasto. Ne osjecam se sigurno pored mladjih muskaraca. Ne bih se mogla opustiti pored nekoga mladjeg. Imala bih osjecaj da ce sigurno nesto pogresno da uradi...

milenaaaa
03-07-08, 22:47
izalzila sam s momkom dvije godine mladjim, i bilo je lijepo .:)

Predator
03-07-08, 23:14
ja izlazio sa skoro 11 godina mladjom, dva svijeta razlicita, ali tada mi to nije tako djelovalo, prelazio sam preko toga, ljubav cini svoje.

milenaaaa
03-07-08, 23:16
ja izlazio sa skoro 11 godina mladjom, dva svijeta razlicita, ali tada mi to nije tako djelovalo, prelazio sam preko toga, ljubav cini svoje.

pa dobro meni je jedan momak bio isto 11god stariji od mene, zadnji 8..al drugacije je to :) .kad je djevojka mladja nekako je to normalno :)

Predator
03-07-08, 23:22
volim ja mladje, kazu da je sladje, ali razlike su velike, malo toga ima zajednicko bez ako se nisu nasli da su isti

mistique
03-07-08, 23:36
Kako se ko potrefi.
Godine nemaju veze sa tim ..
chak nisu (vishe) ni sinonim zrelosti :)

OCTAVIAN
03-07-08, 23:41
Meni se nesto nikad nije svidjao mladji momak, ne znam zasto je to tako :D