View Full Version : strah od vezivanja!??

lavica
16-04-08, 09:48
Neki muskarci su hrabri kada treba ubiti pauka, al kad su u pitanju veze i pokazivanje intimnosti postaju kukavice...zbog vlastite nesigurnosti ulijecu iz veze u vezu,a mijenjanje partnerica pruza im osjecaj vrijednosti...uspjeh osvajanja hrani njihov ego, tako da mnogi muskarci zele samo saznati da li mogu djevojku osvojiti.kada je osvoje, idu dalje kako bi osvojilu iducu zenu, koja ce im se diviti i pokazati im koliko su zanimljivi i privlacni...Oni se ne boje veza, vec se samo boje da ce izgubiti osjecaj divljenja i obozavanja, koji su imali na pocetku veze, kada ih je partnerica smatrala neodoljivima!

Da sada cujem musakrce? jel ovo istina u vecini slucajeva il....ipak postoji nesto drugo u pitanju?

Baron
16-04-08, 09:55
jel to mene prozivaš:hypocrite1:

lavica
16-04-08, 10:08
heheh....recimooo.......

Zor_djevojka
16-04-08, 23:43
Neki muskarci su hrabri kada treba ubiti pauka, al kad su u pitanju veze i pokazivanje intimnosti postaju kukavice...zbog vlastite nesigurnosti ulijecu iz veze u vezu,a mijenjanje partnerica pruza im osjecaj vrijednosti...uspjeh osvajanja hrani njihov ego, tako da mnogi muskarci zele samo saznati da li mogu djevojku osvojiti.kada je osvoje, idu dalje kako bi osvojilu iducu zenu, koja ce im se diviti i pokazati im koliko su zanimljivi i privlacni...Oni se ne boje veza, vec se samo boje da ce izgubiti osjecaj divljenja i obozavanja, koji su imali na pocetku veze, kada ih je partnerica smatrala neodoljivima!

Da sada cujem musakrce? jel ovo istina u vecini slucajeva il....ipak postoji nesto drugo u pitanju?

da ti ja rechem dvije, tj.tri draga moja, pa ti se ne moraju oni glaskat' uopshte :D..
taj strah od vezivanja i slichne fore neka 'drobi i melje' nedje drugo...mozhda to i bude tachno, al imaj onda u vidu :
- da mu se ne svidjash..bar ne u tolikoj mjeri da pozheli da se skrasi pored tebe
- da je kukavica
- da ni on sam ne zna shto hoce..tj.mora da poLaste...

mene vishe plashi strah od nevezivanja i neozbiljnih veza...:unsure:
kao i strah da mu necu biti dovoljno dobra, zato u vecini sluchajeva ja ustuknem...i povuchem se...

anon1
16-04-08, 23:46
i ja se bojim da me ko ne veze i ostavi nedje dje me niko ne moze pronac... kako bih se odvezao a??? :D

Batboy
17-04-08, 00:00
i ja se bojim da me ko ne veze i ostavi nedje dje me niko ne moze pronac... kako bih se odvezao a??? :D

Anone.., ne vidim te danima... A kad te vidim onda spamuješ....

Dozvoli da ti se pridružim.... :D :tongue2:

Ribica
17-04-08, 18:30
Slažem se sa Rossom, ta priča oko straha od vezivanja ni kod mene ne pije vodu. Kada im se sviđa djevojka, kada im se baš sviđa, brzo zaborave na taj strah..:D

kliko
17-04-08, 18:41
mislite na sado-mazo vezivanje? nema te kojoj bih se tako dao!

Zor_djevojka
17-04-08, 20:03
Slažem se sa Rossom, ta priča oko straha od vezivanja ni kod mene ne pije vodu. Kada im se sviđa djevojka, kada im se baš sviđa, brzo zaborave na taj strah..:D

tj. ne sjecaju se ni da su ga imali ;)

a tek kad chujem ono bljutavo 'ti si slatka i super cura, ALI....' :yeahright:

Ribica
17-04-08, 21:07
..Ali ja sam ti baš u obavezama ovih dana i u problemima u zadnje vrijeme, ne znam ni sam što ću..javi mi se ti slobodno ponekad da popijemo piće...

nestasni_cipiripi
22-04-08, 00:01
Vezivanje?A bogami...