View Full Version : Posao iz snova

Arabea
05-10-06, 15:48
Svi mi priželjkujemo neki posao koji bi nam bio baš po mjeri.
Dobra zarada, užitak rada i slobodno vrijeme.
Koji je vama dream job?
Ja na što god pomislim, iziskuje trud i rad. A to imam i sada!
Jedino da se otkrije kako sam davno izgubljena kćer Billa Gatesa :lol:

+..graveyard..+
05-10-06, 20:07
ja trenutno imam savrsen posao...
fina plata...radim kad zelim i kada se dogovorimo...
i to 3 puta sedmicno po sat i po...divvnnoo..
naime..trenerica sam show dance i acrobatic rock and rolla..=)
a pored toga radim i na televiziji..sto mi omogucava potpunu slobodu...snimanja su isto tako kada ja prohtijem=)

Milojko
23-10-06, 22:24
Posao iz snova, ja sam ga nasao pre vise od 20 godina:) Radim kao konj, ali radim sa zadovoljstvom:)

Betty
24-10-06, 00:15
Posao iz snova, ja sam ga nasao pre vise od 20 godina:) Radim kao konj, ali radim sa zadovoljstvom:)

hahaha ne sramoti me bwe pred narodom. Samo ti radi hahaha:D i ne zali se:D

Supalj Stapic
25-10-06, 06:49
Mene je uvek zanimala arheologija. Putovanja i nalaziti razne simbolicne stvari mi je sasvim idealno. Nazalost nedostizno :(

Aurora
27-10-06, 21:50
Idealan posao je za mene onaj koji u sebi nosi kreativnost, putovanja, izazove i naravno da je dobro placen.

Predator
27-10-06, 23:59
Idealan posao je za mene onaj koji u sebi nosi kreativnost, putovanja, izazove i naravno da je dobro placen.

slazem se sa tobom:)

Homer
29-10-06, 19:09
Da nemam šefa,
da nisam šef,
da je dobro plaćen (barem onoliko koliko vrijedi),
da imam slobodan dan kad god hoću!

Profesionalac6
19-11-06, 21:04
Da nemam šefa,
da nisam šef,
da je dobro plaćen (barem onoliko koliko vrijedi),
da imam slobodan dan kad god hoću!

Bravo Homer, posao o kome mislis je trgovanje na Forexu.

Lipa
20-11-06, 11:33
Ja imam idealan posao, privatni posao; dosta slobodnog vremena, solidno novca, mala kolicina truda kad se posao etablira.

nb-campari
02-12-06, 14:34
sve i jednog posla mi je dosta. necu vise da radim.

Filip
03-12-06, 01:23
Ja imam idealan posao, privatni posao; dosta slobodnog vremena, solidno novca, mala kolicina truda kad se posao etablira.

posto ti je gram?

Mjau
14-12-06, 11:07
Posto studiram prava, za mene bi idealan posoa bio da radim recimo u BIA, ili u Ministarstvu Unutrasnjih Poslova, recimo, neki agent provokator, detektiv ili slicno. Medjutim, sve to iziskuje puno nerava, hrabrosti, ponekad i bezosecajnost...sto je ono sto ja manje posedujem...naprotiv, jako sam emotivna, zaplacem gledajuci film!
Onda bi to bio posao nekog advokata...ali iskljucivo bez javnog eksponiranja, ne volim takve stvari. Dobrom i uspesnom coveku, nisu potrebne reklame, njega vec svi znaju.

Ena
26-12-06, 02:10
1. Naucnik/istrazivac u NASI.

2. Ambasador dobre volje (Goodwill ambassador) pri UN-u.

Ali kombinacija ovih dviju opcija, u razlicitim periodima zivota, bi mozda bilo najbolje, jer ne mogu sebe da zamislim da se cijelog zivota bavim samo jednom profesijom.

Miki_from_the_block
26-12-06, 18:55
1. Da radim kao Haker za NASU

2. Astronaut

3. Da radim kao inzenjer za Intela u formiranju i pravljenju Intel 2 Core Exstrem procesore.

Prvo i trece je bilo malo pretjerano, ali moj posao iz snova je oduvijek bio da postanem astronaut...Ma, i ovako sam stalno svemiru:D, pa i ne tudujem puno!;)

bambica
18-02-07, 02:52
za pocetak direktorka u Delti!:D

mary
18-02-07, 02:53
modni dizajner,psiholog ili direktorka banke

echinacea
18-02-07, 18:49
ne volim što moram da budem zaposlena.hladnokrvno bih pustila muža nek se brine o opstanku porodice,a ja bih samo kod kuce bila...

filantrop
31-05-07, 23:59
Obilaziti planetu na jedrilici od minimum 25 metara i uspjesno upravljati svojim akcijama na par svjetskih berzi.

lana_sco
01-06-07, 03:20
glumica:)

matrica
01-06-07, 23:27
Idealan posao...
jedrilica Possilipo Technema 80- LOA 25.5m, laptop, Ibiza, Majorka, Ios,..., prihodi: dividende....:)

Filantrop, sta kazes na ovo? :)

filantrop
06-06-07, 15:34
Idealan posao...
jedrilica Possilipo Technema 80- LOA 25.5m, laptop, Ibiza, Majorka, Ios,..., prihodi: dividende....:)

Filantrop, sta kazes na ovo? :)

:notworthy: :notworthy: :notworthy:

supercica04
13-06-07, 10:07
Moj

DYLAN DOG
14-06-07, 01:02
Pošto radim kao novinar, i to me jako ispunjava, prvenstveno zbog mogućnosti pretvaranja svog posla u posao sa što manje konvencionalnosti (ko zna - zna!:)), mogu reći da je to to. Ali... uvijek postoji neko ali. E, pa to ''ali'' ovdje je nemogućnost putovanja. Ne mislim po CG... I da je malo veća plata. Ali ipak je to crnogorsko novinarstvo, koje sa pravim novinarstvom ima malo veze...

zevs009
24-06-07, 15:40
idealan posao hm... da imam milion evra na racun a moze i vise i da zivim od kamate ...

liv_tyler
24-06-07, 17:53
Svidja mi se posao koji trenutno radim (u turistickoj agenciji) ali mi se svidja samo kao sezonski posao, ne bih mogla da ga radim i posle ljeta, pogotovu ne u ovakvim smjenama....

kliko
24-06-07, 18:54
U industriji namjestaja...moraju imat covjeka koji im proba one fotelje, kauche i krevete, pa nekad prilegnes, pa poslije $ednes da se malo odmoris, a mozes i da se samo opruzis na onaj kauch...ne mora bit predobro placeno,samo neka ide radni staz. ;)

Ribica
06-07-07, 11:54
Oduvijek maštala da budem pisac :rolleyes: :rolleyes: ili novinar.I potajno zavidim ljudima koji to jesu.:(
Splet okolnosti je htio da završim ekonomiju ,i sad čekam posao u nekoj firmi-od čega sam uvijek bježala.
Al nikad nije kasno:wink3:

lady 2
07-07-07, 23:43
Kliko,to se zove savršen posao iz snova.:cheezy:
Ja sam sebi šef i to mi je najvažnije,a radim i ono što volim.Poslije nekih godinica ostvarila sad svoje ambicije i zadovoljna sam.Kao dijete sam svašta htjela na pr. detektiv,arheolog,glumica...

millica
07-07-07, 23:52
Ambasador dobre volje (Goodwill ambassador) pri UN-u.

. Takodje....:)

nestasni_cipiripi
20-02-08, 13:09
Kako sam taj turizam zavrsio,a ne mogu posa' u struci nac...
A idealni posao??clan vlade rcg i swuda rado widjen gost.a tek cecin brushalter?uh!mada iskreno Ambasador Zabjela na Kubi.

nestasni_cipiripi
20-02-08, 23:18
Direktor Srednje Hemijske skole u Pg

andjela pizelli
11-05-08, 21:50
željela bih otvoriti astrolosku prodavnicu,tako bih spojila,ljubav prema trgovini i astrologiju
ako neko zna da negdje, na nasim prostorima, postoji ista,molim da napise...

(vidjela sam jednu u trznom centru flora u pragu,odusevila sam se....)

Blade
13-06-08, 16:49
Odo' ja u astronaute! :cool: Poslaću vam sms kad stignem na Mars. :D

Stvarno bih voljela da budem astronaut. Rizičan je posao, vodi novim saznanjima i možda otkrivanju nekih drugih galaksija. No ne bih bila daleko od toga ni da sam naučnik, ne daj Bože :D

Nije loše biti ni književnik. Volim tu oblast. Naravno, ništa bez muzike :walkman:

Ha! Književnica koja se bavi muzikom. Hm, može. Poslije prve napisane knjige, komponovaću muziku za klavir i gitaru, mada i violina možda bude u opticaju. Biće to kompozicija napisana u čast moje prve knjige. Ono, dok čitate knjigu, navijete i ovaj cd. Heh, fino...

Ko je ovo pisao?! :eek:

Supernova
13-06-08, 17:35
astronom...

profesionalno bavljenje humanitarnim radom....

dizajner odjeće i stilista....

dizajn enterijera....

Predator
13-06-08, 17:45
astronom...

dizajn enterijera....

Moze, i ja bi to

Supernova
13-06-08, 17:55
Moze, i ja bi to

Onda cemo skupa da izučavamo zvijezde i letimo na mars...:photo:

paloma
13-06-08, 18:30
astronom...

dizajn enterijera....

Pravi vodolijanski izbor,nema sta...i ja bih sve to i jos bih dodala slikar...
Uh,kad bih mogla da radim nesto gde bi dolazila do izrazaja kreativnost i kad bih mogla da dajem ideje za neku estetiku,stilizovanje..

Predator
13-06-08, 18:34
Onda cemo skupa da izučavamo zvijezde i letimo na mars...:photo:

a i dizajn enterijera

mistique
13-06-08, 19:05
Check in :D

(nemoj da mi se ko smije!)

shalu na stranu ,oduvijek sam mashtala da radim neki posao koji je povezan sa umjetnoscu ,poput kustosa u muzejima,slikar,fotograf,restaurant (ne restoran:D) starih slika i raznoraznih umjetnina..
do 12.godine sam tvrdila da cu postati direktor i astronaut (ovo prvo jesam ,za drugo cekam da me NASA pozove) :D ,zatim da radim u labaratoriji i pronadjem lijek sa rak i sidu :D

nazalost,prestala sam da sanjam ..

mistique
13-06-08, 23:29
Elvis tours ,mislish :D :D

Blade
13-06-08, 23:32
E, i ja bih voljela da budem restaurant :)
(NE restoran :D ;))

Zoran
13-06-08, 23:40
Umjetnost je naci posao u kome ces uzivati.
Posao u kome uzivas je po meni nesto iz oblasti umjetnosti.
Slijedi da umjetnost je umjetnost.

Recimo idealno zanimanje po mom misljenju je biti muzicar.
Pjevas, sviras, ako si profesionalac imas svoje obozavatelje, mada, svakako ih imas, i na kraju za to uzimas pare.
Uzivas, putujes, koncerti, volis to sto radis, i vjecno si mlad.
Recimo Oliver Dragojevic, covjek oko 60 godina, mindjusa u uhu, chuh i da pomalo smrche koku, a zamislite vaseg oca samo sa mindjusom, a kamoli sta drugo, fancy garderoba, posteri u novinama sa natpisom '' njega vole tinejdzerke'':tongue:...

Filip
16-06-08, 08:03
i mene je muzicar najbolje bit. ono svudje kriza narod nema ljeba da jede a ti sviras

Milena 77
23-07-08, 23:38
Ne znam koji je posao iz snova, ali znam da je najgore $eđet doma besposlen!!

Okugata
23-07-08, 23:44
Meni bi posao snova bio i dalje gradjevina koju i studiram, ali da me niko ne zaje***a od poslodavaca, direktora i ostalih neizivljenih kojima je zinulo dupe za parama i koji se stavljaju se u poziciju da se istresaju na zaposlenima

Marija'90
03-08-08, 01:16
ja bih voljela da budem uciteljica... :)

madagaskar
29-08-08, 09:55
http://img151.imageshack.us/img151/57/konkursaj6.jpg (http://imageshack.us)
[URL=http://g.imageshack.us/img151/konkursaj6.jpg/1/][IMG]

Angelina75
29-08-08, 16:29
hahahhahahahahhahahahhahahahahahahahahahhahahahaha hahahahhaahahahahahahahahahahahhaahhahahahahahahah hahahahahhahahah

ma dje ovo nadje????????????????????:biggrin::biggrin: