View Full Version : Udaja

andjela pizelli
12-04-08, 00:39
Da li ovoj zenskoj osobi predstoji brak?

http://img398.imageshack.us/img398/6779/84749032ll4.gif (http://imageshack.us)

mary
12-04-08, 14:29
Mozda predstoji kada JU predje preko Sunca vladara VII polja+bice joj na asc,a nekog joj vjerovatno donijelo kada je JU presao preko Merkura vladara V kuce
(Andjo,ne zamjeri ako sam sto izlupala )

Zor_djevojka
12-04-08, 14:37
ajd da se i ja nalupam..sad ce Saturn da joj tranzitira sedmim poljem, Uran joj tranzitira prvim poljem, Venerom..a i kad joj Ju nalegne na nat.So takodje su velike shanse, jer je taj isti SO vladar sedme kuce.nachi, sljedeca godina tako dodje.mada ja isto mislim da to mohe biti i 2010 kad joj tr.Ju nalegne na nat.Veneru...

milenaaaa
12-04-08, 16:02
Meni to sto je dupla vodolija s mjesecom u blizancima govori da ova osoba ima u svom karakteru neszo sta ce je uvijek tjerati na bijeg od braka i vezivanja uopste....

Supernova
12-04-08, 16:54
Ova osoba bi se mogla udati u 37. godini života,kada sunce progresijom dolazi egzaktno na natalnu veneru, koja je prirodni vladar braka. U ovom slučaju, sunce je vladar 7. kuće. Ona već ima tu negdje 36-37 godina, pa bi i tranzit jupitera na natalno sunce mogao povećati tu mogućnost i u toku sljedeće godine donijeti brak.

Mada, ovdje je vladar 7. kuće otišao u malefičnu 12. kuću, polje tajni i nevidljivih prepreka, i to egzaktno na sjeverni mjesečev čvor, gdje je u izgonu u dvotjelesnom znaku vodolije koji ne teži vezivanju, i ovdje više daje usamljenost i izolaciju, što nije baš najsretniji položaj za brak.

andjela pizelli
12-04-08, 17:53
osoba ima dugogodishnju vezu sa ozenjenim(imaju konjukciju marsa i venere,sada tranzit urana pokidao konce)sto i nije cudo zbog toga jer je vladar VII,partnerskih odnosa u XII,kucu tajni
dotichni nema namjeru da se razvodi a njoj se drugi ne dogadja...
dispozitor pakuze kako ce se radnja odvijati,pa dispozitor sunca -Uran u VIII kuci mraka i smrti,u opoziciji sa Marsom,ne obecava neki povoljan,po brak razvoj dogadjaja,ako neko vidi izlaz nek pise...
dobar period ce biti kad tranzitni Jupiter aktivira trigon sa vazdusnim elementom,cim udje u Blizance,mogli bi za nju rec sto starija to sretnija,mozda....

@mary,neznam kad tranzitni jupiter bude prelazio preko sunca i to je moguce,al je XII kuca,pa zato nisam sigurna,a kad bude u blizancu bice u IV kuci
drago mi je da si pocela da vjezbas:)
sada joj je tranzitni jupiter upravo na merkuru,vladaru V kuce,al je u svadji sa tipom,jer ipak tu je T kvadrat sa Marsom i Uranom

mary
13-04-08, 09:56
pa kakvoj se udaji ona nada za njega kad je ozenjen i nema namjeru da se razvodi

Algol
13-04-08, 13:03
Njoj svakako prija neka tajna veza, jer je So kao vladar 7. kuce u 12. Uran vlada tim Suncem, pa to donosi i sklonost neuobicajenim, neformalnim vezana, tako da ce ovdje do braka tesko doci. Cak mi se cini da je moguce vanbracno dijete, Mo 180 Neptun.Ona je morala proci kroz teske krize zbog ovog Urana koji je u T--kvadratu i tesko joj je da izadje iz zacaranog kruga u kome se nasla. Kod nje uopsteno postoji nedostatak jake volje da prekine sve ovo, jer koliko je muci, toliko je i privlaci. Postoji mogucnost, kada Ju predje preko natalnog Sunca, to je najjaci pokazatelj braka. Ipak egzaktna konjukcija cvora sa Suncem govori i o jakom karmickom dugu upravo na tom polju. Posto ima ukljestenu Veneru, to govori o ostvarenju ljubavi u kasnijim godinama. Tom Venerom vlada onaj Neptun 180 MO.Nisam sigurna, ali cini mi se da ce se u njenom zivotu pojaviti neko drugi, a vrlo je moguce da to moze biti neko iz daljeg inostranstva, jer s to nekoliko puta javlja kroz Ju, Ne i 12. polje.

Jazzy
13-04-08, 18:29
Da probam i ja, nije me odavno bilo.

Rossonera je spomenula sad Sa kroz 7, koje bi trebalo da donese nekakvo ciscenje losih stvari, ali ce to da potraje zbog umetnute 7. Mislim da ce na kraju izlaska, kad dodje na natalnog Pl da definitivno rascisti sa ovim tipom i mozda da krene u nesto novo.

Mene interesuje je li taj momak ispunio ovu simboliku Ma u Ovnu 180 Ur?

beskrajnost
13-04-08, 18:37
Njoj svakako prija neka tajna veza, jer je So kao vladar 7. kuce u 12. Uran vlada tim Suncem, pa to donosi i sklonost neuobicajenim, neformalnim vezana, tako da ce ovdje do braka tesko doci. Cak mi se cini da je moguce vanbracno dijete, Mo 180 Neptun.Ona je morala proci kroz teske krize zbog ovog Urana koji je u T--kvadratu i tesko joj je da izadje iz zacaranog kruga u kome se nasla. Kod nje uopsteno postoji nedostatak jake volje da prekine sve ovo, jer koliko je muci, toliko je i privlaci. Postoji mogucnost, kada Ju predje preko natalnog Sunca, to je najjaci pokazatelj braka. Ipak egzaktna konjukcija cvora sa Suncem govori i o jakom karmickom dugu upravo na tom polju. Posto ima ukljestenu Veneru, to govori o ostvarenju ljubavi u kasnijim godinama. Tom Venerom vlada onaj Neptun 180 MO.Nisam sigurna, ali cini mi se da ce se u njenom zivotu pojaviti neko drugi, a vrlo je moguce da to moze biti neko iz daljeg inostranstva, jer s to nekoliko puta javlja kroz Ju, Ne i 12. polje.

To sam i ja uvidila da joj pase ntajna veza, il tajna veza sa ozenjenim.