View Full Version : Forum...
E ovako,poshto je ovo pdf o porocima,htjela sam vas pitati da li ste zavisni od foruma?:D
Koliko vremena provodite na njemu...? :)
Nadam se da ne kvarim pdf... :hypocrite1:
Pa pošto u zadnje vrijeme stalno moram da budem za kompom, dođem na forum sto puta u toku dana, to mi je anti - stress:biggrin: ventil. Možda sam postala ovisna, samo neću to sebi da priznam:tongue:
No, znalo se desiti da ne dođem nedeljama, pa i zato nemam neki veliki broj postova.
Inače, obožavam forume. Omiljeni su mi ovaj i astrologija za početnike.
E ovako,poshto je ovo pdf o porocima,htjela sam vas pitati da li ste zavisni od foruma?:D
Koliko vremena provodite na njemu...? :)
Nadam se da ne kvarim pdf... :hypocrite1:
Hahaha, ti najbolje znas koliko puta dnevno dodjem na forum...hihihihi :love54236:
Ja evo po par puta godisnje :D
Ja evo po par puta godisnje :D
Da..., daaaa... :D Ti dođeš i ne odeš.., ostaneš dugo vremena :whistling2:
Da..., daaaa... :D Ti dođeš i ne odeš.., ostaneš dugo vremena :whistling2:
Drago mi je sto mi ti pravis drustvo... i jos mi prepricas ono malo vremena sto nijesam tu sto se desilo :)
Zor_djevojka 09-04-08, 15:31 Dobar dan, 'oce li mi ko pokazati i objasniti kako radi forum i koji podforumi su najposjeceniji..ja sam, znate nova, pa se ne snalazim bash...i jako sam rijetko ovdje, pa..
Dobar dan, 'oce li mi ko pokazati i objasniti kako radi forum i koji podforumi su najposjeceniji..ja sam, znate nova, pa se ne snalazim bash...i jako sam rijetko ovdje, pa..
dobrodošla!:bye1:
ništa ti ne brini..imaju dvije: rosse i seka ..one će ti sve objasniti..one odje samo što ne spavaju..:D
Ahahahahaha,qq manite li ste! :D
I ja vam se mogu naci ako bude pomoc trebala....:D
Ja moram na lijechenje,postah opasni zavisnik! :D
Pera Detlic 09-04-08, 21:32 Ja dolazim samo 2 puta godišnje.
...al ostajem po 6 mjeseci. :)
Ja moram na lijechenje,postah opasni zavisnik! :D
Dobro je, ja jos uvijek nisam zavisna :D
(e da mi vidis facu sad :D)
Volim forume, ali nisam zavistan. Zato toliko i odsustvujem, pravim pauze kada nisam raspoložen za tu komunikaciju. Kada sam raspoložen (kao sada) tu sam.
Glasah za prvu opciju.
Jachi je od chata :D:D:D
E ne mogu da glasam,imam oscilacije...posecujem forum svakodnevno,a onda naidju momenti da me nema i po 4 meseca i vise...
nestasni_cipiripi 10-06-08, 21:42 A ono,mogu,a i ne mogu bez foruma.ranije sam visio na cdm,a sad odje.
A ono,mogu,a i ne mogu bez foruma.ranije sam visio na cdm,a sad odje.
Sta je cdm?
nestasni_cipiripi 10-06-08, 21:45 Cafemontenegro.a pehar odakle si?
beskrajnost 12-06-08, 16:46 Budem na forumu 2-3 sata, citajuci astrologiju i to.
kako kad
nekad po par puta na dan, a nekad jednom u nedelju dana....
|
|