View Full Version : mi kolege sa astrologije

Last_Insight
07-04-08, 21:32
dugo posvećujem ovaj forum ali iskljucivo radi astrologije ne sudjelujem na ostalim dijelovima jer sam u velikoj gužvi.

Dogodio mi se ili bolje nama jedan problem koji u životu nisam susreo. NIsam ekspert za kompjutere ali zaista dosta toga razumijem.

Ima jedan famozni program Astro22 kojega se može koristiti besplatno u trial verziji mjesec dana. Ja sam ga skinuo sa toga linka i kada ga pokrenem cijeli program se zablokira. Ništa ne radi i moram ga ugasiti.

To ne bi bio problem da nekima od nas radi a nekima od nas radi. Dakle nekim radi bez problema a nekim totalno blokira.

ja sebi taj paradoks ne mogu objasniti, maknuo sam fireval i antivirus mada to ne bi smjelo imati veze, uklonio sam srodne programe i sve živo

ali kad ga god upalim procesor počne tako brzo raditi da je to nevjerojatno, potrošnja memorije ode sva u taj program i ništa.

da bi stvar bila bolja ukupna težina programa je oko 13 MB.

ne radi se o nekom poluprogramu nego o zaista poznatoj firmi američkoj koja to izdaje.

pa jel mi može netko pomoći.

Gogi
13-04-08, 23:38
Pokusaj da nabavis novu kopiju programa, skini je sa interneta, posto je trial, vjerovatno je lako dostupna.

Batboy
14-04-08, 00:59
Ako su u pitanju iste verzije programa i OS-a onda se vaš program najvjerovatnije sukobljava sa nekim od procesa u OS-u...

Startuj Task Manager (CTRL+ALT+DEL).., zatim počni da isključuješ pojedine procese u TAB-u ''process''.., a zatim pokušaj aktivirati aplikaciju... :)